Menu
Din handlekurv

Kampanjepriser

Drømmefanger - Øredobber
-15 %
Modell: Øredobber
Dreamcatcher EarringRhodium Imitate - Keeps everything negative away from usPaua kalles også sjø opal, fordi den har en unik og skinnende perlemor farge. Den er ikke bare vakker, den har også sterke egenskaper. Øker glede og hjelper oss til å frigøre oss fra sorg og skuffelser. Fremmer mot og..
219,- 259,-
Engletrio - Brunt og sølv Engletrio - Brunt og sølv
-17 %
Modell: Engler
Tre vakre engler, I brunt og sølv med sølvfargede vingerDisse vakre englene ønsker å bringe harmoni og fred til ethvert hjemHøyde: 20 cm Bredde: 8 cm Dybde: 4,5 cmMateriale: Harpiks..
499,- 599,-
Enhjørning - Champagneglass Enhjørning - Champagneglass
-10 %
Modell: Champagneglass
Pair of Anne Stokes Unicorn Champagne GlassesTo vakre hvitvin/champagneglass med enhjørninger fra kunstneren Anne Stokes.Glassene kommer i en fin blå gaveeske og vil være en nydelig gave til de som elsker enhjørninger.Anne Stokes er kjent for sin kunst som spenner seg fra vakre alver til..
429,- 479,-
Flower of life - krus - Gavesett Flower of life - krus - Gavesett
-9 %
Modell: Krus sett
Vakkert krus med det sterke livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres forMed lokk og uttagbart rustfritt filter er dette den beste og enkleste måten å lage en kopp te med te i løsvekt Det er god plass i filteret slik at teen får utfolde seg under trekking, det gjør at man..
255,- 279,-
Forundringspakke - Grønn - Jul
-13 %
Modell: Forundringspose
Grønn pose fylt opp med flotte gaver Overrask deg selv eller noen du er glad i!Posene er fylt med håndplukkede favoritter. Gavene er valgt ut blant våre bestselgere og inneholder også nyankomne produkterHver og en av gavene i posen er pakket inn i koselig julepapirMinimumsverdien er 10..
600,- 690,-
Forundringspakke - Rød - Jul
-18 %
Modell: Forundringspakke
Rød pose fylt opp med flotte gaverOverrask deg selv eller noen du er glad i!Posene er fylt med håndplukkede favoritter. Gavene er valgt ut blant våre bestselgere og inneholder også nyankomne produkterHver og en av gavene i posen er pakket inn i koselig julepapirMinimumsverdien er 70..
400,- 490,-
Livets tre - Veggdekor
-11 %
Modell: Dekor
Tree of Life  - Bronze Terracotta Plaque by Lisa ParkerVakker antikk bronsefarget terrakotta plate med livets tre motiv Designet av kunstneren Lisa ParkerSuperfin veggpyntDia: 20 cm Materiale: terrakotta  ..
165,- 185,-
Ohm - Rosegullforgylt messing anheng
-14 %
Modell: Anheng
Rosegull forgylt messing anheng med Ohm symbolOhm - symbol på livets energi Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarMateriale: Me..
189,- 219,-
Pengetre - Beskyttelse
-11 %
Modell: pengetre
Gem tree with charm 160 beads - ProtectionVakkert Feng Shui krystall tre med sodalitt og pentakels charmsSodalitt er en riktig igangsetter-sten som gir krefter og overskudd Øker åndelig bevissthet og skaper harmoni mellom det bevisste & underbevisste Styrker intuitive evner og fremmer spir..
309,- 349,-
The Emperor Stag - Drømmefanger - Stor
-16 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Stor vakker drømmefanger med hjortVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne ..
299,- 358,-
Vinterhytte - Røkelsesholder Vinterhytte - Røkelsesholder
-15 %
Modell: Røkelsesholder
Winter Log Cabin Incense Cone BurnerFå frem vinterfølelsen med denne snødekte tømmerhytta. Røyken fra røkelseskjeglen vil stige opp og ut gjennom skorsteinspipa.Røkelsesholder for kjeglerøkelseHøyde: 10 cm Bedde: 10 cm Dybde: 8 cm..
169,- 198,-
Winter Wonderland -  First Snowfall - Røkelseskjegler Winter Wonderland -  First Snowfall - Røkelseskjegler
-16 %
Modell: Røkelseskjegler
Incense Cones - First Snowfall - Rose petals strewn over a crackling log fireVinter røkelse inspirert av nordisk julHerlig røkelsessett med kjegler og snøfnugg kjegleholder i metallVil skape stemning i huset både før og etter jul!Inneholder: 30 stk røkelseskjegler 1 stk røkelseshol..
109,- 129,-
Showing 1 to 12 of 15 (2 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer