loading

Figurer og statuer
Blessing Buddha
kr. 299
Buddha statueMed Buddhas velsignelse er det lettere å gå den vanskelige veien til selvinnsikt.Høyde: 10 cmMateriale: Messing..
Buddha - Hvit
kr. 349
Buddha AmitabhaAmitabha lærer oss god dømmekraft og slippe det som ikke lenger har noen nytte eller betydning for oss.Med sin uendelige visdom styrker han vårt mot til å se og ta beslutninger.Høyde: 1..
Buddha - Mediterende
kr. 449
Carved Wooden - Buddha Statue - 30cm Flott og unik Buddha Buddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfullness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivåBuddhaene er skåret ut fra Albesi..
Buddha - Mediterende - Sjøgrønn
kr. 449
TEAL Wooden -Buddha Statue -30CMFlott og unik Buddha Buddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfullness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivåBuddhaene er skåret ut fra Albesia tre..
Buddha - Rød
kr. 349
Buddha AmitabhaAmitabha lærer oss god dømmekraft og slippe det som ikke lenger har noen nytte for oss.Med sin uendelige visdom styrker han vårt mot til å se og ta beslutninger.Høyde: 13 cmBredde: 10,5..
Buddha Hode - Stort
kr. 899
Stort buddha hode 52 cm - VeggdekorTøff thai buddha hode med oppheng bakBuddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfullness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivåEgner seg både inne..
Buddha Hode - Sølv
kr. 499
Buddha hode 30 cmBuddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfullness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivåHøyde: 30 cmBredde: 15 cmDybde: 14 cmKeramikk med metallisk sølvfarge..
Buddha sett - Mini
kr. 115
Sett med 6 små glade og leende buddhafigurerBuddha som holder en kurv over hodet, symboliserer rikdom og overflod.Buddha med paraply, bringer en langt og godt liv.Buddha sittende på en sekk, tiltrekke..
Buddha statue - Sølv
kr. 449
Buddha statue 26 cmBuddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfullness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivåHøyde: 26 cmBredde: 13,5 cmDybde: 11 cmKeramikk med metallisk sølvfarge..
See, Hear, Speak no evil - Buddha
kr. 149
Buddhasett - HvitIkke se, ikke høre, ikke si noe vond! Første buddhaen dekker for øynene sine og ser ikke noe vondtAndre buddhaen dekker for ørene sine for ikke å høre noe vondtTredje buddhaen dekker ..
See, Hear, Speak no evil - Buddha sett
kr. 499
Tre buddhaer - VeggdekorIkke se, ikke høre, ikke si noe vond! Første buddhaen dekker for øynene sine og ser ikke noe vondtAndre buddhaen dekker for ørene sine for ikke å høre noe vondtTredje buddhaen ..
Viser 1 til 11 av 11 (1 sider)