Menu
Din handlekurv

Kampanjepriser

Amazonitt - chip armbånd
-20 %
Modell: Armbånd
Amazonite Stone Chip BraceletAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaper Renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harmoni Rydder forvirrende tanker og gjør deg bedre kjent med deg selv Hjelper deg til å sette o..
103,- 129,-
Blad - Røkelsesholder
-25 %
Modell: Røkelsesholder
Vakker røkelsesholder i lyst metall formet som et bladEgner seg til å brenne både pinner og kjeglerTre metallknotter på undersiden gjør at den står støttLengde: 24 cm Lyst metall..
104,- 139,-
Blomst - Kjegle røkelsesholder
-25 %
Modell: røkelsesholder
1 stk. røkelsesholder i kleberstein for kjeglerKleberstein varierer en del i farger, fra lys, grønngrå til rustrødDia. 5 cm..
52,- 69,-
Buddha i lotusstilling - sølv
-25 %
Modell: Anheng
Buddha sølvanheng i lotusstilling med rosenkvartskrystallRosenkvarts: Blir kalt kjærlighetsstenen, fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og kraft til å stå fram med åpne og ærlige følelser, tillater oss og tilgi, øker vår kreativitet, hjelper mot dårlige vibrasjoner og beskytter mot skadeli..
141,- 189,-
Dream Big - Cherry - Scented Air Freshener Dream Big - Cherry - Scented Air Freshener
-20 %
Modell: Luftfrisker
Drømmefanger luftfriskerLuftfriskeren har en deilig kirsebærduft som er perfekt til å henge i bilen eller i et rom for å skape en friskere duft.Perfekt gave til en som nettopp har kjøpt seg bil.Super gave i adventskalenderen, husk at desember er like rundt hjørnet.Høyde: 11 cm Bredd..
47,- 59,-
Fatima - Kjede Fatima - Kjede
-25 %
Modell: Kjede
Kjede i fargene sort og gull med Fatimas hånd, også kalt Hamsa eller Miriams hånd Fatimas hånd er besatt med sorte små perler og krystallerBeskyttende hånd som bringer hell og lykkeFatima anheng lengde: 3,5 cm Bredde: 2,5 cmAnheng: 11,5 cm Kjedelengde: 62,5 cm..
141,- 189,-
Fatimas hånd - Anheng Fatimas hånd - Anheng
Populær -25 %
Modell: Anheng
Anheng i metallFatimas hånd, også kalt Hamsa eller Miriams håndBeskyttende hånd som bringer hell og lykkeMetall Anheng: 7 cm ..
97,- 129,-
Hjerte med sommerfugl - Rød - Vindspill Hjerte med sommerfugl - Rød - Vindspill
-20 %
Modell: Vindspill
Søt sommerfugl i et vakkert rødt hjerteSommerfugler symboliserer forvandlingFargen rød knyttes ofte til lidenskap, temperament og vitalitet Øker glede, entusiasme og energi, fremmer handling og tillit til å følge drømmerPasser fint både inne og uteBredde: ca. 10 cm Lengde: ca. 65 ..
199,- 249,-
Hocus Pocus Cat - Drømmefanger Hocus Pocus Cat - Drømmefanger
-25 %
Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med kattVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gjennom..
133,- 178,-
Karneol med 7 chakraperler Karneol med 7 chakraperler
-25 %
Modell: pendel
Karneol  med syv chakraperlerKarneol: Gir oss entusiasme og glede over det som er Styrker kroppens energibaner Øker arbeidsgleden Hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om Gir styrke og selvtillit Fjerner tvil og negative tankerPendelen har avtagbar lenke, så den kan fint henges på et ..
141,- 189,-
Nag Champa Nirvana - Røkelsespinner
-24 %
Brand: Nag Champa Modell: Røkelsespinner
Nag Champa Nirvana - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag Champa Nirvana gir en god og rolig atmosfæreBruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholder Nyt de friske og e..
29,- 38,-
Wood Spice - Røkelseskjegler Wood Spice - Røkelseskjegler
-24 %
Modell: Røkelseskjegler
Nandita Wood Spice Incense ConesDisse Nandita røkelseskeglene er laget av en unik blanding av sjeldne urter, blomster, harpik og eteriske oljer. De er en av de mest populære røkelsene fra India og nytes over hele verden.Bruk av røkelseskjegler er enkelt. De tennes ved å sette ild til spi..
34,- 45,-
Showing 1 to 12 of 12 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer