Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Artikler RSS liste

25 mar. Hvordan rense krystaller?
merkaba.no 0 2236
Ved regelmessig rensing og opplading av krystallsteinene dine vil du gjenopprette krystallenes naturlige tilstand.Krystaller absorberer en rekke forskjellige energier som de har blitt utsatt for av ..
17 nov. Pyramidekraft
merkaba.no 0 2128
PyramidekraftKraften til pyramidene har vært tilstede i folks sinn helt siden det gamle Egypt. Den helbredende energien pyramiden skaper og dens kraft til å øke positiv energi fikk egypterne til å b..
14 jun. Face roller - rulle for ansiktsmassasje
merkaba.no 0 2588
Ansiktsmassasje med Face rollerRosenkvarts rulleFace roller/ansiktsrulle har blitt brukt i Kina i århundrer på grunn av dens positive effekt. Den øker blodsirkulasjonen som gir en sunn glød til..
05 jan. Ta vare på føttene med eteriske oljer
merkaba.no 0 1477
6 eteriske oljer som er gode for ømme og trøtte føtter1 – Peppermynte Eterisk peppermynteolje er en av de beste eteriske oljene for ømme føtter. I tillegg til sin friske og mintaktig aroma, fungerer..
03 jun. Shungitt - mirakelsteinen
merkaba.no 0 3876
Shungitt - mirakelsteinenShungitt er et unikt karbonholdig mineral av naturlig opprinnelse som bare finnes i sin naturlige form i republikken Karelen i Russland, hvor den eneste forekomsten av dette..
03 feb. Happiness stener
merkaba.no 0 13085
Happiness stonesTi lykkekrystaller som kan hjelpe oss med å oppnå mer glede, lykke og positivitet i livene våre.Ved hjelp av visse krystaller, som vi kaller Happiness Crystals, kan vi skape en sin..
01 nov. Lag din egen saltskrubb med eteriske oljer
merkaba.no 0 3314
De beste saltskrubbene lager du selv, for da kan du selv velge hvilke eteriske oljer du ønsker å bruke.Saltskrubb er super mot tørr og gusten hud Saltet skrubber vekk døde hudceller, de eteriske olj..
19 jun. Bruk av eteriske oljer på insektstikk
merkaba.no 0 2769
Bruk av eteriske oljer på insektstikkVed myggstikkPåfør lavendel (ublandet) rett på stikket Ved mange stikk, kan man blande saften av to sitroner eller 30 ml eplesidereddik sammen med 10 dråper..
05 jun. Rosenkvarts
merkaba.no 0 3338
ROSENKVARTSDen fine rosenkvartsen, med sin skånsomme rosa essens, er den en stein av hjertet, en krystall av betingelsesløs kjærlighet. Den oser av en myk og feminin energi av medfølelse og fred, my..
02 mar. Eteriske oljer
merkaba.no 0 2152
ETERISKE OLJERHvordan bruke eteriske oljer:Alle eteriske oljer er sterkt konsentrerte og må behandles med forsiktighet. Eteriske oljer er mye brukt i behandlinger som inhalering, i kompresser, som..
16 okt. Runer
merkaba.no 0 9515
RUNER BESKRIVELSE AV RUNER OG RUNETEGNRuner er et veldig gammelt verktøy som brukes for å kanalisere i høyere energi. De består vanligvis av tjuefem steiner, laget av tre, krystaller eller skiver av..
01 okt. Salvie rensing
merkaba.no 0 9045
Salvie rensing"Smudging" er en gammel indiansk metode for rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter Brukes gjerne før meditasjon, healing m.mHold en skål eller ..
30 sep. Chakrasystemet
merkaba.no 0 3969
Chakrasystemet består hovedsakelig av syv hovedsentre fordelt fra toppen av hodet og ned langs ryggsøylen, som hver har sin farge og vibrasjon.Ordet chakra kommer fra Sanskrit og betyr sirkelChakr..
29 sep. Pendulering
merkaba.no 0 3713
Her kan du lese litt om bruk av pendel En pendel kan brukes til så utrolig mye. Her skal vi forklare på enkel måte hvordan du kan få svar på enkle spørsmål til mer avanserte, med hjelp av ja og nei sv..
Showing 1 to 14 of 14 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: