loading

Telysholdere
Chakra Lotus - Gylden - telysholder
kr. 449
Sett med 7 lotus telysholdereHver farge representerer de forskjellige chakraene    Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og     gjennomsiktig    Tr..
Chakra Lotus -Sølv - telysholder
kr. 449
Sett med 7 lotus telysholdereHver farge representerer de forskjellige chakraene    Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og     gjennomsiktig    Tr..
Engel i bønn - Telysholder
kr. 119
Sittende engel med rosekrans i bønnKjempesøt og detaljrik telysestake som kan plasseres hvor som helst, i hjemmet, på hytta, på jobben osvSkjønn alene eller på et fat sammen med andre lysestaker og py..
Engel med foldede armer - Telysholder
kr. 119
Sittende engel med foldede armerKjempesøt og detaljrik telysestake som kan plasseres hvor som helst, i hjemmet, på jobben, på hytta osvSkjønn alene eller på et fat sammen med andre lysestaker og pyntH..
Engel med rose - Telysholder
kr. 119
Sittende engel med rose Kjempesøt og detaljrik telysholder som kan plasseres hvor som helst, i hjemmet, på jobben, på hytta osvSkjønn alene eller på et fat sammen med andre lysestaker og pyntHøyde: 6 ..
Engel med rosebukett - Telysholder
kr. 119
Sittende engel med roserKjempesøt og detaljrik telysestake som kan plasseres hvor som helst, i hjemmet, på jobben, på hytta osvSkjønn alene eller på et fat sammen med andre lysestaker og pyntHøyde: 6 ..
Telysholder - Uro - Alver
kr. 129
Telysholder i metall med sittende alverSkap god stemning med dette vakre engelspilletNår telyset er plassert og tent på, vil varmen fra lyset få uroen til å bevege seg rundt og rundtHøyde: 14 cmBredde..
Telysholder - Uro - Buddha
kr. 129
Telysholder i metall med BuddhaSkap god stemning med dette vakre engelspilletNår telyset er plassert og tent på, vil varmen fra lyset få uroen til å bevege seg rundt og rundtHøyde: 14 cmBredde: 6,5 cm..
Telysholder - Uro - Enhjørning
kr. 129
Telysholder i metall med enhjørningerSkap god stemning med dette vakre engelspilletNår telyset er plassert og tent på, vil varmen fra lyset få uroen til å bevege seg rundt og rundtHøyde: 14 cmBredde: ..
Telysholder - Uro - Ulv
kr. 129
Telysholder i metall med ulverSkap god stemning med dette vakre engelspilletNår telyset er plassert og tent på, vil varmen fra lyset få uroen til å bevege seg rundt og rundtHøyde: 14 cmBredde: 6,5 cm..
Triple moon - Telysholder
kr. 199
Telysholder i tre med Triple moon symbolTriple Moon symbolet er et symbol fra wicca kulturen. Det er knyttet til feminin energi, mysterium og psykiske evner.Symbolet står for månens tre faser, full og..
Viser 1 til 11 av 11 (1 sider)