loading

Håndsten
Grønn Aventurin - Håndsten
kr. 98
Green AventurineGrønn aventurin er overflodstenen som skaper glede og viser deg at alt er muligGod ved meditasjon og visualisering. Demper spenninger og stress Håndstener er behagelig å holde i hå..
Karneol - Håndsten
kr. 98
Natural Carnelian stoneKarneol gir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som erHåndstener er behagelig å holde i hånden, da de er glatte og flateSupre å bruke ved krystallhealing Fine til å pl..
Rosenkvarts - Håndsten
kr. 98
Rose Quartz CrystalKjærlighetssteinen som fremmer kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet, glede og indre fredDette er en av de viktigste stenene for hjerte chakra, da den åpner våre hjerter for u..
Rød Jaspis - Håndsten
kr. 98
Red JasperRød Jaspis er en av de mest fysisk healende stener, den gir ro, trygghet og stabilitet og fremmer mot og robusthet.Det er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ energi til avsender..
Snøfnugg Obsidian - Håndsten
kr. 98
Snowflake ObsidianSnøfnugg Obsidian renser og balanserer kropp og sinn, viser vei til vekst og utviklingLøser opp uro og negative tankemønstre Håndstener er behagelig å holde i hånden, da de er glatte..
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)