Menu
Din handlekurv

Skulls and roses

Modell: Luftfrisker
LuftfriskereDisse luftfriskerne har gode dufter som er perfekte til å henge i bilen eller i et rom for å skape en friskere duft.Du kan velg mellom: Pentagram – Vanilje Triquetra –  Vanilje Triple moon – Vanilje Broomstick – Rose Mystical coffin – Vanilje Moon Phases – FerskenPerfek..
59,-
Skull - Vanilla - Scented Air Freshener Skull - Vanilla - Scented Air Freshener
Populær
Modell: Luftfrisker
Hodeskalle luftfriskerLuftfriskeren har en deilig vaniljeduft som er perfekt til å henge i bilen eller i et rom for å skape en friskere duft.Perfekt gave til en som nettopp har kjøpt seg bil.Super gave i adventskalenderen, husk at desember er like rundt hjørnet.Høyde: 11 cm Bredde: ..
59,-
Modell: Ouijabrett
Flott og forseggjort spiritismebrett i gotisk stil Brettet er i trykket tre med vakre detaljerOuijabrett også kalt spiritismebrett brukes som et verktøy for å få kontakt med ånder. Deltagerne i seansen legger minst en finger lett på viseren og beveger den i rolige sirkler (mot klokka) rundt på..
499,-
Modell: Sminkeveske
Skulls and Roses Clear Toiletry Bag / Make-Up PouchSminkepung med hodeskalle og rose mønster Ideell for sminke og små toalettartiklerHøyde: 14,5 cm Bredde: 21 cmMateriale: pvc..
149,-
Modell: Terninger
2 stk svarte spilleterninger med hodeskallerBytt ut de ordinære terningene med disse mystiske svarte terningene. Istedenfor de vanlige hvite prikkene på sidene, har disse terningene små gullfargede hodeskaller.2-pakning Størrelse: 2,5 x 2,5 x 2,5 cm..
149,-
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

* E-post: