loading

Øredobber
Ametyst - Sølvforgylt messing
kr. 289
Sølvforgylte messingøredobber med ametystMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre livBidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige be..
Bergkrystall - Kobberforgylt messing
kr. 289
Kobberforgylte messingøredobber med bergkrystallBergkrystall regnes som mesterkrystall og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallerEgner seg godt til programmering , og balanserer, fok..
Bohemian - Ametyst - Sølvforgylt messing
kr. 279
Sølvforgylte messingøredobber med ametystMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre livBidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige be..
Buddha med turkis perle
kr. 98
Buddha øredobber med turkis perleDen mediterende buddha symboliserer kjærlighet Han minner oss om at fred på jorden starter med fred i sinnet hos oss selvAnheng: 2,5 cmTotal lengde: 4 cm..
Chakra - øredeobber
kr. 79
Vakre chakra øredobber i flotte fargerØredobbstenene representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - Toppen av hodet - Fiolett/kla..
Choku Rei - Ametyst - Øredobber
kr. 349
The Reiki Power symbol - Choku ReiSølvbelagte choku rei øredobber med ametyst fra Peter Stones eksklusive Just Like Silver CollectionAmetyst: styrker intuisjonen, beskytter mot dårlige energier, rense..
Drømmefanger - Turkis - Fjær
kr. 369
Disse flotte sølvøredobbene er laget av indianerne i Navajo reservatet i USADrømmefanger Gode drømmer kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de komme..
Drømmefanger - Øredobber
kr. 259
Dreamcatcher EarringRhodium Imitate - Keeps everything negative away from usPaua kalles også sjø opal, fordi den har en unik og skinnende perlemor farge. Den er ikke bare vakker, den har også sterke e..
Elefant øredobber
kr. 129
Flotte elefant øredobberElefanter står for styrke, energi, klokskap og god dømmekraft Anheng: 2 x 2,5cm Total lengde: 3,5 cm..
Engler med krystall - Øredobber
kr. 119
Søte engler som holder en krystallEnglerDisse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidrar med følelse av støtte og trygghet i vanskelig..
Englevinger med krystall
kr. 139
Vakre englevinger øredobberEnglevingene er besatt med mange små krystallerStor dråpeformet krystall henger nederst på lenkenSølvforgyltTotal lengde: 10 cm..
Fatimas hånd med grønn perle
kr. 129
Fatimas hånd øredobberBeskyttende hånd som bringer hell og lykkeAnheng: 3,5 cm Total lengde: 5 cm..
Fatimas hånd med sort perle
kr. 129
Fatimas hånd øredeobberBeskyttende hånd som bringer hell og lykkeAnheng: 3,5 cm Total lengde: 5 cm..
Flower Of Life - Messing
kr. 189
Livets blomst øredobber i messing, gylden fargeFlower of life eller livets blomst symbolet styrker energien i alt det eksponeres for.Innen hellig geometri anses det som et verdifullt symbol og et ster..
Flower Of Life - Sølv
kr. 189
Livets blomst øredobber i sølvfarget messingFlower of life eller livets blomst symbolet styrker energien i alt det eksponeres for.Innen hellig geometri anses det som et verdifullt symbol og et sterkt ..
Viser 1 til 15 av 26 (2 sider)