loading
Archangel Michael - Anheng
  • Archangel Michael - Anheng

Archangel Michael - Anheng

  • Varenummer: Anheng
  • Tilgjengelighet: På lager
  • kr. 349


Sølvbelagt smykke fra Peter Stones eksklusive Just Like Silver Collection

Mikael betyr: "Han som er som Gud".

Denne amuletten med de magiske tegnene er perfekt  for de som ønsker tettere forbindelse med erkeengelen Mikael for beskyttelse. Mikael anses for å være leder for alle erkeengler. Han bærer ofte et sverd av flammer, som symboliserer beskyttelse mot det onde. Han er engelen for mot, styrke, sannhet og integritet. Han hjelper oss med å følge sannheten uten å miste vår integritet og hjelper oss å finne vår sanne natur.

Forbindes med:
Fargene gull, gul, oransje og lilla
Duftene appelsin og seder
Sugulitt, rav, gul topas og  bergkrystall

Plasseres gule blomster som marigold, oransje eller gule lys og en duft av appelsin eller seder vil Mikael lettere påberopes, spesielt hvis dette gjør dette på en søndag.

Just Like Silver smykkene er belagt med sterling sølv, på ikke-giftige metaller som sink og hvit bronse. Dette gir de styrke og glans. Smykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet

Diameter: 3,2 cm
Anheng lengde: 4,1 cm

Related Products

Archangel Uriel - Anheng

Archangel Uriel - Anheng

Sølvbelagt smykke fra Peter Stones eksklusive Just Like Silver CollectionUriel betyr: "Guds lys"Denne amuletten med de magiske tegnene er perfekt  for de som ønsker tettere forbindelse med er..

kr. 349

Archangel Raphael - Anheng

Archangel Raphael - Anheng

Sølvbelagt smykke fra Peter Stones eksklusive Just Like Silver CollectionRafael betyr: "Guds helbreder".Denne amuletten med de magiske tegnene er perfekt  for de som ønsker tettere forbindels..

kr. 349

Etikett: Erkeengel, Mikael, Anheng, Smykke, Beskytter, Rav, Topas, Bergkrystall