Romspray
Menu
Din handlekurv

Romspray

Herlige velduftende romsprayer som kan brukes i alle rom. En sprut er alt som trengs for å forandre energi og tett luft.

 

Ananas Rum & White Musk   - Romspray Ananas Rum & White Musk   - Romspray
Utsolgt
Modell: Romspray
Ananas Rum & White Musk room spray – for the happiness that fragrance spreads – Song of IndiaAnanas rom og hvit musk – RomsprayDuftspray som gir en sensuell, fruktige og behagelig duft til ethvert rom.Herlig vakker og velduftende romspray som kan brukes i alle rom.Sensuell, fruktig a..
179,-
Modell: Romspray
Balsam Amber & Smoky Oud room spray – for the happiness that fragrance spreads – Song of IndiaBalsam Amber og Oud – RomsprayDuftspray som gir en varm, mektig og behagelig duft til ethvert rom.Herlig vakker og velduftende romspray som kan brukes i alle rom.Varm, rik og treaktig aroma ..
179,-
Modell: Romspray
Bourbon Vanilla & Fig Tree room spray – for the happiness that fragrance spreads – Song of IndiaVanilje og fikentre – RomsprayDuftspray som gir en søt, fruktige og behagelig duft til ethvert rom.Herlig vakker og velduftende romspray som kan brukes i alle rom.Søt og fruktige duft av v..
179,-
Modell: Romspray
Madurai Jasmine room spray – for the happiness that fragrance spreads – Song of IndiaRose – Romspray med eteriske oljerOrganic Goodness naturlig duftspray gir en deilig forfriskende og behagelig duft til ethvert rom.Herlig, vakker og velduftende romspray med en fortryllende blomsterduft ..
179,-
Modell: Romspray
Feng Shui air freshener spray set of 5 AromafumeSett med 5 Feng Shui romsprayer med eteriske oljeblandinger For å balansere de fem elementene og forbedre chi - livsenergien - i enhver stue, kontor, eller hvor du måtte ønske.Jord –  Patchouli, Rosmarin, Frankincense, Stjerneanis. Jord-elemen..
499,-
Modell: Romspray
Smudge spray white sage AromafumeRens hjemmet ditt for negativ stillestående energi med noen sprut av hvit salvie og sandeltre romspray Hjelper med å roe og rense kropp, sinn og sjel. Fremmer lykke til de som bruker den1. Ha en intensjon for hvorfor du fjerner negativ energi. Tenk f.eks at ..
239,-
Modell: Romspray
Smudge spray white sage & frankincense AromafumeRens hjemmet ditt for negativ stillestående energi med noen sprut av hvit salvie og frankincense romspray Hjelper med å roe og rense kropp, sinn og sjel. Fremmer lykke til de som bruker denSprayen har en ren, balsamico og treaktig aroma som er..
239,-
Modell: Romspray
Smudge spray white sage & sandalwood AromafumeRens hjemmet ditt for negativ stillestående energi med noen sprut av hvit salvie og sandeltre romspray Hjelper med å roe og rense kropp, sinn og sjel. Fremmer lykke til de som bruker denSprayen har en ren, søtt og treaktig aroma som er beroligen..
239,-
Lavendel - Romspray
Populær
Modell: Romspray
Som et alternativ til røkelse, er romspray super til å rense og balansere aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekterIkke alle steder egner seg for røkelsebrenning, der er denne sprayen fin Super på feks reise, kontoret, i bilen osv En sprut er alt som trengs for å forandre energi og t..
179,-
Modell: Romspray
Madurai Jasmine room spray – for the happiness that fragrance spreads – Song of IndiaJasmin – Romspray med eteriske oljerOrganic Goodness naturlig duftspray gir en deilig forfriskende og behagelig duft til ethvert rom.Herlig, vakker og velduftende romspray med en fortryllende blomsterduf..
179,-
Modell: Romspray
Mysore Chandan Sandalwood room spray – for the happiness that fragrance spreadsSandeltre – Romspray med eteriske oljer.Organic Goodness naturlig duftspray gir en deilig forfriskende og behagelig duft til ethvert rom.Herlig, vakker og velduftende romspray med en fortryllende duft av sande..
179,-
Modell: Romspray
Nagpuri Narangi Orange room spray – for the happiness that fragrance spreads – Song of IndiaAppelsin – Romspray med eteriske oljerOrganic Goodness naturlig duftspray, for å gi en deilig forfriskende og behagelig duft til ethvert rom.Herlig vakker og velduftende romspray med eteriske olje..
179,-
Modell: Romspray
Orange blossom & Jasmine room spray – for the happiness that fragrance spreads – Song of IndiaAppelsinblomst og jasmin – RomsprayDuftspray som gir en deilig forfriskende og behagelig duft til ethvert rom.Herlig vakker og velduftende romspray som kan brukes i alle rom.Frisk og oppløft..
179,-
Modell: Romspray
Palo Santo romspraySom et alternativ til røkelse, er romspray super til å rense og balansere aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekterDenne spesielle sprayen er laget fra oljen til palo santo treet. Den har en fin sitrus aroma med underliggende toner som minner om røkelseIkke ..
279,-
Modell: Romspray
Aromafume Natural Air Freshener Spray 1th chakra - GroundingSpesialblandet romspray for Muladhara - Rot Første chakra - Nederste del av ryggraden - RødSprayen inneholder gode og rene oljer av safran, ingefær, bergamott, rose, ylang ylang, stjerneanis, sedertre, sandal, patsjuli og vetiver ..
269,-
Modell: Romspray
Aromafume Natural Air Freshener Spray 2th chakra - CreativitySpesialblandet romspray for Swadhistana - Sakral/navle chakra chakra Andre chakra - Rett under navlen - OransjeSprayen inneholder gode og rene oljer av mandarin, rose, kanel, jasmin, geranium, sitrongress, vanilje, patsjuli, musk ..
269,-
White sage - Romspray White sage - Romspray
Populær
Modell: Romspray
Hvit salvie romspraySom et alternativ til røkelse, er romspray super til å rense og balansere aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekterHvit salvie brukes over hele verden til energi rensing Salvien transformerer negative energier over til positive energierIkke alle steder egne..
279,-
Showing 1 to 17 of 17 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.