loading

Krystall Generator
Ametyst - Generator
kr. 199
Amethyst Crystal WandAmetyst healingstavMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre livBidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige bes..
Ametyst - Pyramide Generator
kr. 279
Amethyst GeneratorVakker håndlaget energi generator. I senter finnes en pyramideametyst med fire sider, den samler eller sprer energi, avhengig av hva man bruker den tilUt fra pyramiden er det festet ..
Blå Topas Orgone - Generator
kr. 449
Orgone faceted massage wand blue topaz with cobber wireStor og kraftfull healingstav i blå topas med kobber tråBlå topas styrker og fremmer selvtillit og besluttsomhet. Står for sannhet og åpenhet, av..
Chakra - Generator
kr. 279
Chakra Vogal Points  Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og  gjennomsiktig         Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo  Hals chakr..
Dalmatiner Jaspis - Generator
kr. 139
Dalmation Jasper Crystal WandDalmatiner Jaspis HealingstavDalmatiner Jaspis hjelper til å bearbeide fortiden, åpner for gjemte og kanskje glemte følelserGir kontakt med egen kraft og hjelper oss å bru..
Epidot Orgone - Generator
kr. 449
Orgone faceted massage wand epidotStor og kraftfull healingstav med epidot og kobber tråEpidot vil hjelpe deg med å manifestere dine største ønsker. Uansett hvor vanskelig eller umulig det virker, er ..
Granat Orgone - Generator
kr. 449
Orgone faceted massage wand garnetStor og kraftfull healingstav med granatSkaper indre kraft, igangsetter og inspirererFrigjør negative energier fra chakraeneLindrer og helbreder følelsesmessig, spesi..
Grønn Aventurin - Generator
kr. 139
Green Aventurine Crystal WandGrønn Aventurin HealigstavOverflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er muligGir hell i kjærlighet, arbeid og pengesakerFremmer tillit til at vi tør å åpne ossGo..
Krysokolla Orgone - Generator
kr. 449
Orgone faceted massage wand chrysocollaStor og kraftfull healingstav med krysokollaKrysokolla, kjærlighetens stein, symbolet for skjønnhet, kjærlighet og balanseFår frem både det positive og negative ..
Opalitt - Generator
kr. 139
Opalite Crystal WandOpalitt HealingstavHvit Opalitt er en ideell stein til bruk i meditasjonFjerner energiblokkeringer i chakraene og meridianeneBidrar til å forbedre kommunikasjon, synske evner og ån..
Rosenkvarts - Pyramide Generator
kr. 279
Rose Quartz Generator Vakker håndlaget energi generator. I senter finnes en pyramiderosenkvarts med fire sider, den samler eller sprer energi, avhengig av hva man bruker den tilUt fra pyramiden er det..
Rød jaspis - Generator
kr. 139
Red Jasper Crystal WandRød Jaspis healingstavRød Jaspis er en av de mest fysisk healende stener, den gir ro, trygghet og stabilitetfremmer mot og robusthetDet er en sterk beskyttende sten som returner..
Røykkvarts - Generator
kr. 249
Smokey Quartz Crystal WandRøykkvart er en beskyttende sten som er meget god på å absorberer negativeitetFøler man seg deperimert, ulykkelig eller er i dårlig humør, bør man hente frem røykkvarts da de..
Sort Obsidian - Generator
kr. 139
Black obsidian wandSort Obsidian HealingstavSort Obsidian er en jordende stein som er fin for utrensing og avgiftingLøser opp blokkeringer og negative energierHjelper med å overkomme dårlige vaner og ..
Viser 1 til 14 av 14 (1 sider)