loading

Drømmefangere
Angel - Drømmefanger - Gigant
kr. 698
Gigant stor drømmefanger med engelVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjoner De gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene..
Angel - Drømmefanger - Stor
kr. 358
Stor vakker drømmefanger med engelVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene ..
Apache - Drømmefanger
kr. 178
Drømmefanger med flotte Apache hesterVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjoner De gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjær..
Barn owl - Drømmefanger
kr. 178
Drømmefanger med ugleVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjoner De gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de k..
Chakra - Drømmefanger
kr. 289
Chakra wall hanging dream catcherVakker drømmefanger med syv ringer i chakrafarger og symbolerHver ring representerer de forskjellige chakraene    Krone chakra - toppen av hodet - Fiole..
Drømmefanger - Flerfarget
kr. 129
Flerfarget drømmefanger Rosa og blå fjær med rosa hjerter og perlerNettet er spunnet med sølvtråDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene..
Drømmefanger - Lilla
kr. 119
Lilla drømmefangerLilla fjær og perler Nettet er spunnet med sølvtrå og midt i nettet sitter en søt sommerfuglDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre n..
Drømmefanger - Off white - Stor
kr. 499
Beautiful large cream dreamcatcherVakker heklet drømmefanger i off white Beige ringDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de komme..
Drømmefanger - Rosa
kr. 119
Rosa drømmefanger Rosa fjær og perler Nettet er spunnet med sølvtrå og midt i nettet sitter en søt sommerfuglDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre ne..
Drømmefanger - Rosa
kr. 129
Rosa drømmefanger Rosa og blå fjær med rosa hjerter og perler Nettet er spunnet med sølvtråDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til ..
Drømmefanger - Turkis
kr. 119
Turkis drømmefanger Turkise fjær og perler Nettet er spunnet med sølvtrå og midt i nettet sitter en søt sommerfuglDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og vide..
Drømmefanger - Uro
kr. 249
Fargerik drømmefanger uro med syv søte drømmefangere hengende i chakrafarger Etisk handelBredde: ca. 16,5 cmLengde: ca. 65 cm..
Drømmefanger beige
kr. 179
Drømmefanger i beigeDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og k..
Drømmefanger i chakrafarger
kr. 249
Chakra dreamcather wall hangingDrømmefanger med syv ringer i chakra fargerHver av ringene er besatt med vakre perlerRingene representerer de forskjellige chakraene    Krone chakra - top..
Drømmefanger, håndlaget  -  svarte, turkise, svarte perler
kr. 229
Flott vinrød drømmefanger i skinn med perler og fjærHåndlaget av Navajo-indianere fra New Mexico i USADe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover f..
Viser 1 til 15 av 34 (3 sider)