Menu
Din handlekurv

Solfanger


Modell: Solfanger
Hjerte - Lilla og rødtHenges det i vinduet, vil solskinnet få hjertet til å sende flotte fargestråler inn i rommetFargen lilla er vanligvis knyttet til den åndelige dimensjon, psykisk utvikling, visdom og åndelig styrke, meditasjon og visualisering, åndelig utvikling, manifistering, fred i ..
189,-
Sol, flerfarget - Solfanger
Utsolgt
Modell: Solfanger
Vakker solfanger i flotte fargerHenges det i vinduet, vil solskinnet få solen til å sende flotte fargestråler inn i rommetHåndlaget fra Bali Etisk handelBredde: ca. 20 cm Lengde: ca. 21 cm ..
239,-
Modell: Solfanger
Fem stjerner i regnbuens fargerHenges de i vinduet, vil solskinnet få stjernene til å sende flotte fargestråler inn i rommetHåndlaget fra BaliEtisk handelLengde: ca. 70 cm..
229,-
Modell: Solfanger
Fem søte ugler - flerfargetHenges de i vinduet, vil solskinnet få uglene til å sende flotte fargestråler inn i rommetHåndlaget fra Bali Etisk handelBredde: ca. 5.5 cm Lengde: ca. 75 cm ..
229,-
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer