Menu
Din handlekurv

Artikler RSS liste

29 mai Bruk av eteriske oljer på insektstikk
merkaba.no 0 6589
Eteriske oljer for insektstikk: Naturlig lindring og forebyggingInsektstikk kan være en ubehagelig opplevelse, ofte resulterende i kløe, smerte og hevelse. Tradisjonelle behandlingsmetoder inkluder..
20 apr. Selenittens kraft
merkaba.no 0 104
Selenitt, en krystall med en glitrende hvit glans, har lenge blitt anerkjent for sine spirituelle og helbredende egenskaper.  Selenitt er en krystallisert form av gips og finnes ofte i lange, gjennoms..
20 apr. Ren energi og harmoni: En guide til å rense med Smudge Stick
merkaba.no 0 71
Å skape en ren og positiv atmosfære rundt deg er avgjørende for trivsel og balanse. En eldgammel praksis som har blitt stadig mer populær i moderne tid, er bruk av Smudge stick for å rense og klargjør..
13 mar. Utforsk den hellige stenen Lingam: En reise inn i dens symbolske betydning og bruk
merkaba.no 0 203
I hinduismen anses Lingam som en hellig stein med dype spirituelle betydninger. Denne stenen, også kjent som Shiva Lingam, er et kraftig symbol for den guddommelige energien og har blitt brukt i tusen..
13 mar. En Reise inn i Harmoniens Verden: Bruken av Syngeboller for Avslapning og Velvære
merkaba.no 0 156
Syngeboller, også kjent som tibetanske eller himalayanske boller, har blitt brukt i århundrer for å fremme avslapning, indre ro og velvære. Den distinkte lyden som oppstår når man spiller på en syngeb..
12 mar. Utforsk skjønnheten og meningen bak malakjeder
merkaba.no 0 138
Malakjeder, også kjent som rosenkranser, har en lang historie med å være symbolske og åndelige smykker. Selv om de ofte er assosiert med religiøs praksis, blir malakjeder også brukt som vakre smykker ..
12 mar. Utforsk drømmenes rike: Hvordan bruker man drømmefangeren
merkaba.no 0 169
Drømmer har alltid vært en kilde til mystikk og undring, og ulike kulturer rundt om i verden har utviklet symboler og verktøy for å forstå og påvirke disse enigmatiske reisene gjennom nattens rike. En..
25 mar. Hvordan rense krystaller?
merkaba.no 0 4496
Ved regelmessig rensing og opplading av krystallsteinene dine vil du gjenopprette krystallenes naturlige tilstand.Krystaller absorberer en rekke forskjellige energier som de har blitt utsatt for av ..
17 nov. Pyramidekraft
merkaba.no 0 3705
PyramidekraftKraften til pyramidene har vært tilstede i folks sinn helt siden det gamle Egypt. Den helbredende energien pyramiden skaper og dens kraft til å øke positiv energi fikk egypterne til å b..
14 jun. Face roller - rulle for ansiktsmassasje
merkaba.no 0 6612
Ansiktsmassasje med Face rollerRosenkvarts rulleFace roller/ansiktsrulle har blitt brukt i Kina i århundrer på grunn av dens positive effekt. Den øker blodsirkulasjonen som gir en sunn glød til..
05 jan. Ta vare på føttene med eteriske oljer
merkaba.no 0 5621
6 eteriske oljer som er gode for ømme og trøtte føtter1 – Peppermynte Eterisk peppermynteolje er en av de beste eteriske oljene for ømme føtter. I tillegg til sin friske og mintaktig aroma, fungerer..
03 jun. Shungitt - mirakelsteinen
merkaba.no 0 8203
Shungitt - mirakelsteinenShungitt er et unikt karbonholdig mineral av naturlig opprinnelse som bare finnes i sin naturlige form i republikken Karelen i Russland, hvor den eneste forekomsten av dette..
03 feb. Happiness stener
merkaba.no 0 17023
Happiness stonesTi lykkekrystaller som kan hjelpe oss med å oppnå mer glede, lykke og positivitet i livene våre.Ved hjelp av visse krystaller, som vi kaller Happiness Crystals, kan vi skape en sin..
01 nov. Lag din egen saltskrubb med eteriske oljer
merkaba.no 0 7596
De beste saltskrubbene lager du selv, for da kan du selv velge hvilke eteriske oljer du ønsker å bruke.Saltskrubb er super mot tørr og gusten hud Saltet skrubber vekk døde hudceller, de eteriske olj..
05 jun. Rosenkvarts
merkaba.no 0 7330
ROSENKVARTSDen fine rosenkvartsen, med sin skånsomme rosa essens, er den en stein av hjertet, en krystall av betingelsesløs kjærlighet. Den oser av en myk og feminin energi av medfølelse og fred, my..
02 mar. Eteriske oljer
merkaba.no 0 6108
ETERISKE OLJERHvordan bruke eteriske oljer:Alle eteriske oljer er sterkt konsentrerte og må behandles med forsiktighet. Eteriske oljer er mye brukt i behandlinger som inhalering, i kompresser, som..
16 okt. Runer
merkaba.no 0 15896
RUNER BESKRIVELSE AV RUNER OG RUNETEGNRuner er et veldig gammelt verktøy som brukes for å kanalisere i høyere energi. De består vanligvis av tjuefem steiner, laget av tre, krystaller eller skiver av..
01 okt. Salvie rensing
merkaba.no 0 14716
Salvie rensing"Smudging" er en gammel indiansk metode for rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter Brukes gjerne før meditasjon, healing m.mHold en skål eller ..
30 sep. Chakrasystemet
merkaba.no 0 8508
Chakrasystemet består hovedsakelig av syv hovedsentre fordelt fra toppen av hodet og ned langs ryggsøylen, som hver har sin farge og vibrasjon.Ordet chakra kommer fra Sanskrit og betyr sirkelChakr..
29 sep. Pendulering
merkaba.no 0 7823
Her kan du lese litt om bruk av pendel En pendel kan brukes til så utrolig mye. Her skal vi forklare på enkel måte hvordan du kan få svar på enkle spørsmål til mer avanserte, med hjelp av ja og nei sv..
Showing 1 to 20 of 20 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.