Kampanjepriser
Menu
Din handlekurv

Kampanjepriser

 Pomerans - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Petitgrain Essential OilPomerans også kalt bitter appelsinOljen femstilles ved dampdestillasjon fra appelsintreets blader og har en mild, blomsteraktig sitrusduft, med en treaktig undertone.Petitgrain vil øke følelsen av glede og tapperhet når man står overfor utfordringer og bidrar til ..
104,- 139,-
Ajna- Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng ajna symbolDiameter: 3x2cmMessingFra India..
74,- 149,-
Appelsin - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Orange Essential OilOljen fremstilles ved kaldpressing av skall fra appelsiner, og har en deilig og kraftig sitrusduftBeroliger og oppløfter. Sies å hjelpe ved depresjon og melankoli. Oljen stimulerer blodsirkulasjonen og er fin å bruke i massasjeblandinger ved stive og ømme muskler. Ved k..
104,- 139,-
Benzoin - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Benzoin Essential OilBenzoin utvinnes fra treets harpiks og har en varm, søtlig og vaniljeaktig duft.Virker beroligende og avslappende og lindrer nervøvitet og stress. Fin å bruke i en aroma diffuser. Kan være et godt middel for luftveisplager som forkjølelse, influensa, hoste, kronisk bron..
104,- 139,-
Bergamott  - Eterisk olje
Populær -25 %
Modell: eterisk olje
Bergamot Essential OilBergamott oljen utvinnes ved kaldpressing av skallet til en liten appelsinlignende fruktHar en nydelig lett søtlig og sitrusaktig aroma som fremmer en avslappende og glad følelseBergamott er en av de mest populære terapeutiske oljene vi har. Den brukes i aromaterap..
104,- 139,-
Bergkrystall - Krystall chip kjede
-50 %
Modell: Kjede
Clear Quartz – Crystal Chip NecklaceBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvåkning og innsikt, og åp..
124,- 249,-
Blonde Agat - Krystall chip kjede
-50 %
Modell: Kjede
Blue Lace Agate – Crystal Chip NecklaceDenne steinen bærer med seg en subtil energi som kan hjelpe deg å oppnå balanse og stabilitet. Den vil bringe mer kjærlighet og lykke inn i livet ditt og bli kvitt negative tanker og følelser. Det er en pleiende og trøstende sten som er fin å bære hvis du..
124,- 249,-
Buddha - Citrin og bergkrystall - Øredobber
-50 %
Modell: Øredobber
Vakre øredobber med citrin og bergkrystall perler og Buddha charm i metallCitrin tilfører glede, optimisme, frimodighet, livskraft, varme og fremmer selvsikkerhet og sinnsro. Fremmer også positiv styrke og innvirking på familie, forretninger og vennskap. Ved å bære et citrin smykke vil dens le..
62,- 125,-
Buddha - Tigerøye
-50 %
Modell: Anheng
Smiling Buddha pendant -  tiger eye.Utskåret Buddha – TigerøyeSmilende Buddha er en kjent lykkebringer over hele verden.Buddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfulness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivå.Størrelse: ca 2,7 cm x 2,7 cm.Farge og tegninger ka..
119,- 239,-
Cajaput - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Cajaput Essential OilOljen utvinnes ved dampdestillasjon av bladene og kvistene fra melaleuca-treet og har en sterk, fruktig og kamferaktig aroma.Denne oljen har de samme egenskapene som eukalyptus og tea tree oljen, den er slimløsende, så fin ved tett nese, hals og andre luftveier, så vel s..
104,- 139,-
Dobbel dorje - Anheng
-50 %
Modell: Anheng
Vajra anhengDobbel dorje i messingStørrelse: 3,5 cm..
74,- 149,-
Feng Shui - Water - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Feng Shui Water essential oil blend AromafumeFeng Shui – Vann-elementet – eterisk oljeblandingDuft av clarysage, fennikel, kamille, ingefær og patchouli. Vann-elementet fremmer renhet, flyt, overflod, fornyelse og letthet.Feng Shui Water eterisk oljeblanding, vil skape en forfriskende en..
112,- 149,-
Feng Shui - Wood - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Feng Shui Wood essential oil blend AromafumeFeng Shui – Tre-elementet – eterisk oljeblandingDuft av rosewood, cypress, sandeltre og gurkemeie. Tre-elementet fremmer helse, vekst, vitalitet, visjon og velstand.Feng Shui Water eterisk oljeblanding, bringer energi til helse, vitalitet og ve..
112,- 149,-
Fennikel - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Fennel Essential OilOljen dampdestilleres fra fennikelplantens frø og har en varm, søtlig krydret duft som minner om anisOljen har en beroligende effekt på fordøyelsesystemet, ved at den lindrer oppblåsthet og mageknip. Fenikkel er også fin for luftveiene, da den er slimløsende og letter hos..
104,- 139,-
Firkløver - Anheng med kjede
-50 %
Modell: Anheng med kjede
Lykkebringer – Kjede med anhengFirkløveren er et kjent symbol for hell og lykke, men det symboliserer også berømmelse, rikdom, trofast elsker og god helse.Sølvfarget Anheng dia: 3 cm Kjedelengde: 44 cm..
64,- 129,-
Flower Of Life - Messing - Øredobber Flower Of Life - Messing - Øredobber
-50 %
Modell: Øredobber
Livets blomst øredobber i messing, gylden fargeFlower of life eller livets blomst symbolet styrker energien i alt det eksponeres for. Innen hellig geometri anses det som et verdifullt symbol og et sterkt verktøy for åndelig utvikling.Diameter: 2,3 cm Totallengde: 4 cm ..
99,- 199,-
Flower Of Life - Sølvfarget - Øredobber Flower Of Life - Sølvfarget - Øredobber
-50 %
Modell: Øredobber
Livets blomst øredobber i sølvfarget messingFlower of life eller livets blomst symbolet styrker energien i alt det eksponeres for. Innen hellig geometri anses det som et verdifullt symbol og et sterkt verktøy for åndelig utvikling.Diameter: 2,3cm Totallengde: 4 cm..
99,- 199,-
Furutre - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Pine Sylvestris, Scots Pine Essential Oil Oljen destilleres fra de minste grenene og nålene på furutreet og har en frisk og skogsaktig duft med varme balsamiske undertoner.Denne oljen er et godt middel for inhalasjon ved sår hals, astma, bronkitt og tette bihuler. Oljens antiseptiske og ster..
104,- 139,-
Geranium - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
GeraniumOljen dampdestilleres fra plantens blomster, blader og stilkerHar en søt blomsterduft med undertoner av rose og mynteRegnes for å ha antidepressive og sedative egenskaper og kan anvendes ved spenninger og stress. Styrker, stimulerer og løfter humøret. Det er en avslappende olje..
142,- 189,-
Goloka - Allergy Relief - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Goloka Blend Natural Essential Oil Allergy ReliefDenne eteriske oljeblanding fra Goloka er 100% naturlig og sammensatt av etersike oljer med peppermynte, lavendel, sitron og tea tree, som er allergivennlige, beroligende, gir friske luftveier og lindrer allergisymptomer.Peppermynte - skal vær..
134,- 179,-
Goloka - Anti Depression - Eterisk oljeblanding
Populær -25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Goloka Blend Natural Essential Oil Anti DepressionDenne eteriske oljeblanding fra Goloka er 100% naturlig og sammensatt av etersike oljer med bergamott, lavendel og frankincense som har en avslappende, avstressende effekt og beroliger sinnet og dets tanker.Bergamott - er en av de mest populæ..
134,- 179,-
Goloka - Be Happy - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Goloka Blend Natural Essential Oil Be HappyDenne eteriske oljeblanding fra Goloka er 100% naturlig og sammensatt av etersike oljer med peppermynte, appelsin, sitron og frankincense, som løfter stemningen i utfordrende tider.Peppermynte - skal være utmerket for mental utmattelse og depresjon ..
134,- 179,-
Goloka - Combat Anger - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Goloka Blend Natural Essential Oil Combat AngerDenne eteriske oljeblanding fra Goloka er 100% naturlig og sammensatt av etersike oljer med mynte, grapefrukt, sitron og lavendel, som virker anti-inflammatorisk, beroliende og avstressende. En naturlige kur mot sinte og irriterende tanker.Mynte..
134,- 179,-
Goloka - Energising - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Goloka Blend Natural Essential Oil EnergisingDenne eteriske oljeblanding fra Goloka er 100% naturlig og sammensatt av etersike oljer med peppermynte, rosmarin og sitron som gir et boost med god energi, optimaliserer konsentrasjonen og gir deg muligheten til å få det beste ut av dagen din.Pep..
134,- 179,-
Goloka - Headache Relief - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Goloka Blend Natural Essential Oil Headache ReliefDenne eteriske oljeblanding fra Goloka er 100% naturlig og sammensatt av etersike oljer med eucalyptus, peppermynte, rosmarin og lavendel, som virker beroligende, avstressende og gir en følelse af lettelse til dager med hodepine.Eucalyptus – ..
134,- 179,-
Goloka - Immunity Booster - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Goloka Blend Natural Essential Oil Immunity BoosterDenne eteriske oljeblanding fra Goloka er 100% naturlig og sammensatt av etersike oljer med rosmarin, kanel og tetre, som øker immunforsvaret, er rik på antioksidanter og har antibakterielle funksjoner.Rosmarin - med sin antiseptiske og styr..
134,- 179,-
Goloka - Meditation - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Goloka Blend Natural Essential Oil MeditationDenne eteriske oljeblanding fra Goloka er 100% naturlig og sammensatt av etersike oljer med kanel og ingefær, som er rike på antioxianter og virker angst- og stresshemmende, beroligende og antidepressivt.Kanel - sies å være beroligende med kraftig..
134,- 179,-
Goloka - Sleepy time - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Goloka Blend Natural Essential Oil Allergy ReliefDenne eteriske oljeblanding fra Goloka er 100% naturlig og sammensatt av etersike oljer med Juniper, sedertre, frankincense, lavendel og kamomille. Denne blandingen er perfekt for kveldsmeditasjon, da den virker beroligende og lindrer stress og hj..
134,- 179,-
Grapefrukt - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
GrapefruitOljen kaldpresses fra fruktskallet til grapefruktenHar en behagelig og forfriskende sitrus duftKan virke rensende på vår aura, og gjøre oss mer mottakelig for å være intuitive Fin å bruke i massasjeblandinger mot hodepine og migrene Super å bruke i dusjen før en hektisk dag ..
104,- 139,-
Gulrotfrø - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Carrot Seed Essential Oil Oljen damp destilleres fra frøene til gulrotplanten og har en søt, varm og jordaktig aroma.Renser sinnet og hjelper mot stress, angst og utmattelse. Sies å ha god effekt på fordøyelsen og ved muskelsmerter. Kan også hjelpe mot forkjølelse, influensa og bronkitt. F..
142,- 189,-
Hjerte - Rød Stjernestein - Anheng med reim Hjerte - Rød Stjernestein - Anheng med reim
-50 %
Modell: anheng med kjede
Healing Stone Pendant - Red goldstoneNydelig rød stjernestein hjerte med krystallOvervinner negative tanker og mønstre Lysner sinnet og gir styrke og varme HarmonisererChakra: rotAnheng lengde: 3 cm Reim: 44 cm..
99,- 199,-
Hvit Kamfer - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
White Camphor Essential OilHvit kamferolje fremstilles ved dampdestillasjon av kamferblader og har en frisk og eukalyptuslignende aroma.Kamferolje egner seg best til bruk i aromalamper og diffusere ved forkjølelse, bronkitt, og ved luftveisinfeksjoner generelt, samt ved lettere depresjoner. ..
104,- 139,-
Hvit Salvie - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
White sage essential oil blend – AromafumeEterisk olje med hvit salvie Etterlater en behagelig aroma i rommet, for en rolig og frisk følelse – ren, frisk og jordnær.Hvit salvie –  brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter. Salvie duften rens..
112,- 149,-
Hvit Salvie & Frankincense - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
White sage & frankincense essential oil blend – AromafumeEterisk oljeblanding med hvit salvie og frankincense Etterlater en behagelig aroma i rommet, for en rolig og frisk følelse – ren, treaktig, balsamico.Hvit salvie –  brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker..
112,- 149,-
Hvit Salvie & Lavendel - Eterisk oljeblanding
-25 % Utsolgt
Modell: eterisk oljeblanding
White sage & lavender essential oil blend – AromafumeEterisk oljeblanding med hvit salvie & lavendel Etterlater en behagelig aroma i rommet, for en rolig og frisk følelse – ren, søt, urteaktig.Hvit salvie –  brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og obj..
112,- 149,-
Hvit Salvie & Rose - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
White sage & rose essential oil blend – AromafumeEterisk oljeblanding med hvit salvie &rose Etterlater en behagelig aroma i rommet, for en rolig og frisk følelse – ren, søt, floral.Hvit salvie –  brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter. Sal..
112,- 149,-
Hvit Salvie & Sandeltre - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
White sage & sandalwood essential oil blend – AromafumeEterisk oljeblanding med hvit salvie & palo santo Etterlater en behagelig aroma i rommet, for en rolig og frisk følelse – ren, søt, treaktigHvit salvie –  brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og o..
112,- 149,-
Ingefær - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
GingerOljen destilleres fra plantens røtter og har en søtlig, varm og sensuell krydderduftKan virke styrkende på immunforsvar ved forkjølelse, tett nese og lett hoste Mentalt fin for utmattelse og trøtthet, skjerper konsentrasjonen og bedrer hukommelsen God å bruke som massasjeolje ved mus..
142,- 189,-
Lavastein - Anheng
-50 %
Modell: Anheng
Pendant lava rock – 4 cmLavastein, energistenen som gir deg fornyelsens kraft og stimulerer til å se fremover. Den vil fremme mot, øke din viljestyrke og utholdenhet. Steinen fremhever positiv atferd og vil gi deg utholdenhet til å avslutte ethvert prosjekt eller plan. Balanserer yin og yang...
69,- 139,-
Legevendelrot (Valerian) - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Valerian Essential OilLegevendelrot, også kjent som vendelrot, valerian, baldrian  Oljen fremstilles ved dampdestillasjon av tørket rot. Den har en karakteristisk og kraftig duft med jordaktig tonerVendelrot er en urgammel medisin- og trolldomsurt som har vært brukt over hele verden i å..
592,- 789,-
Lime - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Lime Essential OilOljen presses fra skallet til umodne limefrukterDen har en varm og litt syrlig sitrusduftKan virke oppkvikkende, styrkende og prestasjonsfremmende; og sammen med de febernedsettende og antiseptiske egenskapende er dette en fin olje å bruke når prestasjonsangsten eller i..
104,- 139,-
Livets frø - Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med livets frø/seed of life symbolLivets frø, det kraftige symbolet for åndelig utvikling Åpner opp for nye veier og ideerDiameter: 4cm MessingFra India..
99,- 199,-
Livets tre - Smykkesett - Hvit Livets tre - Smykkesett - Hvit
-50 %
Modell: Smykkesett
Pressed Flowers - Tree of Life set - WhiteLivets tre smykkesett - hvitVakkert kjede med matchende øredobber Smykkene er laget av ekte blomster trykket i glass så hvert sett er uniktAnheng: 4 X 3 cm Øredobber: 2,5 X 2 cm Svart kjede: 70 cm lang ..
199,- 399,-
Lotus med symboler
-50 %
Modell: Anheng
Lotus sølvforgylt messing anheng med symbolerMateriale: Messing Størrelse: ca.2,8 cm  ..
99,- 199,-
Lotusblomst - Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med lotusblomstDiameter: 4cm MessingFra India..
99,- 199,-
Mandala 1 - Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med mandala mønsterDiameter: 4cm MessingFra India..
99,- 199,-
Mandala and Yantra - Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med yantra symbol. Yantra er geometriske symboler som gir befrielse til sinnet under meditasjon, men også etter at meditasjonen er ferdigDiameter: 4cm MessingFra India..
99,- 199,-
Merian  - Eterisk olje
Populær -25 %
Modell: eterisk olje
Marjoram Essential OilOljen utvinnes ved vanndampdestillasjon av tørkede blomstrende planterDen har en varm, treaktig og kamferaktig aromaMerian virker varmende og beroligende Dens beroligende egenskaper kan være fin mot angst, spenninger, søvnløshet og nervøs uro Kan være effektiv ved..
142,- 189,-
Metatron - Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med metatron symbolMetatron symbolet representerer balansen og energien i universet.Diameter: 3,5cm MessingFra India..
89,- 179,-
Muskatell Salvie - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Clary Sage Essential OilUtvinnes fra dampdestillasjon fra blader og blomstrende topperHar en sterk, søtlig og sensuell duftKan virke både avslappende, energigivende og styrkende Oljen har fått kallenavnet "The Woman's Oil" på grunn av fordelene for kvinnens helse, spesielt i forhold til..
142,- 189,-
Muskatnøtt - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
NutmegOljen utvinnes ved vanndampdestillasjon av fruktene på muskattreet. Muskat har en varm, søtlig, krydret og en treaktig aroma.Stimulerende olje som kan være spesielt nyttig til motivasjon og fokus i spesielt utfordrende situasjoner.Kan være nyttig ved fordøyelsesproblemer som diare..
142,- 189,-
Neroli - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Neroli (fortynnet)Oljen destilleres fra nypukkede appelsinblomsterHar en frisk og delikat blomsterduft av appelsinKan hjelpe godt spesielt ved stress, angst, lett nedstemthet eller når man føler seg deprimert, da den virker lett beroligende og oppløftende. Fin mot tørr, sensitiv, moden ..
104,- 139,-
Niaouli - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Niaouli Essential OilDestilleres fra treets blader og har en frisk, søt og kamferaktig duftNiaouli er i slekt med Tetre, men er noe mildere.Mest kjent for sine antiseptiske, balsamiske og klarende egenskaper. Super ved behandling av sår, akner og insektstikk. Fin ved førkjølelse, da de..
104,- 139,-
Ohm
-50 %
Modell: Anheng
Ohm anhengOhm - symbol på livets energiGir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarMateriale: messing Bredde: ca.3,5 cm Lengde: ..
99,- 199,-
Ohm - Chakrafarger
-50 %
Modell: Anheng
 Ohm anheng med chakrafargerOhm - symbol på livets energiGir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarBredde: ca.3,3 cm Lengde..
99,- 199,-
Ohm - Gullforgylt messing - Anheng
-50 %
Modell: Anheng
Ohm pendant brass – gold colourOhm - symbol på livets energi Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarDiameter: 3,5cm Totallengde..
99,- 199,-
Ohm - Kobber - Anheng
-50 %
Modell: Anheng
Kobberforgylt messing anheng - OhmOhm - symbol på livets energi Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarMateriale: messing Bredd..
99,- 199,-
Ohm - Rosegullforgylt messing anheng
-50 %
Modell: Anheng
Rosegull forgylt messing anheng med Ohm symbolOhm - symbol på livets energi Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarMateriale: Me..
109,- 219,-
Ohm - Turkis/Rød
-50 %
Modell: Anheng
Ohm anhengOhm - symbolet på livets energiGir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarMateriale: metall Diameter: 3 cm  ..
99,- 199,-
Palmarosa - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Palmarosa Essential OilFremstilles ved dampdestillasjon av palmarosa gressetSøt og roseaktig duft med undertoner av sitrusVed stressrelaterte plager virker palmarosa både beroligende, oppløftende og stimulerende på hjernen og kan gi klarhet i tankene Virker antibakteriell og anti-infla..
104,- 139,-
Pentagram - Mansjettknapper
-50 %
Modell: Mansjettknapper
MansjettknapperPentagrammet representerer de fem elementene, og de fire retningene. Der nord er jord, syd er ild, vest er vann og øst er luft og det siste elementet er ånd. Sirkelen som omslutter pentagrammet har ingen begynnelse eller ende, og symboliserer derfor evigheten og uendeligheten. ..
99,- 199,-
Pentagram - Sort - Mansjettknapper
-50 %
Modell: Mansjettknapper
Pentagram mansjettknappermed sorte stenerPentagrammet representerer de fem elementene, og de fire retningene. Der nord er jord, syd er ild, vest er vann og øst er luft, og det siste elementet er ånd. Sirkelen som omslutter pentagrammet har ingen begynnelse eller ende, og symboliserer derfor evi..
99,- 199,-
Ravensara - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
 Ravensara Essential OilOljen fremstilles ved dampdestillasjon av bladene til treet og har en frisk, krydret eucalyptus lignende duft.På grunn av sine antibakterielle, antivirale og antimikrobielle egenskaper hjelper ravensara kroppen effektivt med å bekjempe forkjølelsesvirus. Føler man seg..
104,- 139,-
Relaxing - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Relaxing - Eterisk oljeblandingDenne deilige blandingen av eteriske oljer av lavendel og mandarin hjelper kropp og sinn å roe ned og slappe avLavendel kan virke både oppkvikkende og beroligende, men er frem for alt balanserende. Kan dempe stressymptomer, nervøs uro, angst, depresjon og allme..
127,- 169,-
Romersk Kamille - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Chamomille RomanOljen destilleres fra kamille blomster og har en søtlig, varm og urteaktig duftRomersk kamille har en god terapeutisk effekt. Den er antiseptisk, anti-inflammatorisk og anti-spastisk. Fin å bruke ved f.eks allergier og eksem, tannubehag, søvnløshet.Den er utmerket for h..
104,- 139,-
Rosentre - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Rosewood Essential Oil Oljen fremstilles ved damp destillasjon av det eviggrønne rosentreet som vokser i regnskogen i Brasil og har en milde, søt, krydret og blomsteraktig aroma.Velegnet for de med nervøse spenninger og lett depresjon, fordriver tristhet og skuffelser og fremmer det å se liv..
104,- 139,-
Rosmarin - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
RosemaryOljen fremstillt ved dampdestillasjon av urtens blader og har en kamferaktig og urteaktig duftVirker oppvikkende og styrkende, en utmerket prestasjonsolje. Med sin antiseptiske og styrkende virkning kan denne oljen brukes for å behandle forkjølelse, influensa og hoste. Noen dråper i..
104,- 139,-
Salvie - Eterisk olje
Populær -25 %
Modell: eterisk olje
Sage Essential OilOljen fremstilles ved damp destillasjon av salvieblader, og har en søtlig nøtteaktig urteduftVirker både beroligende og oppløftende. Spansk salvie har et høyere innhold av eukalyptol enn de andre salvieartene. Det gjør den spesielt godt egnet til smertelindrende og varmen..
104,- 139,-
Sandeltre Amayris - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Sandalwood Amayris Essential OilOljen utvinnes ved dampdestillasjon fra bark og grener fra Amyris balsamifera-treet. Amyris eteriske olje kalles også vestindisk sandeltreolje fordi lukten minner om sandeltre.Denne oljen har blitt brukt til å rense sår, behandle influensa og diaré. Den sies å..
142,- 189,-
Sedertre - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
CedarwoodOljen fremstilles ved dampdestillasjon av små flis fra Sedertreet, og har en treaktig og noe tung duftOljen virker styrkende, beroligende og åpnende. Reduserer frykt og hjelper deg til å finne din indre styrke og mot. Den reduserer nervøse spenninger og stress. Kjempefin ved medit..
104,- 139,-
Sitron  - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Lemon Essential OilOljen kaldpresses fra ferske sitroner og har en ren, frisk og syrlig sitrusduftDen er forfriskende for sinnet og skjerper konsentrasjonen. Kjempefin å bruke i diffuser. Øker immunforsvaret og renser kroppen. Fin mot irritasjon, stress, slapphet og tretthet da den løfter ..
104,- 139,-
Sitron tetre - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Lemon Tea Tree Essential OilFremstilles ved dampdestillasjon av bladeneHar en frisk og syrlig duft med undertone av roseDenne oljen har mange av de samme terapeutiske egenskapene som Tea Tree oljen Virker rensende og oppfriskende og har antiseptiske egenskaper. Lindrende på infeksjoner ..
104,- 139,-
Sitronella - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Citronella Essential OilOljen fremstillt ved dampdestillert av bladene og stilkene fra plantene av cymbopogon nardus, og har en forfriskende og sitronaktig duft. En herlig humørløfterKan virke oppløftende ved utmattelse, kløestillende, lindrende ved lett hodepine og styrkende på immunforsvar..
104,- 139,-
Sitrongress - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
LemongrassOljen utvinnes fra gresset ved dampdestillasjonHar en frisk sitron- og gressaktig duftDen kan virke stimulerende, oppkvikkende og energigivende. Fin å bruke i morgendusjen for å få energi Sterke antiseptiske egenskaper Føler man seg utbrent er oljen fin til å rense tankene K..
104,- 139,-
Sitronverbena - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Lemon Verbena Essential Oil – Aloysia TriphyllaFremstilles ved vanndampdestillering av bladene.Har en frisk og søt sitronduft.Sitronverbena er en nydelig, friske og oppløftende olje som virker mildt beroligende, krampeløsende, særlig i fordøyelsessystemet, magestyrkende, febersenkende, n..
104,- 139,-
Sleep Easy - Eterisk oljeblanding Sleep Easy - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Sleep Easy - Eterisk oljeblandingDenne deilige blandingen av eteriske oljer har en beroligene og avslappende blanding av romersk kamille, muskatell salvie og bergamottRomersk kamille har en god terapeutisk effekt. Fin å bruke ved f.eks allergier og eksem, tannubehag, søvnløshet. Muskatell s..
127,- 169,-
Song of India - Be Energized - Eterisk oljeblanding Song of India - Be Energized - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Essential oil mix Be Energized - Song of IndiaDenne eteriske oljeblanding fra Song of India er 100% naturlig og fra rene eteriske oljer med duftene søt appelsin, sitron og patchouli.Denne sitrusblandingen løfter energien og gir bedre fokus og klarhetOljeblandingen kommer i en glassflaske..
142,- 189,-
Song of India - Cool Breeze - Eterisk oljeblanding Song of India - Cool Breeze - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Essential oil mix Cool Breeze – Song of IndiaDenne eteriske oljeblanding fra Song of India er 100% naturlig fra rene eteriske oljer med duftene peppermynte, spearmint, salvie og geranium.Øk den friske faktoren med denne minty kule blandingen som styrker og stimulerer sinnet positivt.Olje..
142,- 189,-
Song of India - De-Stress & Unwind - Eterisk oljeblanding Song of India - De-Stress & Unwind - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Essential oil mix De-Stress & Unwind - Song of IndiaDenne eteriske oljeblanding fra Song of India er 100% naturlig og fra rene eteriske oljer med duftene rosmarin, hellig basilikum (tulsi) og peppermynteolje.La denne få vekk stress og hverdagspress, og la den beroligende blandingen roe ned n..
142,- 189,-
Song of India - Keep Calm - Eterisk oljeblanding Song of India - Keep Calm - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Essential oil mix Sweet dreams - Song of IndiaDenne eteriske oljeblanding fra Song of India er 100% naturlig og fra rene eteriske oljer med duftene sandeltre, patchouli, furu og sitronolje.Nyt den rolige og fredelige auraen til denne beroligende blandingen, laget for å roe sansene dine.O..
142,- 189,-
Song of India - Love note - Eterisk oljeblanding Song of India - Love note - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Essential oil mix Love Notes - Song of IndiaDenne eteriske oljeblanding fra Song of India er 100% naturlig og fra rene eteriske oljer med duftene rose, lavendel og geranium.Føl varmen og lykken når den utsøkte blomsterduften fra disse eteriske oljene fyller hjertet ditt med glede.Oljebla..
142,- 189,-
Song of India - Rejuvenate - Eterisk oljeblanding Song of India - Rejuvenate - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Essential oil mix Rejuvenate – Song of IndiaDenne eteriske oljeblanding fra Song of India er 100% naturlig og fra rene eteriske oljer med duftene vanilje, ingefær og mandarin (tangerine)La sinnet og sjelen fornyes og forfriskes med denne revitaliserende blandingen av rene eteriske oljer når ..
142,- 189,-
Song of India - Sweet dreams - Eterisk oljeblanding Song of India - Sweet dreams - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Essential oil mix Sweet dreams - Song of IndiaDenne eteriske oljeblanding fra Song of India er 100% naturlig og fra rene eteriske oljer med duftene søt appelsin og lavendelDenne avslappende og terapeutiske blandingen av essensielle oljer vil lulle deg inn i et land med søte drømmer.Oljeb..
142,- 189,-
Song of India - Whiff of Happiness - Eterisk oljeblanding Song of India - Whiff of Happiness - Eterisk oljeblanding
-25 %
Modell: eterisk oljeblanding
Essential oil mix Whiff of Happiness - Song of IndiaDenne eteriske oljeblanding fra Song of India er 100% naturlig fra rene eteriske oljer med duftene vanilje, ingefær og mandarin (tangerine)Gled sansene dine med ren lykke og glede og nyt en eim fra disse vakre, søte tonene som vil løfte hum..
142,- 189,-
Sort pepper - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
 BlackpepperOljen utvinnes ved vanndampdestillasjon av modne, tørkede og knuste svarte pepperkorn og har en varm, treaktig kryddertoneHar en stimulerende og sirkulasjonsfremmende egenskap som gir en god følelse av trygghet og følelsesmessig utholdenhet, og gir god jording. Kan være fin ved ..
142,- 189,-
Sri Yantra - Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med Sri Yantra symbolDiameter: 4,5cm MessingFra India..
99,- 199,-
Stjerneanis - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Star AniseStjerneanisoljen utvinnes ved dampdestillasjon av friske eller delvis tørkede frukterHar en søt, varm lakris urteaktig duftKan virke beroligende både ved psykisk og fysisk spenninger Svært bra mot tung fordøyelse, gjæring og luft i tarmen Slimløsende10 ml Fra KinaDen..
104,- 139,-
Tetre - Eterisk olje
Populær -25 %
Modell: eterisk olje
Tea Tree Essential OilOljen dampdestilleres fra blader og skuddHar en frisk, krydret kamferaktig duftTetre er en av de beste virusbekjemperne blant de eteriske oljene, og har i tillegg en kraftig stimulerende virkning på immunsystemet. Fin for å forebygge forkjølelse, men er også fin et..
104,- 139,-
Timian - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Thyme Essential OilUtvinnes ved dampdestillasjon av planten og har en krydderaktig og litt skarp aromaDen kan virke styrkende ved psykisk og fysisk tretthet. Fin for de som er plaget med melankoli Kan virke betennelsesdempende, antiseptisk og virushemmende. Super ved luftveisinfeksjoner og ..
104,- 139,-
Yantra - Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med yantra symbol Yantra er geometriske symboler som gir befrielse til sinnet under meditasjon, men også etter at meditasjonen er ferdigDiameter: 4cm MessingFra India..
99,- 199,-
Ylang Ylang - Eterisk olje
-25 %
Modell: eterisk olje
Ylang Ylang IOljen utvinnes fra blomstene til ylang-ylang treet, og har en nydelig søt, eksotisk blomsteraktig duftKan være beroligende og oppløftende. Nyttig mot angst, depresjon, stress og anspenthet. Fin ved følelsesmessige eller fysiske problemer som har med manglende selvtillit å gjøre..
142,- 189,-
Showing 1 to 91 of 91 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.