Menu
Din handlekurv

Mansjettknapper


Modell: Mansjettknapper
Flower of Life mansjettknapper SølvfargetDiameter: 16 mm..
179,-
Modell: Mansjettknapper
Tree of Life mansjettknapperLivets tre er et symbol på selve skapelsen som hjelper vår underbevissthet,sinn og visdom til et høyere nivå og støtter oss på vår reise til vårt indreCabochon slipt glassSølvfarget metallDiameter: 16 mm..
179,-
Modell: Mansjettknapper
Pentakkel mansjettknapper Pentakkel er når et pentagram er inne i en sirkelPentagrammet representerer de fem elementene, og de fire retningene. Der nord er jord, syd er ild, vest er vann og øst er luft og det siste elementet er åndSirkelen som omslutter pentagrammet har ingen begynnelse eller ende, ..
189,-
Modell: Mansjettknapper
Pentakkel mansjettknappermed røde stenerPentakkel er når et pentagram er inne i en sirkelPentagrammet representerer de fem elementene, og de fire retningene. Der nord er jord, syd er ild, vest er vann og øst er luft, og det siste elementet er åndSirkelen som omslutter pentagrammet har ingen be..
189,-
Modell: Mansjettknapper
Pentakkel mansjettknappermed sorte stenerPentakkel er når et pentagram er inne i en sirkelPentagrammet representerer de fem elementene, og de fire retningene. Der nord er jord, syd er ild, vest er vann og øst er luft, og det siste elementet er åndSirkelen som omslutter pentagrammet har ingen b..
189,-
Modell: Mansjettknapper
Yin Yang mansjettknapperDiameter: 20 mmSølvfarget metall..
189,-
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer