loading

Øredobber
Buddha med turkis perle
kr. 98
Buddha øredobber med turkis perleDen mediterende buddha symboliserer kjærlighet Han minner oss om at fred på jorden starter med fred i sinnet hos oss selvAnheng: 2,5 cmTotal lengde: 4 cm..
Chakra - øredeobber
kr. 79
Vakre chakra øredobber i flotte fargerØredobbstenene representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - Toppen av hodet - Fiolett/kla..
Drømmefanger - Turkis - Fjær
kr. 369
Disse flotte sølvøredobbene er laget av indianerne i Navajo reservatet i USADrømmefanger Gode drømmer kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de komme..
Elefant øredobber
kr. 129
Flotte elefant øredobberElefanter står for styrke, energi, klokskap og god dømmekraft Anheng: 2 x 2,5cm Total lengde: 3,5 cm..
Engler med krystall - Øredobber
kr. 119
Søte engler som holder en krystallEnglerDisse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidrar med følelse av støtte og trygghet i vanskelig..
Englevinger med krystall
kr. 139
Vakre englevinger øredobberEnglevingene er besatt med mange små krystallerStor dråpeformet krystall henger nederst på lenkenSølvforgyltTotal lengde: 10 cm..
Fatimas hånd med grønn perle
kr. 129
Fatimas hånd øredobberBeskyttende hånd som bringer hell og lykkeAnheng: 3,5 cm Total lengde: 5 cm..
Fatimas hånd med sort perle
kr. 129
Fatimas hånd øredeobberBeskyttende hånd som bringer hell og lykkeAnheng: 3,5 cm Total lengde: 5 cm..
Flower Of Life - Messing
kr. 189
Livets blomst øredobber i messing, gylden fargeFlower of life eller livets blomst symbolet styrker energien i alt det eksponeres for.Innen hellig geometri anses det som et verdifullt symbol og et ster..
Flower Of Life - Sølv
kr. 189
Livets blomst øredobber i sølvfarget messingFlower of life eller livets blomst symbolet styrker energien i alt det eksponeres for.Innen hellig geometri anses det som et verdifullt symbol og et sterkt ..
Lotus Mandala - Messing
kr. 239
Lotus Mandala øredobber i messing, gylden fargeNikkel friLengde: 3,5 cmTotallengde: 5 cm..
OHM - Øredobber
kr. 329
Om Meditation Earrings Sølvbelagte Ohm øredobber fra Peter Stones eksklusive Just Like Silver CollectionOhm - symbol på livets energiGir styrke, innsikt, harmoni og balanseRegnes for det helligste av ..
Regnbue opal - fjær
kr. 499
Disse flotte sølvøredobbene er laget av indianerne i Navajo reservatet i USARegnbue opalen er meget vakker med sine fantastiske fargespill i alle regnbuens farger I indiansk tradisjon brukes ofte opal..
Teardrop - Messing
kr. 229
Dråpeformet øredobber i gylden messingNikkel friLengde: 3 cmTotallengde: 4,5 cm..
Ulv
kr. 369
Disse flotte sølvøredobbene er laget av indianerne i Navajo reservatet i USAUlven symboliseres med samhold, beskyttelse, skjønnhet, ensomhet, mystikk, selvtillit og stolthet. Den representerer det å ..
Viser 1 til 15 av 16 (2 sider)