Krystallflaske Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Krystallflaske

Modell: Krystallflaske
Krystallflaske – Lag ditt eget krystallvannDenne flotte krystallflasken med ametyst gjør det mulig for deg å drikke krystallelixir gjennom hele dagen.En ametyst obelisk er festet inne i glassflasken, og skaper en eliksir som har en positiv effekt på et kroppslig, mentalt og åndelig nivå. Van..
699,-
Modell: Krystallflaske
Ametyst - Kalsedon - Forstenet tre - Rosenkvarts - Havjaspis Refleksjon - Vekst - JordingVitaJuwel ViA Five Elements med ametyst, kalsedon, forstenet tre, rosenkvarts og havjaspis gjør vannet sunt, friskt og vitalt.VitaJuwel ViA er en glassflaske med to åpninger. Den er laget av førsteklass..
1.249,-
Modell: Krystallflaske
Rosenkvarts - Granat - Bergkrystall Harmoni - Medfølelse - HengivenhetVitaJuwel ViA Love med rosenkvarts, granat og bergkrystall gjør vannet sunt, friskt og vitalt.VitaJuwel ViA er en glassflaske med to åpninger. Den er laget av førsteklasses glass av høy kvalitet og kommer med et utskiftba..
1.249,-
Modell: Krystallflaske
Rosenkvarts - Ametyst - Bergkrystall – Beroligende - Balansering - AvslappendeVitaJuwel ViA wellness med rosenkvarts, ametyst og bergkrystall gjør vannet sunt, friskt og vitalt.VitaJuwel ViA er en glassflaske med to åpninger. Den er laget av førsteklasses glass av høy kvalitet og kommer med ..
1.249,-
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: