Menu
Din handlekurv

Kampanjepriser

Appelsin - Eterisk olje
-18 %
Modell: eterisk olje
OrangeOljen fremstilles ved kaldpressing av skall fra appelsiner, og har en deilig og kraftig sitrusduftBeroliger og oppløfter. Sies å hjelpe ved depresjon og melankoli. Oljen stimulerer blodsirkulasjonen og er fin å bruke i massasjeblandinger ved stive og ømme muskler. Ved kvalme eller re..
114,- 139,-
Baby Buddha - Happiness - Røkelsesholder Baby Buddha - Happiness - Røkelsesholder
-20 %
Modell: Røkelsesholder
Baby Buddha Stick Incense Burner – HappinessSupersøt oransje Buddha baby røkelsesholderRøkelsesholder for pinnerHøyde: 6 cm Bredde: 3,5 cm Dybde: 3,5 cmMateriale:resin..
127,- 159,-
Buddha - Vindspill - Klokke
-30 % Utsolgt
Modell: Vindspill
Buddha i tre med bjelleBuddha bredde: ca. 9 cm, lengde: ca. 12 cm Totallengde: ca. 40 cmHåndlaget i India..
125,- 179,-
Chakra - Sakral - Røkelse Chakra - Sakral - Røkelse
-20 %
Modell: Røkelsespinner
Sacral Chakra Incense Sticks - SwadhistanaSakral også kalt harachakraFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til sakral chakraet. Røkelsen representerer sakral chakraet som er knyttet til kreativitet, seksualitet og fysisk og psykisk balanse.Røkelsen har en de..
103,- 129,-
Chakra - Solarplexus - Røkelse Chakra - Solarplexus - Røkelse
-20 %
Modell: Røkelsespinner
Solar Plexus Chakra Incense Sticks - ManipuraFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til solarplexus chakraet Røkelsen representerer solarplexus chakraet som er knyttet til selvtillit og personlig kraftRøkelsen har en deilig duft av sitronInneholder: 30 stk r..
103,- 129,-
Crystal Therapy - Orakelkort Crystal Therapy - Orakelkort
Nyhet -10 %
Modell: Engle- og orakelkort
Crystal Therapy Oracle CardsVakre orakelkort fra Nikki Thompson-Guest Denne stokken er et godt valg for å øke personlig kunnskap og forståelse av krystaller og deres helbredende egenskaperSettet inneholder 44 kort og en 120-siders guidebok (engelsk)Høyde: 13,5 cm Bredde: 9,5 cm..
359,- 399,-
Duftpinner - Success - Tropical Duftpinner - Success - Tropical
-15 %
Modell: Duftpinner
Success - The key to success lies withinFantastiske duftpinner med en herlig og behagelig duft av tropiske frukterBambuspinnene vil trekke til seg oljen når de settes ned i flasken, dette vil gi en jevn og delikat duft i rommet Styrken på duften reguleres av hvor mange pinner som blir satt ..
212,- 249,-
Elefant, pengepung - Oransje Elefant, pengepung - Oransje
-20 %
Modell: pengepung
Fargerik pengepung med elefant mønster Passer perfekt til kort, mynter og sedlerGlidelås i topp Str.  8 x 11 cmHåndlaget i Thailand..
52,- 65,-
Englerøkelse - Angel of force
-20 %
Modell: Røkelse
Søt glasskrukke med nydelig englerøkelsesblanding for kraft Hjelper til med å mestre vaskelige situasjoner Kvalitetsrøkelse laget med hjelp fra englen Plantene har nøye blitt utvalgt for sine engleaktige energier, og hver ingrediens støtter engelens oppgaveEnglebudskap:I flow through you..
100,- 125,-
Fersken Aventurin - Pendel
-20 %
Modell: pendel
Yellow Aventurine Faceted Cone PendulumFersken aventurin åpner og balanserer solar plexus chakraet Styrker beslutningsevne og lederevne Fremmer kreativitet God ved meditasjonKvartskrystallperle øverst på lenke Pendel anheng: ca. 4 cm..
143,- 179,-
Fersken Månesten - Wand Pendel Fersken Månesten - Wand Pendel
-15 %
Modell: pendel
Moonstone Indian Wand PendulumMånestenen fremmer spirituell kontakt Hjelper deg å kartlegge dine mål og velge riktig, styrker evnen til omsorg, kjærlighet og lykke Reduserer egoisme, stress og spenning, styrker intuisjonen og tankekraften Fremmer indre fred og ro, styrker kjærlighetsforhold ..
305,- 359,-
Showing 1 to 12 of 41 (4 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer