loading

Vinduskrystall/Solfanger
Flower of life - Champagnefarget - Solfanger
kr. 149
Feng shui - Livets blomst 7 oktogon formet champagnefarget krystaller som symboliserer de syv chakraeneNederst det sterke livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres forHenges gje..
Flower of life - Sølvfarget - Solfanger
kr. 149
Feng shui - Livets blomst 7 oktogon formet chakra krystaller som symboliserer de syv chakraeneNederst henger det sterke livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres forHenges gjern..
Hjerte - Lilla - Solfanger
kr. 179
Feng Shui hearts15 stk hjerter med glitrende lilla krystaller formet etter hverandre i et kjedeStort hjerte hengende nederst, som symboliserer Metta - ubetinget kjærlighetHenges gjerne i et vindu, for..
Hjerte - Oransje- Solfanger
kr. 179
Hearts Feng Shui 15 stk hjerter med glitrende oransje krystaller formet etter hverandre i et kjedeStort hjerte hengende nederst, som symboliserer Metta - ubetinget kjærlighetHenges gjerne i et vindu, ..
Hjerte - Solfanger
kr. 179
Hearts Feng Shui 15 stk hjerter med glitrende krystaller formet etter hverandre i et kjedeStort hjerte hengende nederst, som symboliserer Metta - ubetinget kjærlighetHenges gjerne i et vindu, for når ..
Krystall Dråpe - 50 mm
kr. 119
I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energiHeng den gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommetLen..
Krystall Harmoni - Solfanger
kr. 149
7 oktogon formet chakra krystaller med et flott løvblad hengende nederstLøvbladet symboliserer harmoni med alt som leverHenges det i vinduet, vil solen få rommet til å skinne vakkert i regnbuens farge..
Krystall Klode - 40 mm
kr. 129
I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energiDen kan gjerne henge i vinduet, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i romme..
Krystall Klode - 50 mm
kr. 149
Krystall Klode - 50 mmI Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energiHenges gjerne i vinduet, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god ene..
Krystall S form - 63 mm
kr. 129
I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energiDen kan gjerne henge i vinduet, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i romme..
Krystall Stjerneøye - 63 mm
kr. 129
I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energiDen kan gjerne henge i vinduet, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger inn i rommetLenge: 63 mm..
Viser 1 til 11 av 11 (1 sider)