Krystallmåne Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Krystallmåne

Måne - Agat Måne - Agat
-25 %
Modell: Måne
Moon-shaped gemstone agateMåneformet AgatAgat er en kraftig helbredende sten som også beskytter godt. Tilfører en følelse av stabilitet, trygghet og ro i tilværelsen. Den kan hjelpe deg med å frigjøre gamle og usunne vaner. Denne stenen har en jordingseffekt og reduserer dermed følelser a..
187,- 249,-
Måne - Agat med krystallisering Måne - Agat med krystallisering
-25 %
Modell: Måne
Moon-shaped gemstone agate with crystallisationMåneformet Agat med krystalliseringAgat er en kraftig helbredende sten som også beskytter godt. Tilfører en følelse av stabilitet, trygghet og ro i tilværelsen Den kan hjelpe deg med å frigjøre gamle og usunne vaner Denne stenen har en jordin..
209,- 279,-
Måne - Ametyst Måne - Ametyst
-25 %
Modell: Måne
Moonshaped gemstone amethystMåneformet ametystMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virker..
164,- 219,-
Måne - Bergkrystall
-25 %
Modell: Måne
Moonshaped gemstone rock crystalMåneformet bergkrystallBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvå..
164,- 219,-
Måne - Grønn aventurin
-25 %
Modell: Måne
Green aventurine Crystal MoonMåneformet grønn aventurinOverflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig. Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker. Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss. God ved meditasjon og visualisering. Fin for å dempe spenninger og stress, samt oppm..
149,- 199,-
Måne - Hematitt
-25 %
Modell: Måne
Hematite Crystal MoonMåneformet hematittHematitt, også kalt blodstein, har et spesielt utseende, svart og sølv på samme tid. Løser opp og endrer negativitet til universell ren kjærlighet, og brukes til å stimulere ønsket om fred, selvkontroll og indre lykke. Jorder, helbreder, bygger opp i..
149,- 199,-
Måne - Lapis Lazuli Måne - Lapis Lazuli
-25 %
Modell: Måne
Moonshaped gemstone lapis lazuliMåneformet lapis lazuliLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhet Balanserer og beskytter vennskapChakra: Hals og Det tr..
164,- 219,-
Måne - Opalitt
-25 % Utsolgt
Modell: Måne
Opalite Crystal MoonMåneformet opalittHvit Opalitt er en ideell stein til bruk i meditasjon. Fjerner energiblokkeringer i chakraene og meridianene. Bidrar til å forbedre kommunikasjon, synske evner og åndelig kommunikasjon.Chakra: KronechakraetStørrelse: 3,5 cmFarge, tegninger ..
149,- 199,-
Måne - Rhodonitt
-25 %
Modell: Måne
Rhodonite Crystal MoonMåneformet rhodonittRhodonitt er handlingens sten som hjelper oss å endre situasjoner vi ikke er tilfreds med. Den blir noen ganger referert som "fredens stein" og kan bidra til å løse konflikter. Hjelper oss å bearbeide vonde minner, gir indre balanse og styrke til å..
149,- 199,-
Måne - Rosenkvarts
-25 %
Modell: Måne
Moonshaped gemstone rose quartzMåneformet rosenkvartsRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og b..
164,- 219,-
Måne - Rød Jaspis
-25 %
Modell: Måne
Red Jasper Crystal MoonMåneformet jaspisRød jaspis er en av de mest dynamiske og aktiverende av jaspis stenene. Den er en av de mest fysisk healende stener, som gir ro, trygghet og stabilitet. Det er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ energi til avsender. Den jorder og fremm..
149,- 199,-
Måne - Sodalitt
-25 %
Modell: Måne
Sodalite Crystal MoonMåneformet sodalittSodalitt er en riktig igangsetter-sten som gir krefter og overskudd. Øker åndelig bevissthet og skaper harmoni mellom det bevisste & underbevisste Styrker intuitive evner og fremmer spirituell vekst Bringer inspirasjon og kreativitet Åpner opp for ..
149,- 199,-
Måne - Tigerøye
-25 %
Modell: Måne
Tiger eye Crystal MoonMåneformet tigerøyeTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Forbedrer selvtillit og reduserer usikkerhet og tvil Energirik sten som styrker vilje, selvtilli..
149,- 199,-
Måne - Unakitt
-25 %
Modell: Måne
Unakite Crystal MoonMåneformet unakittHjelper på nedstemthet og får deg til å se det positive. Unakitt hjelper deg til å være mer kjærlig og medfølende mot deg selv og andre. Har du følt deg følelsesmessig forvirret, deprimert eller engstelig, vil bruken av disse krystallene kunne bidra ti..
149,- 199,-
Rosenkvarts - Måne
-25 %
Modell: Måne
Rose Quartz Crystal MoonMåneformet rosenkvartsRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse,..
149,- 199,-
Showing 1 to 15 of 15 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: