Menu
Din handlekurv

Nyheter

Gem Tree Reiki Multistone With Flower Of Life – 300 BeadsVakkert Feng Shui krystall tre med krystallmiks og livets blomst charmsDet kraftige flower of life eller livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres for. Innen hellig geometri anses det som et verdifullt symbol og..
549,-
Vakkert illustrert bokkmerke fra Josephine Wall – JomfruenIngenting er som å sette seg godt til rette, og lese en bok. Med våre flotte bokmerker slipper man å lete etter siden man kom til. Det er bare å bla opp på siden med bokmerket så kan man fortsette å lese fra der man slapp.På kortet ..
59,-
Gem Tree Rose Quartz with Ganesha 300 Beads - Trust and HarmVakkert Feng Shui krystall tre med rosenkvarts og ganesh charmsRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energ..
549,-
Leaf Backflow Incense BurnerNår røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter komme røyk som bukter seg nedover som et vannfall. Kjempekul effekt!Røyken som strømmer igjennom røkelsesholderen oppleves som avslappende og beroligende.For å få denne effekten må det brukes backflow røk..
219,-
Sun Catcher Crystal Drop AAA QualityKrystall i AAA-kvalitet - 40mm - med hull for opphengHeng den gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energi...
179,-
Awakened Dreamer Cards55 visdomskort for å omfavne og feire drømmene dineDisse affirmasjonskortene har kjærlighet, skjønnhet, visdom og en sjelefyllende prakt. Du har selv fått et glimt av hva du er i stand til og hvem du kan være. Og ja, det er mer!Bestselgende forfatter Kelly Sullivan ..
399,-
Vakkert illustrert bokkmerke fra Josephine Wall – SkorpionenIngenting er som å sette seg godt til rette, og lese en bok. Med våre flotte bokmerker slipper man å lete etter siden man kom til. Det er bare å bla opp på siden med bokmerket så kan man fortsette å lese fra der man slapp.På korte..
59,-
Vakkert illustrert bokkmerke fra Josephine Wall – SkorpionenIngenting er som å sette seg godt til rette, og lese en bok. Med våre flotte bokmerker slipper man å lete etter siden man kom til. Det er bare å bla opp på siden med bokmerket så kan man fortsette å lese fra der man slapp.På korte..
59,-
Psychic Reading Cards - Debbie Malone – Store kortLås opp dine intuitive evner.Verden er full av tegn og symboler fra rikets ånd, og venter på at du skal tolke deres ledetråder.Oppdag budskapene fra engler, åndeguider, farger, symboler og åndelige riker gjennom 36 kort med høyere visdom ..
499,-
Feng-Shui Sun Catcher Crystal Cone bright pearl AAA qualityKrystall i AAA-kvalitet - 53mm - med hull for opphengHeng den gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.I Feng Shui bruker man krystaller for å refle..
199,-
Moon Phase Altar ClothSvart og hvit duk med månefaser og flower of life/ livets tre.Det sterke livets blomst symbolet styrker energien i alt det eksponeres for.Dekorativt som bordduk, veggdekor eller som underlag ved tarotlesing.Størrelse: Høyde: 70 cm Bredde: 70 cmMateriale: b..
239,-
Tingsha (cymbaler) er tradisjonelt brukt av tibetanske munker for healing og meditasjonBrukes i Feng Shui, ved meditasjon, healing og rensing.Ved å slå håndcymbaler sammen, vil en vakker, klar, høy tone stige fra dem, den vil rydde luften og skape en ekstraordinær stillhet. Den glitrende to..
349,-
Vakkert illustrert bokkmerke fra Josephine Wall – LøvenIngenting er som å sette seg godt til rette, og lese en bok. Med våre flotte bokmerker slipper man å lete etter siden man kom til. Det er bare å bla opp på siden med bokmerket så kan man fortsette å lese fra der man slapp.På kortet stå..
59,-
Nag Champa Lavender – SatyaLavendel har en frisk og delikat blomsterduft. Virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvnRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag ChampaBruk av røkelsepinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut fl..
38,-
Smudge Turkey Feather with Leather Handle and StoneKalkunfjær med skinnhåndtak og Turkis/blå howlitt perleTurkis/blå howlitt fremmer inspirasjon og igangsettelse. Gir klar dømmekraft, og skjerper vår hukommelse.Fullfør smudging seremonien din med en ekte kalkunfjær. Denne vakre kalkunfj..
195,-
Vakkert illustrert kort med engel med sølvdryss og skogens dyrSend en hilsen eller gratulasjon med dette flotte kortetTekst på innsiden: "Celebrating you, and the beauty and goodness you bring to the world each day" Happy BirthdayKortet er dobbelt med tekst, og med konvoluttStørrel..
59,-
Gem Tree Green Jade With Tree Of Life 160 Beads - Harmony & PeaVakkert Feng Shui krystall tre med grønn jade og livets tre charmsLykkestenen som bringer fred og harmoni og som hjelper med å manifestere dine drømmer til virkelighet. Fremmer ro og stabilitet i de fysiske, følelsesmessige, men..
399,-
Rundt svart røkelsesholder i mangotre med livets tre symbolRøkelseholderen har fem hull der man kan tenne røkelsespinner For brenning i større rom har man mulighet til å tenne mellom 2 og 5 pinner.Egner seg godt for både pinner og kjeglerDia.10 cmMateriale: mangotre..
98,-
Jade Power BraceletLykkestenen som bringer fred og harmoni og som hjelper med å manifestere dine drømmer til virkelighet. Fremmer ro og stabilitet i de fysiske, følelsesmessige, mentale og åndelige aspektene i livet ditt. Jade bidrar til å rense ut negative tanker og energier og kan åpner opp ..
199,-
Brilleetui med ouija/spiritismebrett designTa vare på brillene med dette flotte brilleetuietPussefille følger medLengde: 16 cm Bredde: 6,5 cm Dybde: 4 cm ..
169,-
Vakkert illustrert på både inn- og utsiden av kortetSend en hilsen eller gratulasjon med dette flotte kortet. Kortet er dobbelt med tekst, og med konvolutt.Inside Reads: Music in the soul can be heard by the Universe - Lao TzuIllustrert kort og konvolutt Størrelse: 125x174 mmTree..
59,-
I do believe in Faeries! I do, I do!Feer er herlige, kjærlige vesener som ønsker å få kontakt med deg! Åpne din egen dør til feenes verden med denne sjarmerende kortstokken med 55 kort fra bestselgende forfatter Lucy Cavendish. Fylt med ville, kloke og magiske ord fra feene er alle meldinger h..
399,-
Vakkert illustrert bokkmerke fra Josephine Wall – SteinbukkenIngenting er som å sette seg godt til rette, og lese en bok. Med våre flotte bokmerker slipper man å lete etter siden man kom til. Det er bare å bla opp på siden med bokmerket så kan man fortsette å lese fra der man slapp.På kort..
59,-
Dowsing Rod (pair) - brass/copperMessing søkepinner med kobber håndtakVed å bruke søkepinner kan man f.eks finne vann, brønner, metaller, edelstener eller andre gjenstander som er under jordens overflate. Kan også brukes til sporing av kraftsteder, ånder og hjelpere Størrelse: 34x13cm Bru..
549,-
Premium røkelse gavesettSettet består av 6 stk sekskantede esker, som inneholder 20 stk røkelsespinner, med hver sin duftAloe vera Sandeltre Frankincense og myrrh Jasmin Lavendel Patsjuli   Pinnene er ca. 23 cm lange, med en kjerne av bambus Brenntid er ca. en halv time pr. pinne..
179,-
LuftfriskereDisse luftfriskerne har gode dufter som er perfekte til å henge i bilen eller i et rom for å skape en friskere duft.Du kan velg mellom: Pentagram – Vanilje Triquetra –  Vanilje Triple moon – Vanilje Broomstick – Rose Mystical coffin – Vanilje Moon Phases – FerskenPerfek..
59,-
Green aventurine obeliskOverflodstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig. Fin for å dempe spenninger og stress samt oppmuntrer til å gi slipp på gamle negative og fryktbaserte tankemønstre. Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss. God ved meditasjon og visualisering. Gir hell i k..
259,-
Gem Tree Labradorite 160 Beads - Balancing and ProtectingVakkert Feng Shui krystall tre med labradoritt og seed of life/livets frø charmsLabradoritt er en transformasjonssten med høy energi. Den fremmer kraft, energi, utholdenhet og konsentrasjon. Hjelper til med ny inspirasjon hvis du føle..
399,-
Unicorns Oracle by Paolo Barbieri34 meditasjonskort for sjelen. Fra det dagligdagse til magiske, fra flyktige til evige.Den fantastiske essensen av enhjørningen stiger inn i din indre ånd med disse flot kortene. Oppdag en helt unik verden av enhjørninger som overskrider den søte stereotypen..
499,-
Tiger eye obeliskTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang Forbedrer selvtillit og reduserer usikkerhet og tvil Energirik sten som styrker vilje, selvtillit, beskyttelse, følsomhet og ..
259,-
Rose quartz Gemstone pendantRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og kra..
99,-
Turkey Smudge FeatherFullfør smudging seremonien din med en ekte kalkunfjær. Denne vakre kalkunfjæren hjelper deg med å spre røkelsesrøyken og på denne måten kan du rense deg selv og rommet fra negativ energi. Utførelsen av smudgeseremonier er tusenvis av år gammelt og det er sannsynligvis indi..
139,-
Brilleetui med kattemotivVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjoner Hun er kjent for sin flotte kunst av dyr, som fletter seg inn i rikene til trolldom og fantasi Hennes kjærlighet for dyreliv og hekseri gjør hennes bilder unike og vakrePussefille følger medLengde:..
169,-
Nag Champa Patchouli - SatyaPatsjuli har en moskusduftende, eksotisk og sensuell aroma som har en  svært beroligende virkning på følelsene og fremmer en tilstand av ro og velvære.Røkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag ChampaBruk av røkelsepinner er enkelt Tenn o..
38,-
Vakkert illustrert bokkmerke fra Josephine Wall – VærenIngenting er som å sette seg godt til rette, og lese en bok. Med våre flotte bokmerker slipper man å lete etter siden man kom til. Det er bare å bla opp på siden med bokmerket så kan man fortsette å lese fra der man slapp.På kortet stå..
59,-
Gem Tree with Reiki Hand 300 Beads - Confidential Tiger EyeVakkert Feng Shui krystall tre med tigerøye og reiki hånd charmsTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Energirik sten..
549,-
Gem Tree Lapis Lazuli With Buddha Head 300 Beads - SpiritualVakkert Feng Shui krystall tre med lapiz lasuli og Buddha hode charmsLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft. Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer. Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og o..
549,-
Vakkert illustrert bokkmerke fra Josephine Wall – KrepsenIngenting er som å sette seg godt til rette, og lese en bok. Med våre flotte bokmerker slipper man å lete etter siden man kom til. Det er bare å bla opp på siden med bokmerket så kan man fortsette å lese fra der man slapp.På kortet s..
59,-
Gem Tree with Yoga Buddha 300 Beads - Crystal/Amethyst comboVakkert Feng Shui krystall tre med bergkrystall og ametyst chips og Buddha charmsBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene. Ametyst gir ro, rensing og forvandling. Fremme..
549,-
Røkelsesholder i messing med triple moon symbolLegg en røkelseskjegle eller harpisk i røkelsesholderen og tilfør hjemmet din favoritt duft.Triple Moon symbolet er et symbol fra wicca kulturen. Det er knyttet til feminin energi, mysterium og psykiske evner. Symbolet står for månens tre faser..
389,-
Gem Tree with Reiki Hand 160 Beads - Confidential Tiger EyeVakkert Feng Shui krystall tre med tigerøye og reiki hånd charmsTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Energirik sten..
399,-
Selenite stone with goddess symbolLysets budbringer Selenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materien. Det er en sterk healingsten som virker inn på alle plan, både fysisk, psykisk og åndelig. Utmerket til både fjern- og nærhealing. Legg den f.eks. på et fotografi under fj..
239,-
Messing skål med pentagramPentagrammet representerer de fem elementene, og de fire retningene. Der nord er jord, syd er ild, vest er vann og øst er luft, og det siste elementet er ånd. Sirkelen som omslutter pentagrammet har ingen begynnelse eller ende, og symboliserer derfor evigheten og uende..
369,-
Vakre parfymeflasker for etersike oljer eller din favorittparfyme.Anhengene er formet som små parfymeflasker og kommer i ametyst, bergkrystall og rosenkvarts. De har en liten skrutopp og en liten beholder inne i selve krystallen der du fyller på din favorittduft.Ametyst – gir ro, rensing og..
279,-
Amazonite obeliskAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaper Renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harmoni Rydder forvirrende tanker og gjør deg bedre kjent med deg selv Hjelper deg til å sette ord på dine b..
259,-
Shiva Lingam-steinen er en hellig stein som stammer både fra oldtiden og til den moderne verdenen. De finnes bare i Narmada-elven i Onkar Mandhata, som er et av de syv hellige stedene i India.Disse steinene er laget av kryptokrystallinsk kvarts, og legenden sier at de ble til da en meteoritt fa..
119,-
Because I Love Myself Healing Messages of Love from Your Soul to Your SelfOpplev den inspirerende og helbredende kraften til egenkjærlighet med disse vakre, medfølende kortene fra bestselgende forfatter Lucy Cavendish. Denne kortstokken på 55 kort gir praktisk støtte for å skape godhet, respekt..
399,-
Feng-Shui Crystal Sphere Clear AAA Quality largerKrystall i AAA-kvalitet - 30mm - med hull for opphengHeng den gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og b..
159,-
Selenite heart with flower of life  – Selenitt hjerte med livets blomst symbolLysets budbringer Selenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materien. Det er en sterk healingsten som virker inn på alle plan, både fysisk, psykisk og åndelig. Utmerket til både fjern- og nærheali..
239,-
Messing skål med triple moonTriple Moon symbolet er et symbol fra wicca kulturen. Det er knyttet til feminin energi, mysterium og psykiske evner. Symbolet står for månens tre faser, full og avtagende representerer de tre aspektene av kvinnens liv- jomfru, mor og vis kvinne.Triple moon er og..
369,-
Gem Tree with Yoga Buddha 160 Beads - Crystal/Amethyst comboVakkert Feng Shui krystall tre med bergkrystall og ametyst og Buddha charmsBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene. Ametyst gir ro, rensing og forvandling. Fremmer ånde..
399,-
Vakkert illustrert bokkmerke Josephine Wall – TvillingeneIngenting er som å sette seg godt til rette, og lese en bok. Med våre flotte bokmerker slipper man å lete etter siden man kom til. Det er bare å bla opp siden med bokmerket så kan man fortsette å lese fra der man slapp.På kortet står..
59,-
Vakkert illustrert bokkmerke fra Josephine Wall – FiskeneIngenting er som å sette seg godt til rette, og lese en bok. Med våre flotte bokmerker slipper man å lete etter siden man kom til. Det er bare å bla opp på siden med bokmerket så kan man fortsette å lese fra der man slapp.På kortet s..
59,-
The Light Seer's Tarot CardsVakker illustrert tarotstokk fra Chris-Anne Donnelly.Disse flotte kortene er et godt verktøy for å utforsker kraften fra både vår lyse og fra vår mørkere side. Dette vil hjelpe brukeren til bedre å forstå sin sanne natur.Inneholder: 78 kort med størrelse 13,5..
399,-
Tarot of the Dream EnchantressVakker illustrert tarotstokk fra Marco NizzoliBland kortene og oppdag en fortryllet drøm som bare er for deg. Vandre gjennom magiske landskap og se sannhetene i hjertet ditt som du aldri har gjort før. Dream Enchantress lokker deg inn til en fantastisk og elegan..
449,-
Gem Tree Crystal Quartz with Butterfly Charm 160 Beads - BalancingVakkert Feng Shui krystall tre med bergkrystall og sommerfugl charmsBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene. Egner seg godt til programmering, og balanserer, foku..
399,-
Gem Tree Labradorite 300 Beads - Balancing and ProtectingVakkert Feng Shui krystall tre med labradoritt og seed of life/livets frø charmsLabradoritt er en transformasjonssten med høy energi. Den fremmer kraft, energi, utholdenhet og konsentrasjon. Hjelper til med ny inspirasjon hvis du føle..
549,-
Lapis Lazuli pendelKraftfull pendel som gir balanse mellom kropp, sjel og ånd Merkabans to forenede tetraeder binder det materielle med det åndelige som gir en harmonisk påvirkning Den hjelper oss til å opprettholde eller og gjenoppdage vår indre balanseLapis Lazuli hjelper med å balansere..
279,-
Talking Board Altar ClothSvart og hvit duk med ouija/spiritismebrett inspirert stilDekorativt som bordduk, veggdekor eller som underlag ved tarotlesing.Størrelse: Høyde: 70 cm Bredde: 70 cmMateriale: bomull..
239,-
Kraftfull turmalin pyramide med bergkrystall generator, kobberspiral og ohm symbolOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Sort turmalin skyver fra seg negativ energi og er svært beskyttende Velegnet til bruk under healing og regresjon Får deg til å gi slipp på det som plager deg Fo..
599,-
Secrets of the Witch Cards Mysteries and magicks from the cauldron of the wise ones55 visdomskort for å omfavne og feire drømmene dineDisse affirmasjonskortene har kjærlighet, skjønnhet, visdom og en sjelefyllende prakt. Du har selv fått et glimt av hva du er i stand til og hvem du kan være..
399,-
Gem Tree Rose Quartz with Ganesha 160 Beads - Trust and HarmVakkert Feng Shui krystall tre med rosenkvarts og ganesh charmsRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energ..
399,-
Dragon Wisdom Oracle Deck - Christine Arana Fader.Den mystiske verden av drager lover eventyr, kjærlighet og magi. Dragene i denne kortstokken vil forbli ved vår side som åndelige følgesvenner, rådgivere og venner, og gir oss dyp visdom og ubetinget kjærlighet når de bringer frihet, styrke og mo..
499,-
Vakkert illustrert bokkmerke fra Josephine Wall – TyrenIngenting er som å sette seg godt til rette, og lese en bok. Med våre flotte bokmerker slipper man å lete etter siden man kom til. Det er bare å bla opp på siden med bokmerket så kan man fortsette å lese fra der man slapp.På kortet stå..
59,-
Feng-Shui Crystal Sphere violet AAA Quality largerKrystall i AAA-kvalitet - 40mm - med hull for opphengHeng den gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og ..
179,-
Svart røkelsesholder med sølvfarget trykkVelg mellom: Stjerne Yinyang Elefant Pentagram Buddha OhmBredde ca. 3,5 cm Lengde ca. 25 cm..
79,-
Rock crystal obeliskBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvåkning og innsikt, og åpner opp for ditt..
259,-
Rose quartz obeliskRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og kraft til å ..
259,-
Gem Tree Reiki Multistone With Flower Of Life – 160 BeadsVakkert Feng Shui krystall tre med krystallmiks og livets blomst charmsDet kraftige flower of life eller livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres for. Innen hellig geometri anses det som et verdifullt symbol og..
399,-
Gem Tree Lapis Lazuli With Buddha Head 160 Beads - SpiritualVakkert Feng Shui krystall tre med lapiz lasuli og Buddha hode charmsLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft. Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer. Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og o..
399,-
Gem Tree Red Jasper With Fatima Hand 300 Beads - Supreme NurturerVakkert Feng Shui krystall tre med rød jaspis og fatimas hånd charmsRød Jaspis er en av de mest fysisk healende stener, den gir ro, trygghet og stabilitet. Det er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ energi til avs..
549,-
Vakkert illustrert bokkmerke fra Josephine Wall – VannmannenIngenting er som å sette seg godt til rette, og lese en bok. Med våre flotte bokmerker slipper man å lete etter siden man kom til. Det er bare å bla opp på siden med bokmerket så kan man fortsette å lese fra der man slapp.På korte..
59,-
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer