Nyheter Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Nyheter

Black Pentagram Terracotta Incense PlateFlott svart terrakotta røkelsesholder med pentagramPlasser helt enkelt en røkelsespinne i midten av holderen og tenn påDiameter: 9 cm..
179,-
Incense burner sticks & cones – GaneshRundt røkelsesholder i tre, utsmykket med Ganesha Egner seg godt for både pinner og kjeglerDiameter: 10 cm  ..
119,-
Sølvkjede – 925 sterling silverDette er et veldig elegant kjede laget av sterling sølv som kan brukes med eller uten anhengFra ItaliaBredde: 1.3 mm Lengde: 40 cm ..
239,-
Vakkert illustrert bokkmerke med øyenstikkerIngenting er som å sette seg godt til rette, og lese en bok. Med våre flotte bokmerker slipper man å lete etter siden man kom til. Det er bare å bla opp på siden med bokmerket så kan man fortsette å lese fra der man slapp.Størrelse: 5 x15 cm Ill..
69,-
Spread Wing Angel WindchimeVakre engle vindspillHenges de i vinduet vil solen få vindspillene til å sende flotte fargestråler inn i rommet. Eller de kan henges et sted der vinden forsiktig kan blåse gjennom og skape herlige, beroligende musikalske toner.Du kan velge mellom tre forskjell..
289,-
Drømmefangere i turkis, rosa eller lillaHjerte med fjær og perlerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gjennom nettet. De setter ..
119,-
Vakkert illustrert bokkmerke med øyenstikkerIngenting er som å sette seg godt til rette, og lese en bok. Med våre flotte bokmerker slipper man å lete etter siden man kom til. Det er bare å bla opp på siden med bokmerket så kan man fortsette å lese fra der man slapp.På kortet står det på en..
69,-
Drømmefangere i krem, kaffe eller sjokoladebrunFlotte drømmefangere med fjær og perler i vakre fargerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å fi..
199,-
Metal conical pendulum – CopperFlott kobberfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 3 cm..
239,-
Mandala – Sky blue – veskeFlott mandala mønstret veske som er stor nok til å oppbevare alt du trenger. Den har en liten lomme på innsiden, to skulderstropper og lukking øverst med glidelås. Perfekt for shopping eller en strandtur.Slitesterk designStørrelse: 45 x 13,5x41,5 cm Slippleng..
299,-
Yellow Calsite – natural stoneHjelper til at overganger i livet gå lettere Reduserer stress og bringer ro og balanse Fremmer spontanitet, optimisme, glede, selvtillit og pågangsmot Forbedrer dine synske evner og din høyere bevissthet. Fin ved meditasjonChakra: solar plexus og sakralS..
219,-
Metal semi-oval conical pendulum – BrassFlott messingfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 3 cm..
249,-
Vakkert illustrert kort både på inn- og utsidenSend en hilsen eller gratulasjon med dette flotte kortetTekst på innsiden: ... to someone who spreads a little sparkle wherever she goes!Kortet er dobbelt med tekst, og med konvoluttStørrelse: 137 x 184 mm Illustrert kort og konvolutt..
69,-
Vakkert illustrert kort med engel som berSend en hilsen eller gratulasjon med dette flotte kortetTekst på innsiden: May the love and light you give to the world return to you todayKortet er dobbelt uten tekst, og med konvoluttStørrelse: 137 x 184mm Illustrert kort og konvoluttF..
69,-
Rose Quartz & Clear Quartz - Chunky Elasticated BraceletDet er 3 tråder med elastisk strikk gjennom armbåndet, som veves inn og ut av hverandre slik at armbåndet ser ut som ett. Alle stenene er polerte og ikke skarpe og er av god kvalitet. Dette er et riktig power - armbånd!Rosenkvarts, den ..
199,-
Metal conical pendulum – BrassFlott messingfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 3 cm..
239,-
Vakkert illustrert kort både på inn- og utsidenSend en hilsen eller gratulasjon med dette flotte kortetTekst på innsiden: Celebrating bright and beautiful you! Happy BirthdayKortet er dobbelt med tekst, og med konvoluttStørrelse: 137 x 184 mm Illustrert kort og konvoluttFra Le..
69,-
Sølvkjede – 925 sterling silverDette er et veldig elegant kjede laget av sterling sølv som kan brukes med eller uten anhengFra ItaliaBredde: 1.3 mm Lengde: 45 cm ..
259,-
Mandala – Purple blue – veskeFlott mandala mønstret veske som er stor nok til å oppbevare alt du trenger. Den har en liten lomme på innsiden, to skulderstropper og lukking øverst med glidelås. Perfekt for shopping eller en strandtur.Slitesterk designStørrelse: 45 x 13,5x41,5 cm Slippl..
299,-
Pakke med 4 stk sugerør i metallStilig og miljøvennlige sugerør i rustfritt stål, som kan brukes igjen og igjen.Passer supert når du skal servere en kald drikke!Følger med børste for enkel rengjøring innvendig.Gjenbrukbare sugerør i rustfritt stål. Størrelse: ca. 21,5 cm Miljøvennl..
139,-
Sølvkjede – 925 sterling silverSølvkjedet består av små sølvperler. Perlekjedene er veldig vakre, delikate og elegante.Fra ItaliaBredde: 1.2 mm Lengde: 45 cm ..
249,-
Triskell - sølvanhengDen roterende spiralen med de tre symbolene, symboliserer fremdrift, bevegelse og åndelig utvikling.Smykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet925 sterling silver Totallengde: ca. 3,5cmPeter Stone Jewellery kjøper råsølv og produserer sitt eget 925 sterli..
399,-
Bloodstone – Runes Stone Set in PouchHeliotrop, også kalt Blodjaspis eller blodsteinBruk eller bær blostein for å øke mental klarhet og hjelpe deg med å ta beslutninger. Det gir et mentalt løft når motivasjonen mangler og kan revitalisere sinnet og kroppen hvis du er utslitt. Blodstein stim..
489,-
Sølvkjede – 925 sterling silverDette er et veldig elegant kjede laget av sterling sølv som kan brukes med eller uten anhengFra ItaliaBredde: 1.3 mm Lengde: 60 cm ..
299,-
Vakkert illustrert kort både på inn- og utsidenSend en hilsen eller gratulasjon med dette flotte kortetØyenstikker symboliserer hell og lykke, styrke, framgang, håp og gledeKortet er dobbelt uten tekst, og med konvoluttStørrelse: 137 x 184 mm Illustrert kort og konvoluttFra Lea..
69,-
Metal conical pendulum – SilverFlott sølvfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 3 cm..
239,-
Sølvkjede – 925 sterling silverSølvkjedet består av små sølvperler. Perlekjedene er veldig vakre, delikate og elegante.Fra ItaliaBredde: 1.2 mm Lengde: 55 cm ..
289,-
Drømmefangere i turkis, rosa eller lillaFlotte drømmefangere med fjær og perler i vakre fargerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne vei..
199,-
Metal pointer pendulum – BrassFlott messingfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 4,5 cm..
259,-
Lite kors – sølvanheng med keltisk mønsterKeltisk knutemønster har ingen synlig begynnelse og sluttSmykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet925 sterling silver Lengde: ca. 1,30 cmPeter Stone Jewellery kjøper råsølv og produserer sitt eget 925 sterling silver i egen fabrikk...
149,-
Vakkert illustrert bokkmerke med due og drømmefangerIngenting er som å sette seg godt til rette, og lese en bok. Med våre flotte bokmerker slipper man å lete etter siden man kom til. Det er bare å bla opp på siden med bokmerket så kan man fortsette å lese fra der man slapp.På kortet står d..
69,-
Kazedayori Autumn Incense – Nippon Kodo – 360 stk røkelsespinnerKazedayori Summer røkelse er ett av fire produkter produsert av det japanske firmaet Nippon Kodo for å representere årstidene.Kazedayori Autumn røkelse er duftende med toppnoter av eikemose. Den har en jordende og beroligende d..
599,-
Metal fretwork orb pendulum – brassFlott messingfarget Marrakech pendelPendelens indre er hult, og fungerer som en beholder for subtile energier.Pendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av ..
259,-
Moonstone pyramid with Reiki Symbols– 4,8 cmMånesten pyramide med graverte reiki symbolerMånestenen forsterker din feminine "gudinne" energi. Det er en veldig spesiell og svært åndelig sten som kobler til vibrasjonen til Mother Gaia, og hennes energi.Månesten: Fremmer spirituell kontakt..
449,-
Yellow Onyx – Runes Stone Set in PouchGul onyx bringer lykke og glede. Bidrar til å lindre angst og depresjon og kan øke følelsesmessig styrke. Gul Onyx sies å åpne solar plexus chakra, eller det tredje energisenteret. Øker standhaftighet og besluttsomhet og er meget verdifullt i vanskelige e..
489,-
Dreams of Gaia Tarot av Ravynne Phelan – stor eskeTarotkort for en ny epokeOm kortene Filosofien og drømmene bak disse flotte kortene er enkel: å søke, å føle, å vokse, å lege. Disse kortene vil styrke din forbindelse til ditt guddommelige selv, samtidig som de hjelper deg å identifisere og..
599,-
Sølvkjede – 925 sterling silverDette er et veldig elegant kjede laget av sterling sølv som kan brukes med eller uten anhengFra ItaliaBredde: 1.3 mm Lengde: 55 cm ..
279,-
Vakkert illustrert kort med hemmelig hage motivSend en hilsen eller gratulasjon med dette flotte kortet.Kortet er trykt med grønnsaksbasert blekk, papiret kommer fra godt forvaltede skoger og andre kontrollerte kilder (FSC-sertifisert). Kommer i en brun resirkulert papirkonvolutt.Større..
69,-
Pendel med labradoritt og engelDenne edle pendelen i labradoritt, har seks fasetter og en vakker figur i form av en engel i sølvmetall og bergkrystall.Labradoritt er en transformasjonssten med høy energi. Den fremmer kraft, energi, utholdenhet og konsentrasjon. Hjelper til med ny inspirasjo..
369,-
Lapis Lazuli & Clear Quartz - Chunky Elasticated BraceletDet er 3 tråder med elastisk strikk gjennom armbåndet, som veves inn og ut av hverandre slik at armbåndet ser ut som ett. Alle stenene er polerte og ikke skarpe og er av god kvalitet. Dette er et riktig power - armbånd!Lapis Lazuli hje..
249,-
Mandala – Deep blue – veskeFlott mandala mønstret veske som er stor nok til å oppbevare alt du trenger. Den har en liten lomme på innsiden, to skulderstropper og lukking øverst med glidelås. Perfekt for shopping eller en strandtur.Slitesterk designStørrelse: 45 x 13,5x41,5 cm Slipplen..
299,-
Happy Buddha Oil BurnerVakker aromalampe med tre leende BuddhaerI denne kan man bruke løs røkelse, duftolje, duftvoks eller man kan fylle skålen med vann og tilsette noen dråper med eterisk olje. Når te-lyset tennes, vil en behagelig duft spre seg i rommetEller legg en duftvoks i skålen...
499,-
Måne med pentagram - sølvanheng med keltisk mønsterKeltisk knutemønster har ingen synlig begynnelse og sluttSmykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet925 sterling silver Lengde: ca. 2,5 cmPeter Stone Jewellery kjøper råsølv og produserer sitt eget 925 sterling silver i egen ..
279,-
Lapis lazuli pyramid with Reiki Symbols– 4,8 cmLapis lazuli pyramide med graverte reiki symbolerLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhet Balanserer og bes..
449,-
Mandala Incense Gift Set in Wooden Gift BoxFlott røkelsessett i treeske med glasslokk100 stk røkelsespinner 40 stk kjegler med utvalgte røkelesesdufter i fargene grønn, lilla, rosa og oker 1 stk elefant røkelsesholder Høyde: ca. 4,5 cm Bredde: ca.15 cm Dybde: ca.13 cmFra India..
279,-
Pendulum of porphyry igneous rockPorfyr aktiverer grunnchakraet, og gir en følelse av stabilitet til alle områder av livet. Hjelper med følelsesmessige styrke til å overvinne vanskeligheter og til å forstå leksjonene de kan bringe. Fremmer til å ha et mer positivt syn og å ta ansvar for egen han..
219,-
Vakkert illustrert bokkmerkeIngenting er som å sette seg godt til rette, og lese en bok. Med våre flotte bokmerker slipper man å lete etter siden man kom til. Det er bare å bla opp på siden med bokmerket så kan man fortsette å lese fra der man slapp.På kortet står det på engelsk: Good fri..
69,-
Stor mobil - Chakra LotusChakra vindspinner skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenDen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stillestående negativitet og dårlig energi, bringer dem i flyt, for så å få de til å fordrive. Samtidig stimulerer den ..
699,-
Krystallflaske – Lag ditt eget krystallvannDenne flotte krystallflasken med bergkrystall gjør det mulig for deg å drikke krystallelixir gjennom hele dagen.En bergkrystall obelisk er festet inne i glassflasken, og skaper en eliksir som har en positiv effekt på et kroppslig, mentalt og åndelig..
699,-
Metal fretwork orb pendulum – cooperFlott sølvfarget Marrakech pendelPendelens indre er hult, og fungerer som en beholder for subtile energier.Pendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av ku..
259,-
Vakkert illustrert kort med hare og måne motivSend en hilsen eller gratulasjon med dette flotte kortet.Kortet er trykt med grønnsaksbasert blekk, papiret kommer fra godt forvaltede skoger og andre kontrollerte kilder (FSC-sertifisert). Kommer i en brun resirkulert papirkonvolutt.Størrel..
69,-
Black Jasper – Runes Stone Set in PouchSvart Jaspis er også kjent som Basanite eller Blackstone.Denne steinen er assosiert med basechakraet ditt, og den vil og balansere følelsene dine og holde deg jordet. Den er den perfekte steinen hvis du er ute etter å finne en dypere forbindelse med jor..
489,-
Metal pointer pendulum – CobberFlott kobberfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 4,5 cm..
259,-
White Ceramic Buddha Face Oil BurnerVakker hvit keramikk aromalampe med Buddha ansikt designAromalamper er den tradisjonelle måten å spre dufter i rommet. Legg en duftvoks i skålen. Ved hjelp av te-lyset varmes duftvoksen og den vil etterhvert smelte og en deilig duft vil spre seg rundt i ro..
329,-
Metal semi-oval conical pendulum – SilverFlott sølvfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 3 cm..
249,-
Carnelian & Clear Quartz - Chunky Elasticated BraceletDet er 3 tråder med elastisk strikk gjennom armbåndet, som veves inn og ut av hverandre slik at armbåndet ser ut som ett. Alle stenene er polerte og ikke skarpe og er av god kvalitet. Dette er et riktig power - armbånd!Karneol, gir oss ut..
199,-
Triskell - sølvanhengDen roterende spiralen med de tre symbolene, symboliserer fremdrift, bevegelse og åndelig utvikling.Smykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet925 sterling silver Lengde: ca. 1,6 cmPeter Stone Jewellery kjøper råsølv og produserer sitt eget 925 sterling s..
279,-
Metal semi-oval conical pendulum – CopperFlott kobberfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 3 cm..
249,-
Keltisk kors – sølvanheng med keltisk mønsterKeltisk knutemønster har ingen synlig begynnelse og sluttSmykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet925 sterling silver Totallengde: ca. 3,8 cmPeter Stone Jewellery kjøper råsølv og produserer sitt eget 925 sterling silver i egen f..
399,-
Sølvkjede – 925 sterling silverDette er et veldig elegant kjede laget av sterling sølv som kan brukes med eller uten anhengFra ItaliaBredde: 1.3 mm Lengde: 50 cm ..
259,-
Krystallflaske – Lag ditt eget krystallvannDenne flotte krystallflasken med ametyst gjør det mulig for deg å drikke krystallelixir gjennom hele dagen.En ametyst obelisk er festet inne i glassflasken, og skaper en eliksir som har en positiv effekt på et kroppslig, mentalt og åndelig nivå. Van..
699,-
Vakkert illustrert kort både på inn- og utsidenSend en hilsen eller gratulasjon med dette flotte kortetTekst på innsiden: To someone who is a radiant and beautiful light in this world... Happy BirthdayKortet er dobbelt med tekst, og med konvoluttStørrelse: 137 x 184 mm Illustrert ..
69,-
Taiyo Lily of the Valley incense – Nippon Kodo – 380 stk røkelsespinnerTaiyo liljekonvall røkelse er produsert av den kjente japansk røkelsesprodusent, Nippon Kodo.Kvalitetsrøkelsen bruker en blanding av ingredienser som sandeltre og urter brukt i tradisjonell kinesisk medisin for å skape de..
499,-
Sølvkjede – 925 sterling silverSølvkjedet består av små sølvperler. Perlekjedene er veldig vakre, delikate og elegante.Fra ItaliaBredde: 1.2 mm Lengde: 50 cm ..
269,-
Vakkert illustrert kort med vakker ugleSend en hilsen eller gratulasjon med dette flotte kortet.Kortet er trykt med grønnsaksbasert blekk, papiret kommer fra godt forvaltede skoger og andre kontrollerte kilder (FSC-sertifisert). Kommer i en brun resirkulert papirkonvolutt.Størrelse:160 ..
69,-
Metal pointer pendulum – SilverFlott sølvfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 4,5 cm..
259,-
White Ceramic Buddha Face Oil BurnerVakker hvit keramikk aromalampe med Buddha ansikt designAromalamper er den tradisjonelle måten å spre dufter i rommet. Legg en duftvoks i skålen. Ved hjelp av te-lyset varmes duftvoksen og den vil etterhvert smelte og en deilig duft vil spre seg rundt i ro..
329,-
Metal fretwork orb pendulum – silverFlott sølvfarget Marrakech pendelPendelens indre er hult, og fungerer som en beholder for subtile energier.Pendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av ku..
259,-
Vakkert illustrert kort med lotustblomst og øyenstikkerSend en hilsen eller gratulasjon med dette flotte kortetTekst på innsiden: May the love and light you give to the world return to you todayØyenstikker symboliserer hell og lykke, styrke, framgang, håp og gledeKortet er dobbelt m..
69,-
Teal & Gold Buddha - MediumDekorativ Buddha i svart og gyllen fargeBuddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfulness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivå.Høyde: 15 cm Bredde: 10 cm Dybde: 6 cm Materiale: resinHåndmalt på Bali..
299,-
Mandala – Electric blue – veskeFlott mandala mønstret veske som er stor nok til å oppbevare alt du trenger. Den har en liten lomme på innsiden, to skulderstropper og lukking øverst med glidelås. Perfekt for shopping eller en strandtur.Slitesterk designStørrelse: 45 x 13,5x41,5 cm Slip..
299,-
Small Claddaugh with Amethyst Heart PendantCladdaugh sølvanheng med ametyst hjerteSmykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet925 sterling silver Totallengde: ca.3 cmPeter Stone Jewellery kjøper råsølv og produserer sitt eget 925 sterling silver i egen fabrikk. Hvert smykke e..
429,-
Showing 1 to 21 of 21 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: