Menu
Din handlekurv

Runesett


Modell: runer
Brecciade JasperBreksje jaspis styrker og beskytter og hjelper med å samle og organisere tanker, følelser og handlingerOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder: 24 stk runer + en blank runeEt lite instruksjonshefteFlott oppbevarin..
349,-
Modell: runer
Dalmatiner Jasper runes setDalmantiner Jaspis hjelper med å bearbeide fortiden, øker kontakt med egen kraft og beskytter vårt energifeltOppdag den unike kraften i disse runesymbolene.De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder: 24 stk runer + en blank runeEt lite instruksjonshefte..
349,-
Modell: runer
Green aventurine rune setGrønn aventurin er overflodstenen som skaper glede og viser deg at alt er muligOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder: 24 stk runer + en blank runeEt lite instruksjonshefteFlott oppbevaringsposeRunene vi..
349,-
Modell: Runer
Yellow Aventurine rune setGul Aventurin er flott for å åpne og balansere Solar Plexus Chakra og  Yin-Yiang energiene.Fremmer medfølelse og forståelse, lindrer sorg og senterer følelseneHjelper en til å føle seg konfortabel i sin egen kroppOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De inneh..
399,-
Modell: Runer
White Agate rune setHvit agat er en beroligende og beskyttende stenBalanserer yin/yang energien og hjelper en med å finne sin indre kjerne og sin egen sannhetOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder:24 stk runer + en blank runeInf..
399,-
Modell: runer
Carnelian Rune SetKarneol gir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som erOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder: 24 stk runer + en blank runeInformasjon om runeneFlott oppbevaringsposeRunene vil varierer noe i størrelse..
349,-
Modell: Runer
Mixed Crystal Stones Rune SetOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder: 24 stk runer + en blank runeInformasjon om runeneFlott oppbevaringsposeRunene vil varierer noe i størrelse og farge#runer #runesett #kraft #visdom #intuisjonsv..
449,-
Modell: Runer
Rose Quartz rune setHjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede og  indre fred.Redusere selvbebreidelse og negative energier.Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse.Oppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gamm..
399,-
Modell: Runer
Red aventurine rune setRød aventurin er en god og positiv sten som hjelper en å se det positive, som f.eks at glasset er halvfullt istendenfor halvtomt. Fremmer selvtillit, kreativitet, mental klarhet og ro når man arbeider med angst. Balanserer Yin-Yang energiene.Oppdag den unike kraften i disse ru..
399,-
Rød Goldstone - Runesett
Utsolgt
Modell: runer
Red Goldstone rune set Red Goldstone fremmer selvtillit og positiv holdning, stimulerer telepati og forsterker energi og intensjonOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder: 24 stk runer + en blank runeEt lite instruksjonshefteFlott..
349,-
Modell: runer
Red Jasper rune setRød Jaspis gir ro, trygghet og stabilitet og fremmer mot og robusthet Oppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder:24 stk runer + en blank runeEt lite instruksjonshefteFlott oppbevaringsposeRunene vil varierer noe i..
349,-
Modell: runer
Snowflake Obsidant rune setSnøfnugg Obsidian renser kropp og sinn, viser vei til vekst og utvikling, og demper uro og redselOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder:24 stk runer + en blank runeEt lite instruksjonshefteFlott oppbev..
349,-
Showing 1 to 12 of 16 (2 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer