loading

Vinduskrystall/Solfanger
Flower of life - Champagnefarget - Solfanger
kr. 149
Feng shui - Livets blomst 7 oktogon formet champagnefarget krystaller som symboliserer de syv chakraeneNederst det sterke livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres forHenges gje..
Flower of life - Sølvfarget - Solfanger
kr. 149
Feng shui - Livets blomst 7 oktogon formet chakra krystaller som symboliserer de syv chakraeneNederst henger det sterke livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres forHenges gjern..
Hjerte - Lilla - Solfanger
kr. 179
Feng Shui hearts15 stk hjerter med glitrende lilla krystaller formet etter hverandre i et kjedeStort hjerte hengende nederst, som symboliserer Metta - ubetinget kjærlighetHenges gjerne i et vindu, for..
Hjerte - Oransje- Solfanger
kr. 179
Hearts Feng Shui 15 stk hjerter med glitrende oransje krystaller formet etter hverandre i et kjedeStort hjerte hengende nederst, som symboliserer Metta - ubetinget kjærlighetHenges gjerne i et vindu, ..
Krystall Dråpe - 50 mm
kr. 119
I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energiHeng den gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommetLen..
Krystall Harmoni - Solfanger
kr. 149
7 oktogon formet chakra krystaller med et flott løvblad hengende nederstLøvbladet symboliserer harmoni med alt som leverHenges det i vinduet, vil solen få rommet til å skinne vakkert i regnbuens farge..
Krystall S form - 63 mm
kr. 129
I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energiDen kan gjerne henge i vinduet, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i romme..
Krystall Stjerneøye - 63 mm
kr. 129
I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energiDen kan gjerne henge i vinduet, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger inn i rommetLenge: 63 mm..
Solfanger - Celtic Knot
kr. 179
Keltisk knute solfanger i rustfritt stålKonsentrerer og styrker sinnet og det tredje øyeHenges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og spre god ..
Solfanger - Flower of Life
kr. 179
Livets blomst solfanger i rustfritt stålLivets hellige geometri. Et sterkt beskyttelsessymbol!Henges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og spr..
Solfanger - Ganesh
kr. 179
Ganesh solfanger i rustfritt stålGanesh fjerner hindringer og står for åndelig og materiell velstand.Henges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger..
Solfanger - Healing hand
kr. 179
Fatimas hånd solfanger i rustfritt stålFatimas hånd, også kalt Hamsa eller Miriams hånd.Beskyttende hånd som bringer hell og lykke.Henges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende..
Solfanger - Lotus
kr. 179
Lotus solfanger i rustfritt stålRepresenterer renheten og skjønnheten som kommer fra innsikt og kunnskap.Henges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og fa..
Solfanger - Triskell
kr. 179
Triskell solfanger i rustfritt stålDen roterende spiralen med de tre symbolene, symboliserer fremdrift, bevegelse og åndelig utvikling.Henges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene s..
Solfanger - Yggdrasil
kr. 179
Yggdrasil solfanger i rustfritt stålYggdrasil, verdens treet som fordyper vår visdom av eksistensens sfærer.Henges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og..
Viser 1 til 15 av 15 (1 sider)