Menu
Din handlekurv

Anheng med kjede


Modell: anheng med kjede
Søt engel med teksten: Angels watching over meEngler Disse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidrar med følelse av støtte og trygghet i vanskelige tiderAnheng: 2cm Lengde kjede: 45cm + 5cm ekstra lenke ..
129,-
Modell: anheng med kjede
Ankh i metall med justerbar lærreimHåndlaget Lengde: 5 cm..
98,-
Modell: anheng med kjede
Ankh i tre med justerbar lærreimHåndlaget Lengde: 5 cm..
98,-
Engel med krystall
Utsolgt
Modell: anheng med kjede
Sølvbelagt engel med krystall Tvinnet kjedeEngler Disse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidrar med følelse av støtte og trygghet i vanskelige tiderAnheng: 2,2cm Kjedelengde: 44cm..
229,-
Modell: anheng med kjede
Sølvfarget englevinger med kjedeAnheng: 2,8 cm Kjedelenge: 60 cm ..
139,-
Modell: Kjede
Kjede i fargene sort og gull med Fatimas hånd, også kalt Hamsa eller Miriams hånd Fatimas hånd er besatt med sorte små perler og krystallerBeskyttende hånd som bringer hell og lykkeFatima anheng lengde: 3,5 cm Bredde: 2,5 cmAnheng: 11,5 cm Kjedelengde: 62,5 cm..
189,-
Firkløver
Utsolgt
Modell: Anheng med kjede
Lykkebringer – Kjede med anhengFirkløveren er et kjent symbol for hell og lykke, men det symboliserer også berømmelse, rikdom, trofast elsker og god helseSølvfarget Anheng dia: 3 cm Kjedelengde: 44 cm  ..
98,-
Modell: Anheng med kjede
Liten lykkebringer i sølvFirkløvere er vakre og unike, og det sies at de bringer hell og lykkeSølvkjede medfølger925 sterling silver Anheng diameter: 1 cm Kjedelengde: 45 cm..
299,-
Flower of Life - chakra
Populær
Modell: anheng med kjede
Flott langt sølvfarget kjede med livets blomst medaljong i chakrafargerAnheng diameter: 2,7 cm Kjedelengde: 70 cm..
139,-
Modell: Anheng med kjede
Englevinger med vakker krystallSkytsengler legger sine vinger rundt oss og minner oss om vår engen frihet, selv med all innflytselse fra verden rundt har vi vår egen frihet.Engler Disse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidr..
299,-
Modell: anheng med kjede
Make Your Own Gemstone Necklace KitFlott sett med 7 ulike krystallstener i organzaposeDu velger selv hvilken farge du ønsker på posenMed dette settet kan du selv velge hvilken krystall du ønsker å bære. Skyv krystallen du ønsker inn mellom spiraltrådene på anhenget. Trådene vil derette..
139,-
Modell: anheng med kjede
Healing Stone Pendant - AmethystNydelig ametyst hjerte med krystallMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorber..
139,-
Showing 1 to 12 of 36 (3 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer