loading
Geranium - Eterisk olje
  • Geranium - Eterisk olje

Geranium - Eterisk olje

  • Varenummer: eterisk olje
  • Tilgjengelighet: På lager
  • kr. 189


Geranium

Oljen dampdestilleres fra plantens blomster, blader og stilker

Har en søt blomsterduft med undertoner av rose og mynte

Regnes for å ha antidepressive og sedative egenskaper og kan anvendes ved spenninger og stress
Styrker, stimulerer og løfter humøret.
Det er en avslappende olje, samtidig som den er oppløftende. Super å bruke til bad og massasje.
Balanserende på kvinnelige hormoner og er anvendt ved PMS

10 ml
Fra Egypt

Denne oljen er av høy kvalitet

Eteriske oljer kan brukes til så mangt. I oljebrennere, aromalamper, sprayes som rom duft, dråper på duftstein gir en behangelig duft i rommet,
blandes i baseoljer og brukes som massasjeolje, bade og dusjolje. Noen oljer kan også påføres direkte på huden som parfyme.

Må ikke brukes ufortynnet på huden til barn eller på sensitiv hudRelated Products

Benzoin - Eterisk olje

Benzoin - Eterisk olje

Benzoin utvinnes fra treets harpiks og har en varm og søtlig vaniljeaktig duft. Virker beroligende og avslappende og lindrer nervøvitet og stressFin ved massasje av trette muskler10 mlFra FilippineneD..

kr. 139

Sitron tetre - Eterisk olje

Sitron tetre - Eterisk olje

Lemon Tea TreeFremstilles ved dampdestillasjon av bladeneHar en frisk og syrlig duft med undertone av roseDenne oljen har mange av de samme terapeutiske egenskapene som Tea Tree oljenVirker rensende o..

kr. 139

Ho Wood - Eterisk olje

Ho Wood - Eterisk olje

Ho WoodDampdestilleres fra treets blader, kvist og bark Har en varm, søtlig duft med florale undertonerDenne oljen virker beroligende, et godt valg når man trenger å stresse ned og slappe avStyrker og..

kr. 139

Mandarin  - Eterisk olje

Mandarin - Eterisk olje

TangerineMandarineoljen kaldpresses fra skallet til usprøytede, modne mandariner og har en frisk og søt sitrusduftDen har tilsvarende egenskaper som appelsinoljenKan virke oppløftende og beroligende p..

kr. 139

Stjerneanis - Eterisk olje

Stjerneanis - Eterisk olje

Star AniseStjerneanisoljen utvinnes ved dampdestillasjon av friske eller delvis tørkede frukterHar en søt, varm lakris urteaktig duftKan virke beroligende både ved psykisk og fysisk spenninger Svært b..

kr. 139

Salvie - Eterisk olje

Salvie - Eterisk olje

SageOljen fremstilles ved damp destillasjon av salvieblader, og har en søtlig nøtteaktig urteduftVirker både beroligende og oppløftendeSpansk salvie har et høyere innhold av eukalyptol enn de andre sa..

kr. 139

Timian - Eterisk olje

Timian - Eterisk olje

ThymeUtvinnes ved dampdestillasjon av planten og har en krydderaktig og litt skarp aromaDen kan virke styrkende ved psykisk og fysisk tretthet. Fin for de som er plaget med melankoliKan virke betennel..

kr. 139

Merian  - Eterisk olje

Merian - Eterisk olje

MarjoramOljen utvinnes ved vanndampdestillasjon av tørkede blomstrende planterDen har en varm, treaktig og kamferaktig aromaMerian virker varmende og beroligendeDens beroligende egenskaper kan være fi..

kr. 139

Palmarosa - Eterisk olje

Palmarosa - Eterisk olje

PalmarosaFremstilles ved dampdestillasjon av palmarosa gressetSøt og roseaktig duft med undertoner av sitrusVed stressrelaterte plager virker palmarosa både beroligende, oppløftende og stimulerende på..

kr. 139

Appelsin - Eterisk olje

Appelsin - Eterisk olje

OrangeOljen fremstilles ved kaldpressing av skall fra appelsiner, og har en deilig og kraftig sitrusduftBeroliger og oppløfter. Sies å hjelpe ved depresjon og melankoli. Oljen stimulerer blodsirkulasj..

kr. 139

Neroli - Eterisk olje

Neroli - Eterisk olje

Neroli (fortynnet)Oljen destilleres fra nypukkede appelsinblomsterHar en frisk og delikat blomsterduft av appelsinKan hjelpe godt spesielt ved stress, angst, lett nedstemthet eller når man føler seg d..

kr. 139

Lime - Eterisk olje

Lime - Eterisk olje

LimeOljen presses fra skallet til umodne limefrukterDen har en varm og litt syrlig sitrusduftKan virke oppkvikkende, styrkende og prestasjonsfremmende; og sammen med de febernedsettende og antiseptisk..

kr. 139

Sitrongress - Eterisk olje

Sitrongress - Eterisk olje

LemongrassOljen utvinnes fra gresset ved dampdestillasjonHar en frisk sitron- og gressaktig duftDen kan virke stimulerende, oppkvikkende og energigivende. Fin å bruke i morgendusjen for å få energiSte..

kr. 139

Ingefær - Eterisk olje

Ingefær - Eterisk olje

GingerOljen destilleres fra plantens røtter og har en søtlig, varm og sensuell krydderduft Kan virke styrkende på immunforsvar ved forkjølelse,  tett nese og lett hosteMentalt fin for utmattelse ..

kr. 139

Sypress - Eterisk olje

Sypress - Eterisk olje

Cypress Oljen fremstilles ved vanndampdestillasjon av skudd, nåler og konglerKrydderaktig duft med innslag av skog og urterFin mot nervøsitet og stress, da den har en beroligende effekt på kropp og sj..

kr. 139

Romersk Kamille - Eterisk olje

Romersk Kamille - Eterisk olje

Chamomille RomanOljen destilleres fra kamille blomster og har en søtlig, varm og urteaktig duftRomersk kamille har en god terapeutisk effekt. Den er antiseptisk, anti-inflamatorisk og anti-spasmisk.Fi..

kr. 139

Frankincense - Eterisk olje

Frankincense - Eterisk olje

Frankincense Oljen kaldpresses fra treets kvae, og har en søt, varm og treaktig duftVirker svært oppløftende, og er gunstig hvis du føler deg stresset, sliten eller overarbeidet. Fremmer selvtillit og..

kr. 139

Basilikum - Eterisk olje

Basilikum - Eterisk olje

Basil Basilikum oljen destilleres fra krydderurten og har en varm krydderaktig urteduftGlimrende olje når det gjelder å skjerpe hjernen til å huske bedre og motvirke utbrenthet. Super mot eksamensnerv..

kr. 139

Etikett: Geranium, Eteriskolje, Essensial, Kvalitetsolje, Antiseptisk, Duftolje, Styrker, Massasjeolje, Styrker, Stimulerer, Balanserende