Syngebolle
Menu
Din handlekurv

Syngebolle

Syngebolle sett - Blå - Tredje Øye Chakraet Syngebolle sett - Blå - Tredje Øye Chakraet
Nyhet
Modell: Syngebolle
Syngebolle sett – Tredje Øye Chakraet - AjnaFor healing og meditasjon Fin ved rensing/harmonisering av omgivelseneI meditasjon og yogapraksis blir syngeboller ofte brukt for å hjelpe utøvere med å få kontakt med jordens og naturens energi. Skålens lyd antas å være på linje med jordens natur..
679,-
Modell: Syngebolle
Singing Bowl Gift Set - Green – 8 cmFor healing og meditasjon Fin ved rensing/harmonisering av omgivelseneSyngeboller brukes til mye f.eks. i musikk, reiki, yoga, healing m.m. Ved å slå på bollen med trestaven, bringes det frem en klingende lyd som hjelper til å skape indre ro.Settet i..
589,-
Syngebolle sett - Gul - Solar Plexus Chakra Syngebolle sett - Gul - Solar Plexus Chakra
Nyhet
Modell: Syngebolle
Syngebolle sett – Solar Plexus Chakra - ManipuraFor healing og meditasjon Fin ved rensing/harmonisering av omgivelseneI meditasjon og yogapraksis blir syngeboller ofte brukt for å hjelpe utøvere med å få kontakt med jordens og naturens energi. Skålens lyd antas å være på linje med jordens n..
679,-
Syngebolle sett - Lilla - Kronechakra Syngebolle sett - Lilla - Kronechakra
Nyhet
Modell: Syngebolle
Syngebolle sett – Kronechakra - SahasraraFor healing og meditasjon Fin ved rensing/harmonisering av omgivelseneI meditasjon og yogapraksis blir syngeboller ofte brukt for å hjelpe utøvere med å få kontakt med jordens og naturens energi. Skålens lyd antas å være på linje med jordens naturlig..
679,-
Modell: Syngebolle
Ohm med livetstre syngebolle settFor healing og meditasjon Fin ved rensing/harmonisering av omgivelseneI meditasjon og yogapraksis blir syngeboller ofte brukt for å hjelpe utøvere med å få kontakt med jordens og naturens energi. Skålens lyd antas å være på linje med jordens naturlige rytmer..
989,-
Syngebolle sett - Oransje - Sakralchakra Syngebolle sett - Oransje - Sakralchakra
Nyhet
Modell: Syngebolle
Syngebolle sett – Sakralchakra - SwadhistanaFor healing og meditasjon Fin ved rensing/harmonisering av omgivelseneI meditasjon og yogapraksis blir syngeboller ofte brukt for å hjelpe utøvere med å få kontakt med jordens og naturens energi. Skålens lyd antas å være på linje med jordens natur..
679,-
Syngebolle sett - Rød - Rotchakra Syngebolle sett - Rød - Rotchakra
Nyhet
Modell: Syngebolle
Syngebolle sett – Rotchakra - MuladharaFor healing og meditasjon Fin ved rensing/harmonisering av omgivelseneI meditasjon og yogapraksis blir syngeboller ofte brukt for å hjelpe utøvere med å få kontakt med jordens og naturens energi. Skålens lyd antas å være på linje med jordens naturlige ..
679,-
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.