Menu
Din handlekurv

Armbånd


Modell: Armbånd
Amazonite Stone Chip BraceletAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaperRenser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harmoni Rydder forvirrende tanker og gjør deg bedre kjent med deg selvHjelper deg til å sette ord på din..
129,-
Amazonitt med Buddha
Utsolgt
Modell: Armbånd
Amazonite Stone BraceletAmazonitt armbånd med Buddha charmAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaperDen renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harmoni Rydder i forvirrende tanker og gjør deg bedre kjent med deg sel..
199,-
Modell: Armbånd
Amazonite Stone BraceletAmazonitt armbånd med lotus charmAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaper Den renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harmoni Rydder i forvirrende tanker og gjør deg bedre kjent m..
199,-
Modell: Armbånd
Amazonite Stone BraceletAmazonitt armbånd med Ohm charmAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaper Den renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harmoni Rydder i forvirrende tanker og gjør deg bedre kjent med..
199,-
Modell: Armbånd
Amazonite Stone BraceletAmazonitt armbånd med livets tre charmAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaperDen renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harmoni Rydder i forvirrende tanker og gjør deg bedre kjent med deg..
199,-
Ametyst - armbånd
Populær
Modell: Armbånd
Amethyst Power BraceletMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre livBidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tasBeskytter mot dårlige energier og absorbere negativitetVirker beroligende i tider med forandr..
249,-
Modell: Armbånd
Clear Quartz Crystal Power BraceletBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvåkning og innsikt, og åpn..
199,-
Modell: Armbånd
Blue Kyanite Chip BraceletFremmer lojalitet, ærlighet og fredDemper anger og forvirringÅpner opp for det tredje øye chakraet, som kan stimulere synske evner, telepati og kanaliseringFin for å fremme klare drømmer og astrale reiserFjerner energiblokkeringer og styrker ved meditasjonFin ved kommunikas..
129,-
Modell: armbånd
Pressed Flowers - BlueBlå blomster armbånd med søte perler og blad charmArmbåndene er laget av ekte blomster trykket i glass så hvert armbånd er uniktJusterbar lenke..
98,-
Modell: armbånd
Pressed Flowers - GreenGrønt blomster armbånd med søte perler og blad charmArmbåndene er laget av ekte blomster trykket i glass så hvert armbånd er uniktJusterbar lenke..
98,-
Modell: armbånd
Pressed Flowers - PurpleLilla blomster armbånd med søte perler og blad charmArmbåndene er laget av ekte blomster trykket i glass så hvert armbånd er uniktJusterbar lenke..
98,-
Modell: armbånd
Pressed Flowers - PinkRosa blomster armbånd med søte perler og blad charmArmbåndene er laget av ekte blomster trykket i glass så hvert armbånd er uniktJusterbar lenke..
98,-
Showing 1 to 12 of 66 (6 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer