Menu
Din handlekurv

Veskeholdere & Nøkkelringer

Modell: Nøkkelring
Buddha nøkkelringBuddha størrelse: 3,5 cm Totallengde: 8,5 cm ..
85,-
Modell: Nøkkelring
Amethyst Dragons Egg KeyringsAmetyst er en kraftig og beskyttende stein. Med sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas. Beskytter mot dårlige energier og abso..
129,-
Modell: Nøkkelring
Rose Quartz Dragons Egg KeyringsRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og..
129,-
Modell: Nøkkelring
Smokey Quartz Dragons Egg KeyringsRøykkvarts er en forankringsstein kjent for sin evne til å hjelpe deg med å komme deg videre fra smertefulle minner fra fortiden. Når du mediterer med denne stenen, leder den deg til en høyere tilstand, et sted hvor du kan gi slipp på fortiden  og føle deg bedre..
129,-
Modell: nøkkelring
Søte nøkkelringer i assosierte blå tonerLengde: 11 cm..
75,-
Modell: nøkkelring
Søte nøkkelringer i assosierte rød tonerLengde: 11 cm..
75,-
Modell: Nøkkelring
Orgonite Power Keyring – Amethyst MandalaStor og flott nøkkelring med ametyst. Med sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre livOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Orgone produkter er veldig populært som et åndelig helbre..
179,-
Modell: Nøkkelring
Orgonite Power Keyring - Buddha Seven ChakraStor og flott nøkkelring med Buddha symbolet som bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfulness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivå. Med syv stener som representerer chakraene.Orgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Or..
179,-
Modell: Nøkkelring
Orgonite Power Keyring - Home Protect Copper and ChakraStor og flott nøkkelring med chakrastener som representerer de 7 chakraene og med reiki symbolOrgone produkter er veldig populært som et åndelig helbredende verktøy, og som beskyttelse mot elektromagnetisk forurensning. Mange mennesker ..
179,-
Modell: Nøkkelring
Orgonite Power Keyring -  Guardian ProtectionStor og flott nøkkelring med beskyttende englevingeOrgone produkter er veldig populært som et åndelig helbredende verktøy, og som beskyttelse mot elektromagnetisk forurensning. Mange mennesker merker positive følelsesmessige effekter i nærvær av ..
179,-
Modell: Nøkkelring
Orgonite Power Keyring - Gemstone Chakra HamsaStor og flott nøkkelring med Fatimas hånd, også kalt Hamsa eller Miriams hånd - Beskyttende hånd som bringer hell og lykke.Orgone produkter er veldig populært som et åndelig helbredende verktøy, og som beskyttelse mot elektromagnetisk forurensnin..
179,-
Modell: Nøkkelring
Orgonite Power Keyring - Octagon Flower of LifeStor og flott nøkkelring med flower of life eller livets blomst symbol som styrker energien i alt det eksponeres for.Orgone produkter er veldig populært som et åndelig helbredende verktøy, og som beskyttelse mot elektromagnetisk forurensning. M..
179,-
Modell: Nøkkelring
Orgonite Power Keyring - Gemstones Chakra Tree of LifeStor og flott nøkkelring med livets tre som binder oss til himmelen og jordenOrgone produkter er veldig populært som et åndelig helbredende verktøy, og som beskyttelse mot elektromagnetisk forurensning. Mange mennesker merker positive fø..
179,-
Modell: Nøkkelring
Orgonite Power Keyring - Round Seven ChakraStor og flott nøkkelring med metatron symbolet som representerer balansen og energien i universet. Med syv stener som representerer chakraeneOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Orgone produkter er veldig populært som et åndelig helbre..
179,-
Modell: Nøkkelring
Orgonite Power Keyring - Rose Quartz Heart Golden LeafStor og flott nøkkelring med rosenkvarts med gyldent blad.Rosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier.Org..
179,-
Modell: Nøkkelring
Orgonite Power Keyring - Home Protect TourmalineStor og flott nøkkelring med turmalin som jorder, fjerner og beskytter mot negative vibrasjoner og fremmer selvstendighet.Orgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Orgone produkter er veldig populært som et åndelig helbredende verktøy,..
179,-
Modell: Veskeholder
Hendig liten sak som hjelper deg å ha kontroll over veska, samtidig som den slipper å ligge på gulvet og bli tilsmussetIfølge gammel overtro skal man ikke legge veska på gulvet, for da blir man blakk!Livets tre er et symbol på selve skapelsen Hjelper vår underbevissthet, sinn og visdom til ..
139,-
Modell: Veskeholder
Hendig liten sak som hjelper deg å ha kontroll over veska, samtidig som den slipper å ligge på gulvet og bli tilsmussetIfølge gammel overtro skal man ikke legge veska på gulvet, for da blir man blakk!Påfuglen symboliserer udødelighet, et langt liv, kjærlighet, forfengelighet, skjønnhet, verd..
139,-
Veskeholder - Røde blomster Veskeholder - Røde blomster
Utsolgt
Modell: Veskeholder
Hendig liten sak som hjelper deg å ha kontroll over veska, samtidig som den slipper å ligge på gulvet og bli tilsmussetIfølge gammel overtro skal man ikke legge veska på gulvet, for da blir man blakk!Rødt symboliserer varme, lidenskap, kjærlighet, spenning, temperament, begjær, fare, liv, vi..
139,-
Showing 1 to 19 of 19 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer