Skulls and roses Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Skulls and roses

Modell: Luftfrisker
LuftfriskereDisse luftfriskerne har gode dufter som er perfekte til å henge i bilen eller i et rom for å skape en friskere duft.Du kan velg mellom: Pentagram – Vanilje Triquetra –  Vanilje Triple moon – Vanilje Broomstick – Rose Mystical coffin – Vanilje Moon Phases – FerskenPerfek..
59,-
Modell: Luftfrisker
Hodeskalle luftfriskerLuftfriskeren har en deilig vaniljeduft som er perfekt til å henge i bilen eller i et rom for å skape en friskere duft.Perfekt gave til en som nettopp har kjøpt seg bil.Høyde: 11 cm Bredde: 5.5 cm..
59,-
Modell: Ouijabrett
Flott og forseggjort spiritismebrett i gotisk stil Brettet er i trykket tre med vakre detaljerOuijabrett også kalt spiritismebrett brukes som et verktøy for å få kontakt med ånder. Deltagerne i seansen legger minst en finger lett på viseren og beveger den i rolige sirkler (mot klokka) rundt på..
499,-
Skulls and Roses - Terninger Skulls and Roses - Terninger
Utsolgt
Modell: Terninger
2 stk svarte spilleterninger med hodeskallerBytt ut de ordinære terningene med disse mystiske svarte terningene. Istedenfor de vanlige hvite prikkene på sidene, har disse terningene små gullfargede hodeskaller.2-pakning Størrelse: 2,5 x 2,5 x 2,5 cm..
149,-
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: