Menu
Din handlekurv

Duftlys/Telys/Lysholdere

Modell: Buddha
Buddha Candle Holder - WhiteDekorativ Buddha lysholder i sølv og hvit fargeDenne klassiske stillingen kalles Namaskara Mudra, den representerer gesten til hilsen, bønn og tilbedelse.Buddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfulness, og hjelper deg til et høyere spirituelt ni..
399,-
Modell: Telysholder
Dekorativ keramisk lysestake med juletremønster – KremfargetTenn et telys inne i lykten og se det skinne vakkert igjennom juletreetHøyde: 12 cm Diameter: 8 cmMateriale: keramikk..
198,-
Modell: Telys
Dreamcatcher - Never stop dreaming - Sweet Dreams - tealightsStop aldri å drømme - TeysI denne søte pakken med drømmefangermotiv er det 10 stk rosa telys. Sweet dreams har en deilig kombinasjon av kaprifol og rosa grapefrukt som roer sinnet og tankene.I pakken: 10 stk telysNB! Telys..
98,-
Modell: Duftsett
Flotte duftsett i vakre gaveeskerKommer i tre forskjellige dufterGolden Buddha - Lilla - Sandeltre Sacred Elephant - Oransje - Amber Divine Temple - Turkis - JasminGaveeskene inneholder: 2 stk duftlys 1 stk aromaolje BambuspinnerDuftlysene og aromaoljeflasken er 6 cm høye og har..
349,-
Modell: Telysholder
Telysholder i tre med pentagram symbolPentagrammet representerer de fem elementene, og de fire retningene. Der nord er jord, syd er ild, vest er vann og øst er luft, og det siste elementet er ånd. Sirkelen som omslutter pentagrammet har ingen begynnelse eller ende, og symboliserer derfor evigh..
199,-
Modell: Lysestake
Talking Board Spell Candle HolderSort lysestake med spiritisme/ouija designLengde: 5 cm Bredde: 4 cm Høyde: 5,5 cm..
98,-
Modell: Telysholder
Telysholder i metall med enhjørningerSkap god stemning med dette vakre engelspillet Når telyset er plassert og tent på, vil varmen fra lyset få uroen til å bevege seg rundt og rundtHøyde: 14 cm Bredde: 6,5 cm..
129,-
Modell: Telysholder
Telysholder i tre med Triple moon symbolTriple Moon symbolet er et symbol fra wicca kulturen. Det er knyttet til feminin energi, mysterium og psykiske evner. Symbolet står for månens tre faser, full og avtagende representerer de tre aspektene av kvinnens liv -jomfru, mor og vis kvinne.Penta..
199,-
Modell: Duftlys
Zen Scented Candle Pot – French Lavender and HoneyNydelig zen duftlys med duftene av fransk lavendel og honningLyset kommer i en frostet glassbeholder med en hvit og lilla eske med lokk. Lokket har en lilla dusk hengende.Lavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvn...
249,-
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

* E-post: