Salvie og tørkede urter Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Salvie og tørkede urter

Modell: røkelsesholder
Green Abalone smudge shell Haliotis FulgensStort og vakkert abalone skjell for brenning av salvie og andre urter.I motsetning til navnet antyder, er den grønne abalonen (Haliotis Fulgens) rødbrun på utsiden. Innsiden av skallet har en vakker perleglans. Brukes til å brenne hvit salvie og a..
329,-
Modell: røkelsesholder
Vakkert abalone skjell for brenning av salvie og andre urterSkjellet har en vakker perlemor glans på innsiden, som gir et nydelig fargespill. Det er knyttet til elementet vann og vil rense hjertet.Dekorativt i seg selv eller som sten, krystall eller smykkeholder.Størrelse: 8,5-10cmD..
129,-
Modell: røkelsesholder
Ekstra stort og vakkert abalone skjell for brenning av salvie og andre urterSkjellet har en vakker perlemor glans på innsiden, som gir et nydelig fargespill. Det er knyttet til elementet vann og vil rense hjertet.Dekorativt i seg selv eller som sten, krystall eller smykkeholder.Størrels..
239,-
Hvit Salvie - liten Hvit Salvie - liten
Populær
Modell: Salvie
Californian White Sage Smudge SticksHvit salvie brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter. Brukes gjerne før meditasjon, healing m.mSlukker man bunten etter bruk, kan den brukes flere ganger.Denne salvien kommer fra Juniper Ridge, et lite f..
95,-
Kalkunfjær med skinnhåndtak - Smudging Kalkunfjær med skinnhåndtak - Smudging
Utsolgt
Modell: Fjær
Turkey Smudging Feather Fan by Kim Wilson, Winnebago Sioux, USAStørrelse: Total lengde på hele viften (inkludert skinnhåndtaket, ikke inkludert lærremmer) er ca. 33cmOm Kim Wilson (artist) Kim Wilson er medlem av Winnebago Sioux-stammen og bor i USA. Vi handler direkte med denne kunstneren ..
359,-
Kullbriketter for røkelse Kullbriketter for røkelse
Utsolgt
Modell: Kull
Charcoal Discs – KullbriketterIdeell for brenning av løs røkelse, harpiks og urterPlasser kullbriketten i et røkelseskar eller en annen varmebestandig beholder. Når kulltabletten tennes og den begynner å gløde kan du legge på røkelse.Pris pr.rull 1 rull inneholder 10 stk kulltabletter ..
45,-
Modell: røkelsesholder
Grey Lotus Terracotta Smudge BowlGrå terrakotta røkelsesskål med lotus design. Fin å brenne løsrøkelse, urter og salvie- og urtebunter i.Diameter: 13 cm Høyde: 10 cmMateriale:Terrakotta..
349,-
Mother of Pearl skjell - Stort 14 -16 cm - Røkelsesholder Mother of Pearl skjell - Stort 14 -16 cm - Røkelsesholder
Utsolgt
Modell: røkelsesholder
Mother of Pearl Shell with pearlsStort og vakkert perlemorskjell med ekte perleSkjellet har en vakker perlemorglans på innsiden, som gir et nydelig fargespill.Smudging er en gammel indianerpraksis, der bunter med urter og/eller velduftende tresorter, som f.eks hvit salvie og palo santo b..
199,-
Ørken Salvie - liten Ørken Salvie - liten
Populær
Modell: Salvie
Desert sage smudge stickØrkensalvie brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter Brukes gjerne før meditasjon, healing m.mDenne planten er verdsatt for sine aromatiske egenskaperSlukker man bunten etter bruk, kan den brukes flere gangerGod..
85,-
Modell: Palo Santo
Palo Santo StickPalo Santo kalles gjerne "Det Hellige Treet"Palo Santo (Holy Wood) er det spanske navnet på Bursera graveolens - treet som vokser i Mexico og Sør-Amerika.Tresorten er i slekt med myrrah og frankincence og er tradisjonelt brukt i renselsesritualer, alternativ medisin og he..
29,-
Modell: Palo Santo
Palo Santo Sticks – 20gPalo Santo kalles gjerne "Det Hellige Treet"Palo Santo (Holy Wood) er det spanske navnet på Bursera graveolens - treet som vokser i Mexico og Sør-Amerika.Tresorten er i slekt med myrrah og frankincence og er tradisjonelt brukt i renselsesritualer, alternativ medisi..
89,-
Palo Santo Pinner - 40g Palo Santo Pinner - 40g
Populær
Modell: Palo Santo
Palo Santo Sticks – 40gPalo Santo kalles gjerne "Det Hellige Treet"Palo Santo (Holy Wood) er det spanske navnet på Bursera graveolens - treet som vokser i Mexico og Sør-Amerika.Tresorten er i slekt med myrrah og frankincence og er tradisjonelt brukt i renselsesritualer, alternativ medisi..
159,-
Modell: Salviessett
Sage - Premium incenseGaveeske med førsteklasses salvie – den perfekte gaven til venner, familie eller til deg selv!1 x Lavender Tie 1 x Turkey's sage (Salvia officinalis) 1 x California White Sage (Salvia Apiana) 1 x California Blue Sage (Salvia Farinacea) 1 x Palo Santo Corte Rústico (..
549,-
Modell: Salvie
Smudge stick – 7 Chakra White Sage with Rose PetalsSmudging er en seremoni som brukes til å fjerne negative energier og tiltrekke seg de som er mer positive. Indianere har tradisjonelt brukt mange urter til dette formålet, hver av dem har en annen effekt på auraen og indre vesen. Du kan si bønn..
199,-
Modell: Salvie
 Smudge Stick – Blue Sage (Grandmother Sage)Blå salvie brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter Brukes gjerne før meditasjon, healing, massasje m.mSlukker man bunten etter bruk, kan den brukes flere gangerLengde ca. 17-18 cmFra Grand M..
149,-
Modell: Røkelse
Røkelsesbunt med blå salvie og palo santoSmudging er en gammel indiansk renselsesteknikk Når bunten tennes vil røyken tiltrekke seg negativ energi og ta den med seg Anvendes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter Fin å bruke før meditasjon, healing m..
159,-
Modell: Salvie
 Smudge Stick - White Sage, Blue Sage, Copal, Flat Cedar and SweetgrassDenne bunten inneholder hvit- og blå salvie, harpiks, sedertre og sweetgrass (marigress)Smudging er en gammel indiansk renselsesteknikk Når bunten tennes vil røyken tiltrekke seg negativ energi og ta den med seg Anvende..
199,-
Modell: Salvie
Smudge Stick – Blue Sage, Sweet Grass, Sage Flowers and JuniperDenne bunten inneholder blå salvie, sweetgrass (marigress), salvieblomst og einebuskSmudging er en gammel indiansk renselsesteknikk Når bunten tennes vil røyken tiltrekke seg negativ energi og ta det med seg Anvendes til rensin..
199,-
Modell: Røkelse
Smudge stick – Blue Sage (Grandmother Sage), Frankincense and Myrrh.Blå salvie med frankincense og myrra brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter Brukes gjerne før meditasjon, healing, massasje m.mSlukker man bunten etter bruk, kan den brukes ..
149,-
Modell: Salvie
Smudge Stick – Peppermint, Ginger and RosemaryDenne røkelsesbunten inneholder peppermynte, ingefær og rosmarinSmudging er en gammel indiansk renselsesteknikk Når bunten tennes vil røyken tiltrekke seg negativ energi og ta den med seg Anvendes til rensing og balansering av aura og energier ..
199,-
Modell: Salvie
Smudge stick – White Sage & Sun Flower PetalsSmudging er en seremoni som brukes til å fjerne negative energier og tiltrekke seg de som er mer positive. Indianere har tradisjonelt brukt mange urter til dette formålet, hver av dem har en annen effekt på auraen og indre vesen. Du kan si bønner men..
179,-
Modell: Salvie
Smudge stick – White Sage & Sweetgrass Smudge StickSmudging er en seremoni som brukes til å fjerne negative energier og tiltrekke seg de som er mer positive. Indianere har tradisjonelt brukt mange urter til dette formålet, hver av dem har en annen effekt på auraen og indre vesen. Du kan si bønn..
149,-
Modell: Salvie
Smudge stick – White Sage & White Sinuata FlowersSmudging er en seremoni som brukes til å fjerne negative energier og tiltrekke seg de som er mer positive. Indianere har tradisjonelt brukt mange urter til dette formålet, hver av dem har en annen effekt på auraen og indre vesen. Du kan si bønner..
199,-
Smudge stick - White Sage & Yellow Sinuata Flowers
Utsolgt
Modell: Salvie
Smudge stick – White Sage & Yellow Sinuata FlowersSmudging er en seremoni som brukes til å fjerne negative energier og tiltrekke seg de som er mer positive. Indianere har tradisjonelt brukt mange urter til dette formålet, hver av dem har en annen effekt på auraen og indre vesen. Du kan si bønne..
199,-
Modell: Sweetgrass
Sweetgrass (Marigress)Smudging er en gammel indiansk renselsesteknikkSweetgrass brukes på samme måte som salvie, til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter Brukes gjerne før meditasjon, healing, massasje m.m Sweetgrass tiltrekker seg positive vibrasjo..
239,-
Showing 1 to 25 of 25 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: