Menu
Din handlekurv

Syngebolle


Modell: Syngebolle
Håndlaget syngebolle med 7 chakra symbolerFor healing og meditasjonFin ved rensing/harmonisering av omgivelsene  Fiolett - Krone chakra - toppen av hodet      Indigo - Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene  Blå -  Hals chakra - Nedre del av halsen  Gr..
945,-
Modell: Syngebolle
OHM syngebolle settFor healing og meditasjon Fin ved rensing/harmonisering av omgivelseneOhm er symbolet på livets energi Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjonens avslutning, det gjør at du vil huske de..
549,-
Modell: Syngebolle
OHM syngebolle sett For healing og meditasjonFin ved rensing/harmonisering av omgivelseneOhm er symbolet på livets energiGir styrke, innsikt, harmoni og balanseRegnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjonens avslutning, det gjør at du vil huske den viten og ku..
699,-
Modell: Syngebolle
Håndlaget syngebolle  settSyngebollen er gravert med det sterke livets blomst symboletFor healing og meditasjonFin ved rensing/harmonisering av omgivelseneSyngebollen er hamret for hånd. Den er ikke bare vakker, den har også god vibrasjonsevne. Med kraften fra livets blomst vil hver klang fra s..
899,-
Modell: Syngebolle
Syngebolle med gravert livets blomst symbol For healing og meditasjonFin ved rensing/harmonisering av omgivelseneSyngebollen er hamret for hånd. Den er ikke bare vakker, den har også god vibrasjonsevne. Med kraften fra livets blomst vil hver klang fra sangbollen hjelpe oss til å gå dypere inn i..
749,-
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer