Menu
Din handlekurv

Salvie og tørkede urter

Abalone skjell - Røkelsesholder Abalone skjell - Røkelsesholder
Populær Utsolgt
Modell: røkelsesholder
Stort og vakkert abalone (Haliotis Midae) skjell for brenning av salvie og andre urterSkjellet har et nydelig fargespillDekorativt i seg selv eller som sten, krystall eller smykkeholder Størrelse: 14-15 cmFra FillipineneDisse skjellene er brannsikre, men selv om de er det må man aldri gå fra åpen fl..
199,-
Fjær for smudging
Utsolgt
Modell: Fjær
Bronze Turkey Smudge FeatherFin å bruke sammen med salvie eller annen røkelse/urter for å spre røyken rundt kroppen og/eller ut i rommet Materiale: KalkunfjærLengde: 20-28 cmPris pr.stk..
129,-
Hvit Salvie - liten Hvit Salvie - liten
Populær
Modell: Salvie
White SageHvit salvie brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter Brukes gjerne før meditasjon, healing m.mSlukker man bunten etter bruk, kan den brukes flere gangerFra California ..
57,-
Modell: Palo Santo
Green Tree Palo Santo Thin Sticks 50gPalo Santo kalles gjerne "Det Hellige Treet"Palo Santo (Holy Wood) er det spanske navnet på Bursera graveolens - treet som vokser i Mexico og Sør-Amerika.Viden kjent for sin rensende og helbredende egenskaper. Fjerner dårlig energi og bringer lykke i..
155,-
Modell: Røkelse
Blå salvie brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekterBrukes gjerne før meditasjon, healing, massasje m.mSlukker man bunten etter bruk, kan den brukes flere gangerLengde ca. 17-18 cmFra Grand Mesa, Colorado..
149,-
Modell: Røkelse
Røkelsesbunt med blå salvie og sedertreSmudging er en gammel indiansk renselsesteknikkNår bunten tennes vil røyken tiltrekke seg negativ energi og ta den med segAnvendes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekterFin å bruke før meditasjon, healing, massasje m.m..
149,-
Modell: Røkelse
Røkelsesbunt med blå salvie og palo santoSmudging er en gammel indiansk renselsesteknikkNår bunten tennes vil røyken tiltrekke seg negativ energi og ta den med segAnvendes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekterFin å bruke før meditasjon, healing m.mSlukker ..
149,-
Modell: Røkelse
 Denne bunten inneholder blå salvie, sweetgrass (marigress), salvieblomst og einebuskSmudging er en gammel indiansk renselsesteknikk Når bunten tennes vil røyken tiltrekke seg negativ energi og ta det med seg Anvendes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og..
199,-
Modell: Røkelse
Denne røkelsesbunten inneholder maiden (musk) salvie, løvehale, cronewort og blå salvie (grandmother sage)Smudging er en gammel indiansk renselsesteknikkNår bunten tennes vil røyken tiltrekke seg negativ energi og ta den med segAnvendes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dy..
199,-
Modell: Røkelse
Denne røkelsesbunten inneholder peppermynte, ingefær og rosmarinSmudging er en gammel indiansk renselsesteknikkNår bunten tennes vil røyken tiltrekke seg negativ energi og ta den med segAnvendes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekterFin å bruke før meditasj..
199,-
Sweetgrass - Flette
Populær
Modell: Sweetgrass
Sweetgrass (Marigress)Smudging er en gammel indiansk renselsesteknikkSweetgrass brukes på samme måte som salvie, til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekterBrukes gjerne før meditasjon, healing, massasje m.mSweetgrass tiltrekker seg positive vibrasjoner og blir ..
179,-
Ørken Salvie - liten
Populær
Modell: Salvie
Desert sage smudge stickØrkensalvie brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekterBrukes gjerne før meditasjon, healing m.mDenne planten er verdsatt for sine aromatiske egenskaperSlukker man bunten etter bruk, kan den brukes flere gangerGod kvalitetFra Calif..
45,-
Showing 1 to 12 of 12 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer