loading

Drømmefangere
Angel Wings - Drømmefanger
kr. 279
Vakker hvit drømmefangerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret ..
Apache - Drømmefanger
kr. 178
Drømmefanger med flotte Apache hesterVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjoner De gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjær..
Barn owl - Drømmefanger
kr. 178
Drømmefanger med ugleVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjoner De gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de k..
Chakra - Drømmefanger
kr. 289
Chakra wall hanging dream catcherVakker drømmefanger med syv ringer i chakrafarger og symbolerHver ring representerer de forskjellige chakraene    Krone chakra - toppen av hodet - Fiole..
Drømmefanger - Flerfarget
kr. 129
Flerfarget drømmefanger Rosa og blå fjær med rosa hjerter og perlerNettet er spunnet med sølvtråDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene..
Drømmefanger - Lilla
kr. 119
Lilla drømmefangerLilla fjær og perler Nettet er spunnet med sølvtrå og midt i nettet sitter en søt sommerfuglDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre n..
Drømmefanger - Off white - Stor
kr. 499
Beautiful large cream dreamcatcherVakker heklet drømmefanger i off white Beige ringDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de komme..
Drømmefanger - Pentagram - Hvit
kr. 129
Hvit Pentagram DrømmefangerHvite fjær med sorte og hvite perlerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. V..
Drømmefanger - Pentagram - Lilla
kr. 129
Lilla Pentagram DrømmefangerLilla fjær med hvite og lilla perlerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. ..
Drømmefanger - Pentagram - Rød
kr. 129
Rød Pentagram DrømmefangerRøde fjær med hvite og røde perler De gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Von..
Drømmefanger - Pentagram - Svart
kr. 129
Svart Pentagram DrømmefangerSvarte fjær med hvite og svarte perlerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. ..
Drømmefanger - Rosa
kr. 129
Rosa drømmefanger Rosa og blå fjær med rosa hjerter og perler Nettet er spunnet med sølvtråDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til ..
Drømmefanger - Rosa
kr. 119
Rosa drømmefanger Rosa fjær og perler Nettet er spunnet med sølvtrå og midt i nettet sitter en søt sommerfuglDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre ne..
Drømmefanger - Sort
kr. 249
Sort drømmefanger med fire ringerBurgunderrød perler på sorte fjærNettet er spunnet med flerfarget tråd De gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover..
Drømmefanger - Turkis
kr. 119
Turkis drømmefanger Turkise fjær og perler Nettet er spunnet med sølvtrå og midt i nettet sitter en søt sommerfuglDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og vide..
Viser 1 til 15 av 34 (3 sider)