Menu
Din handlekurv

Kampanjepriser

Amazonitt - Pendel
Nyhet -15 %
Modell: pendel
Amazonite pendulumAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaper Renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harmoni Rydder forvirrende tanker og gjør deg bedre kjent med deg selv Hjelper deg til å sette ord på dine ..
161,- 189,-
Arak - Pendel - Sølv
-15 %
Modell: pendel
Pendel i sølvforgylt messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca. 3,2 cm Lenke med en søt kule i enden..
195,- 229,-
Chakra Octo Pendel
-15 %
Modell: Pendel
Chakra Octo PendelDe forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre del..
212,- 249,-
Chakra Pyramide Pendel Chakra Pyramide Pendel
-15 %
Modell: Pendel
Chakra Pyramide PendelDe forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre..
229,- 269,-
Dalmatiner Jaspis - Wand Pendel Dalmatiner Jaspis - Wand Pendel
-15 %
Modell: pendel
Dalmatian Jasper Indian Wand PendulumDalmatiner Jaspis hjelper til å bearbeide fortiden, åpner for gjemte og kanskje glemte følelser Fremmer kontakt med egen kraft og hjelper oss å bruke denne positiv Forsterker følelsen av forenelighet og er glimrende å ha med når man treffer nye mennesker B..
305,- 359,-
Dråpe - Pendel - Sølv
-15 %
Modell: pendel
Pendel i sølvforgylt messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca. 2,4 cm Lenke med en søt kule i enden..
169,- 199,-
Engel - Ametyst
-15 %
Modell: Pendel
Vakker englependel i ametystMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virke beroligende i tider me..
314,- 369,-
Engel - Grønn Aventurin
-15 %
Modell: Pendel
Vakker englependel i grønn aventurinOverflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig. Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker. Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss. God ved meditasjon og visualisering. Fin for å dempe spenninger og stress, samt oppmuntrer til å gi slipp p..
314,- 369,-
Engel - Gul kvarts
-15 %
Modell: Pendel
Vakker englependel i gul kvartsGul kvarts fremmer selvsikkerhet og sinnsro og mot til å utforske nye muligheter Absorberer og transformerer negative energier og motvirker destruktive tanker og adferd God meditasjonssten som hjelper til å nå dine spirituelle mål Denne vakre stenen tilfører gle..
314,- 369,-
Engel - Lapis Lazuli
-15 %
Modell: Pendel
Vakker englependel i lapis lazuliLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhet Balanserer og beskytter vennskapPendelen har avtagbar lenke, så den kan fint fes..
314,- 369,-
Engel - Rosenkvarts Engel - Rosenkvarts
-15 %
Modell: Pendel
Vakker englependel i rosenkvartsRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og..
314,- 369,-
Engel - Svart agat
-15 %
Modell: Pendel
Vakker englependel i svart agatSvart agat er en jordende og beskyttende sten Styrker selvrespekten og gir mot til å overvinne usikkerhet Gir indre styrke og holder deg stødig når du må ta beslutninger i utfordrende og stressende situasjoner Fremmer balanse på alle områder Beroliger og gir fr..
314,- 369,-
Goddess - Bergkrystall - Pendel Goddess - Bergkrystall - Pendel
-15 %
Modell: Pendel
Gudinne pendelStor og kraftfull pendel i bergkrystallBergkrystall regnes som mesterkrystall og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystaller Egner seg godt til programmering,  balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvåkning o..
297,- 349,-
Grønn Aventurin Pendel
-15 %
Modell: Pendel
Grønn Aventurin pendelGrønn Aventurin er overflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss God ved meditasjon og visualiseringPendelen har avtagbar lenke, så den kan fint henges på et kjede og ..
152,- 179,-
Gul Fluoritt - Wand Pendel
-15 %
Modell: pendel
Yellow Fluorite Indian Wand PendulumFluoritt er en sterk helbreder som påvirker alle chakraene Den renser auraen og er fin for kanalisering Øker energinivået og konsentrasjonsevnen Brukes til å forstå og inspirerer Igangsetter og samler energi om noe spesieltGul fluoritt øker kreativitet..
305,- 359,-
Isis - Pendel - Kobber
-15 %
Modell: pendel
Pendel i kobberforgylt messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca. 5,3 cm Lenke med en søt kule i enden..
212,- 249,-
Kammerpendel - Ametyst
-15 %
Modell: pendel
Denne vakre ametyst pendelen har et kammer/hulrom man kan åpne og fylle med urter eller eteriske oljerAmetyst: Styrker intuisjonen Beskytter mot dårlige energier Renser kropp og sjel Fin til meditasjonPendel anheng: ca.5 cm  ..
245,- 289,-
Kammerpendel - Lapis Lazuli
-15 %
Modell: pendel
Denne vakre lapis lazuli pendelen har et kammer/hulrom man kan åpne og fylle med urter eller eteriske oljerLapis Lazuli: Hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhet Balanser..
245,- 289,-
Karneol med 7 chakraperler Karneol med 7 chakraperler
-15 %
Modell: pendel
Karneol  med syv chakraperlerKarneol: Gir oss entusiasme og glede over det som er Styrker kroppens energibaner Øker arbeidsgleden Hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om Gir styrke og selvtillit Fjerner tvil og negative tankerPendelen har avtagbar lenke, så den kan fint henges på et ..
161,- 189,-
Kjegle - Pendel - Gull
-15 %
Modell: pendel
Pendel i forgylt messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca. 2,2 cm Lenke med en søt kule i enden..
169,- 199,-
Kjegle - Pendel - Sølv
-15 %
Modell: pendel
Pendel i sølvfarget messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca. 2,4 cm Lenke med en søt kule i enden..
169,- 199,-
Kule - Pendel - Messing
-15 %
Modell: pendel
Pendel i messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca. 2,4 cm Messinglenke med en søt kule i enden..
195,- 229,-
Labradoritt - Pendel
-15 %
Modell: pendel
Labradoritt pendelLabradoritt er en transformasjonssten med høy energi. Den fremmer kraft, energi, utholdenhet og konsentrasjon Hjelper til med ny insirasjon hvis du føler at du sitter fast i gamle mønstre og forhold Beskytter mot negative energier Gir god bakkekontaktKvartskrystallperle ..
152,- 179,-
Lapiz Lazuli pendel
-15 %
Modell: Pendel
Lapiz Lazuli pendelLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhet Balanserer og beskytter vennskap Styrker immunforsvaretPendelen har avtagbar lenke, så den ka..
152,- 179,-
Merkaba - Chakra - Pendel
-15 %
Modell: pendel
Chakra pendel med syv chakraperlerKraftfull pendel som gir balanse mellom kropp, sjel og ånd Merkabans to forenede tetraeder binder det materielle med det åndelige som gir en harmonisk påvirkning Den hjelper oss til å opprettholde eller og gjenoppdage vår indre balansePendelen har avtagbar..
280,- 329,-
Messing pendel - Kule
-15 %
Modell: Pendel
Pendel i forgylt messingPendel anheng: ca.3 cm Lenke i forgylt messing med en søt kule i enden..
169,- 199,-
Orgone - Ametyst med syv chakraperler - pendel Orgone - Ametyst med syv chakraperler - pendel
-15 %
Modell: pendel
Orgonite Power Chakra Pendulum - AmethystStor flott ametyst pendel med syv chakra perlerOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Med sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når v..
254,- 299,-
Orgone - Lapis Lazuli med Buddha og syv chakraperler - Pendel Orgone - Lapis Lazuli med Buddha og syv chakraperler - Pendel
-15 %
Modell: pendel
Orgonite Power Chakra Pendulum -  Lapis LazuliStor flott lapis lazuli pendel med Buddha – Buddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfulness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivå.Lapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir deg klarhet i dine følelese..
280,- 329,-
Orgone - Lapis Lazuli med Flower of life og syv chakraperler - Pendel Orgone - Lapis Lazuli med Flower of life og syv chakraperler - Pendel
-15 %
Modell: pendel
Orgonite Power Chakra Pendulum -  Lapis LazuliStor flott  Lapis Lazuli pendel med livets blomst – Flower of life eller livets blomst symbolet styrker energien i alt det eksponeres for.Orgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Lapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kr..
280,- 329,-
Orgone - Rød Jaspis med Buddha og syv chakraperler - Pendel Orgone - Rød Jaspis med Buddha og syv chakraperler - Pendel
-15 %
Modell: pendel
Orgonite Power Chakra Pendulum - Rød jaspisStor flott jaspis pendel med Buddha – Buddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfulness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivå.Orgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Rød Jaspis er en av de mest fysisk healende stener,..
280,- 329,-
Orgone - Shungitt med Flower of life og syv chakraperler - Pendel Orgone - Shungitt med Flower of life og syv chakraperler - Pendel
-15 %
Modell: pendel
Orgonite Power Chakra Pendulum -  ShungittStor flott shungitt pendel med livets blomst – Flower of life eller livets blomst symbolet styrker energien i alt det eksponeres forOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Shungitt, denne unike sorte stenen sies å være over 2 milliarder år..
280,- 329,-
Orgone pendel - Ametyst Orgone pendel - Ametyst
-15 %
Modell: pendel
Orgonite Pendulum AmethystOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Med sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas. Beskytter mot dårlige energier og a..
212,- 249,-
Orgone pendel - Apatitt
-15 %
Modell: pendel
Orgonite Pendulum ApatiteOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Apatitt står for mental kraft, konsentrasjon, kjærlighet, aksept og kosmisk bevissthet Forsterker læringsevnen, fremmer klarere tanker og stimulerer nye ideer Åpner opp synske evner og høyere nivåer av åndelig veiledni..
212,- 249,-
Orgone pendel - Citrin Orgone pendel - Citrin
-15 %
Modell: pendel
Orgonite Pendulum CitrineOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Citrin, gul kvarts fremmer selvsikkerhet og sinnsro og mot til å utforske nye muligheter Absorberer og transformerer nagtive energier og motvirker destruktive tanker og adferd Fremmer styrke og positivitet til familie,..
212,- 249,-
Orgone pendel - Granat Orgone pendel - Granat
-15 %
Modell: pendel
Orgonite Pendulum GarnetOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Skaper indre kraft, igangsetter og inspirerer Frigjør negative energier fra chakraene Lindrer og helbreder følelsesmessig, spesielt på områder der man føler skyld og skam Fremmer godhet, kjærlighet og medfølelse Kan b..
212,- 249,-
Orgone pendel - Lapis Lazuli Orgone pendel - Lapis Lazuli
-15 %
Modell: pendel
Orgonite Pendulum Lapis LazuliOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Lapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir klarhet i følelesesmessige blokkeringer Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhet Balanserer og beskytter vennskap Styrker imm..
212,- 249,-
Orgone pendel - Peridot Orgone pendel - Peridot
-15 %
Modell: pendel
Orgonite Pendulum PeridotOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Hjelper med å fjerne negative og destruktive tanker og sjalusi Balanserer tålmodighet og klarhet i tankene Denne stenen har en sterk energi og vibrasjonen i den er høy Den fremmer glede og kjærlighet i og til livet ..
212,- 249,-
Orgone pendel - Shungitt Orgone pendel - Shungitt
-15 %
Modell: pendel
Orgonite Pendulum ShungiteOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Denne unike sorte stenen sies å være over 2 milliarder år gammel Den absorberer partikler fra miljøet og har antibakterielle egenskaper Nøytraliserer elektromagnetisk stråling og negative energier Beskytter og jorder..
212,- 249,-
Pendel - Messing
-15 %
Modell: pendel
Pendel i polert messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca. 3 cm Lenke med en søt kule i enden..
220,- 259,-
Pivot - Pendel - Gull
-15 %
Modell: pendel
Pendel i forgylt messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca. 3,9 cm Lenke med en søt kule i enden..
195,- 229,-
Pivot - Pendel - Sølv
-15 %
Modell: pendel
Pendel i sølvforgylt messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca. 3,9 cm Lenke med en søt kule i enden..
195,- 229,-
Rosenkvarts Pendel
-15 %
Modell: Pendel
Rosenkvarts pendelRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og kraft til å stå fram med åpne og ærlige følelser. Tillater oss å tilgi, øker vår kreativitet, hjelper mot dårlige vibrasjoner og beskytter mot skadelige strålerChakra: hjertePendele..
152,- 179,-
Rudraksha - Sølv
-15 %
Modell: Pendel
Sølvfarget Rudraksha pendelFrøene til Rudraksha-trærne, kalt Shivas tårer, er tradisjonelt brukt til bønneperler for å helliggjøre kropp, sinn og sjel. Rudraksha pendler anses å være de eneste som kan svare på spørsmål om din karma.Pendel anheng: ca. 4 cm #pendel #rudraksha #pendule..
186,- 219,-
Sitron Jaspis - Pendel Sitron Jaspis - Pendel
Nyhet -15 %
Modell: pendel
Lemon Jasper pendulumSitron Jaspis er en beskyttelsesstein og absorberer alle typer negative energier. Den legger til rette for å balansere og tilpasse det fysiske, mentale og følelsesmessige, det er en stein av styrke, mot og besluttsomhet. Stimulerer kreativitet og fantasi og oppmuntrer idee..
161,- 189,-
Sort Agat - Ohm Sort Agat - Ohm
-15 %
Modell: pendel
Sort agat pendel med Ohm symbolSort agat er en jordende og beskyttende sten Styrker selvrespekten og gir mot til å overvinne usikkerhet Gir indre styrke og holder deg stødig når du må ta beslutninger i utfordrende og stressende situasjoner Beroliger og gir fred i perode med sorgPendelen h..
195,- 229,-
Sort onyx pendel
-15 %
Modell: Pendel
Sort onyx pendelBeskyttelsesstein Steinen som fremmer utholdenhet, selvdisiplin og styrke Hjelper oss til å se tingene i et større perspektiv og bidrar til kloke beslutninger Balanserer maskuline og feminine sider og bedrer kontrollen over følelser og lidenskap Avleder negativitet Øker jord..
152,- 179,-
Spiralpendel -  Ametyst
-15 %
Modell: pendel
Kraftfull ametyst omgitt av en spiral som symboliserer livsenergien og utviklingen av kosmosAmetyst: Styrker intuisjonen Beskytter mot dårlige energier Renser kropp og sjel Fin til meditasjonPendelen har avtagbar lenke, så den kan fint festes til et kjede og bæres som et smykkeSølvb..
161,- 189,-
Spiralpendel -  Bergkrystall
-15 %
Modell: pendel
Kraftfull bergkrystall omgitt av en spiral som symboliserer livsenergien og utviklingen av kosmosBergkrystall: Gir styrke og kraft Fremmer kontakt med det spirituelle Super meditasjonssten med healing egenskaper Løser opp blokkeringer og negative vibrasjonerPendelen har avtagbar lenke, s..
161,- 189,-
Spiralpendel -  Karneol
-15 %
Modell: pendel
Kraftfull karneol omgitt av en spiral som symboliserer livsenergien og utviklingen av kosmosKarneol: Gir oss entusiasme og glede over det som er Styrker kroppens energibaner Øker arbeidsgleden Hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om Gir styrke og selvtillit Fjerner tvil og negative tanke..
161,- 189,-
Spiralpendel -  Rosenkvarts
-15 %
Modell: pendel
Kraftfull rosenkvarts omgitt av en spiral som symboliserer livsenergien og utviklingen av kosmosRosenkvarts: Kjærlighetsstenen som fremmer harmoni og balanse Gir oss tillit og kraft til å stå fram med åpne og ærlige følelser Tillater oss og tilgi Øker vår kreativitetPendelen har avtagbar..
161,- 189,-
Spiralpendel - Grønn  Aventurin
-15 %
Modell: pendel
 Kraftfull aventurin omgitt av en spiral som symboliserer livsenergien og utviklingen av kosmosGrønn aventurin: Overflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss God ved meditasjon og visualis..
161,- 189,-
Trakt - Pendel - Sølv
-15 %
Modell: pendel
Pendel i sølvbelagt messingPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Pendel anheng: ca.3,6 cm Lenke med en søt kule i enden..
195,- 229,-
Turkis howlitt med 7 chakraperler Turkis howlitt med 7 chakraperler
-15 %
Modell: Pendel
Turkis howlitt pendel med syv chakraperlerTurkis howlitt: Kreativitetssteinen som styrke kunstneristiske evner roer ned spenninger og intense følelser virker stressreduserende kan virke åpnende på det 3.øyePendelen har avtagbar lenke, så den kan fint henges på et kjede og bæres som et sm..
161,- 189,-
Unakitt med livets tre
-15 %
Modell: Pendel
Unakitt pendel med livets treUnakitt: Hjelper på nedstemthet og får deg til å se det positive. Livets tre symboliserer de spirende ting i din tilværelse og gir deg styrke og håpPendel: 3,5 cm #pendel #pendulering #intuisjonsverktøy #pendulum #unakitt..
127,- 149,-
Showing 1 to 54 of 54 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer