loading

Telysholdere
Chakra Lotus - Gylden - telysholder
kr. 449
Sett med 7 lotus telysholdereHver farge representerer de forskjellige chakraene    Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og     gjennomsiktig    Tr..
Chakra Lotus -Sølv - telysholder
kr. 449
Sett med 7 lotus telysholdereHver farge representerer de forskjellige chakraene    Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og     gjennomsiktig    Tr..
Engel i bønn - Telysholder
kr. 119
Sittende engel med rosekrans i bønnKjempesøt og detaljrik telysestake som kan plasseres hvor som helst, i hjemmet, på hytta, på jobben osvSkjønn alene eller på et fat sammen med andre lysestaker og py..
Engel med foldede armer - Telysholder
kr. 119
Sittende engel med foldede armerKjempesøt og detaljrik telysestake som kan plasseres hvor som helst, i hjemmet, på jobben, på hytta osvSkjønn alene eller på et fat sammen med andre lysestaker og pyntH..
Engel med rose - Telysholder
kr. 119
Sittende engel med rose Kjempesøt og detaljrik telysholder som kan plasseres hvor som helst, i hjemmet, på jobben, på hytta osvSkjønn alene eller på et fat sammen med andre lysestaker og pyntHøyde: 6 ..
Engel med rosebukett - Telysholder
kr. 119
Sittende engel med roserKjempesøt og detaljrik telysestake som kan plasseres hvor som helst, i hjemmet, på jobben, på hytta osvSkjønn alene eller på et fat sammen med andre lysestaker og pyntHøyde: 6 ..
Telysholder - Uro - Alver
kr. 129
Telysholder i metall med sittende alverSkap god stemning med dette vakre engelspilletNår telyset er plassert og tent på, vil varmen fra lyset få uroen til å bevege seg rundt og rundtHøyde: 14 cmBredde..
Telysholder - Uro - Buddha
kr. 129
Telysholder i metall med BuddhaSkap god stemning med dette vakre engelspilletNår telyset er plassert og tent på, vil varmen fra lyset få uroen til å bevege seg rundt og rundtHøyde: 14 cmBredde: 6,5 cm..
Telysholder - Uro - Enhjørning
kr. 129
Telysholder i metall med enhjørningerSkap god stemning med dette vakre engelspilletNår telyset er plassert og tent på, vil varmen fra lyset få uroen til å bevege seg rundt og rundtHøyde: 14 cmBredde: ..
Telysholder - Uro - Ulv
kr. 129
Telysholder i metall med ulverSkap god stemning med dette vakre engelspilletNår telyset er plassert og tent på, vil varmen fra lyset få uroen til å bevege seg rundt og rundtHøyde: 14 cmBredde: 6,5 cm..
Viser 1 til 10 av 10 (1 sider)