Menu
Din handlekurv

Anheng med kjede


Modell: anheng med kjede
Søt engel med teksten: Angels watching over meEngler Disse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidrar med følelse av støtte og trygghet i vanskelige tiderAnheng: 2cm Lengde kjede: 45cm + 5cm ekstra lenke ..
129,-
Modell: anheng med kjede
Ankh i metall med justerbar lærreimHåndlaget Lengde: 5 cm..
98,-
Modell: anheng med kjede
Ankh i tre med justerbar lærreimHåndlaget Lengde: 5 cm..
98,-
Modell: anheng med kjede
Sølvfarget englevinger med kjedeAnheng: 2,8 cm Kjedelenge: 60 cm ..
139,-
Modell: Kjede
Kjede i fargene sort og gull med Fatimas hånd, også kalt Hamsa eller Miriams hånd Fatimas hånd er besatt med sorte små perler og krystallerBeskyttende hånd som bringer hell og lykkeFatima anheng lengde: 3,5 cm Bredde: 2,5 cmAnheng: 11,5 cm Kjedelengde: 62,5 cm..
189,-
Modell: Anheng med kjede
Liten lykkebringer i sølvFirkløvere er vakre og unike, og det sies at de bringer hell og lykkeSølvkjede medfølger925 sterling silver Anheng diameter: 1 cm Kjedelengde: 45 cm..
299,-
Flower of Life - chakra Flower of Life - chakra
Populær
Modell: anheng med kjede
Flott langt sølvfarget kjede med livets blomst medaljong i chakrafargerAnheng diameter: 2,7 cm Kjedelengde: 70 cm..
139,-
Modell: Anheng med kjede
Englevinger med vakker krystallSkytsengler legger sine vinger rundt oss og minner oss om vår engen frihet, selv med all innflytselse fra verden rundt har vi vår egen frihet.Engler Disse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidr..
299,-
Healing stones - Smykkesett Healing stones - Smykkesett
Populær
Modell: anheng med kjede
Make Your Own Gemstone Necklace KitFlott sett med 7 ulike krystallstener i organzaposeDu velger selv hvilken farge du ønsker på posenMed dette settet kan du selv velge hvilken krystall du ønsker å bære. Skyv krystallen du ønsker inn mellom spiraltrådene på anhenget. Trådene vil derette..
139,-
Modell: anheng med kjede
Healing Stone Pendant - Rock quartsNydelig bergkrystall hjerte med krystallBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer ..
139,-
Modell: anheng med kjede
Healing Stone Pendant - Green AventurineNydelig aventurin hjerte med krystallOverflodstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss God ved meditasjon og visualisering Fin for å dempe spenninger og ..
139,-
Modell: anheng med kjede
Healing Stone Pendant - HematiteNydelig hematitt hjerte med krystallHematitt, også kalt blodstein, har et spesielt utseende, svart og sølv på samme tid. Løser opp og endrer negativitet til universell ren kjærlighet, og brukes til å stimulere ønsket om fred, selvkontroll og indre lykke. Jor..
139,-
Showing 1 to 12 of 30 (3 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer