loading
Apache - Drømmefanger
  • Apache - Drømmefanger

Apache - Drømmefanger

  • Varenummer: Drømmefanger
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
  • kr. 178


Drømmefanger med flotte Apache hester

Vakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjoner

De gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gjennom nettet. De setter seg fast og blir fanget, akkurat som en flue i et spindelvev

Lisa Parker er kjent for sin flotte kunst av dyr, som fletter seg inn i rikene til trolldom og fantasi
Hennes kjærlighet for dyreliv og hekseri gjør hennes bilder unike og vakre

Diameter: 16 cm
Totallengde: ca. 45 cm

Sort ring med flotte brune fjær og brune treperler
Related Products

Fantasy Fairy Ascent  - Drømmefanger

Fantasy Fairy Ascent - Drømmefanger

Vakker fantasi drømmefanger med kvinne og alv De gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot,..

kr. 178

The Reader - Drømmefanger

The Reader - Drømmefanger

Drømmefanger med kattVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer..

kr. 178

Barn owl - Drømmefanger

Barn owl - Drømmefanger

Drømmefanger med ugleVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjoner De gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de k..

kr. 178

Wolf song - Drømmefanger

Wolf song - Drømmefanger

Drømmefanger med syngende ulverVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til..

kr. 178

Moonstruck - Drømmefanger

Moonstruck - Drømmefanger

Drømmefanger med jente og ulvVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til d..

kr. 178

His masters voice - Drømmefanger

His masters voice - Drømmefanger

Drømmefanger med sort kattVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de k..

kr. 178

Midnight vigil cat - Drømmefanger

Midnight vigil cat - Drømmefanger

Drømmefanger med kattVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de ko..

kr. 178

The Emperor Stag - Drømmefanger

The Emperor Stag - Drømmefanger

Drømmefanger med hjortVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjoner De gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de ..

kr. 178

Etikett: Apache, Hester, Drømmefanger, Dreamcatcher