loading

Krystall Pengetre
Pengetre -  Ametyst
kr. 199
Feng Shui krystall treVakkert pengetre bestående av ametystMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre livHjelper oss med åndelig oppvåkning o..
Pengetre -  Bergkrystall
kr. 199
Feng Shui krystall tre Vakkert pengetre bestående av bergkrystallBergkrystall er den mest allsidige av alle krystaller, populært kalt mesterkrystallenDen skaper energi og åpner opp for det gode og pos..
Pengetre -  Grønn Aventurin
kr. 199
Feng Shui krystall tre Vakkert pengetre bestående av grønn aventurinKjent som lykke -og overflodssten som stimulere til velstand og vekst på alle områder i livetHjelper med å løse opp og gi slipp på n..
Pengetre -  Karneol
kr. 199
Feng Shui krystall treVakkert pengetre bestående av karneolFin å bruke hvis du har vanskeligheter med å få sagt ting, spesielt i større forsamlingerFremmer balanse i parforhold og styrker samhold i fa..
Pengetre - Rosenkvarts
kr. 199
Feng Shui krystall treVakkert pengetre bestående av rosenkvartsKjærlighetssteinen som fremmer kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet, glede og indre fredDette er en av de viktigste stenene for hj..
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)