loading

Krus/Termos/Lommelerke
Angel - Krus
kr. 189
Porselenskrus med vakkert engelLisa Parker er kjent for sin flotte kunst av dyr, som fletter seg inn i rikene til trolldom og fantasiHennes kjærlighet for dyreliv og hekseri gjør hennes bilder unike o..
Dragon - Krus
kr. 189
Porselenskrus med søt drageLisa Parker er kjent for sin flotte kunst av dyr, som fletter seg inn i rikene til trolldom og fantasiHennes kjærlighet for dyreliv og hekseri gjør hennes bilder unike og va..
Engelvinger - Krus
kr. 189
Porselenskrus med englevinger Vakkert hvitt krusHøyde: 11 cmBredde: 12 cmDybde: 8,5 cm Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin..
Fantasy Unicorn - Krus
kr. 189
Porselenskrus i hvit og blått med vakker enhjørningHøyde: 10 cmBredde: 11,5 cmDybde: 8cm Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmasking..
Flower of life - krus - Gavesett
kr. 279
Vakkert krus med det sterke livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres forMed lokk og uttagbart rustfritt filter er dette den beste og enkleste måten å lage en kopp te med te i l..
Mandala krus - Grå - Gavesett
kr. 249
Vakkert krus med grått mandala trykkMed lokk og uttagbart rustfritt filter er dette den beste og enkleste måten å lage en kopp te med te i løsvektDet er god plass i filteret slik at teen får utfolde s..
Pink Unicorn - Krus
kr. 189
Porselenskrus med vakre enhjørninger i rosatonerHøyde: 10 cmBredde: 11,5 cmDybde: 8cm Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmasking..
Viser 1 til 7 av 7 (1 sider)