Krystallhjerte Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Krystallhjerte

Modell: Krystallhjerte
Phantom amethyst heart – 3 cmAmetystfantom betyr at det er et skyggelignende mønster av andre mineraler i krystallen, så du vil se subtile lag med forskjellige farger i ametysten.Ametyst er en kraftig og beskyttende stein. Med sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om ..
199,-
Modell: Krystallhjerte
Green Aventurine heart – 3 cmOverflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig. Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker. Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss. God ved meditasjon og visualisering. Fin for å dempe spenninger og stress, samt oppmuntrer til å gi slipp på gamle..
199,-
Modell: Krystallhjerte
Opalite heart heart – 2,5cmHvit Opalitt er en ideell stein til bruk i meditasjon. Fjerner energiblokkeringer i chakraene og meridianene. Bidrar til å forbedre kommunikasjon, synske evner og åndelig kommunikasjon. Opalitt hjelper til med å bearbeide følelser og sjenerthet. Det sies også at de..
229,-
Modell: Krystallhjerte
Rose quartz heart – 2,5cmRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og kraft ..
199,-
Modell: Selenitt
White selenite heartLysets budbringer Selenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materien. Det er en sterk healingsten som virker inn på alle plan, både fysisk, psykisk og åndelig. Utmerket til både fjern- og nærhealing. Legg den f.eks. på et fotografi under fjernhealing, el..
189,-
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)

Her kan du se noen omtaler fra TrustPilot:

Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: