loading

Drømmefangere
Angel Wings - Drømmefanger
kr. 279
Vakker hvit drømmefangerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret ..
Apache - Drømmefanger
kr. 178
Drømmefanger med flotte Apache hesterVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjoner De gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjær..
Barn owl - Drømmefanger
kr. 178
Drømmefanger med ugleVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjoner De gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de k..
Chakra - Drømmefanger
kr. 289
Chakra wall hanging dream catcherVakker drømmefanger med syv ringer i chakrafarger og symbolerHver ring representerer de forskjellige chakraene    Krone chakra - toppen av hodet - Fiole..
Drømmefanger - Beige og Turkis
kr. 369
Vakker drømmefanger i beige og turkisTreperler i bruntoner og hvite fjærDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømm..
Drømmefanger - Brun
kr. 76
Coffee dreamcatherBrun drømmefanger med brune fjærRøde, sorte og hvite perlerNettet er spunnet med rød tråDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedov..
Drømmefanger - Flerfarget
kr. 129
Flerfarget drømmefanger Rosa og blå fjær med rosa hjerter og perlerNettet er spunnet med sølvtråDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene..
Drømmefanger - Hamp - Natur
kr. 245
Drømmefanger naturmed treperler og fjærDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er..
Drømmefanger - Hamp - Regnbue
kr. 245
Drømmefanger i regnbuens fargermed fargede treperler og fjærDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vond..
Drømmefanger - Krem
kr. 76
Cream dreamcatherKremfarget drømmefanger med brune fjærRøde, sorte og hvite perlerNettet er spunnet med rød tråDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre ..
Drømmefanger - Lilla
kr. 119
Lilla drømmefangerLilla fjær og perler Nettet er spunnet med sølvtrå og midt i nettet sitter en søt sommerfuglDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre n..
Drømmefanger - Mørk Brun
kr. 76
Chocolate dreamcatherMørkebrun drømmefanger med brune fjærRøde, sorte og hvite perlerNettet er spunnet med rød tråDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og vide..
Drømmefanger - Off white - Stor
kr. 499
Beautiful large cream dreamcatcherVakker heklet drømmefanger i off white Beige ringDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de komme..
Drømmefanger - Off white med dusker
kr. 469
Cream Dreamcatcher with TasselsVakker heklet drømmefanger i off white Beige ringDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer t..
Drømmefanger - Pentagram - Hvit
kr. 129
Hvit Pentagram DrømmefangerHvite fjær med sorte og hvite perlerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. V..
Viser 1 til 15 av 42 (3 sider)