Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Artikler RSS liste

25 mar. Hvordan rense krystaller?
merkaba.no 0 183
Ved regelmessig rensing og opplading av krystallsteinene dine vil du gjenopprette krystallenes naturlige tilstand.Krystaller absorberer en rekke forskjellige energier som de har blitt utsatt for av ..
17 nov. Pyramidekraft
merkaba.no 0 390
PyramidekraftKraften til pyramidene har vært tilstede i folks sinn helt siden det gamle Egypt. Den helbredende energien pyramiden skaper og dens kraft til å øke positiv energi fikk egypterne til å b..
14 jun. Face roller - rulle for ansiktsmassasje
merkaba.no 0 475
Ansiktsmassasje med Face rollerRosenkvarts rulleFace roller/ansiktsrulle har blitt brukt i Kina i århundrer på grunn av dens positive effekt. Den øker blodsirkulasjonen som gir en sunn glød til..
05 jan. Ta vare på føttene med eteriske oljer
merkaba.no 0 1031
6 eteriske oljer som er gode for ømme og trøtte føtter1 – Peppermynte Eterisk peppermynteolje er en av de beste eteriske oljene for ømme føtter. I tillegg til sin friske og mintaktig aroma, fungerer..
03 jun. Shungitt - mirakelsteinen
merkaba.no 0 3093
Shungitt - mirakelsteinenShungitt er et unikt karbonholdig mineral av naturlig opprinnelse som bare finnes i sin naturlige form i republikken Karelen i Russland, hvor den eneste forekomsten av dette..
03 feb. Happiness stener
merkaba.no 0 12793
Happiness stonesTi lykkekrystaller som kan hjelpe oss med å oppnå mer glede, lykke og positivitet i livene våre.Ved hjelp av visse krystaller, som vi kaller Happiness Crystals, kan vi skape en sin..
01 nov. Lag din egen saltskrubb med eteriske oljer
merkaba.no 0 2937
De beste saltskrubbene lager du selv, for da kan du selv velge hvilke eteriske oljer du ønsker å bruke.Saltskrubb er super mot tørr og gusten hud Saltet skrubber vekk døde hudceller, de eteriske olj..
19 jun. Bruk av eteriske oljer på insektstikk
merkaba.no 0 2321
Bruk av eteriske oljer på insektstikkVed myggstikkPåfør lavendel (ublandet) rett på stikket Ved mange stikk, kan man blande saften av to sitroner eller 30 ml eplesidereddik sammen med 10 dråper..
05 jun. Rosenkvarts
merkaba.no 0 3096
ROSENKVARTSDen fine rosenkvartsen, med sin skånsomme rosa essens, er den en stein av hjertet, en krystall av betingelsesløs kjærlighet. Den oser av en myk og feminin energi av medfølelse og fred, my..
02 mar. Eteriske oljer
merkaba.no 0 1902
ETERISKE OLJERHvordan bruke eteriske oljer:Alle eteriske oljer er sterkt konsentrerte og må behandles med forsiktighet. Eteriske oljer er mye brukt i behandlinger som inhalering, i kompresser, som..
16 okt. Runer
merkaba.no 0 8412
RUNER BESKRIVELSE AV RUNER OG RUNETEGNRuner er et veldig gammelt verktøy som brukes for å kanalisere i høyere energi. De består vanligvis av tjuefem steiner, laget av tre, krystaller eller skiver av..
01 okt. Salvie rensing
merkaba.no 0 7083
Salvie rensing"Smudging" er en gammel indiansk metode for rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter Brukes gjerne før meditasjon, healing m.mHold en skål eller ..
Showing 1 to 12 of 14 (2 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: