Menu
Din handlekurv

Solfanger


Modell: Solfanger
Blå engelHenges den i vinduet, vil solskinnet få denne vakre engelen til å sende flotte fargestråler inn i rommetEnglerDisse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidrar med følelse av støtte og trygghet i vanskelige tiderFargen blåknyt..
229,-
Modell: Solfanger
Hjerte - Rødt og gultHenges det i vinduet, vil solskinnet få hjertet til å sende flotte fargestråler inn i rommetFargen rødknyttes til lidenskap, kjærlighet, temperament og vitalitet.Øker entusiasme, energi og glede, fremmer handling og tillit til å følge drømmer og beskytter mot frykt og angstHåndl..
189,-
Modell: Solfanger
Hjerte - Lilla og rødtHenges det i vinduet, vil solskinnet få hjertet til å sende flotte fargestråler inn i rommetFargen lillaer vanligvis knyttet til den åndelige dimensjon, psykisk utvikling, visdom og åndelig styrke, meditasjon og visualisering, åndelig utvikling, manifistering, fred i sinnet, fr..
189,-
Modell: solfanger
Påfugl sommerfugl solfangerHenges den i et vindu, vil solskinnet få sommerfuglen til å sende flotte fargestråler inn i rommet.Sommerfuglen er et kraftfullt symbol på utvikling og transformasjon og på følelsesmessige og spirituelle overganger.Fin som dekor f.eks i hager, vinterhager og vinduer.Bredde..
159,-
Modell: solfanger
Admiral sommerfugl solfangerHenges den i et vindu, vil solskinnet få sommerfuglen til å sende flotte fargestråler inn i rommet.Sommerfuglen er et kraftfullt symbol på utvikling og transformasjon og på følelsesmessige og spirituelle overganger.Fin som dekor i f.eks hager, vinterhager og vinduer.Bredd..
159,-
Modell: Solfanger
Vakker solfanger i flotte fargerHenges det i vinduet, vil solskinnet få solen til å sende flotte fargestråler inn i rommetHåndlaget fra BaliEtisk handelBredde: ca. 20 cmLengde: ca. 21 cm..
239,-
Modell: Solfanger
Fem stjerner i regnbuens fargerHenges de i vinduet, vil solskinnet få stjernene til å sende flotte fargestråler inn i rommetHåndlaget fra BaliEtisk handelLengde: ca. 70 cm..
229,-
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer