loading

Solfanger
Blå Engel - Solfanger
kr. 229
Blå engelHenges den i vinduet, vil solskinnet få denne vakre engelen til å sende flotte fargestråler inn i rommetEnglerDisse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet..
Hjerte, rød og gul - Solfanger
kr. 189
Hjerte - Rødt og gultHenges det i vinduet, vil solskinnet få hjertet til å sende flotte fargestråler inn i rommetFargen rødknyttes til lidenskap, kjærlighet, temperament og vitalitet.Øker entusiasme, ..
Hjerte, Rød og Lilla - Solfanger
kr. 189
Hjerte - Lilla og rødtHenges det i vinduet, vil solskinnet få hjertet til å sende flotte fargestråler inn i rommetFargen lillaer vanligvis knyttet til den åndelige dimensjon, psykisk utvikling, visdom..
Hjerter, blå - Solfanger
kr. 219
Fem søte hjerterHenges de i vinduet, vil solskinnet få hjertene til å sende flotte fargestråler inn i rommetFargen blåknyttes til inspirasjon, spiritualitet, sannhet, moderasjon og psykisk styrkeHåndl..
Sol, flerfarget - Solfanger
kr. 239
Vakker solfanger i flotte fargerHenges det i vinduet, vil solskinnet få solen til å sende flotte fargestråler inn i rommetHåndlaget fra BaliEtisk handelBredde: ca. 20 cmLengde: ca. 21 cm..
Stjerner, flerfarget - Solfanger
kr. 229
Fem stjerner i regnbuens fargerHenges de i vinduet, vil solskinnet få stjernene til å sende flotte fargestråler inn i rommetHåndlaget fra BaliEtisk handelLengde: ca. 70 cm..
Ugler - Solfanger
kr. 229
Fem søte ugler - flerfargetHenges de i vinduet, vil solskinnet få uglene til å sende flotte fargestråler inn i rommetHåndlaget fra BaliEtisk handelBredde: ca. 5.5 cmLengde: ca. 75 cm..
Viser 1 til 7 av 7 (1 sider)