RØKELSESSETT Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

RØKELSESSETT


Modell: Røkelsespinner
Heart Chakra Incense Sticks - AnahataFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til hjerte chakraet Røkelsen representerer hjerte chakraet som er knyttet til medfølelse og sympatiRøkelsen har en deilig duft av mynteInneholder: 30 stk røkelsespinner 1 stk røkels..
149,-
Modell: Røkelsespinner
Crown Chakra Incense Sticks - SahasraraFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til kronechakraet Røkelsen representerer krone chakraet som er knyttet til intelligensRøkelsen har en deilig duft av bjørnebærInneholder: 30 stk røkelsespinner 1 stk røkelsesholde..
149,-
Modell: Røkelsessett
Chakra Wooden Mixed Incense Box SetStor og dekorativ røkelsesholder med flotte detaljerRøkelsesgavesettet inneholder 10 forskjellige duftende røkelsespinner – jordbær, appelsin, sitron, mynte, blåbær, lavendel og bjørnebær. Mangotreesken har syv chakra symboler trykk og fungerer både som rø..
269,-
Modell: Røkelsespinner
Root Chakra Incense Sticks - MuladharaFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til rot chakraet Røkelsen representerer rot chakraet som er knyttet til stabilitet, jording og velstandRøkelsen har en deilig duft av jordbærInneholder: 30 stk røkelsespinner 1 stk..
149,-
Modell: Røkelsespinner
Sacral Chakra Incense Sticks - SwadhistanaSakral også kalt harachakraFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til sakral chakraet. Røkelsen representerer sakral chakraet som er knyttet til kreativitet, seksualitet og fysisk og psykisk balanse.Røkelsen har en de..
149,-
Modell: Røkelsespinner
Solar Plexus Chakra Incense Sticks - ManipuraFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til solarplexus chakraet Røkelsen representerer solarplexus chakraet som er knyttet til selvtillit og personlig kraftRøkelsen har en deilig duft av sitronInneholder: 30 stk r..
149,-
Modell: Røkelsespinner
Third Eye Chakra Incense Sticks - AjnaFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til tredje øye/panne chakraet Røkelsen representerer tredje øye chakraet som er knyttet til intuisjon og oppfatningRøkelsen har en deilig duft av lavendelInneholder: 30 stk røkelses..
149,-
Modell: Røkelsessett
Dreamcatcher - Sweet DreamsSweet Dreams kombinerer de elegante aromaene fra kaprifol og rosa grapefrukt, som hjepler til å stresse ned og roe tankene. Flott røkelsessett med 40 stk røkelsespinner og en glitrende mosaikk røkelsesholder i rosaNB! Røkelsessettet på venstre side av bilde ..
139,-
Modell: Røkelsessett
Elephant Wooden Rosewood Incense Box SetStor og dekorativ røkelsesholder med flotte detaljerRøkelsesgavesettet inneholder 10 rosentre duftende røkelsespinner Mangotreesken har hvite elefanter og mandala trykk og fungerer både som røkelsesholder og oppbevaringDet finnes også to holdere f..
269,-
Modell: Røkelsessett
Floral 'Friendship' Spell Incense SticksFlott røkelsessett - FriendshipDette settet med røkelse av magisk trylleformel inkluderer 15 røkelsespinner med blomsterduft og en matchende pentagramholder i tre. Enten den brukes til trolldom eller hverdagslig nytelse, er den perfekt for å ledsage t..
139,-
Modell: Røkelsessett
White Sage 'Happiness' Spell Incense SticksFlott røkelsessett - HappinessDette settet med røkelse av magisk trylleformel inkluderer 15 røkelsespinner med hvit salvie duft og en matchende pentagramholder i tre. Enten den brukes til trolldom eller hverdagslig nytelse, vil denne duften tiltrek..
139,-
Modell: Røkelsessett
Rose 'Love' Spell Incense SticksFlott røkelsessett - LoveDette settet med røkelse av magisk trylleformel inkluderer 15 røkelsespinner med rose duft og en matchende pentagramholder i tre. Enten den brukes til trolldom eller hverdagslig nytelse, er den perfekt for å ledsage trylleformler av k..
139,-
Modell: Røkelsessett
Black Opium 'Protection' Spell Incense SticksFlott røkelsessett - ProtectionDette settet med røkelse av magisk trylleformel inkluderer 15 røkelsespinner med opium duft og en matchende pentagramholder i tre. Enten den brukes til trolldom eller hverdagslig nytelse, er den perfekt for å ledsag..
139,-
Modell: Røkelsessett
Mandala Incense Gift Set in Wooden Gift BoxFlott røkelsessett i treeske med glasslokk100 stk røkelsespinner 40 stk kjegler med utvalgte røkelesesdufter i fargene grønn, lilla, rosa og oker 1 stk elefant røkelsesholder Høyde: ca. 4,5 cm Bredde: ca.15 cm Dybde: ca.13 cmFra India..
279,-
Modell: Røkelsessett
Sacred Chakra Incense Stick BoxI settet finnes det en stor og dekorativ røkelsesholder med flotte detaljer og syv forskjellige røkelsespakker der hver og en representerer et chakra.Krone chakra - intelligens, bevissthet - Lavendel Tredje øye chakra - intuisjon, oppfatning, fantasi - Seder ..
299,-
Modell: Røkelse
2 Incense Coils with HolderRøkelsessett med to forskjellige spiraler og røkelsesholder.Spiralene kommer i duftene fransk lavendel og engelsk einebær.Spiralene henges på røkelsesholderen. Kan også legges flatt på en varmebestandig tallerken.Størrelse 15x15 cm..
169,-
Star - Bergamot - Røkelsessett Star - Bergamot - Røkelsessett
Utsolgt
Modell: Røkelsessett
Star Wooden Black Bergamot Incense Box SetStor og dekorativ røkelsesholder med flotte detaljerRøkelsesgavesettet inneholder 10 bergamott duftende røkelsespinner Mangotreesken har stjerner i gulltrykk og fungerer både som røkelsesholder og oppbevaringDet finnes også to holdere for kjegle..
269,-
Modell: Røkelsessett
Triple Moon Wooden Sage Incense Box SetStor og dekorativ røkelsesholder med flotte detaljerRøkelsesgavesettet inneholder 10 salvie duftende røkelsespinner Mangotreesken har hvite trippelmåner trykk og fungerer både som røkelsesholder og oppbevaringDet finnes også to holdere for kjegler ..
269,-
Modell: Røkelsessett
Flott røkelsessett - Winter Magic Incense SticksTre forskjellige vinterdufter: winter forest, cinnamon og orange&clove.Deilige røkelsespinner med glitrende stjerne røkelsesholder. Advent- og juletiden vil garantert sette en god stemning med duftene vinterskog, kanel, appelsin&nellikBruk..
149,-
Showing 1 to 19 of 19 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: