Menu
Din handlekurv

Pengefrosk


Modell: Pengefrosk
Gull pengefroskI feng shui er den trebente pengefrosken med mynt i munnen tradisjonelt en lykkebringer når det kommer til økonomi og velstand Plasseres den på innsiden av døren vendt inn mot hjemmet, vil den bringe lykke og velstand til huset. Bredde: 5,5 cmHøyde: 3,5 cmMynt medfølgerMateriale: Poly..
129,-
Pengefrosk - Rød
Populær
Modell: Pengefrosk
Rød pengefroskI feng shui er den trebente pengefrosken med mynt i munnen tradisjonelt en lykkebringer når det kommer til økonomi og velstand Plasseres den på innsiden av døren vendt inn mot hjemmet, vil den bringe lykke og velstand til huset. Bredde: 7,5 cmHøyde: 5 cmMynt medfølgerMateriale: Polyres..
169,-
Modell: Pengefrosk
Stor og flott pengefroskI feng shui er den trebente pengefrosken med mynt i munnen tradisjonelt en lykkebringer når det kommer til økonomi og velstand Plasseres den på innsiden av døren vendt inn mot hjemmet, vil den bringe lykke og velstand til huset. Bredde: 13 cmHøyde: 13 cmDybde: 16 cmMynt medfø..
389,-
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer