Menu
Din handlekurv

Kampanjepriser

Ametyst med 7 chakraperler Ametyst med 7 chakraperler
Populær -21 %
Modell: Pendel
Ametyst pendel med syv chakraperlerAmetyst bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virke beroligende i tider med forandringer Renser kropp og sjel Fin ved meditasjonPendelen har avtagbar lenke, så ..
149,- 189,-
Body Stimulating Massage - Massasje sett Body Stimulating Massage - Massasje sett
-15 %
Modell: Kroppsmassasje sett
Eksklusivt Chi massasje sett - Limited Edition SetFlott tre-eske som inneholder: 1 stk Chi kroppsstimulator/ kroppsmassasje - med hematittperler i enden av metalltrådene og stor mineralperle festet i sølvbeslag på enden av håndtaket 1 stk Chi hodestimulator/ hodemassasje - med hematittperler i..
1.099,- 1.299,-
Duftpinner - Success - Tropical Duftpinner - Success - Tropical
-20 %
Modell: Duftpinner
Success - The key to success lies withinFantastiske duftpinner med en herlig og behagelig duft av tropiske frukterBambuspinnene vil trekke til seg oljen når de settes ned i flasken, dette vil gi en jevn og delikat duft i rommet Styrken på duften reguleres av hvor mange pinner som blir satt ..
199,- 249,-
Duftvoks - Japanese Magnolia Duftvoks - Japanese Magnolia
-21 %
Modell: Duftvoks
Natural Wax Melts - Japanese MagnoliaNaturlig smeltevoks med en herlig duft av magnoliaLegg en voks i en aroma/oljelampe Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i rommet Når lyset slukkes,..
149,- 189,-
Englevinge - Mørk perlemor - anheng
-14 %
Modell: Anheng
Pendant Angel WingEnglevinge - anhengAnheng i mørk perlemor. Mønsteret på engelvingen er gravert for hånd.Anheng: 4 cm Totallengde: 4,5 cm Oppheng i rhodiumbelagt sølv 925...
239,- 279,-
Enhjørning - Glass - Bordbrikker Enhjørning - Glass - Bordbrikker
-18 %
Modell: Bordbrikker
Unicorn Glass CoastersBordbrikker i glass med fire forskjellige motiver av enhjørninger fra Anne StokesAnne Stokes er kjent for sin kunst som spenner seg fra vakre alver til voldsomme drager, fra det mystiske til det gotiske.Dia: 10 cm Settet inneholder 4 bordbrikker..
179,- 219,-
Fatimas hånd - Anheng Fatimas hånd - Anheng
Populær -24 %
Modell: Anheng
Anheng i metallFatimas hånd, også kalt Hamsa eller Miriams håndBeskyttende hånd som bringer hell og lykkeMetall Anheng: 7 cm ..
98,- 129,-
Grønn Aventurin Pendel
-22 %
Modell: Pendel
Grønn Aventurin pendelGrønn Aventurin er overflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss God ved meditasjon og visualiseringPendelen har avtagbar lenke, så den kan fint henges på et kjede og ..
139,- 179,-
Ibiza Diffuser - Luftfukter og aromalampe Ibiza Diffuser - Luftfukter og aromalampe
-15 %
Modell: Aroma diffuser
Ibiza diffuser er en dekorativ luftfukter og luftrenser og samtidig er en aromalampe. Den har LED-lys som skifter farge og en USB-kabel for strømforsyning.Aroma diffuser er aromaterapi med damp og eteriske oljer. Tilsett noen dråper eterisk olje i vanntanken, og den vil omgjøre vannet til kjøli..
929,- 1.099,-
Kors - Lapis Lazuli - Stort
-29 %
Modell: anheng
Stort kors med lapis lazuliLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir klarhet i følelesesmessige blokkeringer Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhet Balanserer og beskytter vennskapLengde: 7,7 cm Bredde: 5,3 cm..
98,- 139,-
Naiad - Handlenett Naiad - Handlenett
-20 %
Brand: Anne Stokes Modell: Handlenett
Beautiful NaiadVakkert handlenett med en av Anne Stokes fantastiske illustrasjoner Hun er kjent for sin kunst som spenner seg fra vakre alver til voldsomme drager, fra det mystiske til det gotiskePraktisk handlenett som kan brukes gang på gangLaget av et et slitesterkt, giftfritt og ned..
159,- 199,-
Ohm - Turkis/Rød
-20 %
Modell: Anheng
Ohm anhengOhm - symbolet på livets energiGir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarMateriale: metall Diameter: 3 cm  ..
159,- 199,-
Orgone - Chakra - Pentagonal
-24 %
Modell: Anheng
Orgonite anheng - PentagonalOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Dette anhenget er spesiallaget for å balansere vårt energifelt og tilføre energier fra krystallene som er i orgonitten. Ved å bruke orgone anhenget kan man bli roligere, oppleve mindre stress og holde unna dårlige en..
189,- 249,-
Pure Heart  - Handlenett Pure Heart  - Handlenett
-20 %
Brand: Anne Stokes Modell: Handlenett
Beautiful Pure HeartVakkert handlenett med en av Anne Stokes fantastiske illustrasjoner Hun er kjent for sin kunst som spenner seg fra vakre alver til voldsomme drager, fra det mystiske til det gotiskePraktisk handlenett som kan brukes gang på gangLaget av et et slitesterkt, giftfritt o..
159,- 199,-
Skulls and roses - Sminkeveske Skulls and roses - Sminkeveske
-16 %
Modell: Sminkeveske
Skulls and Roses Clear Toiletry Bag / Make-Up PouchSminkepung med hodeskalle og rose mønster Ideell for sminke og små toalettartiklerHøyde: 14,5 cm Bredde: 21 cmMateriale: pvc..
125,- 149,-
Showing 1 to 15 of 15 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer