Resin røkelse Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Resin røkelse

Modell: Resin røkelse
Goloka Three Kings Resin IncenseRøyken som slippes ut av harpiksrøkelse har blitt brukt til å rense negative energier i århundrer.3 konger harpisk røkelse har en nydelig duft som er kjent for å fjerne negative energier og kobler oss opp mot høyere vibrasjoner. Brukes også for å helbrede, ba..
139,-
Modell: Resin røkelse
Goloka Copal Resin IncenseFor tusenvis av år siden ble Copal betraktet som en hellig harpiks av mayaer og aztekere i Mexico og Sentral-Amerika. Mayaene pleide å tilby Copal til gudene som en av de mest verdifulle tingene sammen med tobakk og kakao. I dag brukes copal fortsatt i sjamanistiske se..
129,-
Modell: Resin røkelse
Goloka Frankincense Resin IncenseRøyken som slippes ut av harpiksrøkelse har blitt brukt til å rense negative energier i århundrer. Frankincense røkelse har er søt og krydret duft som er perfekt for å styrke den spirituelle aura.Frankincense virker svært oppløftende, og er gunstig hvis du fø..
129,-
Modell: Resin røkelse
Goloka Myrrh Resin IncenseRøyken som slippes ut av harpiksrøkelse har blitt brukt til å rense negative energier i århundrer, og myrra har blitt brukt siden antikken som parfyme og røkelse til medisinske og hellige formål.Det er en populær duft som sies å bidra til avslappende søvn og gir ber..
139,-
Modell: Resin røkelse
Goloka Pure Sambrani Resin IncenseRøyken som slippes ut av harpiksrøkelse har blitt brukt til å rense negative energier i århundrer.Goloka Sambrini kjent som benzoinharpiks og er en vanlig ingrediens i røkelse og parfyme på grunn av sin søte vanilje aroma og jordaktig balsam tone. Sambrani b..
139,-
Modell: Resin røkelse
Goloka Sandalwood Resin IncenseSandeltre har en litt søtlig, tung og treaktig duft. Den er kjempefin ved meditasjon, da den hjelper deg å vise tillit ved å bidra til å styrke dine indre subtile energier.Røyken som slippes ut fra harpiksrøkelse har blitt brukt til å fjerne negative energier i..
129,-
Modell: Resin røkelse
Box of 12 Resin Cups - MyrrhEske med 12 stk kopper – Myrra harpiks RøkelseTilsett aromatisk duft til ditt hjem med disse Harpiksbegerne med myrraRøyken som slippes ut av harpiksrøkelse har blitt brukt til å rense negative energier i århundrer, og myrra har blitt brukt siden antikken som ..
249,-
Modell: Resin røkelse
Box of 12 Resin Cups - Three KingsEske med 12 stk kopper – Tre konger harpiks RøkelseTilsett aromatisk duft til ditt hjem med disse Harpiksbegerne med tre konger harpiksRøyken som slippes ut av harpiksrøkelse har blitt brukt til å rense negative energier i århundrer.Tre konger harpis..
249,-
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: