Menu
Din handlekurv

Engler


Modell: Engel
Indisk agat: Balanserer de fysiske, følelsesmessige og de intellektuelle organene, balanserer og renser auraen, god beskyttende stein, spesielt for barnHøyde ca. 3 cm..
129,-
Modell: Englefigurer
Nydelige og detaljerte englefigurerDekorer hjem og rom med disse vakre engleneVelg mellom: Faith – tro, Hope – håp, Peace – fred, Love – kjærlighetHøyde: 10 cm Bredde: 8 cm..
159,-
Modell: orgonitt engel
Orgonite Angel - CitrineOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Citrin, gul kvarts fremmer selvsikkerhet og sinnsro og mot til å utforske nye muligheterAbsorberer og transformerer nagtive energier og motvirker destruktive tanker og adferd Fremmer styrke og positivitet til familie, vennskap og..
249,-
Modell: orgonitt engel
Orgonitt Angel - Green AventurineOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Grønn aventurin er overflodstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig God ved meditasjon og visualisering Demper spenninger og stressEngler, disse vakre himmelvesenene er guds budbringere De er r..
249,-
Modell: orgonitt engel
Orgonite Angel - CarnelianOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Karneol gir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som erStyrker kroppens energibaner, øker arbeidsglede, hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om, gir styrke og selvtillit, fjerner tvil og negative tankerFin å bruk..
249,-
Modell: orgonitt engel
Orgonite Angel - Lapis Lazuli Orgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Lapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraftGir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringerGjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhetBalanserer og beskytter vennskapStyrker immunforsv..
249,-
Modell: orgonitt engel
Orgonite Angel - Red JasperOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Rød Jaspis er en av de mest fysisk healende stener, den gir ro, trygghet og stabilitetFremmer mot og robusthetDet er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ energi til avsenderEngler, disse vakre himmelvesenene er gud..
249,-
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer