Kampanjepriser
Menu
Din handlekurv

Kampanjepriser

 Lisa Parker - Guardian of the north - Kort
-41 %
Brand: Lisa Parker Modell: kort
Vakkert illustrert kort fra Lisa ParkerLisa Parker er kjent for sin flotte kunst av dyr, som fletter seg inn i rikene til trolldom og fantasi Hennes kjærlighet for dyreliv og hekseri gjør hennes bilder unike og vakreSend en hilsen eller gratulasjon med dette flotte kortet som passer enhver ..
29,- 49,-
 Sacred Love Unicorn - Drømmefanger - Stor
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med enhjørningerVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien..
251,- 358,-
7 Chakra - Røkelsesholder 7 Chakra - Røkelsesholder
-40 %
Modell: røkelsesholder
Røkelsesholder med syv chakrategnHver farge og symbol representerer de forskjellige chakraene    Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre del av halsen - Blå     Hjerte chakra - Sente..
59,- 99,-
Abalone Rainbow skjell - Stort 12,5 - 15,5 cm - Røkelsesholder Abalone Rainbow skjell - Stort 12,5 - 15,5 cm - Røkelsesholder
Populær -20 %
Modell: røkelsesholder
Rainbow Abalone (Paua) Haliotis Iris – 12,5 - 15,5 cmStort og vakkert regnbue abalone (Haliotis Iris) skjell for brenning av salvie og andre urter.Skjellet har en vakker perlemor glans på innsiden, som gir et nydelig fargespill. Denne varianten av perlemor kalles paua av maoriene, den oppri..
223,- 279,-
Abalone skjell - L 12-16 cm - Røkelsesholder Abalone skjell - L 12-16 cm - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Abalone smudging shell Haliotis – LEkstra stort og vakkert abalone (Haliotis Midae) skjell for brenning av salvie og andre urterSkjellet har en vakker perlemor glans på innsiden, som gir et nydelig fargespill. Det er knyttet til elementet vann og vil rense hjertet.Dekorativt i seg selv ..
191,- 239,-
Abalone skjell - Medium 10-12 cm - Røkelsesholder Abalone skjell - Medium 10-12 cm - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Vakkert abalone (Haliotis) skjell for brenning av salvie og andre urterSkjellet har en vakker perlemor glans på innsiden, som gir et nydelig fargespill. Det er knyttet til elementet vann og vil rense hjertet.Dekorativt i seg selv eller som sten, krystall eller smykkeholder.Størrelse: ca..
159,- 199,-
Abalone skjell - XXL 18-21 cm - Røkelsesholder Abalone skjell - XXL 18-21 cm - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Abalone smudging shell Haliotis – XXLEkstra stort og vakkert abalone (Haliotis Midae) skjell for brenning av salvie og andre urterSkjellet har en vakker perlemor glans på innsiden, som gir et nydelig fargespill. Det er knyttet til elementet vann og vil rense hjertet.Dekorativt i seg sel..
239,- 299,-
Ajna- Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng ajna symbolDiameter: 3x2cmMessingFra India..
74,- 149,-
Amazonitt - tromlet stein Amazonitt - tromlet stein
-31 %
Modell: Tromlet stein
Tumbled amazonite A quality – 2-3cmAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaper Renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harmoni Rydder forvirrende tanker og gjør deg bedre kjent med deg selv Hjelper deg til å s..
34,- 49,-
Ametyst - Rå krystall - 20-30gram
-31 %
Modell: Rå krystall
Rough Amethyst crystal 20-30gramAmetyst – RåsteinMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virk..
34,- 49,-
Ametyst - tromlet stein
Populær -31 %
Modell: Tromlet stein
Amethyst tumbled stones A quality – 2-3cmMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virker beroligen..
27,- 39,-
Anheng - Rød Tigerøye
-30 %
Modell: Anheng
Red Tiger Eye Gemstone PendantRød tigerøye er en veldig stimulerende stein som vil gi inspirasjon og motivasjon i alle aspekter av livet. Det er en veldig beroligende stein som vil holde deg avslappet og sentrert, selv om du lever et veldig travelt eller kaotisk liv. Den har sterk jordingsenerg..
69,- 99,-
Aqua Cyclamen - Røkelse
-15 %
Brand: Nippon Kodo Modell: Japansk røkelse
Incense Ka-fuh Aqua Cyclamen – Nippon Kodo, naturlig røkelse av høy kvalitetAqua røkelsespinner er en del av serien produsert av den japanske røkelsesprodusenten, Nippon Kodo.Klare florale aquanoter av syklamen med en behagelig duft av primula som vil minne deg om en frisk og mild sommerbris. ..
127,- 149,-
Archangel Chamuel - Røkelsespinner Archangel Chamuel - Røkelsespinner
Populær -14 %
Modell: Røkelsespinner
Goloka Archangel Incense Sticks - ChamuelErkeengel Kamuel – Røkelsespinner fra GolokaKamuel betyr "En som søker Gud"Kamuel kommuniserer ofte med mennesker ved å gi dem nye ideer for å forbedre forholdet til andre. Chamuel kan hjelpe de som leter etter romantikk, med å finne sine sjelev..
36,- 42,-
Archangel Gabriel - Røkelsespinner Archangel Gabriel - Røkelsespinner
Populær -14 %
Modell: Røkelsespinner
Goloka Archangel Incense Sticks - GabrielErkeengel Gabriel – Røkelsespinner fra GolokaGabriel betyr: "Guds styrke"Erkeengelen som kanalisere sin hjelp, veiledning og formidling som har med spirituelle budskap å gjøre. Hjelper med kunst og kommunikasjon, med å åpne det tredje øye og tolke..
36,- 42,-
Archangel Raphael - Røkelsespinner Archangel Raphael - Røkelsespinner
Populær -14 %
Modell: Røkelsespinner
Goloka Archangel Incense Sticks - RaphaelErkeengel Rafael – Røkelsespinner fra GolokaRafael betyr "Gud har helbredet"Erkeengelen Raphael er kjent som helbredelsens engel. Han arbeider for å helbrede menneskers kropp, sinn og ånd slik at de kan nyte fred og god helse. Når Raphael er i n..
36,- 42,-
Argo - Pendel Argo - Pendel
-41 %
Modell: pendel
Flott messingfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 3 cmFra India..
129,- 219,-
Aromatherapy - Røkelse
-15 %
Modell: Røkelse
Aromaterapi røkelse gavesettSettet består av 6 stk sekskantede esker, som inneholder 20 stk røkelsespinner, med hver sin duftEnergising Meditation Refreshing Relaxing Sensuality Stress relife   Pinnene er ca. 23 cm lange, med en kjerne av bambus Brenntid er ca. en halv time pr. pinne..
169,- 199,-
Backflow - 4 etasjes fontene - Røkelsesholder Backflow - 4 etasjes fontene - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
4-Tier Ripple Backflow Incense BurnerNår røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter komme røyk som bukter seg nedover som et vannfall. Kjempekul effekt!Røyken som strømmer igjennom røkelsesholderen oppleves som avslappende og beroligende.For å få denne effekten må det brukes bac..
183,- 229,-
Backflow - Baby Buddha - Røkelsesholder Backflow - Baby Buddha - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Buddha Waterfall Backflow Incense BurnerVakker og detaljrik baby Buddha backflow røkelsesbrenner som  sitter ved en foss. Plasser en tilbakestrømskjegle på toppen av fossen og se røyken strømme nedover.Når røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter komme røyk som bukter seg nedover ..
223,- 279,-
Backflow - Bambus - Røkelsesholder Backflow - Bambus - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Split Bamboo Fountain Backflow Incense BurnerVakker bambus backflow røkelsesbrennerNår røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter komme røyk som vil renne og bukte seg nedover som et vannfall. Kjempekul effekt!Røyken som minner om en elv strømmer igjennom røkelsesholderen og opp..
183,- 229,-
Backflow - Blad - Røkelsesholder Backflow - Blad - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Leaf Backflow Incense BurnerNår røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter komme røyk som bukter seg nedover som et vannfall. Kjempekul effekt!Røyken som strømmer igjennom røkelsesholderen oppleves som avslappende og beroligende.For å få denne effekten må det brukes backflow røk..
183,- 229,-
Backflow - Buddha - Beige - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Buddha Backflow BurnerNår røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter komme røyk som bukter seg nedover som et vannfall. Kjempekul effekt!Røyken som strømmer igjennom røkelsesholderen oppleves som avslappende og beroligende.For å få denne effekten må det brukes backflow røkelsesk..
279,- 349,-
Backflow - Buddha - Grå - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Buddha Backflow BurnerNår røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter komme røyk som bukter seg nedover som et vannfall. Kjempekul effekt!Røyken som strømmer igjennom røkelsesholderen oppleves som avslappende og beroligende.For å få denne effekten må det brukes backflow røkelsesk..
279,- 349,-
Backflow - Buddha - Røkelsesholder Backflow - Buddha - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Bronze Ganesh Backflow Incense BurnerMediterende Buddha - Vakker og detaljrik backflow røkelsesbrennerNår røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter komme røyk som vil renne og bukte seg nedover som et vannfall. Kjempekul effekt!Røyken som strømmer igjennom røkelsesholderen oppl..
375,- 469,-
Backflow - Buddha Ansikt - Røkelsesholder Backflow - Buddha Ansikt - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Buddha Face Backflow Incense BurnerVakker og detaljrik backflow røkelsesbrenner med Buddha ansikt (høyre på bilde)Når røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter komme røyk som vil renne og bukte seg nedover som et vannfall. Kjempekul effekt!Røyken som strømmer igjennom røkelsesh..
439,- 549,-
Backflow - Drage - Røkelsesholder Backflow - Drage - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Purple Dragon Backflow Incense Burner With LightLilla drage - Vakker og detaljrik backflow røkelsesbrennerNår røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter komme røyk som bukter seg nedover som et vannfall. Kjempekul effekt!Røyken som strømmer igjennom røkelsesholderen oppleves som..
359,- 449,-
Backflow - Fontene - Beige - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Tan Fountain Backflow Incense BurnerNår røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter komme røyk som bukter seg nedover som et vannfall. Kjempekul effekt!Røyken som strømmer igjennom røkelsesholderen oppleves som avslappende og beroligende.For å få denne effekten må det brukes back..
159,- 199,-
Backflow - Ganesha - Røkelsesholder Backflow - Ganesha - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Backflow incense burner GaneshVakker og detaljrik Ganesha backflow røkelsesbrenner. Plasser en tilbakestrømskjegle på toppen av fossen og se røyken strømme nedover.Når røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter komme røyk som bukter seg nedover som et vannfall. Kjempekul effekt! ..
295,- 369,-
Backflow - Hånd med lotusblomst - Røkelsesholder Backflow - Hånd med lotusblomst - Røkelsesholder
Populær -20 %
Modell: Røkelsesholder
Hand & Lotus Flower Backflow Incense BurnerVakker backflow røkelsesbrennerNår røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter sive ut røyk som vil renne og bukte seg nedover som et vannfall. Kjempekul effekt!Røyken som minner om en elv strømmer igjennom røkelsesholderen og oppleves s..
183,- 229,-
Backflow - Little Buddha - Røkelsesholder Backflow - Little Buddha - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Little buddha Backflow incence burnerVakker og detaljrik Buddha backflow røkelsesbrenner som sitter ved en foss. Plasser en tilbakestrømskjegle på toppen av fossen og se røyken bukte seg nedover.Når røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter komme røyk som bukter seg nedover som et ..
263,- 329,-
Backflow - Lotus - Bronse - Røkelsesholder Backflow - Lotus - Bronse - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Bronze Lotus Backflow Incense BurnerVakker bronsefarget lotus backflow røkelsesbrennerNår røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter sive ut røyk som vil renne og bukte seg nedover som et vannfall. Kjempekul effekt!Røyken som minner om en elv strømmer igjennom røkelsesholderen o..
183,- 229,-
Backflow - Lotus Fontene - Røkelsesholder Backflow - Lotus Fontene - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Lotus Pool Backflow Incense BurnerVakker backflow røkelsesbrennerNår røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter sive ut røyk som vil renne og bukte seg nedover som et vannfall. Kjempekul effekt!Nettleseren din støtter ikke denne videoen.Røyken som minner om en elv strømm..
191,- 239,-
Backflow - Premium - Jasmine Tea
-15 %
Modell: Røkelseskjegler
Stamford Premium Plant Based Backflow Incense Cones - Jasmine TeaBackflow røkelseskjegler – Jasmin teJasmin te har en nydelig blomsteraktig duft med te toner som virker forfriskende, lindrende og beroligende på en gang.Kjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blås..
67,- 79,-
Backflow - Premium - Sandalwood
-15 %
Modell: Røkelseskjegler
Stamford Premium Plant Based Backflow Incense Cones - SandalwoodBackflow røkelseskjegler – sandeltreSandeltre har en litt søtlig, tung og treaktig duft. Den er kjempefin ved meditasjon, da den hjelper deg å vise tillit ved å bidra til å styrke dine indre subtile energier.Kjeglene tennes ..
67,- 79,-
Backflow - Premium - Spicy Patchouli
-15 %
Modell: Røkelseskjegler
Stamford Premium Plant Based Backflow Incense Cones - Spicy PatchouliBackflow røkelseskjegler – PatsjuliPatsjuli har en moskusduftende, eksotisk og sensuell aroma som har en svært beroligende virkning på følelser og fremmer en tilstand av ro og velvære.Kjeglene tennes ved å sette ild til..
67,- 79,-
Backflow - Premium - Sweet Musk
-15 %
Modell: Røkelseskjegler
Stamford Premium Plant Based Backflow Incense Cones - Sweet muskBackflow røkelseskjegler – Søt muskDuften er myk og søt med en nesten treaktig undertone. Kan hjelpe med å fjerne negative og engstelige følelser og er fin ved meditasjon og fremmer fredelig søvn.Kjeglene tennes ved å sette..
67,- 79,-
Backflow - Premium - Violet Lily
-15 %
Modell: Røkelseskjegler
Stamford Premium Plant Based Backflow Incense Cones - Violet LilyBackflow røkelseskjegler – Fiolett liljeDuften er myk og søt med en nesten treaktig undertone. Kan hjelpe med å fjerne negative og engstelige følelser og er fin ved meditasjon og fremmer fredelig søvn.Kjeglene tennes ved å..
67,- 79,-
Backflow - Rullestein - Røkelsesholder Backflow - Rullestein - Røkelsesholder
Populær -20 %
Modell: Røkelsesholder
Large Pebbles Backflow Incense BurnerVakker backflow røkelsesbrennerNår røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter sive ut røyk som vil renne og bukte seg nedover som et vannfall. Kjempekul effekt!Røyken som minner om en elv strømmer igjennom røkelsesholderen og oppleves som avs..
191,- 239,-
Backflow - Svart Lotus - Røkelsesholder Backflow - Svart Lotus - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Backflow incense burner Lotus flower  – stor og flott keramikk tilbakestrømsbrennerVakker og detaljrik lotusblomst – backflow røkelsesbrennerNår røkelseskjeglen tennes vil det etter noen minutter komme røyk som bukter seg rundt i lotusblomsten Kjempekul effekt!Røyken som strømmer igjenn..
231,- 289,-
Backflow - Ulv - Røkelsesholder Backflow - Ulv - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Grey Wolf Cliff Backflow Incense BurnerVakker og detaljrik backflow røkelsesbrenner med et ulvehode som dukker opp fra høye, steinete klipper. Plasser en tilbakestrømskegle på ulvehodet og se røyken strømme nedover fjellsiden og ned i bassenget.Når røkelseskjeglen tennes vil det etter noen ..
391,- 489,-
Backflow røkelseskjegler - Amber Backflow røkelseskjegler - Amber
Populær -15 %
Modell: Røkelseskjegler
Amber – røkelseskjegler for backflow røkelsesbrennereAmber har en behagelig og aromatisk duft.Denne behagelige duften er til god hjelp ved meditasjon og avspenning, øker også konsentrasjonen ved studier og lesing.Kjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses fla..
41,- 48,-
Backflow røkelseskjegler - Jasmin Backflow røkelseskjegler - Jasmin
Populær -15 %
Modell: Røkelseskjegler
Jasmin – røkelseskjegler for backflow røkelsesbrennereJasmin har en nydelig blomsteraktig duft som virker forfriskende, lindrende og beroligende på én gangKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kjeglen settes på en Backflow brenner. Det vil kom..
41,- 48,-
Backflow røkelseskjegler - Lavendel Backflow røkelseskjegler - Lavendel
Populær -15 % Utsolgt
Modell: Røkelseskjegler
Lavendel – røkelseskjegler for backflow røkelsesbrennereLavendel har en frisk og delikat blomsterduft.Virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvn Stimulerer også kjærlighet og romantikkKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kj..
41,- 48,-
Backflow røkelseskjegler - Midnight rose Backflow røkelseskjegler - Midnight rose
Populær -15 %
Modell: Røkelseskjegler
Midnatt rose – røkelseskjegler for backflow røkelsesbrennereDenne deilige rose-duften er en populær duft og er kjent for å være søt, beroligende og en effektiv humørløfter.Kjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kjeglen settes på en Backflow bren..
41,- 48,-
Backflow røkelseskjegler - Tibetansk Musk Backflow røkelseskjegler - Tibetansk Musk
Populær -15 %
Modell: Røkelseskjegler
Tibetansk musk – røkelseskjegler for backflow røkelsesbrennereMusk har en søtlig og aromatisk krydret duft som virker oppløftende på sinnetKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kjeglen settes på en Backflow brenner. Det vil komme røyk ut på un..
41,- 48,-
Balsam Amber & Smoky Oud - Romspray Balsam Amber & Smoky Oud - Romspray
-35 %
Modell: Romspray
Balsam Amber & Smoky Oud room spray – for the happiness that fragrance spreads – Song of IndiaBalsam Amber og Oud – RomsprayDuftspray som gir en varm, mektig og behagelig duft til ethvert rom.Herlig vakker og velduftende romspray som kan brukes i alle rom.Varm, rik og treaktig aroma ..
116,- 179,-
Bambus - Tannbørste - Familiepakke Bambus - Tannbørste - Familiepakke
-32 %
Modell: Tannbørste
Bamboo Toothbrush – Family Pack of 4 – Medium SoftBambus tannbørste – Familiepakke – 2 stk for vokse og 2 stk for barnDisse bambustannbørstene renser tennene like bra som standard tannbørster av plast, og så er de langt bedre for miljøet.Tannbørstene har en middels myk hvit bust og er hå..
189,- 279,-
Basilikum & Neroli - Røkelseskjegler
-16 %
Modell: Røkelseskjegler
Stamford Incense Cones - VioletFyll ditt hjem med denne gode aromaen, den krydrede og søte duften av basilikum og den friske grønne duften av neroli er en fantastisk kombinasjon.Bruk av røkelseskjegler er enkelt. De tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut ..
38,- 45,-
Bath Time Cat - Toalettmappe Bath Time Cat - Toalettmappe
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Toalettmappe
Lisa Parker – Bath Time Cat Large Wash BagStor og flott sminkeveske/toalettmappe med kattemotiv som er ideell for toalettartikler, sminke og børsterLisa Parker er kjent for sin flotte kunst av dyr, som fletter seg inn i rikene til trolldom og fantasi Hennes kjærlighet for dyreliv og hekseri..
153,- 219,-
Bergkrystall - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Bergkrystall røkelsesholder for røkelsespinnerKombiner denne flotte bergkrystall røkelseholderen med din favoritt duftBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transforme..
151,- 189,-
Bergkrystall - tromlet stein - 1,5-2cm
-31 %
Modell: Tromlet stein
Rock crystal tumbled stones – 1,5-2cmBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvåkning og innsikt, og å..
20,- 29,-
Bergkrystall - tromlet stein - 2-3cm
-31 %
Modell: Tromlet stein
Rock crystal tumbled stones – 2-3cmBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvåkning og innsikt, og åpn..
27,- 39,-
Bergkrystall - tromlet stein - 3-4cm
-30 %
Modell: Tromlet stein
Rock crystal tumbled stones – 3-4cmBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvåkning og innsikt, og åpn..
48,- 69,-
Bildelandskap jaspis - tromlet stein
-31 %
Modell: Tromlet stein
Picture jasper tumbled stones A quality 2-3cmBildelandskap Jaspis er en stein for kreativitet og dype tanker. Den har en sterk forbindelse til jordenergier og kan bidra til å bringe harmoni inn i livet ditt på mange nivåer. Beroligende stein som gir fred og ro, og gir trøst til de som sørger o..
34,- 49,-
Bildelandskap jaspis - tromlet stein - Medium
-30 %
Modell: Tromlet stein
Picture jasper tumbled stones A quality 3-4cmBildelandskap Jaspis er en stein for kreativitet og dype tanker. Den har en sterk forbindelse til jordenergier og kan bidra til å bringe harmoni inn i livet ditt på mange nivåer. Beroligende stein som gir fred og ro, og gir trøst til de som sørger o..
48,- 69,-
Bitter Pink Ginger Scentsual - Røkelse Bitter Pink Ginger Scentsual - Røkelse
-15 %
Brand: Nippon Kodo Modell: Japansk røkelse
Bitter Pink Ginger Scentsual Incense – Nippon Kodo, naturlig røkelse av høy kvalitetScentsual Bitter Pink Ginger er en japansk røkelse laget av Nippon Kodo. Når disse røkelsespinnene brennes, avgir de en livlig, oppløftende duft med en krydret undertone.En spennende duft av kjølig, krydret i..
127,- 149,-
Black Aster - Røkelsesholder Black Aster - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Røkelsesholder i klebersteinRund håndgravert røkelsesholder i kleberstein Egner seg godt for både pinner og kjeglerMateriale: kleberstein Diameter: 10 cm  ..
191,- 239,-
Blomst - Aromalampe Blomst - Aromalampe
-50 %
Modell: Aroma og oljelamper
Glasert keramikk aromalampeI disse kan man bruke duftolje, duftvoks eller man kan fylle skålen med litt vann og tilsette noen dråper eterisk olje Når te-lyset tennes, vil en behagelig duft spre seg i rommet.Lett å rengjøreHøyde: 7,5 cm Bredde: 7cm Materiale: KeramikkDet anbefales ..
74,- 149,-
Blomst - Kjegle røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
1 stk. røkelsesholder i kleberstein for kjeglerKleberstein varierer en del i farger, fra lys, grønngrå til rustrødDia. 5 cm..
55,- 69,-
Blomster - Stor - Røkelsesholder Blomster - Stor - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Hand Carved Floral Wooden Circular Incense HolderHåndskåret sirkulær røkelsesholder i tre med blomstermotiv.Rundt røkelsesholder i tre, utsmykket med vakre blomster.Med denne røkelsesholderen kan det brenne opp til fire røkelsespinner samtidig.Diameter: 14-15 cm Fra India  ..
151,- 189,-
Blue moon - Røkelsespinner
Populær -16 %
Brand: Anne Stokes Modell: Røkelsespinner
Blue moon Incense Sticks by Anne StokesBlå måne røkelse har en deilig duft av opiumBruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholder. Nyt de friske og energigivende aromaene som sprer seg i rommet.In..
32,- 38,-
Buddha - Citrin og bergkrystall - Øredobber
-29 %
Modell: Øredobber
Vakre øredobber med citrin og bergkrystall perler og Buddha charm i metallCitrin tilfører glede, optimisme, frimodighet, livskraft, varme og fremmer selvsikkerhet og sinnsro. Fremmer også positiv styrke og innvirking på familie, forretninger og vennskap. Ved å bære et citrin smykke vil dens le..
89,- 125,-
Buddha - Røkelsesholder Buddha - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Buddha Wooden Ashcatcher Incense Sticks BurnerRøkelsesholder med sølvfarget trykkBredde ca. 3,5 cm Lengde ca. 25 cm..
63,- 79,-
Buddha - Røkelsesholder - Blå
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Blå røkelsesholder med sølvfarget buddha trykkBredde ca. 3,5 cm Lengde ca. 26 cm..
63,- 79,-
Buddha - Røkelsesholder - Grønn
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Grønn røkelsesholder med sølvfarget buddha trykkBredde ca. 3,5 cm Lengde ca. 26 cm..
63,- 79,-
Buddha - Røkelsesholder - Guloransje
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Guloransje røkelsesholder  med sort buddha trykkBredde ca. 3,5 cm Lengde ca. 26 cm..
63,- 79,-
Buddha - Røkelsesholder - Turkis
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Turkis røkelsesholder med sølvfarget buddha trykkBredde ca. 3,5 cm Lengde ca. 26 cm..
63,- 79,-
Buddha - Tigerøye
-50 %
Modell: Anheng
Smiling Buddha pendant -  tiger eye.Utskåret Buddha – TigerøyeSmilende Buddha er en kjent lykkebringer over hele verden.Buddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfulness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivå.Størrelse: ca 2,7 cm x 2,7 cm.Farge og tegninger ka..
119,- 239,-
Buddha Hode - Stort Buddha Hode - Stort
-50 %
Modell: Buddha hode
Stort buddha hode 52 cm - VeggdekorTøff thai buddha hode med oppheng bakBuddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfulness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivåEgner seg både inne og uteHøyde: ca. 52 cm Bredde: ca. 24 cm Dybde: 9 cmSølvfarget magnesiumoksid ..
899,- 1.799,-
Chakra - Rød - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Røkelsesholder i rød kleberstein7 chakra symboler er gravert ved hjelp av en spesiell laserteknikk Dette gjør disse røkelsesholderne til flotte små kunstverkBredde: ca. 5 cm Lengde: ca. 25 cm..
119,- 149,-
Chakra - Røkelsesholder Chakra - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Incense burner sandstone 7 chakraRøkelsesholder i sandsten med syv chakraHver farge og symbol representerer de forskjellige chakraene    Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre de..
159,- 199,-
Chakra - Sett med eteriske oljer
-25 %
Modell: Eteriske oljer
Sacred Chakra Essential Oil KitSettet inneholder 7x10ml eteriske oljeflasker med duftene; sitrongress, lotus, rose, sjasmin, eukalyptus, sedertre og lavendel. Krone chakra - intelligens, bevissthet - Lavendel Tredje øye chakra - intuisjon, oppfatning, fantasi - Seder Hals chakra - kommunik..
524,- 699,-
Chakra - Tredje øye - Røkelse Chakra - Tredje øye - Røkelse
-15 %
Modell: Røkelsespinner
Third Eye Chakra Incense Sticks - AjnaFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til tredje øye/panne chakraet Røkelsen representerer tredje øye chakraet som er knyttet til intuisjon og oppfatningRøkelsen har en deilig duft av lavendelInneholder: 30 stk røkelses..
127,- 149,-
Chakra meditasjon - Røkelsesholder Chakra meditasjon - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Incense burner sandstone 7 chakraRøkelsesholder i sandsten med de syv chakrafargene    Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre del av halsen - Blå     Hjerte chakra - Senter for brys..
119,- 149,-
Citrin - tromlet stein - 3-4cm
-30 %
Modell: Tromlet stein
Citrine natural A quality tumbled stones – 3-4cmCitrin er en gul kvarts, en såkalt solstein. Den tilfører glede, optimisme, frimodighet, livskraft og varme og fremmer selvsikkerhet og sinnsro. Fremmer også positiv styrke og innvirking på familie, forretninger og vennskap. Ved å bære et citrins..
83,- 119,-
Citrin - tromlet stein - 4-5cm
-30 %
Modell: Tromlet stein
Citrine natural A quality tumbled stones – 4-5cmCitrin er en gul kvarts, en såkalt solstein. Den tilfører glede, optimisme, frimodighet, livskraft og varme og fremmer selvsikkerhet og sinnsro. Fremmer også positiv styrke og innvirking på familie, forretninger og vennskap. Ved å bære et citrins..
139,- 199,-
Dalmatiner Jaspis - Wand Pendel Dalmatiner Jaspis - Wand Pendel
-33 %
Modell: pendel
Dalmatian Jasper Indian Wand PendulumVakker dalmentiner pendel med bergkrystall generator og perleDalmatiner Jaspis hjelper til å bearbeide fortiden, åpner for gjemte og kanskje glemte følelser Fremmer kontakt med egen kraft og hjelper oss å bruke denne positiv Forsterker følelsen av foren..
239,- 359,-
Dobbel dorje - Anheng
-50 %
Modell: Anheng
Vajra anhengDobbel dorje i messingStørrelse: 3,5 cm..
74,- 149,-
Drage - Bronse - Røkelsesholder Drage - Bronse - Røkelsesholder
-20 % Utsolgt
Modell: Røkelsesholder
Røkelsesholder i bronsefargeVakre dragemotiver på skål Lotus røkelsesholder ligger løst på skålLett å rengjøreDiameter: 10 cm Materiale: Zink legering..
159,- 199,-
Drage - Kobberfarget - Kjegle Røkelsesholder Drage - Kobberfarget - Kjegle Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
 Kobberfarget drage - Røkelseholder for kjeglerTenn en kjegle, sett den så inn i dragen og se røyken komme ut av munnen dens, akkurat som en ekte liten drage.Høyde: 9,5 cm Bredde: 6 cm Materiale: Harpiks..
143,- 179,-
Drage - Sølvfarget - Kjegle Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Sølvfarget drage - Røkelseholder for kjeglerTenn en kjegle, sett den så inn i dragen og se røyken komme ut av munnen dens, akkurat som en ekte liten drageHøyde: 9,5 cm Bredde: 6 cm Materiale: Harpiks..
143,- 179,-
Drømmefanger - Chakra Drømmefanger - Chakra
-30 %
Modell: Drømmefanger
Fargerik drømmefanger i chakrafargerFargenen representrer de syv chakraenen:    Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre del av halsen - Blå     Hjerte chakra - Senter for brystet - G..
132,- 189,-
Drømmefanger - oransje, svarte og turkise perler - Håndlaget
-30 %
Modell: Drømmefanger
Flott vinrød drømmefanger i skinn med perler og fjær Håndlaget av Navajo-indianere fra New Mexico i USADe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å fin..
209,- 299,-
Drømmefanger - Rosa/Lilla/Turkis - Stor
-30 %
Modell: Drømmefanger
Drømmefangere i turkis, rosa eller lillaFlotte drømmefangere med fjær og perler i vakre fargerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne vei..
139,- 199,-
Drømmefanger - Rosa/Turkis/Lilla Drømmefanger - Rosa/Turkis/Lilla
-30 %
Modell: Drømmefanger
Drømmefangere i turkis, rosa eller lillaHjerte med fjær og perlerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gjennom nettet. De setter ..
83,- 119,-
Drømmefanger - røde, oransje og blå perler - Håndlaget
-30 %
Modell: Drømmefanger
Flott vinrød drømmefanger i skinn med perler og fjær Håndlaget av Navajo-indianere fra New Mexico i USADe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å fin..
209,- 299,-
Drømmefanger - Svart/Hvit/Rød Drømmefanger - Svart/Hvit/Rød
-30 %
Modell: Drømmefanger
Drømmefangere i svart, hvit og rødFlotte drømmefangere med fjær og perler i vakre fargerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gje..
62,- 89,-
Drømmefanger - turkise og gule perler - Håndlaget
-30 % Utsolgt
Modell: Drømmefanger
Flott vinrød drømmefanger i skinn med perler og fjær Håndlaget av Navajo-indianere fra New Mexico i USADe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å fin..
209,- 299,-
Duftpinner - Friendship - Lavender Duftpinner - Friendship - Lavender
-50 %
Modell: Duftpinner
Frienship - Frienship isn't a big thing, it's a million little thingsFantastiske duftpinner med en herlig og behagelig duft av lavendelBambuspinnene vil trekke til seg olje når de settes ned i flasken, dette vil gi en jevn og delikat duft i rommet Styrken på duften reguleres av hvor mange p..
149,- 299,-
Duftvoks - Lemon Harvest Duftvoks - Lemon Harvest
-50 %
Modell: Duftvoks
Natural Wax Melts - Lemon HarvestNaturlig smeltevoks med deilig sitronduftLegg en voks i en aroma/oljelampe Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i rommet Når lyset slukkes, vil voksen s..
94,- 189,-
Elefant - Røkelsesholder Elefant - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Glitter Incense Holder with ElephantGlitrende røkelsesholder for pinner med et sjarmerende elefantdesign.Man kan sette røkelsespinne på elenfanten og i front av røkelsesholderen.Kommer i fem forskjellige farger – turkis, blå, gull, grønn og rødLengde ca. 26cm Bredde ca. 3,5cm Høyde..
143,- 179,-
Elegance - Røkelsesholder Elegance - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Naturlig kleberstein med moderne utseende.Enkelt og likevel så elegant!Denne røkelsesbrenneren er spesielt brukervennlig og varmebestandig på grunn av den tunge klebersteinen. Det er festet en ripebeskytter under røkelsesholderen.Høyde: 7,5 cm Diameter: 6 cmKan brukes til brenning ..
207,- 259,-
Elements - Lily of the Valley - Røkelsespinner Elements - Lily of the Valley - Røkelsespinner
Populær -16 %
Modell: Røkelsespinner
The aroma will carry the senses on a journey of relaxationDeilig røkelse med liljekonvallduft. Med sine skinnende hvite klokker og behagelige duft, er liljekonvall en av våre mest kjære vårblomster.Bruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen...
32,- 38,-
Elements - Red Rose - Røkelsespinner Elements - Red Rose - Røkelsespinner
-16 %
Modell: Røkelsespinner
This fantastic elements red rose incense sticks fills the air with a beautiful aromatic fragrance. This aroma helps to harmonize the mind and creates a romantic atmosphere.Røkelse med deilig roseduftBruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen...
32,- 38,-
Elements - Violet - Røkelsespinner Elements - Violet - Røkelsespinner
-16 %
Modell: Røkelsespinner
Each fragrance is picked thoughtfully to create an invigorating atmosphere and revitalise the body and senseNydelig fiol blomsterduftBruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholder. Nyt de friske og en..
32,- 38,-
Elephant - Rosewood - Røkelsessett Elephant - Rosewood - Røkelsessett
-15 %
Modell: Røkelsessett
Elephant Wooden Rosewood Incense Box SetStor og dekorativ røkelsesholder med flotte detaljerRøkelsesgavesettet inneholder 10 rosentre duftende røkelsespinner Mangotreesken har hvite elefanter og mandala trykk og fungerer både som røkelsesholder og oppbevaringDet finnes også to holdere f..
229,- 269,-
Fairy Tales Owl & Fairy - Drømmefanger
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med ugle og alvVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien ..
125,- 178,-
Fairy Tales Owl & Fairy - Drømmefanger - Stor Fairy Tales Owl & Fairy - Drømmefanger - Stor
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med ugle og fe – 33 cmVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne..
251,- 358,-
Feel Good - Sett med 8 etersike oljer Feel Good - Sett med 8 etersike oljer
-36 %
Modell: Eteriske oljer
Aromafume essential oils – Feel GoodFeel Good oljesett med 8 forskjellige eteriske oljer som får deg til å føle deg fantastisk.Setter inneholder flasker med Tetre, Frankincense, Ylang Ylang, Patsjuli, Kanelbark, Lavendel, Appelsin og EukalyptusSuperfin gave!100% naturlige og uforty..
579,- 899,-
Fiol - Røkelseskjegler Fiol - Røkelseskjegler
-16 %
Modell: Røkelseskjegler
Stamford Incense Cones - VioletUnn deg den søte, særegne duften av ferske fioler.Bruk av røkelseskjegler er enkelt. De tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kjeglen settes på et ildfast underlag. Nyt de friske og energigivende aromaene som sprer seg i..
38,- 45,-
Floral - Røkelse
-15 %
Modell: Røkelse
Blomster røkelse gavesettSettet består av 6 stk sekskantede esker, som inneholder 20 stk røkelsespinner, med hver sin duftLavendel – har en søt blomsterduft som fremmer en rolig avslappet atmosfære og hjelper til med å få en god natts søvn. Rød rose – Fyller luften med en nydelig aromatisk ..
169,- 199,-
Flower of life - Rund - Røkelsesholder Flower of life - Rund - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Rod holder flower of life – white metalVakker røkelsesskål i lyst metall med det kraftige flower of life eller livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres for. Innen hellig geometri anses det som et verdifullt symbol og et sterkt verktøy for åndelig utvikling.Diameter: ..
175,- 219,-
Flower of life - Blå - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Blå røkelsesholder med Livets blomst – KlebersteinFortryllende rom harmonisator med med det kraftige flower of life eller livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres for. Innen hellig geometri anses det som et verdifullt symbol og et sterkt verktøy for åndelig utvikling. ..
271,- 339,-
Flower of life - Buddha - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Livets blomst med buddhaRøkelsesholder i sort kleberstein Den fine lasergraveringen gjør disse røkelsesholderne til flotte små kunstverkBredde:10cm Lengde:10 cm ..
119,- 149,-
Flower of life - Kleberstein - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Røkelsesholder i kleberstein med livets blomst symbolDen fine lasergraveringen gjør disse røkelsesholderne til flotte små kunstverkFlower of life eller livets blomst symbolet styrker energien i alt det eksponeres for Innen hellig geometri anses det som et verdifullt symbol og et sterkt verk..
183,- 229,-
Flower of life - Lotus - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Livets blomst i lotusRøkelsesholder i sort kleberstein Den fine lasergraveringen gjør disse røkelsesholderne til flotte små kunstverkBredde:10cm Lengde:10 cm ..
119,- 149,-
Flower of life - Messing - Røkelsesholder Flower of life - Messing - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Net vessel flower of life – MessingFlott design med enkel funksjonalitet for resin/harpiks, løsrøkelse osvFlower of life/ livets blomst brenner med sikt. Den enkle håndteringen er ikke bare egnet for nybegynnere, men også for de som ikke liker å brenne med sand. Her plasserer du bare kullet ..
279,- 349,-
Flower of life - Svart - Røkelsesholder Flower of life - Svart - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Røkelsesholder i klebersteinRundt svart røkelsesholder i kleberstein med gravert Flower of life/ livets blomst symbolDet kraftige flower of life eller livets blomst symbolet styrker energien i alt det eksponeres for. Innen hellig geometri anses det som et verdifullt symbol og et sterkt verk..
239,- 299,-
Flower of life Lotus - Kleberstein - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Røkelsesholder i kleberstein med lotus og livets blomst symbolDen fine lasergraveringen gjør disse røkelsesholderne til flotte små kunstverkFlower of life eller livets blomst symbolet styrker energien i alt det eksponeres for Innen hellig geometri anses det som et verdifullt symbol og et st..
183,- 229,-
Forest Unicorn - Røkelsespinner
-16 %
Brand: Anne Stokes Modell: Røkelsespinner
Forest Unicorn Incense Sticks by Anne StokesVekk opp din magi røkelse har en deilig duft av hvite roserBruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholder. Nyt de friske og energigivende aromaene som sprer..
32,- 38,-
Fresh Matcha Scentsual - Røkelse Fresh Matcha Scentsual - Røkelse
-15 %
Brand: Nippon Kodo Modell: Japansk røkelse
Fresh Matcha (Fresh Green Tea) Scentsual Incense – Nippon Kodo, naturlig røkelse av høy kvalitetFresh Matcha er en del av Scentsual-serien med røkelse produsert av den japanske produsenten Nippon Kodo. Den nybryggede aromaen til en kanne med grønn te fanges med hell i disse røkelsespinnene...
127,- 149,-
Frosk - Røkelsesholder Frosk - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Cone holder  – FrogRøkelsesholder for kjeglerøkelseSøt, liten frosk i messing for kjeglerøkelseLengde: 7 cm Diameter skål: 5 cm Messing..
143,- 179,-
Fugl - Blå - Vindspill Fugl - Blå - Vindspill
-29 %
Brand: Lisa Parker Modell: Vindspill
Sitting Blue Bird Windchime with BellHenges et sted der vinden forsiktig kan blåse gjennom og skape herlige, beroligende musikalske toner.Fugler knyttes til frihet, fantasi, intuisjon, forestillingsevne og evne til å komme i kontakt med det overnaturligeLike fin inne som uteBredde: 4..
199,- 279,-
Ganesha - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Incense burner sticks & cones – GaneshRundt røkelsesholder i tre, utsmykket med Ganesha Egner seg godt for både pinner og kjeglerDiameter: 10 cm  ..
95,- 119,-
Gavepose - Angel Rose - Liten
-41 %
Brand: Anne Stokes Modell: gavepose
Gavepose med engel og rose motiv, designet av Anne StokesAnne Stokes er kjent for sin kunst som spenner seg fra vakre feer til voldsomme drager, fra det mystiske til det gotiske.Bredde: 12 cm Høyde:   16 cm..
29,- 49,-
Gavepose - Water dragon - Medium
-31 %
Brand: Anne Stokes Modell: gavepose
Gavepose med vanndrage motiv, designet av Anne StokesAnne Stokes er kjent for sin kunst som spenner seg fra vakre feer til voldsomme drager, fra det mystiske til det gotiskeBredde: 19 cm Høyde:  23 cm..
38,- 55,-
Geranium - Røkelseskjegler
-16 %
Modell: Røkelseskjegler
Stamford Incense Cones - GeraniumFyll ditt hjem med denne lyse og gode aromaen til geranium som har en søt blomsterduft med undertoner av rose og mynteBruk av røkelseskjegler er enkelt. De tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kjeglen settes på et ildf..
38,- 45,-
Glimpse Of A Unicorn - Røkelsespinner Glimpse Of A Unicorn - Røkelsespinner
Populær -16 %
Brand: Anne Stokes Modell: Røkelsespinner
Glimpse Of A Unicorn Incense Sticks by Anne StokesGlimt av en enhjørning røkelse har en deilig duft av sandeltreBruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholder. Nyt de friske og energigivende aromaene ..
32,- 38,-
Golden Healer - tromlet stein - 1,5-2cm Golden Healer - tromlet stein - 1,5-2cm
Populær -31 %
Modell: Tromlet stein
Golden healer (limonite quartz) tumbled stones – 1,5-2cmGolden Healer, limonitt er en høyvibrasjonskrystall og en mesterhealer, den hever vibrasjoner, forsterker intensjoner og frigjør blokkeringer i hele kroppen. En fantastisk kroppsbalanser, som justerer yin og yang og leder deg til å gjøre p..
41,- 59,-
Golden Sheen Obsidian - tromlet stein
Populær -31 %
Modell: Tromlet stein
Golden sheen obsidian tumbled stones A quality – 1,5-2cmGolden Sheen Obsidian har en lys energi som er annerledes enn den rene svarte. Det er en styrkende stein som beskytter og jorder, noe som er spesielt bra for alle som befinner seg i trøbbel eller rett og slett er misfornøyd med livet sitt. ..
20,- 29,-
Goloka - 3 Konger - Resin Røkelse
Populær -15 %
Modell: Resin røkelse
Goloka Three Kings Resin IncenseRøyken som slippes ut av harpiksrøkelse har blitt brukt til å rense negative energier i århundrer.3 konger harpisk røkelse har en nydelig duft som er kjent for å fjerne negative energier og kobler oss opp mot høyere vibrasjoner. Brukes også for å helbrede, ba..
118,- 139,-
Goloka - Copal - Resin Røkelse
-15 %
Modell: Resin røkelse
Goloka Copal Resin IncenseFor tusenvis av år siden ble Copal betraktet som en hellig harpiks av mayaer og aztekere i Mexico og Sentral-Amerika. Mayaene pleide å tilby Copal til gudene som en av de mest verdifulle tingene sammen med tobakk og kakao. I dag brukes copal fortsatt i sjamanistiske se..
110,- 129,-
Goloka - Energising - Eterisk oljeblanding
-30 %
Modell: eterisk oljeblanding
Goloka Blend Natural Essential Oil EnergisingDenne eteriske oljeblanding fra Goloka er 100% naturlig og sammensatt av etersike oljer med peppermynte, rosmarin og sitron som gir et boost med god energi, optimaliserer konsentrasjonen og gir deg muligheten til å få det beste ut av dagen din.Pep..
125,- 179,-
Goloka - Immunity Booster - Eterisk oljeblanding
-30 %
Modell: eterisk oljeblanding
Goloka Blend Natural Essential Oil Immunity BoosterDenne eteriske oljeblanding fra Goloka er 100% naturlig og sammensatt av etersike oljer med rosmarin, kanel og tetre, som øker immunforsvaret, er rik på antioksidanter og har antibakterielle funksjoner.Rosmarin - med sin antiseptiske og styr..
125,- 179,-
Goloka - Myrrh - Resin Røkelse
-15 %
Modell: Resin røkelse
Goloka Myrrh Resin IncenseRøyken som slippes ut av harpiksrøkelse har blitt brukt til å rense negative energier i århundrer, og myrra har blitt brukt siden antikken som parfyme og røkelse til medisinske og hellige formål.Det er en populær duft som sies å bidra til avslappende søvn og gir ber..
118,- 139,-
Goloka - Pure Sambrani - Resin Røkelse
-15 %
Modell: Resin røkelse
Goloka Pure Sambrani Resin IncenseRøyken som slippes ut av harpiksrøkelse har blitt brukt til å rense negative energier i århundrer.Goloka Sambrini kjent som benzoinharpiks og er en vanlig ingrediens i røkelse og parfyme på grunn av sin søte vanilje aroma og jordaktig balsam tone. Sambrani b..
118,- 139,-
Goloka - Sandeltre - Resin Røkelse
-15 %
Modell: Resin røkelse
Goloka Sandalwood Resin IncenseSandeltre har en litt søtlig, tung og treaktig duft. Den er kjempefin ved meditasjon, da den hjelper deg å vise tillit ved å bidra til å styrke dine indre subtile energier.Røyken som slippes ut fra harpiksrøkelse har blitt brukt til å fjerne negative energier i..
110,- 129,-
Goloka Organica Astagandha - Røkelsespinner
-14 %
Modell: Røkelsespinner
Goloka Organika Astagandha Incense SticksGoloka Organika Astagandha Naturlig Masala røkelsespinner Astagandha har blitt anerkjent som en religiøs og åndelig røkelse over hele verden. Astagandha er kjent for sine store egenskapene og fordelene ved bruken av urter har blitt vurdert ved fremstilli..
36,- 42,-
Goloka Organica Kastoori - Røkelsespinner
-14 %
Modell: Røkelsespinner
Goloka Organika Kastoori Incense SticksGoloka Organika Kastoori Naturlige Masala røkelsespinner Kastoori også kjent som 'Musk', har blitt kjent for sin religiøse og åndelige bruk over hele verden. De tre vise menn kjente til fordelene med kastoori og brukte den for dens aromatiske og terapeutis..
36,- 42,-
Gothic Prayer - Røkelsespinner Gothic Prayer - Røkelsespinner
Populær -16 %
Modell: Røkelsespinner
Gothic Prayer Incense SticksGotisk bønn røkelse har en nydelig musk duft - serien fra Anne Stokes.Bruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholder. Nyt de friske og energigivende aromaene som sprer seg ..
32,- 38,-
Grå agat - tromlet stein - 1,5-2cm Grå agat - tromlet stein - 1,5-2cm
-31 %
Modell: Tromlet stein
Medium grå agatGrå agat skaper en følelsesmessig, fysisk og intellektuell balanse. Hjelper til med å sentrere og stabilisere fysisk energi. Den helbreder indre sinne, fremmer kjærlighet og mot til å starte på nytt. Bruk denne steinen til å fremme kjærlighet, bringe overflod, avlaste stress og ..
27,- 39,-
Grå agat - tromlet stein - 2-3,5cm Grå agat - tromlet stein - 2-3,5cm
-31 %
Modell: Tromlet stein
Stor grå agatGrå agat skaper en følelsesmessig, fysisk og intellektuell balanse. Hjelper til med å sentrere og stabilisere fysisk energi. Den helbreder indre sinne, fremmer kjærlighet og mot til å starte på nytt. Bruk denne steinen til å fremme kjærlighet, bringe overflod, avlaste stress og fo..
41,- 59,-
Gråbeige - Røkelsesholder Gråbeige - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Gråbeige keramikk skålFyll skålen med sand før det brennes røkelse.Høyde: 5 cm Diameter: 10 cmMateriale: keramikk..
151,- 189,-
Grønn Aventurin - Anheng
-36 %
Modell: Anheng
Pendant green aventurine – 4 cmOverflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig. Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker. Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss. God ved meditasjon og visualisering. Fin for å dempe spenninger og stress, samt oppmuntrer til å gi slipp på gam..
89,- 139,-
Grønn Jaspis - tromlet stein - 2-3cm
-29 %
Modell: Tromlet stein
Green jasper tumbled stones A quality – 2-3cmGrønn jaspis er stenen for balanse og helbredelse. Den er fin å bruke i tider med mye stress, da den gir oss en følelse av helthet og ro, samtidig som den beskytter mot negativ energi. Fremmer kreativitet, handling og lidenskap i dine romantiske for..
32,- 45,-
Grønn Jaspis - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Green jasper – Spiral carved pendulumGrønn jaspis er stenen for balanse og helbredelse. Den er fin å bruke i tider med mye stress, da den gir oss en følelse av helthet og ro, samtidig som den beskytter mot negativ energi. Fremmer kreativitet, handling og lidenskap i dine romantiske forhold og ..
179,- 239,-
Grønn kvarts - tromlet stein
-31 %
Modell: Tromlet stein
Green quartz tumbled stones A quality – 2-2,5cmGrønn kvarts har en forbløffende helbredende egeskap når du bruker eller bærer den, da kobles dens frekvens gjennom hjertechakraet, og stabilisere og åpner opp for de positive kjærlighetsvibrasjonsenergiene som øker din kjærlighet til andre og til d..
27,- 39,-
Grønn kvarts - tromlet stein - Large
-30 %
Modell: Tromlet stein
Green quartz tumbled stones A quality – 3-4cmGrønn kvarts har en forbløffende helbredende egeskap når du bruker eller bærer den, da kobles dens frekvens gjennom hjertechakraet, og stabilisere og åpner opp for de positive kjærlighetsvibrasjonsenergiene som øker din kjærlighet til andre og til deg..
48,- 69,-
Guardian of the north - Drømmefanger - Gigant
-40 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Gigant stor drømmefanger med ulv – nordens vokterVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klare..
719,- 1.199,-
Guardian of the North - Drømmefanger - Stor
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med ulv– 33 cmVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien g..
251,- 358,-
Guidance wolf - Drømmefanger - Stor
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med ulver – 33 cmVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veie..
251,- 358,-
Gul Jaspis - tromlet stein - 2-2,5cm
-31 %
Modell: Tromlet stein
Yellow jasper tumbled stones A quality – 2-2,5cmGul Jaspis er flott for beskyttelse under åndelig arbeid eller fysiske reiser. Den avgir beroligende energi som lindrer bekymringer, mentalt press og stress og gir dermed en avslappende følelsesmessig og fysisk tilstand. Dens energi gir også en b..
27,- 39,-
Gul Jaspis - tromlet stein - 3cm
-31 %
Modell: Tromlet stein
Yellow jasper tumbled stones A quality – 3cmGul Jaspis er flott for beskyttelse under åndelig arbeid eller fysiske reiser. Den avgir beroligende energi som lindrer bekymringer, mentalt press og stress og gir dermed en avslappende følelsesmessig og fysisk tilstand.Dens energi gir også en bed..
41,- 59,-
Gul Jaspis - tromlet stein - 4cm
-30 %
Modell: Tromlet stein
Yellow jasper tumbled stones A quality – 4cmGul Jaspis er flott for beskyttelse under åndelig arbeid eller fysiske reiser. Den avgir beroligende energi som lindrer bekymringer, mentalt press og stress og gir dermed en avslappende følelsesmessig og fysisk tilstand. Dens energi gir også en bedre..
55,- 79,-
Hamsa - Love - Røkelsesholder Hamsa - Love - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Hamsa's Love Hand Incense Stick BurnerHamsa, også kalt Fatimas hånd eller Miriams håndBeskyttende hånd som sies å bringe sin eier lykke, hell, helse og en god framtid. I håndflaten er det et øye, dette representerer det onde øyet og vil gi beskyttelse mot onde krefter. I midten av hjertet ..
175,- 219,-
Hana no Hana - Assorted Floral - Røkelse Hana no Hana - Assorted Floral - Røkelse
-15 %
Brand: Nippon Kodo Modell: Japansk røkelse
Hana no Hana Assorted Floral incense – Nippon Kodo – 30 stk røkelsespinnerHer får man de tre beste blomsterduftene av Hana no Hana sammen i en flott eskeBlomsterduftene i esken: Rose - en søt, blomster- og treaktig duft, med myke og blomstrende toner av rose og vanilje, med et snev av krydd..
254,- 299,-
Heliotrop - tromlet stein
-31 %
Modell: Tromlet stein
Bloodstone/Heliotrope tumbled stones  – 2 - 2,5cmDens vibrasjoner kan hjelpe deg til å ta beslutninger, spesielt knyttet til åndelige saker, og hjelper deg med å utvikle intuisjonen din. Det er en sten som arbeider langsomt – men intenst. Å meditere med denne steinen er nyttig, da dette kan hje..
34,- 49,-
Hematitt - tromlet stein
Nyhet -29 %
Modell: Tromlet stein
Hematite A quality – 2cmHematitt, også kalt blodstein, har et spesielt utseende, svart og sølv på samme tid. Løser opp og endrer negativitet til universell ren kjærlighet, og brukes til å stimulere ønsket om fred, selvkontroll og indre lykke. Jorder, helbreder, bygger opp indre styrke, skjerpe..
32,- 45,-
Hjerte - Drømmefanger
-30 %
Modell: Drømmefanger
Drømmefangere i turkis, lilla og rosaHjerte med fjær og perlerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gjennom nettet. De setter seg..
53,- 76,-
Hjerte - Rød Stjernestein - Anheng med reim Hjerte - Rød Stjernestein - Anheng med reim
-30 %
Modell: anheng med kjede
Healing Stone Pendant - Red goldstoneNydelig rød stjernestein hjerte med krystallOvervinner negative tanker og mønstre Lysner sinnet og gir styrke og varme HarmonisererChakra: rotAnheng lengde: 3 cm Reim: 44 cm..
139,- 199,-
Hjerter - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Brass Burner with Hearts & HandDenne røkelsesholderen i messing med hjertedesign kan brukes til brenning av røkelseskjegler og harpiks, eller til å brenne kullbrikker i. Lokket er avtagbart og røyken slipper ut gjennom de små hjerteformede hullene på lokket. Det buede håndtaket på denne brenne..
183,- 229,-
Hubble Bubble Cat and Kitten - Drømmefanger Hubble Bubble Cat and Kitten - Drømmefanger
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med katterVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gjenn..
125,- 178,-
Hvit Howlitt - tromlet stein
Populær -31 %
Modell: Tromlet stein
Howlite tumbled stones white A quality – 1,5-2cmHowlitt er en stein for emosjonell helbredelse som inneholder vibrasjoner som direkte resonerer med rot- og kronechakraene. Dette er en unik kombinasjon, der howlitt åpner opp inngangsportalene på motsatte punkter av den eteriske kroppen. Har en ..
20,- 29,-
Indisk agat - tromlet stein - 1,5-2,5cm
-29 %
Modell: Tromlet stein
Indian agate tumbled stones – 1,5-2,5cmDenne steinen er kjent for å bringe en følelse av klarhet og ro inn i livet ditt. Det regnes også som en stabiliserende stein, som kan bidra til å holde deg fokusert og på sporet. Det er en beroligende stein som har kraften til å redusere stress og angst. ..
25,- 35,-
Japansk Katt - Røkelsesholder Japansk Katt - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Authentic Japanese Cat Incense HolderEn søt liten keramisk katterøkelsesholder.Autentisk japansk keramisk katterøkelsesholder, laget i Japan. Passer godt for japanske pinner, og andre typer.Størrelse: ca. 6cmFra Japan..
159,- 199,-
Jasmine Orient - Ayurveda - Oil perfume Jasmine Orient - Ayurveda - Oil perfume
-50 %
Modell: Parfyme olje
Jasmine Orient Ayurveda Fragrance Oil - Song of India – Oil perfumeSong of India Natural Ayurvedic Fragrance Oil er laget med rene eteriske oljer utvunnet fra blomster, blader, røtter og trær. Når aromaene blir eldre, modnes de og blir mørkere, tykkere og får en enda mer behagelig duft.Ayur..
149,- 299,-
Jumbo - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Røkelsesholder for to røkelsesspinnerEkstra bred røkelsesholder Her kan du brenne to røkelsespinner på samme tidVelg mellom: Oransje - Ganesha Lilla - Elefant Gul - Pentagram Grønn - Buddha Rød - Ohm Svart - Yin yangBredde: 7 cm Lengde: 26 cmMateriale: Mango tre..
111,- 139,-
Ka Fuh - White Plum - Røkelse Ka Fuh - White Plum - Røkelse
-15 %
Brand: Nippon Kodo Modell: Japansk røkelse
Ka-Fuh White Plum incense – Nippon Kodo – 50 stk røkelsespinnerKa-Fuh hvit plomme røkelse er en delikat duftende blomsterrøkelse inspirert av blomstene til et hvitt plommetre.Navnet Ka-Fuh oversettes som "duften av blomster i vinden", og er en fin måte å beskrive nøyaktig hvordan denne røkel..
135,- 159,-
Kalsedon - tromlet stein - Large
-30 %
Modell: Tromlet stein
Chalcedony tumbled stones mix A quality – 3-4cmKalsedon bringer sinnet, kroppen og ånden i samsvar. Steinen fjerner tvil om seg selv og bygger selvtillit. Det å bruke denne steinen til å meditere vil hjelpe en å bli en mer åpen og entusiastisk person. For de som opplever hyppige anfall med irr..
48,- 69,-
Kalsedon - tromlet stein - medium
-31 %
Modell: Tromlet stein
Chalcedony tumbled stones mix A quality – 2-3cmKalsedon bringer sinnet, kroppen og ånden i samsvar. Steinen fjerner tvil om seg selv og bygger selvtillit. Det å bruke denne steinen til å meditere vil hjelpe en å bli en mer åpen og entusiastisk person. For de som opplever hyppige anfall med irr..
34,- 49,-
Karneol - tromlet stein
Populær -31 %
Modell: Tromlet stein
Carnelian tumbled stones A quality – 1,5-2cmGir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som er. Styrker kroppens energibaner, øker arbeidsglede, hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om, gir styrke og selvtillit, fjerner tvil og negative tanker. Bruk denne kraftige stenen hvis du trenge..
20,- 29,-
Kasir - sølv - Røkelsesholder Kasir - sølv - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Kasir - Sølvfarget røkelsesbrennerFlott design med sitt moderne utseende og enkle funksjonalitetHøyde: 8 cm Bredde: 13,5 cmSølvfarget jern..
239,- 299,-
Kasir - Svart - Røkelsesholder Kasir - Svart - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Kasir - Svart røkelsesbrennerFlott design med sitt moderne utseende og enkle funksjonalitetHøyde: 8 cm Bredde: 13,5 cmFarget jern..
239,- 299,-
Kazedayori - Spring - Røkelse Kazedayori - Spring - Røkelse
-15 %
Brand: Nippon Kodo Modell: Japansk røkelse
Kazedayori Spring Incense – Nippon Kodo – 360 stk røkelsespinnerKazedayori Spring røkelse er ett av fire produkter produsert av det japanske firmaet Nippon Kodo for å representere årstidene.Vårrøkelsens duft er bulgarsk rose og oljen som brukes til å produsere duften er høstet fra roseblader..
509,- 599,-
Kazedayori - Summer - Røkelse Kazedayori - Summer - Røkelse
-15 %
Brand: Nippon Kodo Modell: Japansk røkelse
Kazedayori Summer Incense – Nippon Kodo – 360 stk røkelsespinnerKazedayori Summer røkelse er ett av fire produkter produsert av det japanske firmaet Nippon Kodo for å representere årstidene.Sommer Kazedayori røkelse henter inspirasjon fra den japanske lotusblomsten, og har noter av liljekonv..
509,- 599,-
Kinesisk drage - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Chinese Dragon Incense Stick & Cone HolderRundt røkelsesholder i tre, utsmykket med Kinesisk drageEgner seg godt for både pinner og kjeglerDiameter: 10 cmMateriale: mangotre Fra India  ..
95,- 119,-
Lavastein - Anheng
-36 %
Modell: Anheng
Pendant lava rock – 4 cmLavastein, energistenen som gir deg fornyelsens kraft og stimulerer til å se fremover. Den vil fremme mot, øke din viljestyrke og utholdenhet. Steinen fremhever positiv atferd og vil gi deg utholdenhet til å avslutte ethvert prosjekt eller plan. Balanserer yin og yang...
89,- 139,-
Livets frø - Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med livets frø/seed of life symbolLivets frø, det kraftige symbolet for åndelig utvikling Åpner opp for nye veier og ideerDiameter: 4cm MessingFra India..
99,- 199,-
Lotus med symboler
-50 %
Modell: Anheng
Lotus sølvforgylt messing anheng med symbolerMateriale: Messing Størrelse: ca.2,8 cm  ..
99,- 199,-
Love Angel - Røkelsespinner Love Angel - Røkelsespinner
-16 %
Brand: Anne Stokes Modell: Røkelsespinner
Englekjærlighet røkelseFrisk opp hjemmet ditt med roseduftende røkelsespinner. .Denne aromaen bidrar til å harmonisere sinnet og skaper en romantisk atmosfære.Bruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesh..
32,- 38,-
Loyal Companions Wolf - Drømmefanger - Gigant
-40 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Gigant stor drømmefanger med ulverVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne ..
719,- 1.199,-
Magic Angel - Røkelsespinner Magic Angel - Røkelsespinner
-16 %
Brand: Anne Stokes Modell: Røkelsespinner
Magisk engle røkelseFrisk opp hjemmet ditt med aloe vera røkelsespinner. Denne røkelsen har en fantastisk klar og lys duft som gleder sansene og lukter vakkert i alle rom.Bruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i ..
32,- 38,-
Magic Spell - Friendship - Røkelsespinner
-15 %
Modell: Røkelsessett
Floral 'Friendship' Spell Incense SticksFlott røkelsessett - FriendshipDette settet med røkelse av magisk trylleformel inkluderer 15 røkelsespinner med blomsterduft og en matchende pentagramholder i tre. Enten den brukes til trolldom eller hverdagslig nytelse, er den perfekt for å ledsage t..
118,- 139,-
Magic Spell - Love - Røkelsespinner
-15 %
Modell: Røkelsessett
Rose 'Love' Spell Incense SticksFlott røkelsessett - LoveDette settet med røkelse av magisk trylleformel inkluderer 15 røkelsespinner med rose duft og en matchende pentagramholder i tre. Enten den brukes til trolldom eller hverdagslig nytelse, er den perfekt for å ledsage trylleformler av k..
118,- 139,-
Magic Spell - Protection - Røkelsespinner
-15 %
Modell: Røkelsessett
Black Opium 'Protection' Spell Incense SticksFlott røkelsessett - ProtectionDette settet med røkelse av magisk trylleformel inkluderer 15 røkelsespinner med opium duft og en matchende pentagramholder i tre. Enten den brukes til trolldom eller hverdagslig nytelse, er den perfekt for å ledsag..
118,- 139,-
Malakitt - Anheng
-36 %
Modell: Anheng
Pendant malachite synthetic – 4 cmSyntetisk malakitt anhengMalakitt symboliserer styrke av vennskap og styrke av empatisk innsikt. Låser opp hemninger og sosial forlegenhet, slik at du lettere kan få kontakt med menneskene rundt deg.Lengde: 4 cm Sølvfarget metallinnfatningFarge og ..
89,- 139,-
Mandala - Røkelsesholder Mandala - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Incense burner sandstone mandala flowerRøkelsesholder i sandsten med mandala blomstStørrelse:10x10 cmMateriale: sandstein, digitalt trykt..
119,- 149,-
Mandala 1 - Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med mandala mønsterDiameter: 4cm MessingFra India..
99,- 199,-
Mandala and Yantra - Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med yantra symbol. Yantra er geometriske symboler som gir befrielse til sinnet under meditasjon, men også etter at meditasjonen er ferdigDiameter: 4cm MessingFra India..
99,- 199,-
Mandala Røkelsessett
-15 %
Modell: Røkelsessett
Mandala Incense Gift Set in Wooden Gift BoxFlott røkelsessett i treeske med glasslokk100 stk røkelsespinner 40 stk kjegler med utvalgte røkelesesdufter i fargene grønn, lilla, rosa og oker 1 stk elefant røkelsesholder Høyde: ca. 4,5 cm Bredde: ca.15 cm Dybde: ca.13 cmFra India..
237,- 279,-
Måne og stjerner - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Incense burner sticks – Moon & StarRundt røkelsesholder i polert tre, utsmykket med måne og stjerner. Med denne røkelsesholderen kan man brenne opp til fire røkelsespinner samtidig.Diameter: ca.10 cm..
95,- 119,-
Matcha - Herb & Earth Bamboo - Røkelse
-15 %
Brand: Nippon Kodo Modell: Japansk røkelse
Matcha - Herb & Earth Bamboo Incense – Nippon Kodo, naturlig røkelse av høy kvalitetMatcha – Forfriskende, myk og grønnMatcha Herb & Earth er en japansk røkelse laget av Nippon Kodo. Når disse røkelsespinnene brennes, avgir de en livlig, oppløftende duft med en krydret undertone.Aromatis..
83,- 98,-
MegaFizz Hearts - Chocolate with Coconut Bits
-51 %
Modell: Badehjerte
Sjokoladehjerte med kokosbiter - BadebombeBadebomber gjør et bad ekstra velduftende og godt.Slipp hjertet ned i badevannet. Nyt mens hjertet bruser og slipper løs deilige dufter. Velvære vil fylle alle sanser, og stive muskler vil slippe taket.Badebombene lukter himmelsk og er av høy kv..
29,- 59,-
MegaFizz Hearts - Very Berry & Vanilla with Coconut Bits
-51 %
Modell: Badehjerte
Bær og vaniljehjerte med kokosbiter - BadebombeBadebomber gjør et bad ekstra velduftende og godt.Slipp hjertet ned i badevannet. Nyt mens hjertet bruser og slipper løs deilige dufter. Velvære vil fylle alle sanser, og stive muskler vil slippe taket.Høyde: 8 cm Bredde: 7,5 cm Dybde: 2 ..
29,- 59,-
Messing - Røkelsesholder Messing - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Brass Screen Top Incense Burner with FeetVakker messing røkelsesholder med føtterDenne røkelsesbrenneren i messing er ideell for å brenne løs røkelse eller harpiks takket være rutenett og at røkelsesholderen har føtter. Plasseres på varmebestandige overflater mens du brenner og la den stå t..
279,- 349,-
Metatron - Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med metatron symbolMetatron symbolet representerer balansen og energien i universet.Diameter: 3,5cm MessingFra India..
89,- 179,-
Midnight Messenger - Røkelsespinner
-16 %
Brand: Anne Stokes Modell: Røkelsespinner
Midnight Messenger Incense Sticks by Anne StokesMidnatt budbringer røkelse har en nydelig duft av vaniljeBruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholder. Nyt de friske og energigivende aromaene som spr..
32,- 38,-
Mobil - Buddha - Stor Mobil - Buddha - Stor
-30 %
Modell: Mobil-vindspinner
Stor mobil - BuddhaBuddha vindspinner skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenDen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stillestående negativitet og dårlig energi, bringer dem i flyt, for så å få de til å fordrive. Samtidig stimulerer den energi..
489,- 699,-
Mobil - Ganesha - Stor Mobil - Ganesha - Stor
-30 %
Modell: Mobil-vindspinner
Stor mobil/vindspinner - GaneshaGanesha vindspinner skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenDen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stillestående negativitet og dårlig energi, bringer dem i flyt, for så å få de til å fordrive. Samtidig stimule..
489,- 699,-
Mobil - Kronechakra - Stor Mobil - Kronechakra - Stor
-30 %
Modell: Mobil-vindspinner
Stor mobil/vindspinner - Crown ChakraKronechakra vindspinner skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenDen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stillestående negativitet og dårlig energi, bringer dem i flyt, for så å få de til å fordrive. Samtidi..
489,- 699,-
Mobil - Livets blomst - Dobbel
-30 %
Modell: Mobil-vindspinner
Mobil - vindspinner med livets blomst – dobbelTo livets blomst mobiler/vindspinnere hengende med to grønne glasskuler og nederst en vakker krystall – Ekstra lang mobil med totallengde på 210 cmDette gamle kosmiske symbolet skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal ..
629,- 899,-
Mobil - Lotus med Livets blomst - Stor Mobil - Lotus med Livets blomst - Stor
-30 %
Modell: Mobil-vindspinner
Stor mobil - Lotus vindspinner med livets blomstDette gamle kosmiske symbolet skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenDen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stillestående negativitet og dårlig energi, bringer dem i flyt, for så å få de til å ..
489,- 699,-
Moon Angel - Røkelsespinner Moon Angel - Røkelsespinner
-16 %
Brand: Anne Stokes Modell: Røkelsespinner
Måne engle røkelseFrisk opp hjemmet ditt med blomsterduftende røkelsespinner. Denne røkelsen gleder sansene og lukter vakkert i alle rom og fremmer indre ro.Bruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelseshol..
32,- 38,-
Mother of Pearl skjell - Stort 14 -16 cm - Røkelsesholder Mother of Pearl skjell - Stort 14 -16 cm - Røkelsesholder
-20 %
Modell: røkelsesholder
Mother of Pearl Shell with pearlsStort og vakkert perlemorskjell med ekte perleSkjellet har en vakker perlemorglans på innsiden, som gir et nydelig fargespill.Smudging er en gammel indianerpraksis, der bunter med urter og/eller velduftende tresorter, som f.eks hvit salvie og palo santo b..
159,- 199,-
Mugglestein - tromlet stein
-31 %
Modell: Tromlet stein
Mugglestone tumbled stones A quality – 2-2,5cmMugglestein (Tigerjern), er en jordingsstein og er kjent som en stein av styrke, fokus og motivasjon. Den fremmer mot, selvtillit og vitalitet. Meget effektiv for balansering av kropp og sinn. Avdekker dypt forankrede følelser og kan hjelpe deg med..
27,- 39,-
Mystical air - Scented Air Freshener
-41 %
Modell: Luftfrisker
LuftfriskereDisse luftfriskerne har gode dufter som er perfekte til å henge i bilen eller i et rom for å skape en friskere duft.Du kan velg mellom: Pentagram – Vanilje Triquetra –  Vanilje Triple moon – Vanilje Broomstick – Rose Mystical coffin – Vanilje Moon Phases – FerskenPerfek..
35,- 59,-
Nag Champa Agarbatti - Røkelsespinner
Populær -15 %
Brand: Nag Champa Modell: Røkelsespinner
Nag Champa Agarbatti- Sai BabaVerdens mest kjente røkelse!Lukten er karakteristisk og ikke for overveldende, treaktig og frisk med hint av sandeltre.Bruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholder ..
33,- 39,-
Nag Champa Arabian Oudh - Røkelsespinner
-15 %
Brand: Nag Champa Modell: Røkelsespinner
Nag Champa Arabian Oudh - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag ChampaDenne treaktige, muskaktige duften sies å forbedre mental klarhet og åpne de øvre chakraeneBruk av røkelsepinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Pla..
33,- 39,-
Nag Champa Aromatic Frankincense - Røkelsespinner
-15 %
Brand: Nag Champa Modell: Røkelsespinner
Nag Champa Aromatic Frankincense - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag ChampaAromatic Frankincense har en søt, jordnær og rensende harpiksaktig duftnote. Den har blitt brukt til å hjelpe å helbrede kropp, sinn og sjel. Fin å bruke til meditasjon og kultiverin..
33,- 39,-
Nag Champa Ayurveda - Røkelsespinner
Populær -15 %
Brand: Nag Champa Modell: Røkelsespinner
Nag Champa Ayurveda - SatyaSkap en stressfri og avslappende atmosfære med duftene av seder, gran, furu og aloe vera Super ved meditasjon da røkelsen roer sinnetBruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelses..
33,- 39,-
Nag Champa Black Diamond - Røkelsespinner
-15 %
Brand: Nag Champa Modell: Røkelsespinner
Nag Champa Black Diamond - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag ChampaBruk av røkelsepinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholder Nyt de friske og energigivende aromaene som sprer se..
33,- 39,-
Nag Champa Celestial - Røkelsespinner
Populær -15 %
Brand: Nag Champa Modell: Røkelsespinner
Nag Champa Celestial  - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag Champa,Bruk av røkelsepinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholder Nyt de friske og energigivende aromaene som sprer seg ..
33,- 39,-
Nag Champa Copal - Røkelsespinner
-15 %
Brand: Nag Champa Modell: Røkelsespinner
Nag Champa Copal - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag ChampaNag Champa Copal Røkelse har en balasamico, kremet, treaktig duft. Copal er kjent for å være en kraftig røkelse ved bruk under meditasjon. Den er knyttet til kronechakraet, og utdyper forbindelsen t..
33,- 39,-
Nag Champa Dark Cinnamon - Røkelsespinner
Populær -15 %
Brand: Nag Champa Modell: Røkelsespinner
Nag Champa Dark Cinnamon - SatyaHar en nydelig duft av søtlig, varm og krydret kanelBeriket med en varm og jordaktig duft, hjelper den til å vitalisere kropp og sinn. Reduserer utmattelse og stimulerer sirkulasjonen.Røkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag Champa ..
33,- 39,-
Nag Champa Divine Blessing - Røkelsespinner
-15 %
Brand: Nag Champa Modell: Røkelsespinner
Nag Champa Divine Blessing - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag ChampaLaget av en sandeltrebase med en rekke blomsteroljer tilsatt for å gi hver duft en unik duft som vil fylle hjemmet ditt og gi en større følelse av fred og ro. Aroma av musk som er skarp, ..
33,- 39,-
Nag Champa Egyptian Musk - Røkelsespinner
-15 %
Brand: Nag Champa Modell: Røkelsespinner
Nag Champa Egyptian Musk - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag ChampaRøkelsespinnene har en søt, lett og muskaktig duft når de er tent.Bruk av røkelsepinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i e..
33,- 39,-
Nag Champa Egyptian Pyramid - Røkelsespinner Nag Champa Egyptian Pyramid - Røkelsespinner
-15 %
Brand: Nag Champa Modell: Røkelsespinner
Nag Champa  Egyptian Pyramid - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag ChampaDenne røkelsen har en blanding av ferskennektar, epleblomst, sandeltre og champablomster. En vakker og mystisk røkelse som påkaller de åndelige og eldgamle pyramidene i Egypt med sin sø..
33,- 39,-
Nag Champa Fortune - Røkelsespinner Nag Champa Fortune - Røkelsespinner
Populær -15 %
Brand: Nag Champa Modell: Røkelsespinner
Nag Champa Fortune - SatyaLett og oppløftende røkelse med undertoner av krydder og sitrusdufteBruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholder Nyt de friske og energigivende aromaene som sprer seg i rom..
33,- 39,-
Nag Champa Frankincense - Røkelsespinner
Populær -15 %
Brand: Nag Champa Modell: Røkelsespinner
Nag Champa Frankincense - SatyaHar en søt, varm og treaktig duftVirker svært oppløftende, og er gunstig hvis du føler deg stresset, sliten eller overarbeidet.Røkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag ChampaBruk av røkelsepinner er enkelt Tenn opp, vent til det ..
33,- 39,-