Rå krystaller og mineraler Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Rå krystaller og mineraler

Modell: Rå krystall
Rough Auralite 23 - from CanadaAuralitt – RåsteinAuralitt kan inneholde så mange som 23 forskjellige mineraler, og den kalles vanligvis 'Auralitt 23' av den grunn. Den er kjent for sin helbredende energi og egenskaper.Det har vært flere tester på dette krystallet, og forskere hevder at d..
189,-
Modell: Rå krystall
Rough chevron amethystChevron Ametyst – Råstein – 2-3cmChevron-Amethyst er en kombinasjon av hvit kvarts og ametyst, som visese ofte som v- stripete mønster. Det er en sterk beskyttelsesstein som vil skape sikkerhet rundt bæreren. Den vil avlede enhver form for angrep og holde deg trygg og ..
39,-
Modell: Rå krystall
Rough chevron amethystChevron Ametyst – Råstein –3-4,5 cmChevron-Amethyst er en kombinasjon av hvit kvarts og ametyst, som visese ofte som v- stripete mønster. Det er en sterk beskyttelsesstein som vil skape sikkerhet rundt bæreren. Den vil avlede enhver form for angrep og holde deg trygg o..
59,-
Modell: Rå krystall
Rough chevron amethystChevron Ametyst – Råstein – 5-7 cmChevron-Amethyst er en kombinasjon av hvit kvarts og ametyst, som visese ofte som v- stripete mønster. Det er en sterk beskyttelsesstein som vil skape sikkerhet rundt bæreren. Den vil avlede enhver form for angrep og holde deg trygg og..
89,-
Modell: Rå krystallsett
Giftbox with 5 mineral crystal rocksFlott gaveeske med 5 stk grove mineralsteiner: Turmalinkvarts, Rosenkvarts, Krystallgeode, Ametyst og Pyritt.Turmalinkvarts forener egenskapene til turmalin og bergkrystall. Den legemliggjør de beskyttende og jordende aspektene av turmalin og de rensende o..
349,-
Modell: Rå krystallsett
Rough Large Mineral Tray – 20 chunksSett med 20 stk forskjellige rå krystallstener – store stenerEsken deles med papp for å holde stenene atskilt. Ettersom dette er et naturlig produkt, vil fargen, størrelsen og overflaten variere mellom hver krystall.Esken inneholder: Grønn kvarts, Blå..
1.499,-
Modell: Rå krystall
Rough Orange CalciteOransje Kalsitt – Råstein – 20-30 gramHjelper til at overganger i livet gå lettere Reduserer stress og bringer ro og balanse Fremmer spontanitet, optimisme, glede, selvtillit og pågangsmot Forbedrer dine synske evner og din høyere bevissthet. Fin ved meditasjonCha..
79,-
Modell: Rå krystall
Large Rough Rose Quartz 75 – 150 gramRosenkvarts – RåsteinRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni..
139,-
Modell: Rå krystall
Rough red jasperRød Jaspis– Råstein – 3-6 cmRød Jaspis er en av de mest fysisk healende stener, den gir ro, trygghet og stabilitet. Den hjelper deg å stå sterk, fylt med viljestyrke og utholdenhet og den fremmer mot og robusthet. Det er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ ener..
89,-
Modell: Rå krystall
Black Tourmaline QuartzSvart Turmalin – Råstein – 20-40 gramSvart turmalin skyver fra seg negativ energi og er svært beskyttende Velegnet til bruk under healing og regresjon Får deg til å gi slipp på det som plager deg Forener både praktisk arbeidet og kreativ tankegangChakra: rot..
89,-
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)

Her kan du se noen omtaler fra TrustPilot:

Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: