Nyheter Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Nyheter

7 Archangels Incense – Natural Masala IncenseErkeenglene er hellige engler som våker over oss og denne duften er inspirert av det. Hovedingrediensen er vetiverolje, som destilleres fra planterøtter ved damping. Den har en sterk, men likevel beroligende aroma av krydret, urteaktig og røykfylt k..
42,-
Tiger eye multi tumbled stones A quality – 4-5cmTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Forbedrer selvtillit og reduserer usikkerhet og tvil Energirik sten som styrker vilje, selvt..
69,-
Shungite Power BraceletShungitt, kalt mirakelstenen er et sjeldent mineral som er helt fantastisk, den øker energien din, helbreder, lindrer stress, avgifter, renser kropp og sinn, beskytter mot skadelig EMF, øker fysisk og mental balanse m.mShungitt, er et naturlig mineral med uvanlig samme..
299,-
Water Temple Oracle by Suzy Cherub – Kunstverk av Laila SavolainenFyll på, blomstre og flyt!Fordyp deg i visdommen til elleve hellige vanntempler og deres gudinnevoktere. En vakker strøm av kreativitet, bevissthet strømmer fra Afrodite, Moder Ganges, Anuket og andre med hellig kunnskap fra h..
499,-
Howlite – Howlitt gaveeskeFlott gaveeske med armbånd, anheng og steinGaveesken inneholder: 1 x Howlitt armbånd 6mm 1 x Howlitt donut anheng 30mm 1 x Howlitt stein 30x25mmHowlitt er en stein for emosjonell helbredelse som inneholder vibrasjoner som direkte resonerer med rot- og kronech..
299,-
Giant Amethyst Tips – 730gImponerende store ametystspisser, som er rester av geoder og årer av gigantiske krystaller som ble dannet for tusenvis av år siden i Nordøst-Brasil.Med sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til ..
1.599,-
Rhodonite Bracelet – 4mmRhodonitt er handlingens sten som hjelper oss å endre situasjoner vi ikke er tilfreds med. Den blir noen ganger referert som "fredens stein" og kan bidra til å løse konflikter. Hjelper oss å bearbeide vonde minner, gir indre balanse og styrke til å gå videre og finne de..
179,-
Red jasper tumbled stones A quality – 3-4cmRød jaspis er en av de mest dynamiske og aktiverende av jaspis stenene. Den er en av de mest fysisk healende stener, som gir ro, trygghet og stabilitet. Det er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ energi til avsender. Den jorder og fremme..
69,-
Olive shungite stone pendant for EMF protection – 3-3,5cmShungitt, kalt mirakelstenen er et sjeldent mineral som er helt fantastisk, den øker energien din, helbreder, lindrer stress, avgifter, renser kropp og sinn, beskytter mot skadelig EMF, øker fysisk og mental balanse m.mShungitt, er et ..
279,-
Black Kyanite PendantSort kyanitt har en uvanlige form, den ser ut som en håndholdt vifte eller et havskjell, med et robust og nesten flassende ytre. Steinen er også kjent som "heksekost", på grunn av både dens særegne form og det faktum at den feier og fjerner negativ energi i alle dens former..
149,-
Amazonite Pendant – Amazonitt anheng i fri form, ingen anheng er likeAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaper Renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harmoni Rydder forvirrende tanker og gjør deg bedre kjent..
169,-
Rainbow Fluorite Bracelet Smooth Green – 4mmFluoritt er en sterk helbreder som påvirker alle chakraene Den renser auraen og er fin for kanalisering Øker energinivået og konsentrasjonsevnen Brukes til å forstå og inspirerer Igangsetter og samler energi om noe spesieltRegnbue fluoritt frem..
179,-
Carnelian tumbled stones A quality – 1,5-2cmGir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som er. Styrker kroppens energibaner, øker arbeidsglede, hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om, gir styrke og selvtillit, fjerner tvil og negative tanker. Bruk denne kraftige stenen hvis du trenge..
29,-
Green Quartz – Grønn kvarts gaveeskeFlott gaveeske med armbånd, anheng og steinGaveesken inneholder: 1 x Grønn kvarts armbånd 4mm 1 x Grønn kvarts med sølvbelagt spiral 25mm 1 x Grønn kvarts stein 30x25mmGrønn kvarts har en forbløffende helbredende egeskap når du bruker eller bærer de..
299,-
Green Fluorite Bracelet Smooth Green – 4mmFluoritt er en sterk helbreder som påvirker alle chakraene Den renser auraen og er fin for kanalisering Øker energinivået og konsentrasjonsevnen Brukes til å forstå og inspirerer Igangsetter og samler energi om noe spesieltChakra: hjerteDiame..
139,-
Larimar Chip BraceletLarimar, også kalt atlantis-stein.Larimar er en vakker sten med himmelblå farge mot det turkise og med hvitt mønster som som minner om tropisk vann. Det er en sjelden blå variant av pektolitt som bare finnes i den Dominikanske republikk, som ligger i Karibien.Larimar..
199,-
Feng Shui air freshener spray set of 5 AromafumeSett med 5 Feng Shui romsprayer med eteriske oljeblandinger For å balansere de fem elementene og forbedre chi - livsenergien - i enhver stue, kontor, eller hvor du måtte ønske.Jord –  Patchouli, Rosmarin, Frankincense, Stjerneanis. Jord-elemen..
499,-
Shungite pendant – Shungitt anheng med reiki symbolOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Dette anhenget er spesiallaget for å balansere vårt energifelt og tilføre energier fra krystallene som er i orgonitten. Ved å bruke orgonitt anhenget kan man bli roligere, oppleve mindre stress..
259,-
Olive shungite stone pendant for EMF protection – 2-2,5cmShungitt, kalt mirakelstenen er et sjeldent mineral som er helt fantastisk, den øker energien din, helbreder, lindrer stress, avgifter, renser kropp og sinn, beskytter mot skadelig EMF, øker fysisk og mental balanse m.mShungitt, er et ..
219,-
Pendulum mat celtic knot – Pendelmatte keltisk knutePendelmatte med det keltiske treenighetsknutesymbolet rundt, og svaralternativer på engelsk.Hold pendelen i midten over pendelmatten, still et spørsmål og se hvilken vei pendelen svinger.Triquetra eller Trinity knute For kelterne repre..
112,- 149,-
Hand Carved Circular Wooden Incense Holder with Floral Brass InlayHåndskåret sirkulær røkelsesholder i tre med blomsterinnlegg i messingRundt røkelsesholder i tre, utsmykket med blomster og gyldne bladerMed denne røkelsesholderen kan det brenne opp til fire røkelsespinner samtidig.Di..
189,-
Gavesett – Krystallsteiner og palo santoSett med 3 stk forskjellige krystallstener og Palo santoEsken inneholder: 1 x Pyritt 4x3cm 1 x Bergkrystall 3x2 cm 1 x Chevron-Ametyst 5,5x2,5cm 1 x Palo Santo pinne 10x2cmPyritt har en unik energimiks som gjør den godt egnet for bruk i ethvert..
399,-
Black Tourmaline PendantSort turmalin skyver fra seg negativ energi og er svært beskyttende. Velegnet til bruk under healing og regresjon. Får deg til å gi slipp på det som plager deg. Forener både praktisk arbeidet og kreativ tankegang.Chakra: rotStørrelse cm ± 3-1,5 Nikkelfritt..
139,-
7 Chakra Incense – Natural Masala IncenseChakra røkelsespinnene stimulerer de syv energisentrene i kroppen. De syv chakraene er kraftige energisentre i kroppen vår, som har makt til å påvirke livsenergien (praana), derfor er det ekstremt viktig å holde energien til chakraene i balanse. Chakra ..
42,-
Kyanite Bracelet – 4mmFremmer lojalitet, ærlighet og fred Demper anger og forvirring Åpner opp for det tredje øye chakraet, som kan stimulere synske evner, telepati og kanalisering Fin for å fremme klare drømmer og astrale reiser Fjerner energiblokkeringer og styrker ved meditasjon Fin ved ..
269,-
Sodalite gemstone pendant heart shapedSodalitt er en riktig igangsetter-sten som gir krefter og overskudd Øker åndelig bevissthet og skaper harmoni mellom det bevisste & underbevisste Styrker intuitive evner og fremmer spirituell vekst Bringer inspirasjon og kreativitet Åpner opp for sannhet..
249,-
Blue Kyanite Chip BraceletFremmer lojalitet, ærlighet og fred Demper anger og forvirring Åpner opp for det tredje øye chakraet, som kan stimulere synske evner, telepati og kanalisering Fin for å fremme klare drømmer og astrale reiser Fjerner energiblokkeringer og styrker ved meditasjon Fin ..
199,-
Vakkert illustrert kort både på inn- og utsideSend en hilsen eller gratulasjon med dette flotte kortetTekst på innsiden: May your soul be alive and filled with the joy and wonder of the world! Happy BirthdayKortet er dobbelt med tekst, og med konvoluttStørrelse: 137 x 184mm Illustr..
65,-
Feng shui - Ohm7 oktogon formet chakra krystaller som symboliserer de syv chakraene Nederst henger det sterke Ohm symbolet som symboliserer livets energi. Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, ..
189,-
Rose quartz gemstone pendant drop shaped – Dråpeformet rosenkvarts anhengRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og frem..
219,-
Justerbart armbånd med med hematitt, obsidian og tigerøye – To raderHematitt, også kalt blodstein, har et spesielt utseende, svart og sølv på samme tid. Løser opp og endrer negativitet til universell ren kjærlighet, og brukes til å stimulere ønsket om fred, selvkontroll og indre lykke. Jorder,..
249,-
Red jasper tumbled stones A quality – 2-3cmRød jaspis er en av de mest dynamiske og aktiverende av jaspis stenene. Den er en av de mest fysisk healende stener, som gir ro, trygghet og stabilitet. Det er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ energi til avsender. Den jorder og fremme..
49,-
Golden sheen obsidian tumbled stones A quality – 1,5-2cmGolden Sheen Obsidian har en lys energi som er annerledes enn den rene svarte. Det er en styrkende stein som beskytter og jorder, noe som er spesielt bra for alle som befinner seg i trøbbel eller rett og slett er misfornøyd med livet sitt. ..
29,-
Kyanite PendantFremmer lojalitet, ærlighet og fred Demper anger og forvirring Åpner opp for det tredje øye chakraet, som kan stimulere synske evner, telepati og kanalisering Fin for å fremme klare drømmer og astrale reiser Fjerner energiblokkeringer og styrker ved meditasjon Fin ved kommuni..
149,-
Sandal with cinnamon Incense – Natural Masala IncenseHar en nydelig duft av søtlig, varm og krydret kanelBeriket med en varm og jordaktig duft, hjelper den til å vitalisere kropp og sinn. Reduserer utmattelse og stimulerer sirkulasjonen.Hver pinne brenner i ca 30 minutter Hver eske har..
42,-
Jade - gaveeskeFlott gaveeske med armbånd, anheng og steinGaveesken inneholder: 1 x Jade armbånd 4mm 1 x Jade donut anheng 30mm 1 x Jade stein 45x35mmLykkestenen som bringer fred og harmoni og som hjelper med å manifestere dine drømmer til virkelighet. Fremmer ro og stabilitet i de f..
299,-
Carnelian – Karneol gaveeskeFlott gaveeske med armbånd, anheng og steinGaveesken inneholder: 1 x Karneol armbånd 4mm 1 x Karneol anheng 35mm 1 x Karneol stein 25x20mmGir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som er. Styrker kroppens energibaner, øker arbeidsglede, hjelper oss..
299,-
Chakra Chip armbånd i flotte fargerStenene i armbåndet representerer de syv chakraene som hjelper til  med å balanserer kroppens energisenter 1 - Obsidian 2 - Karneol 3 - Gul kasitt 4 - Grønn kvarts 5 - Sodalitt 6 - Ametyst 7 - BergkrystallArmbåndet er elastisk, så det passer de fles..
129,-
Tiger Eye – Tigerøye gaveeskeFlott gaveeske med armbånd, anheng og steinGaveesken inneholder: 1 x Tigerøye chip armbånd 1 x Tigerøye dråpe anheng 30mm 1 x Tigerøye stein 40x25mmTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir ..
299,-
Chrysocolla Rolled BraceletKrysokolla omtales som gudinnens stein. Den gir både mildhet og kraft til energiene dine og kan bringe flyt i livet. Krysokolla er knyttet til lyd, og brukes ofte til å forsterke hvordan vi opplever lyd når vi lager den, og når vi hører den. Holder du et foredrag ell..
199,-
Rose Quartz pyramid 5cmRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og kraft ti..
349,-
Brass Charcoal / Incense Resin Star BurnerDenne røkelsesholderen i messing med stjernedesign kan brukes til brenning av røkelseskjegler og harpiks, eller til å brenne kullbrikker i. Lokket er avtagbart og røyken slipper ut gjennom de små stjerneformede hullene i lokket.Du kan legge en liten ..
199,-
Shungite rolled stone pendant for EMF protection – Fri form 30-40mmTromlet shungitt i fri form så ingen av disse anhengene vil være likeShungitt, kalt mirakelstenen er et sjeldent mineral som er helt fantastisk, den øker energien din, helbreder, lindrer stress, avgifter, renser kropp og sinn..
239,-
Fortune Oracle by Sharina Star – Illustrert av Richard CrookesHvert kort i denne stokken inneholder ett personlig eller åndelig budskap, og den medfølgende boken har en detaljert forklaring for å veilede deg i din forståelse.Bare hold spørsmålet ditt i tankene og stol på deg selv, og snart v..
449,-
Clear Quartz – Bergkrystall gaveeskeFlott gaveeske med armbånd, anheng og steinGaveesken inneholder: 1 x Bergkrystall chip armbånd 1 x Bergkrystall anheng med med sølvbelagt spiral 25mm 1 x Bergkrystall flat stein 45x35mmBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidig..
299,-
Sunstone pyramid – 4,8cmSolsten er forbundet med solens lys og kraft. Det er en stein av ledelse - av personlig kraft, frihet og utvidet bevissthet. Den reflekterer virkelig lysets kvaliteter og gir åpenhet, velvillighet og varme, styrke, mental klarhet og vilje og evne til å gi andre velsignel..
349,-
Amethyst gemstone pendant drop shaped – Dråpeformet ametyst anhengMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere neg..
249,-
Rainbow moonstone pyramid – 5cmRegnbue månesten er assosiert med månen og er dermed en fantastisk nyttestein for kvinner. Som en stein av intuisjon og innsikt, hjelper denne stenen oss å koble til alle de forskjellige sykluser vi opplever i livet. Den har sterke feminine energier, styrker spirit..
349,-
Sodalite – Sodalitt gaveeskeFlott gaveeske med armbånd, anheng og steinGaveesken inneholder: 1 x Sodalitt armbånd 4mm 1 x Polert sodalitt anheng 35mm 1 x Sodalitt stein 40x35mmSodalitt er en riktig igangsetter-sten som gir krefter og overskudd. Øker åndelig bevissthet og skaper harmo..
299,-
Hematite Bracelet – 4mmHematitt, også kalt blodstein, har et spesielt utseende, svart og sølv på samme tid. Løser opp og endrer negativitet til universell ren kjærlighet, og brukes til å stimulere ønsket om fred, selvkontroll og indre lykke. Jorder, helbreder, bygger opp indre styrke, skjerper..
149,-
Red Jasper – Jaspis gaveeskeFlott gaveeske med armbånd, anheng og steinGaveesken inneholder: 1 x Jaspis armbånd 4mm 1 x Jaspis råanheng 20x20mm 1 x Karneol stein 45x30mmRød jaspis er en av de mest dynamiske og aktiverende av jaspis stenene. Den er en av de mest fysisk healende stener..
299,-
Incense burner sticks – Yin YangRundt røkelsesholder i polert tre, utsmykket med yin yang og stjerner Med denne røkelsesholderen kan man brenne opp til fire røkelsespinner samtidig.Diameter: ca.10 cm..
119,-
Brass Burner with Hearts & HandDenne røkelsesholderen i messing med hjertedesign kan brukes til brenning av røkelseskjegler og harpiks, eller til å brenne kullbrikker i. Lokket er avtagbart og røyken slipper ut gjennom de små hjerteformede hullene på lokket. Det buede håndtaket på denne brenne..
229,-
Bloodstone/Heliotrope tumbled stones  – 2 - 2,5cmDens vibrasjoner kan hjelpe deg til å ta beslutninger, spesielt knyttet til åndelige saker, og hjelper deg med å utvikle intuisjonen din. Det er en sten som arbeider langsomt – men intenst. Å meditere med denne steinen er nyttig, da dette kan hje..
49,-
Heart-shaped gemstone agate with crystallisationHjerteformet agat med krystalliseringAgat er en kraftig helbredende sten som også beskytter godt. Tilfører en følelse av stabilitet, trygghet og ro i tilværelsen Den kan hjelpe deg med å frigjøre gamle og usunne vaner Denne stenen har en jor..
279,-
Garnet – Granat gaveeskeFlott gaveeske med armbånd, anheng og steinGaveesken inneholder: 1 x Granat armbånd 4mm 1 x Polert granat anheng 3,5mm 1 x Granat stein 20x20mmSkaper indre kraft, igangsetter og inspirerer og fremmer mot, optimisme og håp Frigjør negative energier fra chakraen..
299,-
Vakkert illustrert kort både på inn- og utsideSend en hilsen eller gratulasjon med dette flotte kortetTekst på innsiden: Wishing You a Magical Birthday and a Fairy Tale YearKortet er dobbelt med tekst, og med konvoluttStørrelse: 137 x 184mm Illustrert kort og konvoluttFra Leani..
65,-
Star shaped agate with crystallisationStjerneformet agat med krystalliseringAgat er en kraftig helbredende sten som også beskytter godt. Tilfører en følelse av stabilitet, trygghet og ro i tilværelsen Den kan hjelpe deg med å frigjøre gamle og usunne vaner Denne stenen har en jordingseffe..
279,-
Bracelet Chakras CubesLaget med ekte edelstener: 1 Chakra: Hematitt 2 Chakra: Karneol 3 Chakra: Tigerøye 4 Chakra: Rosenkvarts 5 Chakra: Sodalitt 6 Chakra: Ametyst 7 Chakra: BergkrystallArmbåndet er elastisk, så det passer de fleste Diameter 10x10mm Vekt: 35gFarge og tegni..
229,-
Blue Lace Agate – Crystal Chip NecklaceDenne steinen bærer med seg en subtil energi som kan hjelpe deg å oppnå balanse og stabilitet. Den vil bringe mer kjærlighet og lykke inn i livet ditt og bli kvitt negative tanker og følelser. Det er en pleiende og trøstende sten som er fin å bære hvis du..
229,-
Pendulum mat flower of life – Pendel matte med livets blomstPendel matte med livets blomst symbol i midten og svaralternativer på engelsk.Hold pendelen i midten over pendelmatten, still et spørsmål og se hvilken vei pendelen svinger.Livets blomst Livets blomst symboliserer enheten i alt..
112,- 149,-
Amethyst gemstone pendant heart shapedMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virker beroligende ..
199,-
Four Stone – Crystal Chip NecklaceVakkert kjede med fire forskjellige krystaller – rosenkvarts, grønn aventurin, ametyst og bergkrystallRosenkvarts - den store kjærlighetsstenen, fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og kraft til å stå fram med åpne og ærlige følelser. Grønn aventurin ..
299,-
Rainbow Fluorite Bracelet Smooth Green – 4mmFluoritt er en sterk helbreder som påvirker alle chakraene Den renser auraen og er fin for kanalisering Øker energinivået og konsentrasjonsevnen Brukes til å forstå og inspirerer Igangsetter og samler energi om noe spesieltRegnbue fluoritt frem..
149,-
Hand Carved Floral Wooden Circular Incense HolderHåndskåret sirkulær røkelsesholder i tre med blomstermotiv.Rundt røkelsesholder i tre, utsmykket med vakre blomster.Med denne røkelsesholderen kan det brenne opp til fire røkelsespinner samtidig.Diameter: 14-15 cm Fra India  ..
189,-
Serpentine pyramid – 5cmSerpentin, new jade er en fantastisk meditasjonsstein, som er meget god ved avstressing og meditasjon. Renser og healer både fysisk og psykisk, og er super ved frigjøring av blokkerte energifelt. Den trekker følelsene opp til overflaten og god ved regresjon og visualise..
349,-
Chrysocolla Rolled BraceletLarimar, også kalt atlantis-stein.Larimar er en vakker sten med himmelblå farge mot det turkise og med hvitt mønster som som minner om tropisk vann. Det er en sjelden blå variant av pektolitt som bare finnes i den Dominikanske republikk, som ligger i Karibien.L..
279,-
Agate Pendant – Agat anheng i fri form, ingen anheng er likeRød agat er en stein av styrke. Den er kjent som en beskyttende stein som holder negative energier og vibrasjoner ute og fremmer en beroligende følelse av balanse og trygghet. Øker kreativiteten og styrker intellektet, noe som gjør de..
169,-
Green Quartz Bracelet 4mmGrønn kvarts har en forbløffende helbredende egeskap når du bruker eller bærer den, da kobles dens frekvens gjennom hjertechakraet, og stabilisere og åpner opp for de positive kjærlighetsvibrasjonsenergiene som øker din kjærlighet til andre og til deg selv. Det vil også ..
149,-
Shungite rolled stone pendant for EMF protection – Fri form 25mmTromlet shungitt i fri form så ingen av disse anhengene vil være likeShungitt, kalt mirakelstenen er et sjeldent mineral som er helt fantastisk, den øker energien din, helbreder, lindrer stress, avgifter, renser kropp og sinn, b..
199,-
Feng shui - Hjerte7 oktogon formet chakra krystaller som symboliserer de syv chakraene Nederst henger det et hjerteformet krystall som symboliserer "Metta – ubetinget kjærlighet"Henges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og spre god en..
189,-
Palo Santo StickPalo Santo kalles gjerne "Det Hellige Treet"Palo Santo (Holy Wood) er det spanske navnet på Bursera graveolens - treet som vokser i Mexico og Sør-Amerika.Tresorten er i slekt med myrrah og frankincence og er tradisjonelt brukt i renselsesritualer, alternativ medisin og he..
29,-
Showing 1 to 134 of 134 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: