Duftlys/Telys/Lysholdere Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Duftlys/Telys/Lysholdere

Modell: Buddha
Buddha Candle Holder - WhiteDekorativ Buddha lysholder i sølv og hvit fargeDenne klassiske stillingen kalles Namaskara Mudra, den representerer gesten til hilsen, bønn og tilbedelse.Buddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfulness, og hjelper deg til et høyere spirituelt ni..
399,-
Drømmefanger - Never stop dreaming - Telys Drømmefanger - Never stop dreaming - Telys
Utsolgt
Modell: Telys
Dreamcatcher - Never stop dreaming - Sweet Dreams - tealightsStop aldri å drømme - TeysI denne søte pakken med drømmefangermotiv er det 10 stk rosa telys. Sweet dreams har en deilig kombinasjon av kaprifol og rosa grapefrukt som roer sinnet og tankene.I pakken: 10 stk telysNB! Telys..
98,-
Modell: Duftsett
Flotte duftsett i vakre gaveeskerKommer i tre forskjellige dufterGolden Buddha - Lilla - Sandeltre Sacred Elephant - Oransje - Amber Divine Temple - Turkis - JasminGaveeskene inneholder: 2 stk duftlys 1 stk aromaolje BambuspinnerDuftlysene og aromaoljeflasken er 6 cm høye og har..
349,-
Modell: Telysholder
Telysholder i tre med pentagram symbolPentagrammet representerer de fem elementene, og de fire retningene. Der nord er jord, syd er ild, vest er vann og øst er luft, og det siste elementet er ånd. Sirkelen som omslutter pentagrammet har ingen begynnelse eller ende, og symboliserer derfor evigh..
199,-
Modell: Lysestake
Talking Board Spell Candle HolderSort lysestake med spiritisme/ouija designLengde: 5 cm Bredde: 4 cm Høyde: 5,5 cm..
98,-
Modell: Telysholder
Black Triple Moon Cut Out Tealight HolderKeramikk telysholder med triple moon design og en matt svart finish.Triple Moon symbolet er et symbol fra wicca kulturen. Det er knyttet til feminin energi, mysterium og psykiske evner. Symbolet står for månens tre faser, full og avtagende represente..
189,-
Modell: Telysholder
Telysholder i tre med Triple moon symbolTriple Moon symbolet er et symbol fra wicca kulturen. Det er knyttet til feminin energi, mysterium og psykiske evner. Symbolet står for månens tre faser, full og avtagende representerer de tre aspektene av kvinnens liv -jomfru, mor og vis kvinne.Penta..
199,-
Modell: Duftlys
Zen Scented Candle Pot – French Lavender and HoneyNydelig zen duftlys med duftene av fransk lavendel og honningLyset kommer i en frostet glassbeholder med en hvit og lilla eske med lokk. Lokket har en lilla dusk hengende.Lavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvn...
249,-
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: