loading
Krystall miks - armbånd
  • Krystall miks - armbånd

Krystall miks - armbånd

  • Varenummer: Armbånd
  • Tilgjengelighet: På lager
  • kr. 219


Mixed Crystal Power Bracelet

Armbåndet består av flotte perler av ametyst, bergkrystall, rosenkvarts, grønn aventurin, røykkvarts, tigerøye og karneol

Diameter på perlene: ca. 8 mm
Elastisk slitesterk strikk gjør at armbåndet passer fint til de flesteRelated Products

Turkis - armbånd

Turkis - armbånd

Turquoise Power BraceletTurkis er en mesterhealerSuper til healingbehandling p.g.a. dens store innhold av kobberkraftsteinen styrker og balanserer alle chakraene, og brukes til å rense alle energisent..

kr. 179

Bergkrystall - armbånd

Bergkrystall - armbånd

Clear Quartz Crystal Power BraceletBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystalleneEgner seg godt til programmering , og balanserer, fokuserer, tr..

kr. 199

Karneol - armbånd

Karneol - armbånd

Carnelian Crystal Power BraceletGir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som er, styrker kroppens energibaner, øker arbeidsgleden, hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om, gir styrke og s..

kr. 179

Rosenkvarts - armbånd

Rosenkvarts - armbånd

Rose Quartz Power BraceletOgså kalt KjærlighetssteinenHjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred, redusere selvbebreidelse og negative energier, forsterker kjærl..

kr. 179

Sort onyx - armbånd

Sort onyx - armbånd

Black Onyx Power BraceletBeskyttelsessteinSteinen som fremmer utholdenhet, selvdisiplin og styrke, bidrar til kloke beslutninger, hjelper oss til å se tingene i et større perspektiv, øker jording, avl..

kr. 179

Hematitt - armbånd

Hematitt - armbånd

Hematite Power BraceletOgså kalt blodstein, har et spesielt utseende, svart og sølv på samme tid.Løser opp og endrer negativitet til universell ren kjærlighet, og brukes til å stimulere ønsket om fred..

kr. 179

Grønn Aventurin - armbånd

Grønn Aventurin - armbånd

Green Aventurine Power BraceletOverflodstenen som skaper glede og viser deg at alt er muligGir hell i kjærlighet, arbeid og pengesakerFremmer tillit til at vi tør å åpne ossGod ved meditasjon og visua..

kr. 179

Ametyst - armbånd

Ametyst - armbånd

Amethyst Power BraceletMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre livBidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal&nb..

kr. 249

Tigerøye - armbånd

Tigerøye - armbånd

Golden Tigers Eye Power BraceletTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Forbedrer selvt..

kr. 179

Etikett: Krystall, Chakra, Armbånd, Ametyst, Bergkrystall, Rosenkvarts, Aventurin, Røykkvarts, Tigerøye, Karneol