Duftlys/Telys/Lysholdere Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Duftlys/Telys/Lysholdere

Modell: Telysholder
Ametyst Cluster krystalldekorasjonStor og kraftfull telysholder i ametystMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas. Beskytter mot dårlige energier og a..
1.190,-
Modell: Telysholder
Angel Wings Dome Tealight HolderNydelig telysholder i hvit keramikk med engelvinger motiv Telysholderen skaper et stemningsfullt og fint lysDiameter: 12 cm Høyde: 7,5 cmMateriale: Keramikk..
249,-
Aventurin - telysholder Aventurin - telysholder
Nyhet Utsolgt
Modell: Telysholder
Aventurine Crystal Tealight Holder – 1250g – råkrystallEnten den brukes til reiki, krystallhealing eller til fantastisk dekor, vil denne aventurinlysestaken skape en innbydende og beroligende atmosfære. Aventurin sies å ha anti-inflammatoriske egenskaper og oppmuntre til velstand og lykke. Pla..
899,-
Modell: Telysholder
Bergkrystall Cluster krystalldekorasjonStor og kraftfull telysholder i bergkrystallBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene. Den styrker kraftens energi og intensjon. Beskytter mot all negativitet, tilpasser oss til vårt høyere ..
1.190,-
Modell: Telysholder
Buddha Face Dome Tealight HolderNydelig telysholder i hvit keramikk med Buddha motiv Telysholderen skaper et stemningsfullt og fint lysDiameter: 12 cm Høyde: 7,5 cmMateriale: Keramikk..
249,-
Modell: Telysholder
Sett med 7 lotus telysholdereHver farge representerer de forskjellige chakraene    Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre del av halsen - Blå     Hjerte chakra - Senter for brystet ..
469,-
Modell: Telysholder
Sett med 7 lotus telysholdereHver farge representerer de forskjellige chakraene    Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre del av halsen - Blå     Hjerte chakra - Senter for brystet ..
469,-
Modell: Duftsett
Flotte duftsett i vakre gaveeskerKommer i tre forskjellige dufterGolden Buddha - Lilla - Sandeltre Sacred Elephant - Oransje - Amber Divine Temple - Turkis - JasminGaveeskene inneholder: 2 stk duftlys 1 stk aromaolje BambuspinnerDuftlysene og aromaoljeflasken er 6 cm høye og har..
349,-
Modell: Duftlys
Gingerbread Scented Candle Jar SetSettet kommer med to søte duftlys krukker med pepperkakeduft.Lysene kommer i to glasskrukker med metallokk. Kommer i en flott pepperkakehus emballasje med en til og fra lapp hengene.Størrelsen på eksen: H5.5cmxW11.5cmxD6cm ..
179,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av ylang ylang og med svarte agat og hvite jaspis krystallstenerLyset har en behagelig duft av ylang ylang – som kan være beroligende og oppløftende. Fin ved følelsesmessige eller fysiske problemer som har med manglende selvtillit å gjøre, den gir ..
299,-
Magic Spell Candle - Cleansing Magic Spell Candle - Cleansing
Utsolgt
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av salvie og peppermynte med hvite jaspistkrystallerLyset har en behagelig duft av salvie og peppermynte – Duften av salvie virker beroligende og oppløftende, og er god ved nervøsitet, stress og angst. Energien til salvien har en kraftig vibrasjon ..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av kanel og med tigerøyekrystallerLyset har en behagelig duft av kanel – Har man blitt skuffet over noe i livet eller føler at man ikke vil nå sine mål er kanel fin da den har stimulerende og styrkende egenskaper.På toppen av lyset ligger det t..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av fløyelsmåne og med moseagatkrystallerLyset har en behagelig duft av Fløyelsmåne som innholder toppnoter av mandarin, basilikum, mellomnoter av rosa pepper og treaktige toner, og bunnnoter av granateple, patchouli og musk.Moseagat styrker sel..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av dragons blood og med sodalittkrystallerLyset har en behagelig duft av marokkansk rose – Rose har en rik duft som gir en følelse av velbehag. Den er sterkt antidepressiv og sensuell, og er god ved de fleste følelsesmessige problemer med sine sta..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av jasmin og med rosenkvartskrystallerLyset har en behagelig duft av jasmin – Jasmin stimulerer frigjøring av serotonin, som induserer avslapning og hever stemningen.På toppen av lyset ligger det rosenkvartskrystaller – Rosenkvarts, den store k..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med duft av søt anis/lakris og svarte agatkrystallerLyset har en behagelig duft av søt anis/lakris – som er fin når man føler seg mentalt utmattet, da den har en oppløftende effekt på humøret.På toppen av lyset ligger det svart agatkrystaller – Svart agat er e..
299,-
Magic Spell Candle - Prosperity Magic Spell Candle - Prosperity
Utsolgt
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av sitron kaprifol og med tigerøye og grønn aventurinkrystallerLyset har en behagelig duft av sitron kaprifol - Kaprifolen lærer oss å akseptere nåtiden og hjelper de som "lever i fortiden" med å gi slipp.Grønn aventurin, overflodstenen som ska..
299,-
Magic Spell Candle - Protection Magic Spell Candle - Protection
Utsolgt
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av dragons blood og med sodalittkrystallerLyset har en behagelig duft av dragons blood – for kjærlighet, beskyttelse og for fjerning av negative energier. Bringer balanse, klarhet og skaper fred og ro.Sodalitt er en riktig igangsetter-sten som ..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av Ylang ylang og patsjuli og med krystallmiksLyset har en behagelig duft av Ylang ylang og patsjuli –   Ylang Ylang virker lett beroligende, oppløftende og er et kjent afrodisiakum for å øke seksuell lyst og redusere seksuell angst for både menn ..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av fennikel og med ametystkrystallerLyset har en behagelig duft av fennikel –  Psykisk vil denne oljen kunne fremme styrke og mot, og den kan være bra for selvtilliten. Den roer også ned nervesystemet og sies å kunne avverge vonde tanker fra andre...
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av lilje og med granatkrystallerLyset har en behagelig duft av lilje – som er fin mot depresjon og melankoli, da den har en tendens til å bidra til å skape en følelse av beskjedenhet, lykke og en følelse av trygghet.Granat er sannhetens sten, i..
299,-
Modell: Telysholder
Mandala Dome Tealight HolderNydelig telysholder i hvit keramikk med mandala motiv Telysholderen skaper et stemningsfullt og fint lysDiameter: 12 cm Høyde: 7,5 cmMateriale: Keramikk..
249,-
Modell: Telysholder
Black Pentagram Rose Tealight HolderEkstra stor pentagram telysholder - Diameter 29-,5 cmEt sentralt triquetra-symbol forsterker magien i denne  telysholderen, støpt i harpiks av høyeste kvalitet før den blir håndmalt . Med 5 telys, og dekket av knallrøde roser er denne telysholderen perfe..
649,-
Modell: Selenitt telysholder
Selenite Mountain Top Candle Holder - 8 cmSelenitt er en slags gjennomskinnelig krystall og det gjør at flammen til lyset flimrer litt gjennom veggene på lysholderen og sprer et vakkert lys.Lysets budbringer – Selenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materien. Det er en ..
399,-
Modell: Selenitt telysholder
Selenite Heart Candle HolderSelenitt er en slags gjennomskinnelig krystall og det gjør at flammen til lyset flimrer litt gjennom veggene på lysholderen og sprer et vakkert lys.Lysets budbringer – Selenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materien. Det er en sterk healings..
349,-
Modell: Selenitt telysholder
Selenite Cylinder Candle Holder - 15 cmSelenitt er en slags gjennomskinnelig krystall og det gjør at flammen til lyset flimrer litt gjennom veggene på lysholderen og sprer et vakkert lys.Lysets budbringer – Selenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materien. Det er en ste..
599,-
Modell: Selenitt telysholder
Selenite Cylinder Candle Holder - 8 cmSelenitt er en slags gjennomskinnelig krystall og det gjør at flammen til lyset flimrer litt gjennom veggene på lysholderen og sprer et vakkert lys.Lysets budbringer – Selenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materien. Det er en ster..
399,-
Modell: Selenitt telysholder
Selenite Ying Yang Candle HolderSelenitt er en slags gjennomskinnelig krystall og det gjør at flammen til lyset flimrer litt gjennom veggene på lysholderen og sprer et vakkert lys.Lysets budbringer – Selenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materien. Det er en sterk heal..
449,-
Sodalitt - telysholder Sodalitt - telysholder
Nyhet
Modell: Telysholder
Sodalite Crystal Tealight HolderEnten den brukes til reiki, krystallhealing eller til fantastisk dekor, vil denne aventurinlysestaken skape en innbydende og beroligende atmosfære. Sodalitt sies å befri kroppen for negativ energi og oppmuntre til selvtillit. Plass til ett standard telys.So..
899,-
Modell: Telysholder
Tree of Life Dome Tealight HolderNydelig telysholder i hvit keramikk med tree of life/ livets tre motiv Telysholderen skaper et stemningsfullt og fint lysLivets tre er et symbol på selve skapelsen som hjelper vår underbevissthet, sinn og visdom til et høyere nivå og støtter oss på vår reis..
249,-
Modell: Telysholder
Telysholder i tre med Triple moon symbolTriple Moon symbolet er et symbol fra wicca kulturen. Det er knyttet til feminin energi, mysterium og psykiske evner. Symbolet står for månens tre faser, full og avtagende representerer de tre aspektene av kvinnens liv -jomfru, mor og vis kvinne.Penta..
199,-
Modell: Telysholder
White Gingerbread House Tealight HolderSøtt pepperkakehus som er perfekt for å få litt førjulsstemning.Tenn et telys inne i lykten og se det skinne vakkert igjennom vinduene.Høyde: 13cm Diameter: 10cmMateriale: keramikk..
349,-
Showing 1 to 32 of 32 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: