loading

Armbånd
Amazonitt - chip armbånd
kr. 129
Amazonite Stone Chip BraceletAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaperRenser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harm..
Amazonitt med Buddha
kr. 199
Amazonite Stone BraceletAmazonitt armbånd med Buddha charmAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaperDen renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energ..
Amazonitt med louts
kr. 199
Amazonite Stone BraceletAmazonitt armbånd med lotus charmAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaperDen renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energi..
Amazonitt med Ohm
kr. 199
Amazonite Stone BraceletAmazonitt armbånd med Ohm charmAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaperDen renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier..
Amazonitt med Tree of life
kr. 199
Amazonite Stone BraceletAmazonitt armbånd med livets tre charmAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaperDen renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine e..
Bergkrystall - armbånd
kr. 199
Clear Quartz Crystal Power BraceletBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystalleneEgner seg godt til programmering , og balanserer, fokuserer, tr..
Blå Kyanitt - chip Armbånd
kr. 129
Blue Kyanite Chip BraceletFremmer lojalitet, ærlighet og fredDemper anger og forvirringÅpner opp for det tredje øye chakraet, som kan stimulere synske evner, telepati og kanaliseringFin for å fremme k..
Chakra Armbånd
kr. 199
Chakra armbånd Stenene i armbåndet representerer de syv chakraene som hjelper til  med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennom..
Davidstjerne med det onde øye
kr. 69
Sort flettet armbåndAnheng Davidstjerne med "det onde øye" perleSølvfarget anheng: 1,5 cmArmbånd lengde: 19-20 cm..
Drømmefanger - Armbånd
kr. 349
Vakkert drømmefanger armbånd med glitrende krystallerGode drømmer kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer d..
Fatimas hånd med davidstjerne
kr. 69
Sort flettet armbåndAnheng Fatimas hånd med davidstjerne Sølvfarget anheng: 2 cmArmbånd lengde: 19-20 cm..
Fatimas hånd med det onde øye
kr. 69
Fatimas hånd anheng med  "det onde øye" perleSort flettet armbåndSølvfarget anheng:2 cmArmbånd lengde:19-20 cm..
Fatimas hånd med øye
kr. 69
Sort flettet armbåndAnheng Fatimas hånd med øyeSølvfarget anheng: 1,2 cmArmbånd lengde: 19-20 cm..
Fjær armbånd med perler - flerfarget
kr. 89
Tøft armbånd med perler i forskjellige farger og fjær anhengFjæranheng: 3 cmArmbånd lengde ca. 20 cm..
Fjær armbånd med sorte perler
kr. 89
Tøft armbånd med sorte perler og fjær anhengFjæranheng: 3 cmArmbånd lengde ca. 20 cm..
Viser 1 til 15 av 49 (4 sider)