Kampanjepriser Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Kampanjepriser

Age of dragons - Kortstokk
-30 %
Modell: Kortstokk
Spillekort fra Anne Stokes Collection – Age of dragons52 stk forskjellige kort med detaljerte dragemotivMed dette flotte kortsettet kan du utfordre familie og venner i kortspill!Anne Stokes er kjent for sin kunst som spenner seg fra vakre alver til voldsomme drager, fra det mystiske til ..
132,- 189,-
Amazonitt - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Amazonite pendulumAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaper Renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harmoni Rydder forvirrende tanker og gjør deg bedre kjent med deg selv Hjelper deg til å sette ord på dine ..
164,- 219,-
Amethyst Rune Oracle - Runesett Amethyst Rune Oracle - Runesett
-10 %
Modell: Runer
Amethyst Rune Oracle set in velvet bagMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas. Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet. Virker beroligen..
449,- 499,-
Ametyst - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Amethyst pendulumMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virker beroligende i tider med forandri..
164,- 219,-
Ametyst - Pengetre Ametyst - Pengetre
-15 %
Modell: Pengetre
Feng Shui krystall treVakkert pengetre bestående av ametystMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Hjelper oss med åndelig oppvåkning og åpner vår intuisjon Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virke ..
195,- 229,-
Ametyst - Runesett Ametyst - Runesett
-10 %
Modell: Runer
Amethyst rune setMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas. Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet. Virker beroligende i tider med forand..
440,- 489,-
Atlantis - Krom - Pendel Atlantis - Krom - Pendel
-25 %
Modell: Pendel
Pendel i forkrommet messingAtlantis pendelen er en tung og kraftfull pendelPendelen skaper et roterende felt som styrker brukerens intuitive og clairvoyantiske evner Den egner seg derfor godt for nybegynnere Fin å bære med seg, da den fjerner og renser negative energierPendel anheng: 3..
292,- 389,-
Bergkrystall - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Rock crystal pendulumBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene. Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt. Stimulerer til spirituell oppvåkning og innsikt, og åpner opp for d..
164,- 219,-
Bergkrystall - Pengetre Bergkrystall - Pengetre
-15 %
Modell: Pengetre
Feng Shui krystall treVakkert pengetre bestående av bergkrystallBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til sp..
195,- 229,-
Blå Aventurin - Pendel Blå Aventurin - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Blue Aventurine pendelBlå aventurin er en stein med indre styrke. Den hjelper deg å modnes åndelig og følelsesmessig, slik at du kan åpne deg for nye nivåer av intuisjon og spiritualitet. Styrker selvtilliten, og hjelper deg til å føle deg mindre påvirket av negative påvirkninger og energier. R..
164,- 219,-
Blå kvarts - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Blue quartz pendulumBlå kvarts er en mild stein som inspirerer til stor personlig vekst. Den hjelper oss til å holde oss rolige og sentrert i tider med ufordringer og når vi står ved et veiskille. Den minner oss på å nå ut til andre for å få støtte når vi trenger det og stole på at vi får god ..
164,- 219,-
Briolette - Grønn aventurin - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Briolette carved pendulum – Green AventurineOverflodstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss God ved meditasjon og visualisering Fin for å dempe spenninger og stress samt oppmuntrer til å gi slipp..
164,- 219,-
Briolette - Oransje aventurin - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Briolette carved pendulum – OrangeOransje aventurin hjelper til å finne indre balanse, i tillegg fremmer den entusiasme, glede og stimulerer kreativitet. Hjelper til å frigjøre tanker som tynger og gir mental plass til ny klarhet og indre veiledning Lar deg oppdage de enkle gledene i livet St..
164,- 219,-
Briolette - Rosenkvarts - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Briolette carved pendulum – Rose quartzRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir oss ti..
164,- 219,-
Chakra Octo Pendel
-25 %
Modell: Pendel
Chakra Octo PendelDe forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre del..
187,- 249,-
Chakra Pyramide Pendel Chakra Pyramide Pendel
-25 %
Modell: Pendel
Chakra Pyramide PendelDe forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre..
202,- 269,-
Conical - Kobber - Pendel Conical - Kobber - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Metal conical pendulum – CopperFlott kobberfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 3 cm..
179,- 239,-
Conical - Messing - Pendel Conical - Messing - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Metal conical pendulum – BrassFlott messingfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 3 cm..
179,- 239,-
Conical - Sølv - Pendel Conical - Sølv - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Metal conical pendulum – SilverFlott sølvfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 3 cm..
179,- 239,-
Cosy Little Christmas - Krus med sokker Cosy Little Christmas - Krus med sokker
-20 %
Modell: Krus sett
Cosy Little Christmas Mug and Socks SetGled noen med dette sjarmerende krus- og sokkesettet Kruset har teksten "Have yourself a cosy little Christmas" I kruset er det et sett med myke røde sokker som er perfekte for kjølige vinterdagerHøyde: 9,5cm Bredde: 14cm Dybde: 10,7cm500ml Mat..
319,- 399,-
Dalmantiner Jaspis - Runesett Dalmantiner Jaspis - Runesett
-10 %
Modell: runer
Dalmatiner Jasper runes setDalmantiner Jaspis hjelper med å bearbeide fortiden, øker kontakt med egen kraft og beskytter vårt energifeltOppdag den unike kraften i disse runesymbolene.De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder: 24 stk runer + en blank rune Et lite ins..
350,- 389,-
Dalmatiner Jaspis - Wand Pendel Dalmatiner Jaspis - Wand Pendel
-25 %
Modell: pendel
Dalmatian Jasper Indian Wand PendulumDalmatiner Jaspis hjelper til å bearbeide fortiden, åpner for gjemte og kanskje glemte følelser Fremmer kontakt med egen kraft og hjelper oss å bruke denne positiv Forsterker følelsen av forenelighet og er glimrende å ha med når man treffer nye mennesker B..
269,- 359,-
Dråpe - Pendel - Sølv
-25 %
Modell: pendel
Pendel i sølvforgylt messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca. 2,4 cm Lenke med en søt kule i enden..
149,- 199,-
Engel - Ametyst
-25 %
Modell: Pendel
Vakker englependel i ametystMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virke beroligende i tider me..
277,- 369,-
Engel - Bergkrystall
-25 %
Modell: pendel
Vakker englependel i bergkrystallBergkrystall regnes som mesterkrystall og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystaller Gir styrke og kraft Fremmer kontakt med det spirituelle Super meditasjonssten med healing egenskaper Løser opp blokkeringer og negative vibrasjonerPendelen..
277,- 369,-
Engel - Grønn Aventurin
-25 %
Modell: Pendel
Vakker englependel i grønn aventurinOverflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig. Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker. Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss. God ved meditasjon og visualisering. Fin for å dempe spenninger og stress, samt oppmuntrer til å gi slipp p..
277,- 369,-
Engel - Gul kvarts
-25 %
Modell: Pendel
Vakker englependel i gul kvartsGul kvarts fremmer selvsikkerhet og sinnsro og mot til å utforske nye muligheter Absorberer og transformerer negative energier og motvirker destruktive tanker og adferd God meditasjonssten som hjelper til å nå dine spirituelle mål Denne vakre stenen tilfører gle..
277,- 369,-
Engel - Lapis Lazuli
-25 %
Modell: Pendel
Vakker englependel i lapis lazuliLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhet Balanserer og beskytter vennskapPendelen har avtagbar lenke, så den kan fint fes..
277,- 369,-
Engel - Svart agat
-25 %
Modell: Pendel
Vakker englependel i svart agatSvart agat er en jordende og beskyttende sten Styrker selvrespekten og gir mot til å overvinne usikkerhet Gir indre styrke og holder deg stødig når du må ta beslutninger i utfordrende og stressende situasjoner Fremmer balanse på alle områder Beroliger og gir fr..
277,- 369,-
Flower of life - krus - Gavesett Flower of life - krus - Gavesett
-20 %
Modell: Krus sett
Vakkert krus med det sterke livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres forMed lokk og uttagbart rustfri tesil er dette den beste og enkleste måten å lage en kopp te med te i løsvekt Det er god plass i filteret slik at teen får utfolde seg under trekking, det gjør at man få..
231,- 289,-
Goddess - Bergkrystall - Pendel Goddess - Bergkrystall - Pendel
-25 %
Modell: Pendel
Pendulum Goddess Rock-Crystal pointed tip & sphereGudinne pendelStor og kraftfull pendel i bergkrystallBergkrystall regnes som mesterkrystall og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystaller Egner seg godt til programmering,  balanserer, fokuserer, transformerer og leder ene..
262,- 349,-
Grønn Aventurin - Ohm - pendel
-25 %
Modell: pendel
Green Aventurine – Pendulum with Engraved Ohm SymbolGrønn aventurin pendel med gravert ohm symbolOverflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig. Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker. Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss. God ved meditasjon og visualisering. Fin f..
194,- 259,-
Grønn Aventurin - Pendel Grønn Aventurin - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Green Aventurine pendelOverflodstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss God ved meditasjon og visualisering Fin for å dempe spenninger og stress samt oppmuntrer til å gi slipp på gamle negative og..
164,- 219,-
Grønn Aventurin - Pengetre Grønn Aventurin - Pengetre
-15 %
Modell: Pengetre
Feng Shui krystall treVakkert pengetre bestående av grønn aventurinKjent som lykke -og overflodssten som stimulere til velstand og vekst på alle områder i livet Hjelper med å løse opp og gi slipp på negativet og energiblokkeringer Fremmer glede, lykke og letthet,  viser oss at ingenti..
195,- 229,-
Grønn aventurin med 7 chakraperler
-25 %
Modell: pendel
Grønn aventurin med syv chakraperlerGrønn aventurin, overflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig. Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker. Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss. God ved meditasjon og visualisering. Fin for å dempe spenninger og stress, samt oppmuntrer..
179,- 239,-
Grønn Jaspis - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Green jasper – Spiral carved pendulumGrønn jaspis er stenen for balanse og helbredelse. Den er fin å bruke i tider med mye stress, da den gir oss en følelse av helthet og ro, samtidig som den beskytter mot negativ energi. Fremmer kreativitet, handling og lidenskap i dine romantiske forhold og ..
179,- 239,-
Grønn kvarts - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Green Quartz pendulumGrønn kvarts har en forbløffende helbredende egeskap når du bruker eller bærer den, da kobles dens frekvens gjennom hjertechakraet, og stabilisere og åpner opp for de positive kjærlighetsvibrasjonsenergiene som øker din kjærlighet til andre og til deg selv. Den vil også vekk..
164,- 219,-
Grønn Serpentin - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Green Serpentine – pendulumSerpentin, new jade er en fantastisk meditasjonsstein, som er meget god ved avstressing og meditasjon. Renser og healer både fysisk og psykisk, og er super ved frigjøring av blokkerte energifelt. Den trekker følelsene opp til overflaten og god ved regresjon og visual..
164,- 219,-
Gul Aventurin - Runesett Gul Aventurin - Runesett
-10 %
Modell: Runer
Yellow Aventurine rune setGul Aventurin er flott for å åpne og balansere Solar Plexus Chakra og  Yin-Yiang energiene. Fremmer medfølelse og forståelse, lindrer sorg og senterer følelsene Hjelper en til å føle seg konfortabel i sin egen kroppOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. D..
440,- 489,-
Gul Fluoritt - Wand Pendel
-25 %
Modell: pendel
Yellow Fluorite Indian Wand PendulumFluoritt er en sterk helbreder som påvirker alle chakraene Den renser auraen og er fin for kanalisering Øker energinivået og konsentrasjonsevnen Brukes til å forstå og inspirerer Igangsetter og samler energi om noe spesieltGul fluoritt øker kreativitet..
269,- 359,-
Hav jaspis - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Ocean jasper pendulumHavjaspis er en hjerteåpnende stein som inviterer deg til å kalle på kjærlighet, vennlighet og lykke inn i livet ditt. Energien fra vannet og havet gir havjaspis en beroligende energi til kropp, sinn og ånd. Med sin krystallhelbredende egenskaper hjelper den deg med å sørg..
164,- 219,-
Heliotrop med 7 chakraperler
-25 %
Modell: pendel
Heliotrop med syv chakraperlerHeliotrop, også kalt blodsten eller blodjaspisDens vibrasjoner kan hjelpe deg til å ta beslutninger, spesielt knyttet til åndelige saker, og hjelper deg med å utvikle intuisjonen din. Det er en sten som arbeider langsomt men intenst. Å meditere med denne steine..
179,- 239,-
Iskrystall - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Pendulum ice crystalVakker pendel med krystallperle øverst på lenkenPendel med kjede: 34 cm ..
149,- 199,-
Kammerpendel - Ametyst
-25 %
Modell: pendel
Denne vakre ametyst pendelen har et kammer/hulrom man kan åpne og fylle med urter eller eteriske oljerAmetyst: Styrker intuisjonen Beskytter mot dårlige energier Renser kropp og sjel Fin til meditasjonPendel anheng: ca.5 cm  ..
217,- 289,-
Karneol - Pengetre Karneol - Pengetre
-15 %
Modell: Pengetre
Feng Shui krystall treVakkert pengetre bestående av karneolFin å bruke hvis du har vanskeligheter med å få sagt ting, spesielt i større forsamlinger Fremmer balanse i parforhold og styrker samhold i familien Gir oss entusiasme og glede over det som er Hjelper oss til å gjøre det vi drømme..
195,- 229,-
Karneol - Runesett
-10 %
Modell: runer
Carnelian Rune SetKarneol gir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som erOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder: 24 stk runer + en blank rune Informasjon om runene Flott oppbevaringsposeRunene vil var..
350,- 389,-
Karneol - Runesett
-10 %
Modell: Runer
Carnelian Rune SetKarneol gir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som erOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder: 24 stk runer + en blank rune Informasjon om runene Kommer i flott lillablå oppbevaringspose..
440,- 489,-
Keltisk knute - Pendel matte
Nyhet -25 %
Modell: pendel matte
Pendulum mat celtic knot – Pendelmatte keltisk knutePendelmatte med det keltiske treenighetsknutesymbolet rundt, og svaralternativer på engelsk.Hold pendelen i midten over pendelmatten, still et spørsmål og se hvilken vei pendelen svinger.Triquetra eller Trinity knute For kelterne repre..
112,- 149,-
Kjegle - Pendel - Gull
-25 %
Modell: pendel
Pendel i forgylt messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca. 2,2 cm Lenke med en søt kule i enden..
149,- 199,-
Kjegle - Pendel - Sølv
-25 %
Modell: pendel
Pendel i sølvfarget messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca. 2,4 cm Lenke med en søt kule i enden..
149,- 199,-
Krystall miks - Runesett
-10 %
Modell: Runer
Mixed Crystal Stones Rune SetOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder: 24 stk runer + en blank rune Informasjon om runene Kommer i flott lillablå oppbevaringsposeRunene vil varierer noe i størrelse og farge..
449,- 499,-
Kule - Pendel - Messing
-25 %
Modell: pendel
Pendel i messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca. 2,4 cm Messinglenke med en søt kule i enden..
172,- 229,-
Livets blomst - Pendel matte
Nyhet -25 %
Modell: pendel matte
Pendulum mat flower of life – Pendel matte med livets blomstPendel matte med livets blomst symbol i midten og svaralternativer på engelsk.Hold pendelen i midten over pendelmatten, still et spørsmål og se hvilken vei pendelen svinger.Livets blomst Livets blomst symboliserer enheten i alt..
112,- 149,-
Mandala krus - Grå - Gavesett Mandala krus - Grå - Gavesett
-20 %
Modell: Krus sett
Vakkert krus med grått mandala trykkMed lokk og uttagbart rustfri tesil er dette den beste og enkleste måten å lage en kopp te med te i løsvekt Det er god plass i filteret slik at teen får utfolde seg under trekking, det gjør at man får full effekt av smakeneSettet innhehoder: Krus Lokk ..
215,- 269,-
Mandala krus - Lilla - Gavesett Mandala krus - Lilla - Gavesett
-20 %
Modell: Krus sett
Vakkert krus med lilla mandala trykkMed lokk og uttagbart rustfri tesil, er dette den beste og enkleste måten å lage en kopp te med te i løsvekt Det er god plass i filteret sånn at teen får utfolde seg under trekking, det gjør at man får full effekt av smakeneSettet innhehoder: Krus Lokk ..
215,- 269,-
Marrakech - Kobber - Pendel Marrakech - Kobber - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Metal fretwork orb pendulum – cooperFlott sølvfarget Marrakech pendelPendelens indre er hult, og fungerer som en beholder for subtile energier.Pendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av ku..
194,- 259,-
Marrakech - Messing - Pendel Marrakech - Messing - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Metal fretwork orb pendulum – brassFlott messingfarget Marrakech pendelPendelens indre er hult, og fungerer som en beholder for subtile energier.Pendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av ..
194,- 259,-
Marrakech - Sølv - Pendel Marrakech - Sølv - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Metal fretwork orb pendulum – silverFlott sølvfarget Marrakech pendelPendelens indre er hult, og fungerer som en beholder for subtile energier.Pendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av ku..
194,- 259,-
Merkaba - Bergkrystall - Pendel Merkaba - Bergkrystall - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Bergkrystall pendelKraftfull pendel som gir balanse mellom kropp, sjel og ånd Merkabans to forenede tetraeder binder det materielle med det åndelige som gir en harmonisk påvirkning Den hjelper oss til å opprettholde eller og gjenoppdage vår indre balanseBergkrystall regnes som mesterkrysta..
224,- 299,-
Merkaba - Lapis Lazuli - Pendel Merkaba - Lapis Lazuli - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Lapis Lazuli pendelKraftfull pendel som gir balanse mellom kropp, sjel og ånd Merkabans to forenede tetraeder binder det materielle med det åndelige som gir en harmonisk påvirkning Den hjelper oss til å opprettholde eller og gjenoppdage vår indre balanseLapis Lazuli hjelper med å balansere..
217,- 289,-
Moment of Zen krus - Gavesett Moment of Zen krus - Gavesett
-20 %
Modell: Krus sett
Vakkert krus med zen trykkMed lokk og uttagbart rustfri tesil er dette den beste og enkleste måten å lage en kopp te med te i løsvekt. Det er god plass i filteret slik at teen får utfolde seg under trekking, det gjør at man får full effekt av smakene.Settet innhehoder: Krus Lokk Rustfri ..
215,- 269,-
Mystic Aura - Ouijabrett Mystic Aura - Ouijabrett
-15 %
Brand: Anne Stokes Modell: Ouijabrett
Et flott og forseggjort spiritismebrett med en av Anne stokes fantastiske illustrasjoner Brettet er i trykket tre med vakre detaljerOuijabrett også kalt spiritismebrett brukes som et verktøy for å få kontakt med ånder. Deltagerne i seansen legger minst en finger lett på viseren og beveger den ..
424,- 499,-
Oransje Aventurin - Pendel Oransje Aventurin - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Orange Aventurine pendelOransje aventurin hjelper til å finne indre balanse, i tillegg fremmer den entusiasme, glede og stimulerer kreativitet. Hjelper til å frigjøre tanker som tynger og gir mental plass til ny klarhet og indre veiledning Lar deg oppdage de enkle gledene i livet Støtter deg ..
164,- 219,-
Orgone - Ametyst med syv chakraperler - pendel Orgone - Ametyst med syv chakraperler - pendel
-25 %
Modell: pendel
Orgonite Power Chakra Pendulum - AmethystStor flott ametyst pendel med syv chakra perlerOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Med sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når v..
224,- 299,-
Orgone - Lapis Lazuli med Buddha og syv chakraperler - Pendel Orgone - Lapis Lazuli med Buddha og syv chakraperler - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Orgonite Power Chakra Pendulum -  Lapis LazuliStor flott lapis lazuli pendel med Buddha – Buddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfulness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivå.Lapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir deg klarhet i dine følelese..
247,- 329,-
Orgone - Lapis Lazuli med Flower of life og syv chakraperler - Pendel Orgone - Lapis Lazuli med Flower of life og syv chakraperler - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Orgonite Power Chakra Pendulum -  Lapis LazuliStor flott  Lapis Lazuli pendel med livets blomst – Flower of life eller livets blomst symbolet styrker energien i alt det eksponeres for.Orgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Lapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kr..
247,- 329,-
Orgone - Rød Jaspis med Buddha og syv chakraperler - Pendel Orgone - Rød Jaspis med Buddha og syv chakraperler - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Orgonite Power Chakra Pendulum - Rød jaspisStor flott jaspis pendel med Buddha – Buddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfulness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivå.Orgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Rød Jaspis er en av de mest fysisk healende stener,..
247,- 329,-
Orgone - Shungitt med Flower of life og syv chakraperler - Pendel Orgone - Shungitt med Flower of life og syv chakraperler - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Orgonite Power Chakra Pendulum -  ShungittStor flott shungitt pendel med livets blomst – Flower of life eller livets blomst symbolet styrker energien i alt det eksponeres forOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Shungitt, denne unike sorte stenen sies å være over 2 milliarder år..
247,- 329,-
Orgone pendel - Apatitt
-25 %
Modell: pendel
Orgonite Pendulum ApatiteOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Apatitt står for mental kraft, konsentrasjon, kjærlighet, aksept og kosmisk bevissthet Forsterker læringsevnen, fremmer klarere tanker og stimulerer nye ideer Åpner opp synske evner og høyere nivåer av åndelig veiledni..
187,- 249,-
Orgone pendel - Citrin Orgone pendel - Citrin
-25 %
Modell: pendel
Orgonite Pendulum CitrineOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Citrin, gul kvarts fremmer selvsikkerhet og sinnsro og mot til å utforske nye muligheter Absorberer og transformerer nagtive energier og motvirker destruktive tanker og adferd Fremmer styrke og positivitet til familie,..
187,- 249,-
Orgone pendel - Lapis Lazuli Orgone pendel - Lapis Lazuli
-25 %
Modell: pendel
Orgonite Pendulum Lapis LazuliOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Lapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir klarhet i følelesesmessige blokkeringer Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhet Balanserer og beskytter vennskap Styrker imm..
187,- 249,-
Orgone pendel - Peridot Orgone pendel - Peridot
-25 %
Modell: pendel
Orgonite Pendulum PeridotOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Hjelper med å fjerne negative og destruktive tanker og sjalusi Balanserer tålmodighet og klarhet i tankene Denne stenen har en sterk energi og vibrasjonen i den er høy Den fremmer glede og kjærlighet i og til livet ..
187,- 249,-
Osiris - Pendel - Gull
-25 %
Modell: pendel
Gullfarget messing pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca. 4,5 cm  ..
224,- 299,-
Pendel - Messing
-25 %
Modell: pendel
Pendel i polert messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca. 3 cm Lenke med en søt kule i enden..
194,- 259,-
Pendelbrett Pendelbrett
-25 %
Modell: Pendelbrett
Pendulum board astrology engravedPendeltavle med astrologiske indikasjoner, bokstaver, tall og svaralternativer Yes / No / Maybe / UnknownHold pendelen i midten over pendelbrettet, still et spørsmål og se hvilken vei pendelen svinger.Størrelse Diameter: 20cm Materiale: MDF, gravert. ..
149,- 198,-
Pengetre - Balanse - Butterfly
-15 %
Modell: pengetre
Gem Tree Crystal Quartz with Butterfly Charm 160 Beads - BalancingVakkert Feng Shui krystall tre med bergkrystall og sommerfugl charmsBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene. Egner seg godt til programmering, og balanserer, foku..
339,- 399,-
Pengetre - Balansering og beskyttelse - Seed of life
-15 %
Modell: pengetre
Gem Tree Labradorite 160 Beads - Balancing and ProtectingVakkert Feng Shui krystall tre med labradoritt og seed of life/livets frø charmsLabradoritt er en transformasjonssten med høy energi. Den fremmer kraft, energi, utholdenhet og konsentrasjon. Hjelper til med ny inspirasjon hvis du føle..
339,- 399,-
Pengetre - Balansering og beskyttelse - Seed of life - Stort
-15 %
Modell: pengetre
Gem Tree Labradorite 300 Beads - Balancing and ProtectingVakkert Feng Shui krystall tre med labradoritt og seed of life/livets frø charmsLabradoritt er en transformasjonssten med høy energi. Den fremmer kraft, energi, utholdenhet og konsentrasjon. Hjelper til med ny inspirasjon hvis du føle..
467,- 549,-
Pengetre - Beskyttelse - Pentakels
-15 %
Modell: pengetre
Gem tree with charm 160 beads - ProtectionVakkert Feng Shui krystall tre med sodalitt og pentakels charmsSodalitt er en riktig igangsetter-sten som gir krefter og overskudd Øker åndelig bevissthet og skaper harmoni mellom det bevisste & underbevisste Styrker intuitive evner og fremmer spir..
339,- 399,-
Pengetre - Beskyttelse - Pentakels - Stort
-15 %
Modell: pengetre
Gem tree with charm 300 beads - ProtectionVakkert Feng Shui krystall tre med sodalitt og pentakels charmsSodalitt er en riktig igangsetter-sten som gir krefter og overskudd Øker åndelig bevissthet og skaper harmoni mellom det bevisste & underbevisste Styrker intuitive evner og fremmer spir..
467,- 549,-
Pengetre - Refleksjon - Laughing Buddha
-15 %
Modell: pengetre
Gem Tree With Laughing Buddha 160 Beads - ReflectingVakkert Feng Shui krystall tre med gul jade og leende Buddha charmsLykkestenen som bringer fred og harmoni og som hjelper med å manifestere dine drømmer til virkelighet. Fremmer ro og stabilitet i de fysiske, følelsesmessige, mentale og ån..
339,- 399,-
Pengetre - Reiki - Flower of life Pengetre - Reiki - Flower of life
-15 %
Modell: pengetre
Gem Tree Reiki Multistone With Flower Of Life – 160 BeadsVakkert Feng Shui krystall tre med krystallmiks og livets blomst charmsDet kraftige flower of life eller livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres for. Innen hellig geometri anses det som et verdifullt symbol og..
339,- 399,-
Pengetre - Rød jaspis - Fatimas hånd - Stort
-15 %
Modell: pengetre
Gem Tree Red Jasper With Fatima Hand 300 Beads - Supreme NurturerVakkert Feng Shui krystall tre med rød jaspis og fatimas hånd charmsRød Jaspis er en av de mest fysisk healende stener, den gir ro, trygghet og stabilitet. Det er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ energi til avs..
467,- 549,-
Pengetre - Spirituell - Buddha Hode
-15 %
Modell: pengetre
Gem Tree Lapis Lazuli With Buddha Head 160 Beads - SpiritualVakkert Feng Shui krystall tre med lapiz lasuli og Buddha hode charmsLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft. Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer. Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og o..
339,- 399,-
Pengetre - Spirituell - Buddha Hode - Stort
-15 %
Modell: pengetre
Gem Tree Lapis Lazuli With Buddha Head 300 Beads - SpiritualVakkert Feng Shui krystall tre med lapiz lasuli og Buddha hode charmsLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft. Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer. Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og o..
467,- 549,-
Pengetre - Spirituell - Ohm
-15 %
Modell: pengetre
Gem tree with charm and 160 beads - SpiritualityVakkert Feng Shui krystall tre med karneol og Ohm charmsFin å ha hvis du har vanskeligheter med å få sagt ting, spesielt i større forsamlinger Fremmer balanse i parforhold og styrker samhold i familien Gir oss entusiasme og glede over det som..
339,- 399,-
Pengetre - Spirituell - Ohm - Stort
-15 %
Modell: pengetre
Gem tree with charm and 300 beads - SpiritualityVakkert Feng Shui krystall tre med karneol og Ohm charmsFin å ha hvis du har vanskeligheter med å få sagt ting, spesielt i større forsamlinger Fremmer balanse i parforhold og styrker samhold i familien Gir oss entusiasme og glede over det som..
467,- 549,-
Pengetre - Tigerøye - Reiki hånd
-15 %
Modell: pengetre
Gem Tree with Reiki Hand 160 Beads - Confidential Tiger EyeVakkert Feng Shui krystall tre med tigerøye og reiki hånd charmsTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Energirik sten..
339,- 399,-
Pengetre - Tillit og harmoni - Ganesh - Stort
-15 %
Modell: pengetre
Gem Tree Rose Quartz with Ganesha 300 Beads - Trust and HarmVakkert Feng Shui krystall tre med rosenkvarts og ganesh charmsRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energ..
467,- 549,-
Pentagram - Ouijabrett Pentagram - Ouijabrett
-15 %
Modell: Ouijabrett
Flott og forseggjort spiritismebrett  – Celtic Pentagram Spirit BoardBrettet har lilla og gylden farge med en marmorert effekt. I hvert av de fire hjørnene er det et triquetra symbol, som rammer inn den første sirkelen som er fylt med bokstavene i alfabetet. Innenfor denne sirkelen er tallene 0 ..
467,- 549,-
Pivot - Pendel - Sølv
-25 %
Modell: pendel
Pendel i sølvforgylt messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca. 3,9 cm Lenke med en søt kule i enden..
172,- 229,-
Pointer - Kobber - Pendel Pointer - Kobber - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Metal pointer pendulum – CobberFlott kobberfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 4,5 cm..
194,- 259,-
Pointer - Messing - Pendel Pointer - Messing - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Metal pointer pendulum – BrassFlott messingfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 4,5 cm..
194,- 259,-
Pointer - Sølv - Pendel Pointer - Sølv - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Metal pointer pendulum – SilverFlott sølvfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 4,5 cm..
194,- 259,-
Porfyr - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Pendulum of porphyry igneous rockPorfyr aktiverer grunnchakraet, og gir en følelse av stabilitet til alle områder av livet. Hjelper med følelsesmessige styrke til å overvinne vanskeligheter og til å forstå leksjonene de kan bringe. Fremmer til å ha et mer positivt syn og å ta ansvar for egen han..
164,- 219,-
Prayer for the fallen spirit - Ouijabrett Prayer for the fallen spirit - Ouijabrett
-15 %
Brand: Anne Stokes Modell: Ouijabrett
Et flott og forseggjort spiritismebrett med en av Anne stokes fantastiske illustrasjoner Brettet er i trykket tre med vakre detaljerOuijabrett også kalt spiritismebrett brukes som et verktøy for å få kontakt med ånder. Deltagerne i seansen legger minst en finger lett på viseren og beveger den ..
424,- 499,-
Red Jasper - Runesett
-10 %
Modell: runer
Red Jasper rune setRød Jaspis er en av de mest fysisk healende stener, den gir ro, trygghet og stabilitet og fremmer mot og robusthet Det er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ energi til avsenderOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er..
350,- 389,-
Ribbed - Messing - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Ribbed metal conical pendulum – BrassFlott messingfarget pendelRillene øker pendelens følsomhet for å oppdage vibrasjoner, inkludert de svakeste.Pendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av ..
179,- 239,-
Ribbed - Sølv - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Ribbed metal conical pendulum – SilverFlott sølvfarget pendelRillene øker pendelens følsomhet for å oppdage vibrasjoner, inkludert de svakeste.Pendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av ku..
179,- 239,-
Rosenkvarts - Pengetre Rosenkvarts - Pengetre
-15 %
Modell: Pengetre
Feng Shui krystall treVakkert pengetre bestående av rosenkvartsKjærlighetssteinen som fremmer kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet, glede og indre fred Dette er en av de viktigste stenene for hjerte chakra, da den åpner våre hjerter for ubetinget kjærlighet Gir oss tillit og kraft t..
186,- 219,-
Rosenkvarts - Runesett Rosenkvarts - Runesett
-10 %
Modell: Runer
Rose Quartz rune setHjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede og  indre fred. Redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse.Oppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gam..
440,- 489,-
Rød Aventurin - Runesett Rød Aventurin - Runesett
-10 %
Modell: Runer
Red aventurine rune setRød aventurin er en god og positiv sten som hjelper en å se det positive, som f.eks at glasset er halvfullt istendenfor halvtomt. Fremmer selvtillit, kreativitet, mental klarhet og ro når man arbeider med angst. Balanserer Yin-Yang energiene.Oppdag den unike kraften ..
440,- 489,-
Røykkvarts - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Smoky pendulumRøykkvarts er en forankringsstein kjent for sin evne til å hjelpe deg med å komme deg videre fra smertefulle minner fra fortiden. Når du mediterer med denne stenen, leder den deg til en høyere tilstand, et sted hvor du kan gi slipp på fortiden  og føle deg bedre. Legges røykkvarts..
164,- 219,-
Røykkvarts med 7 chakraperler
-25 %
Modell: pendel
Røykkvarts med syv chakraperlerRøykkvarts er en forankringsstein kjent for sin evne til å hjelpe deg med å komme videre fra smertefulle minner fra fortiden. Når du mediterer med denne stenen, leder den deg til en høyere tilstand, et sted hvor du kan gi slipp på fortiden og føle deg bedre. Legge..
179,- 239,-
Selenitt med chakraperler - Pendel Selenitt med chakraperler - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Pendulum SeleniteSelenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materien Sterk healingsten som virker inn på alle plan, både fysisk, psykisk og åndelig. Har healende kraft, og fjerner effektivt blokkeringer Den lades best ved å være helt alene av og tilPendel anheng: 4 cm P..
172,- 229,-
Semi - Kobber - Pendel Semi - Kobber - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Metal semi-oval conical pendulum – CopperFlott kobberfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 3 cm..
187,- 249,-
Semi - Messing - Pendel Semi - Messing - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Metal semi-oval conical pendulum – BrassFlott messingfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 3 cm..
187,- 249,-
Semi - Sølv - Pendel Semi - Sølv - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Metal semi-oval conical pendulum – SilverFlott sølvfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 3 cm..
187,- 249,-
Sitron Jaspis - Pendel Sitron Jaspis - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Lemon Jasper pendulumSitron Jaspis er en beskyttelsesstein og absorberer alle typer negative energier. Den legger til rette for å balansere og tilpasse det fysiske, mentale og følelsesmessige, det er en stein av styrke, mot og besluttsomhet. Stimulerer kreativitet og fantasi og oppmuntrer idee..
164,- 219,-
Skull Print - Ouijabrett Skull Print - Ouijabrett
-15 %
Modell: Ouijabrett
Flott og forseggjort spiritismebrett i gotisk stil Brettet er i trykket tre med vakre detaljerOuijabrett også kalt spiritismebrett brukes som et verktøy for å få kontakt med ånder. Deltagerne i seansen legger minst en finger lett på viseren og beveger den i rolige sirkler (mot klokka) rundt på..
424,- 499,-
Snow Kisses - Krus Snow Kisses - Krus
-20 %
Modell: Krus
Porselenskrus med ulverLisa Parker er kjent for sin flotte kunst av dyr, som fletter seg inn i rikene til trolldom og fantasi Hennes kjærlighet for dyreliv og hekseri gjør hennes bilder unike og vakreHøyde: 10 cm Bredde: 11,5 cm Dybde: 8 cmTåler mikrobølgeovn og oppvaskmasking ..
159,- 199,-
Sodalitt - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Sodalite – pendulumSodalitt er en riktig igangsetter-sten som gir krefter og overskudd Øker åndelig bevissthet og skaper harmoni mellom det bevisste & underbevisste Styrker intuitive evner og fremmer spirituell vekst Bringer inspirasjon og kreativitet Åpner opp for sannhet og ærlige følelser..
164,- 219,-
Solsten - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Sunstone pendulumSolsten er forbundet med solens lys og kraft Det er en stein av ledelse - av personlig kraft, frihet og utvidet bevissthet. Den reflekterer virkelig lysets kvaliteter og gir åpenhet, velvillighet og varme, styrke, mental klarhet og vilje og evne til å gi andre velsignelser Den..
164,- 219,-
Sort Obsidian - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Black obsidian – pendulumSort Obsidian er en jordende stein som er fin for utrensing og avgifting Løser opp blokkeringer og negative energier Hjelper med å overkomme dårlige vaner og avhengighet Gir oppriktighet, ærlighet og dypere innsikt i ens virke og gjøremål Hjelper oss å få kontakt med..
164,- 219,-
Sort turmalin - reiki - pendel
-25 %
Modell: pendel
Black Tourmaline – Pendulum with Engraved Reiki SymbolSort turmalin pendel med gravert reiki symbolSort turmalin skyver fra seg negativ energi og er svært beskyttende Velegnet til bruk under healing og regresjon Får deg til å gi slipp på det som plager deg Forener både praktisk arbeidet o..
194,- 259,-
Spherical - Grønn Aventurin - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Spherica – Green Aventurine pendelOverflodstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss God ved meditasjon og visualisering Fin for å dempe spenninger og stress samt oppmuntrer til å gi slipp på gamle ..
164,- 219,-
Spherical - Grønn Serpentin- Pendel
-25 %
Modell: pendel
Spherica – Green Serpentine – PendulumSerpentin, new jade er en fantastisk meditasjonsstein, som er meget god ved avstressing og meditasjon. Renser og healer både fysisk og psykisk, og er super ved frigjøring av blokkerte energifelt. Den trekker følelsene opp til overflaten og god ved regresjo..
164,- 219,-
Spherical - Månesten regnbue - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Spherica – Rainbow Moonstone pendelRegnbue månesten er assosiert med månen og er dermed en fantastisk nyttestein for kvinner. Som en stein av intuisjon og innsikt, hjelper denne stenen oss å koble til alle de forskjellige sykluser vi opplever i livet. Den har sterke feminine energier, styrker ..
164,- 219,-
Spherical - Rosenkvarts - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Spherical – Rose quartz – PendulumRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit ..
164,- 219,-
Spherical - Rød Jaspsis - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Spherica – red jasper pendelRød jaspis er en av de mest dynamiske og aktiverende av jaspis stenene. Den er en av de mest fysisk healende stener, som gir ro, trygghet og stabilitet. Det er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ energi til avsender. Den jorder og fremmer energiflyten ..
164,- 219,-
Spherical - Sodalitt - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Spherica – Sodalite pendelSodalitt er en riktig igangsetter-sten som gir krefter og overskudd Øker åndelig bevissthet og skaper harmoni mellom det bevisste & underbevisste Styrker intuitive evner og fremmer spirituell vekst Bringer inspirasjon og kreativitet Åpner opp for sannhet og ærlige f..
164,- 219,-
Spherical - Tigerøye - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Spherica – Tiger eye pendelTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Forbedrer selvtillit og reduserer usikkerhet og tvil Energirik sten som styrker vilje, selvtillit, beskyttelse, fø..
164,- 219,-
Spherical - Unakitt - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Spherica – Unakite pendelHjelper på nedstemthet og får deg til å se det positive. Unakitt hjelper deg til å være mer kjærlig og medfølende mot deg selv og andre. Har du følt deg følelsesmessig forvirret, deprimert eller engstelig, vil bruken av disse krystallene kunne bidra til å lindre stress..
164,- 219,-
Spiral - Kobber - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Spiral pendulum - copperFlott kobberfarget spiral pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 4 cm..
179,- 239,-
Spiral - Messing - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Spiral pendulum - brassFlott messingfarget spiral pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 4 cm..
179,- 239,-
Spiral - Sølv - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Spiral pendulum - SilverFlott sølvfarget spiral pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 4 cm..
179,- 239,-
Spirit Guide board - Ouijabrett Spirit Guide board - Ouijabrett
-15 %
Brand: Anne Stokes Modell: Ouijabrett
Et flott og forseggjort spiritismebrett med en av Anne stokes fantastiske illustrasjoner Brettet er i trykket tre med vakre detaljerOuijabrett også kalt spiritismebrett brukes som et verktøy for å få kontakt med ånder. Deltagerne i seansen legger minst en finger lett på viseren og beveger den ..
424,- 499,-
The Lovers Tarot - Sett med 2 krus The Lovers Tarot - Sett med 2 krus
-20 %
Modell: Krus
The Lovers Tarot Couples Mug Set – Sett med 2 krusInspirert av tradisjonelle tarotkortdesign, har dette keramiske krussettet fantastiske 'The Lovers'-illustrasjoner for ham og henne.Høyde: 9,5 cm Diameter:8 cm350 ml kapasitet per krus.Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmasking ..
359,- 449,-
Tigerøye - Runesett Tigerøye - Runesett
-10 %
Modell: Runer
Runes Stone Set - Tiger EyeTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Forbedrer selvtillit og reduserer usikkerhet og tvil. Energirik sten som styrker vilje, selvtillit, beskyttelse, f..
629,- 699,-
Trakt - Pendel - Kobber
-25 %
Modell: pendel
Pendel i kobberforgylt messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca.3,6 cm Lenke med en søt kule i enden..
172,- 229,-
Tre - Store - Runesett
-10 %
Modell: runer
Store graverte runer i treOppdag den unike kraften i disse runesymbolene De innehar mye gammel visdom, og er et mektig redskapRunebrikker diameter: 3,5 cm Inneholder: 24 stk runer + en blank rune Kommer i flott lillablå oppbevaringspose  ..
404,- 449,-
Unicorns - Kortstokk Unicorns - Kortstokk
-30 %
Modell: Kortstokk
Spillekort fra Anne Stokes Collection – Unicorns52 stk forskjellige kort med detaljerte motiver av enhjørningerMed dette flotte kortsettet kan du utfordre familie og venner i kortspill!Anne Stokes er kjent for sin kunst som spenner seg fra vakre alver til voldsomme drager, fra det mystis..
132,- 189,-
Witching Hour - Ouijabrett
-15 %
Modell: Ouijabrett
Flott og forseggjort spiritismebrett – vakkert illustrert fra Lisa ParkerBrettet er trykket i tre og har en mørk fargetone, alfabetet er markert i en sirkel, samt tallene 0 til 9. Ordene Ja, Nei, Hei og Farvel vises i hvert hjørne.Ouijabrett også kalt spiritismebrett brukes som et verktøy fo..
467,- 549,-
Wolf Song - Krus Wolf Song - Krus
-20 %
Modell: Krus
Porselenskrus med ulverLisa Parker er kjent for sin flotte kunst av dyr, som fletter seg inn i rikene til trolldom og fantasi Hennes kjærlighet for dyreliv og hekseri gjør hennes bilder unike og vakreHøyde: 10 cm Bredde: 11,5 cm Dybde: 8 cmMateriale: porselenTåler mikrobølgeovn og..
183,- 229,-
Showing 1 to 134 of 134 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: