loading

Krystallstav
Ametyst Stav - Glatt
kr. 229
Smooth Amethyst Crystal Wand Med sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre livBidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger s..
Gul Kalsitt Stav - Glatt
kr. 229
Smooth Yellow Calcite Crystal WandHjelper til at overganger i livet gå lettereReduserer stress og bringer ro og balanseFremmer spontanitet, optimisme, glede, selvtillit og pågangsmotForbedrer din..
Heliotrop stav - Livets blomst
kr. 349
Kraftig orgone healingstav med livets blomst Heliotrop, også kallt Blodjaspis eller blodsteinØker mental klarhet og er til hjelp i viktige beslutningsprosesserBeskyttende sten som holder negativitet f..
Karneol Stav - Glatt
kr. 229
Smooth Carnelian Crystal WandGir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som erStyrker kroppens energibaner, øker arbeidsglede, hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om, gir styrke og selvtilli..
Regnbue Fluoritt Stav - Glatt
kr. 229
Smooth Rainbow Fluorite Crystal WandFluoritt er en sterk helbreder som påvirker alle chakraeneDen renser auraen og er fin for kanalisering Øker energinivået og konsentrasjonsevnenBrukes til å forstå o..
Rosenkvarts - Face Roller
kr. 399
Rosenkvarts rulle for ansiktsmassasjeFace roller/Ansiktsrulle har blitt brukt i Kina i århundrer på grunn av dens positive effekt.Den øker blodsirkulasjonen som gir en sunn glød til huden og samtidig ..
Rosenkvarts Stav - Glatt
kr. 229
Smooth Rose Quartz Crystal WandOgså kalt KjærlighetssteinenHjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred, redusere selvbebreidelse og negative energier, forster..
Serpentin, New Jade Stav - Glatt
kr. 229
Smooth Serpentin, new jade Crystal WandSerpentin, new jade er en fantastisk meditasjonsstein, som er meget god ved avstressing og meditasjonDen renser og healer både fysisk og psykisk, og er super ved..
Sort Obsidian stav - Glatt
kr. 229
Smooth Black Obsidian Crystal WandSort Obsidian er en jordende stein som er fin for utrensing og avgiftingLøser opp blokkeringer og negative energierHjelper med å overkomme dårlige vaner og avhengighe..
Viser 1 til 9 av 9 (1 sider)