Krus/Glass/Bordbrikker Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Krus/Glass/Bordbrikker

Modell: Termos
Drikkeflaske i rustfritt stål med kattemotivLisa Parker er kjent for sin flotte kunst av dyr, som fletter seg inn i rikene til trolldom og fantasi. Hennes kjærlighet for dyreliv og hekseri gjør hennes bilder unike og vakreVarmeisolerte drikkeflaske i rustfritt stål Fin til både varme og ka..
349,-
Modell: Beger
Silver Metal Om ChaliceFlott rituelt beger med håndgravert Buddha symbolBuddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfulness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivå.Høyde: 13 cm Bredde: 8,5 cmTåler ikke oppvaskmaskin ..
349,-
Modell: Krus sett
Cosy Little Christmas Mug and Socks SetGled noen med dette sjarmerende krus- og sokkesettet Kruset har teksten "Have yourself a cosy little Christmas" I kruset er det et sett med myke røde sokker som er perfekte for kjølige vinterdagerHøyde: 9,5cm Bredde: 14cm Dybde: 10,7cm500ml Mat..
399,-
Modell: Bordbrikker
Vakre bordbrikker - Fatimas hånd, også kalt Hamsa eller Miriams håndBeskyttende hånd som bringer hell og lykkeMandalamønster i hvitt på grå bakgrunnLengde: 12cm Bredde: 9 cm Settet innheholder 4 stk bordbrikker..
175,-
Modell: Bordbrikker
Flower of life - oransjeMuntre og fargerike bordbrikker med det sterke livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres forDiameter: 9 cm Settet inneholder 6 brikker m/holder Materiale: impregnert rispapir..
179,-
Modell: Krus sett
Vakkert krus med det sterke livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres forMed lokk og uttagbart rustfri tesil er dette den beste og enkleste måten å lage en kopp te med te i løsvekt Det er god plass i filteret slik at teen får utfolde seg under trekking, det gjør at man få..
289,-
Modell: Flaske
Mandala Reusable Glass Water BottleHold deg hydrert med denne gjenbrukbare glassflasken. Flasken har et vakkert mandala mønster og med organisk og miljøvennlig bambuslokk.Det følger med et futteral for isolering og beskyttelse.Vaskes for hånd.Høyde: 23 cm Diameter: 7 cm 500ml ..
499,-
Modell: Bordbrikker
Vakre bordbrikker med mandala trykk i gråtonerStr: 10x10 cm Settet inneholder 6 bordbrikker Materiale: MDF ..
189,-
Modell: Krus sett
Vakkert krus med grått mandala trykkMed lokk og uttagbart rustfri tesil er dette den beste og enkleste måten å lage en kopp te med te i løsvekt Det er god plass i filteret slik at teen får utfolde seg under trekking, det gjør at man får full effekt av smakeneSettet innhehoder: Krus Lokk ..
269,-
Modell: Krus sett
Vakkert krus med lilla mandala trykkMed lokk og uttagbart rustfri tesil, er dette den beste og enkleste måten å lage en kopp te med te i løsvekt Det er god plass i filteret sånn at teen får utfolde seg under trekking, det gjør at man får full effekt av smakeneSettet innhehoder: Krus Lokk ..
269,-
Modell: Metallsugerør
Pakke med 4 stk sugerør i metallStilig og miljøvennlige sugerør i rustfritt stål, som kan brukes igjen og igjen.Passer supert når du skal servere en kald drikke!Følger med børste for enkel rengjøring innvendig.Gjenbrukbare sugerør i rustfritt stål. Størrelse: ca. 21,5 cm Miljøvennl..
139,-
Modell: Krus sett
Vakkert krus med zen trykkMed lokk og uttagbart rustfri tesil er dette den beste og enkleste måten å lage en kopp te med te i løsvekt. Det er god plass i filteret slik at teen får utfolde seg under trekking, det gjør at man får full effekt av smakene.Settet innhehoder: Krus Lokk Rustfri ..
269,-
Modell: Beger
Silver Metal Om ChaliceFlott rituelt beger med håndgravert ohm symbolHøyde: 13 cm Bredde: 8,5 cmTåler ikke oppvaskmaskin ..
349,-
Brand: Lisa Parker Modell: Reisekrus
Protector of the North Wolf Reusable Stainless Steel Hot & ColdDrikkekopp med ulvemotivRustfri stålkopp med ulvemotiv Fin til både varme og kalde drikkerPasser til varme og kalde drikker. Holder væsker kalde i opptil 8 timer eller varme i opptil 6 timer. Lokket har en damputløserventil..
279,-
Modell: Bordbrikker
Selenite Disc – 8cmSelenittskive med ohm inngravert i gylden fargeSelenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materien. Det er en sterk healingsten som virker inn på alle plan, både fysisk, psykisk og åndelig. Utmerket til både fjern- og nærhealing. Legg den f.eks. på et f..
279,-
Modell: Krus
Porselenskrus med ulverLisa Parker er kjent for sin flotte kunst av dyr, som fletter seg inn i rikene til trolldom og fantasi Hennes kjærlighet for dyreliv og hekseri gjør hennes bilder unike og vakreHøyde: 10 cm Bredde: 11,5 cm Dybde: 8 cmTåler mikrobølgeovn og oppvaskmasking ..
199,-
Modell: Bordbrikker
Black Agate Disc – 8cmSvart agatskive med yggdrasil inngravert i gylden fargeSort agat er en jordende og beskyttende sten Styrker selvrespekten og gir mot til å overvinne usikkerhet Gir indre styrke og holder deg stødig når du må ta beslutninger i utfordrende og stressende situasjoner Ber..
279,-
Modell: Bordbrikker
Black Agate Disc – 8cmSvart agatskive med yin yang symbol inngravert i gylden fargeSort agat er en jordende og beskyttende sten Styrker selvrespekten og gir mot til å overvinne usikkerhet Gir indre styrke og holder deg stødig når du må ta beslutninger i utfordrende og stressende situasjone..
279,-
Modell: Lommelerke
Black and White Spirit Board Drinking Hip FlaskTøff lommelerke i rustfritt stål med klassisk svart og hvitt spiritismebrett motivHøyde: 12 cm Bredde: 9 cm Dybde: 2,5 cm200 ml Materiale: PU og rustfritt stål..
299,-
Modell: Tekannesett
Herbal Teapot Set - Green MosaicGavesett med tekanne, avtagbar tesil og seks koppper – Sett som passer alle teelskere og kjennere!For mange er det å drikke te nærmest en seremoniell prosess. Dette gjelder både om man drikker te som en del av frokosten, om man nyter te gjennom arbeidsdagen, e..
599,-
Modell: Tekannesett
Herbal Teapot Set - Classic WhiteGavesett med tekanne, avtagbar tesil og seks koppper – Sett som passer alle teelskere og kjennere!For mange er det å drikke te nærmest en seremoniell prosess. Dette gjelder både om man drikker te som en del av frokosten, om man nyter te gjennom arbeidsdagen, ..
599,-
Modell: Flaske
Lovers Tarot Metal Water BottleHold deg hydrert med lovers tarot flaske. Denne rosa metallvannflasken har en fantastisk elskede-tarot-illustrasjon inspirert av tradisjonell tarotkort. Designet med et praktisk skrulokk for å forhindre utilsiktet søl.Selv spåkoner må holde seg hydrert!Mi..
499,-
Modell: Gaveeske
The Lovers Tarot Gift SetLovers Tarot -inspirert av tarot-lesekunsten Gavesettet kommer vakkert presentert i en resirkulerbar eske med miljøvennlig strimlet papirfyll.The lovers meaning - Partnerships, duality, uniunGavesettet inneholder: 1 stk krus 1 stk bordbrikke 1 stk kort inspir..
649,-
Modell: Krus
The Lovers Tarot Couples Mug Set – Sett med 2 krusInspirert av tradisjonelle tarotkortdesign, har dette keramiske krussettet fantastiske 'The Lovers'-illustrasjoner for ham og henne.Høyde: 9,5 cm Diameter:8 cm350 ml kapasitet per krus.Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmasking ..
449,-
Modell: Flaske
Moon Tarot Metal Water BottleHold deg hydrert med Moon tarot flaske. Denne svarte metallvannflasken har en fantastisk måne-tarot-illustrasjon inspirert av tradisjonell tarotkort. Designet med et praktisk skrulokk for å forhindre utilsiktet søl.Selv spåkoner må holde seg hydrert!Miljøve..
499,-
Modell: Flaske
Star Tarot Metal Water BottleHold deg hydrert med Star tarot flaske. Denne blå metallvannflasken har en fantastisk stjerne-tarot-illustrasjon inspirert av tradisjonell tarotkort. Designet med et praktisk skrulokk for å forhindre utilsiktet søl.Selv spåkoner må holde seg hydrert!Miljøve..
499,-
Modell: Gaveeske
The Star Tarot Gift SetStar Tarot -inspirert av tarot-lesekunsten Gavesettet kommer vakkert presentert i en resirkulerbar eske med miljøvennlig strimlet papirfyll.The star meaning - Hope, faith, rejuvenationGavesettet inneholder: 1 stk krus 1 stk bordbrikke 1 stk kort inspirert av ta..
649,-
Modell: Flaske
Sun Tarot Metal Water BottleHold deg hydrert med Sun tarot flaske. Denne grønne metallvannflasken har en fantastisk sol-tarot-illustrasjon inspirert av tradisjonell tarotkort. Designet med et praktisk skrulokk for å forhindre utilsiktet søl.Selv spåkoner må holde seg hydrert!Miljøvennl..
499,-
Modell: Beger
Silver Metal Triple Moon ChaliceFlott rituelt beger med håndgravert triple moon symbol.Triple Moon symbolet er et symbol fra wicca kulturen. Det er knyttet til feminin energi, mysterium og psykiske evner. Symbolet står for månens tre faser, full og avtagende representerer de tre aspektene a..
349,-
Brand: Lisa Parker Modell: Reisekrus
Drikkekopp med kattemotiv fra Lisa ParkerVarmeisolert reisekopp i bambus Fin til både varme og kalde drikkerMed varmebeskyttende bånd og lokk som hindrer søl, kan du enkelt nyte din favorittdrikk når du er på farten.Lisa Parker er kjent for sin flotte kunst av dyr, som fletter seg inn i..
269,-
Modell: Krus
Porselenskrus med ulverLisa Parker er kjent for sin flotte kunst av dyr, som fletter seg inn i rikene til trolldom og fantasi Hennes kjærlighet for dyreliv og hekseri gjør hennes bilder unike og vakreHøyde: 10 cm Bredde: 11,5 cm Dybde: 8 cmMateriale: porselenTåler mikrobølgeovn og..
229,-
Showing 1 to 31 of 31 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: