Tarotkort Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Tarotkort


Modell: Tarot
Black Cats Tarot CardsSett med 78 tarotkort inspirert av den mystiske sorte katten. Disse kortene er laget av Maria Kurara og det er med etinnsiktsfullt instruksjonshefte for å tolke kortene.Inneholder: 78 kort med størrelse 12,5x7 cm Instruksjonshefte følger med (engelsk)Litt om tarot..
449,-
Brand: Anne Stokes Modell: Tarot
Legends Gothic Fantasy Tarot Cards by Anne StokesTarot-kort fra verdenskjente fantasikunstner Anne Stokes.Det er 78 fantastisk detaljerte kort, som hver viser forskjellige karakterer, fra feer til ulver, drager til enhjørninger. Med en detaljert instruksjonsbrosjyre som viser hvordan du utf..
399,-
Modell: Tarot
Pre-Raphaelite Tarot CardsSett med vakre illustrasjoner inspirert av den pre-raphaelittiske kunstbevegelsen til engelske kunstnere fra 1800-tallet som prøvde å etterligne arbeidetet til italienske kunstnere før Raphaels tid.Inneholder: 78 kort med størrelse 12x7 cm Instruksjonshefte følger..
469,-
Modell: Tarot
Tarot of the Dream EnchantressVakker illustrert tarotstokk fra Marco NizzoliBland kortene og oppdag en fortryllet drøm som bare er for deg. Vandre gjennom magiske landskap og se sannhetene i hjertet ditt som du aldri har gjort før. Dream Enchantress lokker deg inn til en fantastisk og elegan..
449,-
Modell: Tarot
The Akashic Tarot CardsAkashic Tarot har en kortstokk på 62 kort laget av Sharon Anne Klingler og Sandra Anne Taylor og kommer med en hendig guidebok. Dette settet med tarotkort kan transportere leserne til Akashic, som sies å inneholde alt som noensinne har skjedd, som skjer og som kan skje. ..
429,-
Modell: Tarot
The Dragon Tarot av Nigel SucklingInkluderer spesiallagde tarotkort og en illustrert bok på 64 sider Majestetiske i sin makt tilhører drager den mytiske verden. La disse primære skapningene lede deg gjennom tarotens eldgamle landskap og belyse betydningen av hvert utsøkte kort. I disse tradisjo..
499,-
The Good Tarot - Tarotkort The Good Tarot - Tarotkort
Utsolgt
Modell: Tarot
The Good Tarot av Colette Baron-ReidDe 78 kortene i kortstokken leses som arketypiske aspekter av den menneskelige opplevelsen som vi kan møte i oss selv, med andre eller i verden. I The Good Tarot er de fire elementene, med luft som står i for de tradisjonelle sverdene, vann som erstatter koppe..
499,-
The light seer's - Tarotkort The light seer's - Tarotkort
Utsolgt
Modell: Tarot
The Light Seer's Tarot CardsVakker illustrert tarotstokk fra Chris-Anne Donnelly.Disse flotte kortene er et godt verktøy for å utforsker kraften fra både vår lyse og fra vår mørkere side. Dette vil hjelpe brukeren til bedre å forstå sin sanne natur.Inneholder: 78 kort med størrelse 13,5..
449,-
Modell: Tarot
Traditional Manga Tarot - Shou XuetingTradisjonell mangastil møter den tradisjonelle Rider-Waite-Smith Tarot i denne enestående nye kortstokken. Mangakunsten til disse kortene fanger den grasiøse, fantasifulle energien til formen og legger til et element av skyggeenergi som gjør Tradisjonell Man..
549,-
Triple Goddess - Tarotkort Triple Goddess - Tarotkort
Utsolgt
Modell: Tarot
Triple Goddess Tarot - Jaymi Elford, Artwork by Franco RivolliVakker illustrert tarotstokk fra Franco RivolliDet frodige kunstverket til trippel gudinne tarotkortene fanger perfekt den dype magien til det feminine guddommelige. Etter energiene til månens faser, gir denne kortstokken innsikt ..
549,-
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.