Rituelle objekter og symboler
Menu
Din handlekurv

Rituelle objekter og symboler


Modell: Alter bjelle
Om Brass Altar BellFlott messing klokke med ohm symbolKlokker brukes under åndelige ritualer i mange religioner som Wicca, buddhisme, hinduisme og kristendom.Høyde: 11,5 cm Diameter: 6,5 cm..
299,-
Modell: Beger
Silver Metal Om ChaliceFlott rituelt beger med håndgravert Buddha symbolBuddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfulness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivå.Høyde: 13 cm Bredde: 8,5 cmTåler ikke oppvaskmaskin ..
349,-
Modell: chakra banner
Prayer flags Chakra – Banner i chakrafarger og symbolerHvert flagg representerer de forskjellige chakraeneKrone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig  Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo  Hals chakra - Nedre del av halsen - Blå  Hjerte chakra - Sente..
179,-
Modell: Dorje
Messing Dorje – 9 cmEn dorje symboliserer det evige, det absolutte, det som ikke kan ødelegges.Sammen med bjellen er dorjen egenskapen til Vajrasattva BuddhaStørrelse: 9 cm..
249,-
Modell: Alterduk
4 Card Tarot Spread Altar ClothSvart og hvit duk for tarotlesing – 4 kortBland kortene godt. Når du føler deg klar, legg stokken fra deg og del den i fire bunker med venstre hånd.Kortene legges ut som retningene på et kompass Ta det øverste kortet fra den første bunken. Dette legges på ..
239,-
Modell: Messing skål
Messing skål med pentagramPentagrammet representerer de fem elementene, og de fire retningene. Der nord er jord, syd er ild, vest er vann og øst er luft, og det siste elementet er ånd. Sirkelen som omslutter pentagrammet har ingen begynnelse eller ende, og symboliserer derfor evigheten og uende..
369,-
Modell: Beger
Silver Metal Om ChaliceFlott rituelt beger med håndgravert ohm symbolHøyde: 13 cm Bredde: 8,5 cmTåler ikke oppvaskmaskin ..
349,-
Ørken Salvie - liten Ørken Salvie - liten
Populær
Modell: Salvie
Desert sage smudge stickØrkensalvie brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter Brukes gjerne før meditasjon, healing m.mDenne planten er verdsatt for sine aromatiske egenskaperSlukker man bunten etter bruk, kan den brukes flere gangerGod..
85,-
Modell: Tibetansk Tingsha
Tibetan Tingsha - DragonTingsha (cymbaler) er tradisjonelt brukt av tibetanske munker for healing og meditasjonTingshas med dekor av kinesiske drager, som symboliserer styrke, visdom og beskyttelse.Brukes i Feng Shui, ved meditasjon, healing og rensing.Ved å slå håndcymbaler sammen, ..
499,-
Modell: Bjelle
Vakker tibetansk messing bjelle – Ekstra storTingsha klokken har en fengslende og resonant lyd som inviterer til ro, oppmerksomhet og dypt fokus under meditasjon, ritualer og hellige seremonier. Perfekt for meditasjon, yoga, energihealing, eller som et vakkert dekor da den er utsmykket med intr..
499,-
Modell: Bjelle
Vakker tibetansk messing bjelle – StorTingsha klokken har en fengslende og resonant lyd som inviterer til ro, oppmerksomhet og dypt fokus under meditasjon, ritualer og hellige seremonier. Perfekt for meditasjon, yoga, energihealing, eller som et vakkert dekor da den er utsmykket med intrikate t..
449,-
Modell: Bjelle
Vakker tibetansk messing bjelle – mediumTingsha klokken har en fengslende og resonant lyd som inviterer til ro, oppmerksomhet og dypt fokus under meditasjon, ritualer og hellige seremonier. Perfekt for meditasjon, yoga, energihealing, eller som et vakkert dekor da den er utsmykket med intrikate..
399,-
Modell: Bjelle
Vakker tibetansk messing bjelle – litenTingsha klokken har en fengslende og resonant lyd som inviterer til ro, oppmerksomhet og dypt fokus under meditasjon, ritualer og hellige seremonier. Perfekt for meditasjon, yoga, energihealing, eller som et vakkert dekor da den er utsmykket med intrikate ..
349,-
Showing 1 to 13 of 13 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.