loading

Uro og Mobil/Vindspinner
Drømmefanger - Eleganse - Uro
kr. 249
Vakker hvit drømmefanger uroDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvir..
Drømmefanger - Uro
kr. 249
Fargerik drømmefanger uro med syv søte drømmefangere hengende i chakrafarger Etisk handelBredde: ca. 16,5 cmLengde: ca. 65 cm..
Enhjørning - Uro
kr. 249
Unicorn  Mobile - Pink and Purple Søt uro med enhjørningerHjerter med enhjørninger i rosa og lilla fargerNederst på enhjørningene henger det en liten søt bjelleHåndlaget i Thailand av mulberry pa..
Hvite engler - Uro
kr. 249
Hjerter med englerNederst på englene henger det en liten søt bjelleDisse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidrar med følelse av støtt..
Keramikk Engler - Uro
kr. 249
Søte hvite keramikk engler med tre perlerDisse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidrar med følelse av støtte og trygghet i vanskeli..
Mobil - Buddha
kr. 349
Mobil vindspinner med buddhaBuddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfullness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivåDen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stillestå..
Mobil - Livets blomst
kr. 349
Mobil - vindspinner med livets blomst Dette gamle kosmiske symbolet skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenVitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stilles..
Mobil - Livets blomst med krystaller
kr. 429
Livets blomst mobil/vindspinner besatt med 19 vakre krystallerDette gamle kosmiske symbolet skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenDen vitaliserer alle rom umiddelb..
Mobil - Lotus med Livets blomst
kr. 349
Mobil - Lotus vindspinner med livets blomst Dette gamle kosmiske symbolet skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenDen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne o..
Mobil - Lotus med Livets blomst - Stor
kr. 599
Stor mobil - Lotus vindspinner med livets blomst Dette gamle kosmiske symbolet skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenDen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spi..
Mobil - Yggdrasil med krystaller
kr. 429
Mobil - Yggdrasil besatt med 15 vakre krystallerYggdrasil, verdenstreet fra norrøn mytologiRøttene symboliserer underverdenen, trestammen for vårt liv på jorden og grenene for de himmelske sfærer.Mobi..
Rainbow Twister - Vindspinner
kr. 98
Vindspinner i regnbuens farger Bredde: 12 cmTotallengde: 50 cmMateriale: Siv..
Sommerfugl - Uro
kr. 249
Søt uro med sommerfuglerHjerter med sommerfugler i flotte fargerNederst på sommerfuglene henger det en liten søt bjelleSommerfuglen er et kraftfullt symbol på utvikling og transformasjon, på følelsesm..
Øyenstikker - Uro
kr. 249
Øyenstikkere med søte små bjellerØyenstikkeren symboliserer hell og lykke, styrke, framgang, håp og gledeMateriale: AkrylStørrelse: 14 cm x 62 cm..
Viser 1 til 14 av 14 (1 sider)