loading

Krystall Generator
Ametyst - Pyramide Generator
kr. 279
Amethyst GeneratorVakker håndlaget energi generator. I senter finnes en pyramideametyst med fire sider, den samler eller sprer energi, avhengig av hva man bruker den tilUt fra pyramiden er det festet ..
Chakra - Generator
kr. 279
Chakra Vogal Points  Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og  gjennomsiktig         Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo  Hals chakr..
Dalmatiner Jaspis - Generator
kr. 139
Dalmation Jasper Crystal WandDalmatiner Jaspis HealingstavDalmatiner Jaspis hjelper til å bearbeide fortiden, åpner for gjemte og kanskje glemte følelserGir kontakt med egen kraft og hjelper oss å bru..
Fluoritt - Generator
kr. 169
Fluorite Crystal WandFluoritt HealigstavFluoritt er en sterk helbreder som påvirker alle chakraeneDen renser auraen og er fin for kanalisering Øker energinivået og konsentrasjonsevnenBrukes til å fors..
Grønn Aventurin - Generator
kr. 139
Green Aventurine Crystal WandGrønn Aventurin HealigstavOverflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er muligGir hell i kjærlighet, arbeid og pengesakerFremmer tillit til at vi tør å åpne ossGo..
Opalitt - Generator
kr. 139
Opalite Crystal WandOpalitt HealingstavHvit Opalitt er en ideell stein til bruk i meditasjonFjerner energiblokkeringer i chakraene og meridianeneBidrar til å forbedre kommunikasjon, synske evner og ån..
Rosenkvarts - Pyramide Generator
kr. 279
Rose Quartz Generator Vakker håndlaget energi generator. I senter finnes en pyramiderosenkvarts med fire sider, den samler eller sprer energi, avhengig av hva man bruker den tilUt fra pyramiden er det..
Rød jaspis - Generator
kr. 139
Red Jasper Crystal WandRød Jaspis healingstavRød Jaspis er en av de mest fysisk healende stener, den gir ro, trygghet og stabilitetfremmer mot og robusthetDet er en sterk beskyttende sten som returner..
Røykkvarts - Generator
kr. 249
Smokey Quartz Crystal WandRøykkvart er en beskyttende sten som er meget god på å absorberer negativeitetFøler man seg deperimert, ulykkelig eller er i dårlig humør, bør man hente frem røykkvarts da de..
Viser 1 til 9 av 9 (1 sider)