loading

Krystall Generator
Dalmatiner Jaspis - Generator
kr. 139
Dalmation Jasper Crystal WandDalmatiner Jaspis HealingstavDalmatiner Jaspis hjelper til å bearbeide fortiden, åpner for gjemte og kanskje glemte følelserGir kontakt med egen kraft og hjelper oss å bru..
Fluoritt - Generator
kr. 169
Fluorite Crystal WandFluoritt HealigstavFluoritt er en sterk helbreder som påvirker alle chakraeneDen renser auraen og er fin for kanalisering Øker energinivået og konsentrasjonsevnenBrukes til å fors..
Grønn Aventurin - Generator
kr. 139
Green Aventurine Crystal WandGrønn Aventurin HealigstavOverflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er muligGir hell i kjærlighet, arbeid og pengesakerFremmer tillit til at vi tør å åpne ossGo..
Opalitt - Generator
kr. 139
Opalite Crystal WandOpalitt HealingstavHvit Opalitt er en ideell stein til bruk i meditasjonFjerner energiblokkeringer i chakraene og meridianeneBidrar til å forbedre kommunikasjon, synske evner og ån..
Rød jaspis - Generator
kr. 139
Red Jasper Crystal WandRød Jaspis healingstavRød Jaspis er en av de mest fysisk healende stener, gir ro, trygghet og stabilitetfremmer mot og robusthetDet er en sterk beskyttende sten som returnerer n..
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)