Menu
Din handlekurv

Rituelle objekter og symboler


Modell: Alterduk
Metatrons Cube Altar ClothAlterduk i sort og gull med Metatron symbol. Metatron symbolet representerer balansen og energien i universet.Dekorativt som bordduk, veggdekor eller som underlag ved tarotlesing.Størrelse: Høyde: 60 cm Bredde: 60 cm..
279,-
Modell: Alterduk
Talking Board Altar ClothSvart og hvit duk med ouija/spiritismebrett inspirert stilDekorativt som bordduk, veggdekor eller som underlag ved tarotlesing.Størrelse: Høyde: 70 cm Bredde: 70 cmMateriale: bomull..
239,-
Modell: Alterduk
Triple Moon Pentacle Altar ClothAlterduk i sort, gull og metall med Triple moon symbol, pentakel og keltisk insiprert mønster.Triple Moon symbolet er et symbol fra wicca kulturen. Det er knyttet til feminin energi, mysterium og psykiske evner. Symbolet står for månens tre faser, full og avt..
279,-
Modell: Bjelle
Vakker bjelle med ohm symbolHåndbjelle for ritualerOhm - symbol på livets energi Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarKlok..
269,-
Modell: dorje og bjelle
Dorje og bjelle i bronse med vakre detaljerRituelle gjenstander som brukes t tibetansk buddhisme Dorjen representerer medfølese, den reneste formen for mannlig energi. Bjellen/klokken representerer visdom, den reneste formen for kvinnelig energ. Ved bruk av både dorje og bjelle, vil det minne..
599,-
Hvit Salvie - liten Hvit Salvie - liten
Populær
Modell: Salvie
White SageHvit salvie brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter Brukes gjerne før meditasjon, healing m.mSlukker man bunten etter bruk, kan den brukes flere gangerFra California ..
65,-
Modell: Fjær
Svanefjær for smudgingFullfør smudging seremonien din med en ekte kalkunfjær. Denne vakre kalkunfjæren hjelper deg med å spre røkelsesrøyken og på denne måten kan du rense deg selv og rommet fra negativ energi. Utførelsen av smudgeseremonier er tusenvis av år gammelt og det er sannsynligvis ind..
129,-
Modell: Fjær
Turkey Smudge FeatherFullfør smudging seremonien din med en ekte kalkunfjær. Denne vakre kalkunfjæren hjelper deg med å spre røkelsesrøyken og på denne måten kan du rense deg selv og rommet fra negativ energi. Utførelsen av smudgeseremonier er tusenvis av år gammelt og det er sannsynligvis indi..
139,-
Modell: Fjær
Smudge Turkey Feather with Leather Handle and StoneKalkunfjær med skinnhåndtak og Turkis/blå howlitt perleTurkis/blå howlitt fremmer inspirasjon og igangsettelse. Gir klar dømmekraft, og skjerper vår hukommelse.Fullfør smudging seremonien din med en ekte kalkunfjær. Denne vakre kalkunfj..
195,-
Modell: Messing skål
Messing skål med pentagramPentagrammet representerer de fem elementene, og de fire retningene. Der nord er jord, syd er ild, vest er vann og øst er luft, og det siste elementet er ånd. Sirkelen som omslutter pentagrammet har ingen begynnelse eller ende, og symboliserer derfor evigheten og uende..
369,-
Salvie røkelsessett Salvie røkelsessett
Populær
Modell: Røkelsessett
Smudge kitI dette settet har man alt man trenger for rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter. Brukes gjerne før meditasjon, healing m.mEt lite stykke kull legges i skjellet sammen med noen av de tørkede urtene, deretter tennes blandingen.Fjæren brukes t..
289,-
Modell: Bønnehjul
Prayer wheel Om Mani Padme HumTibestansk bønnehjulMateriale: Messing og tre Lengde: 21,5 cm..
298,-
Modell: Tibetansk Tingsha
Tingsha (cymbaler) er tradisjonelt brukt av tibetanske munker for healing og meditasjonBrukes i Feng Shui, ved meditasjon, healing og rensing.Ved å slå håndcymbaler sammen, vil en vakker, klar, høy tone stige fra dem, den vil rydde luften og skape en ekstraordinær stillhet. Den glitrende to..
349,-
Modell: Tibetansk Tingsha
Tingsha (cymbaler) er tradisjonelt brukt av tibetanske munker for healing og meditasjonTingshas med dekor av kinesiske drager, som symboliserer velstand og fruktbarhet.Brukes i Feng Shui, ved meditasjon, healing og rensing.Ved å slå håndcymbaler sammen, vil en vakker, klar, høy tone stig..
449,-
Ørken Salvie - liten Ørken Salvie - liten
Populær
Modell: Salvie
Desert sage smudge stickØrkensalvie brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter Brukes gjerne før meditasjon, healing m.mDenne planten er verdsatt for sine aromatiske egenskaperSlukker man bunten etter bruk, kan den brukes flere gangerGod..
55,-
Showing 1 to 15 of 15 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer