loading

Armbånd
Amazonitt - chip armbånd
kr. 129
Amazonite Stone Chip BraceletAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaperRenser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harm..
Amazonitt med Buddha
kr. 199
Amazonite Stone BraceletAmazonitt armbånd med Buddha charmAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaperDen renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energ..
Amazonitt med louts
kr. 199
Amazonite Stone BraceletAmazonitt armbånd med lotus charmAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaperDen renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energi..
Amazonitt med Ohm
kr. 199
Amazonite Stone BraceletAmazonitt armbånd med Ohm charmAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaperDen renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier..
Amazonitt med Tree of life
kr. 199
Amazonite Stone BraceletAmazonitt armbånd med livets tre charmAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaperDen renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine e..
Ametyst - armbånd
kr. 249
Amethyst Power BraceletMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre livBidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal&nb..
Bergkrystall - armbånd
kr. 199
Clear Quartz Crystal Power BraceletBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystalleneEgner seg godt til programmering , og balanserer, fokuserer, tr..
Blå Kyanitt - chip Armbånd
kr. 129
Blue Kyanite Chip BraceletFremmer lojalitet, ærlighet og fredDemper anger og forvirringÅpner opp for det tredje øye chakraet, som kan stimulere synske evner, telepati og kanaliseringFin for å fremme k..
Chakra Armbånd
kr. 199
Chakra armbånd Stenene i armbåndet representerer de syv chakraene som hjelper til  med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennom..
Davidstjerne med det onde øye
kr. 69
Sort flettet armbåndAnheng Davidstjerne med "det onde øye" perleSølvfarget anheng: 1,5 cmArmbånd lengde: 19-20 cm..
Drømmefanger
kr. 98
Drømmefanger armbånd med treperler og metall fjærJusterbar reim gjør at det vil passe de fleste..
Fatimas hånd
kr. 69
Sort flettet armbåndAnheng Fatimas hånd Sølvfarget anheng: 2 cmArmbånd lengde: 19-20 cm..
Fatimas hånd med davidstjerne
kr. 69
Sort flettet armbåndAnheng Fatimas hånd med davidstjerne Sølvfarget anheng: 2 cmArmbånd lengde: 19-20 cm..
Fatimas hånd med det onde øye
kr. 69
Fatimas hånd anheng med  "det onde øye" perleSort flettet armbåndSølvfarget anheng:2 cmArmbånd lengde:19-20 cm..
Fatimas hånd med øye
kr. 69
Sort flettet armbåndAnheng Fatimas hånd med øyeSølvfarget anheng: 1,2 cmArmbånd lengde: 19-20 cm..
Viser 1 til 15 av 54 (4 sider)