Menu
Din handlekurv

Kampanjepriser

 MegaFizz Hearts - Jasmine  with Silver Glitter
-17 %
Modell: Badehjerte
Jasminhjerte med sølvglitter - BadebombeBadebomber gjør et bad ekstra velduftende og godt.Slipp hjertet ned i badevannet. Nyt mens hjertet bruser og slipper løs deilige dufter. Velvære vil fylle alle sanser, og stive muskler vil slippe taket.Badebombene lukter himmelsk og er av høy kval..
49,- 59,-
Dobbel dorje - Anheng
-9 %
Modell: Anheng
Vajra anhengDobbel dorje i messingStørrelse: 3,5 cm..
135,- 149,-
Drømmefanger - Off white - Stor Drømmefanger - Off white - Stor
-5 %
Modell: Drømmefanger
Beautiful large cream dreamcatcherVakker heklet drømmefanger i off white Beige ringDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gjennom..
475,- 499,-
Elefant, pengepung - Rosa Elefant, pengepung - Rosa
-11 %
Modell: pengepung
Fargerik pengepung med elefant mønster Passer perfekt til kort, mynter og sedlerGlidelås i topp Str.  8 x 11 cmHåndlaget i Thailand..
58,- 65,-
Elements - Lily of the Valley  - Røkelsespinner Elements - Lily of the Valley  - Røkelsespinner
-16 %
Modell: Røkelsespinner
The aroma will carry the senses on a journey of relaxationDeilig røkelse med liljekonvallduft. Med sine skinnende hvite klokker og behagelige duft, er liljekonvall en av våre mest kjære vårblomster.Bruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen...
32,- 38,-
Engel - Beige - Vindspill Engel - Beige - Vindspill
-4 %
Modell: Vindspill
Engel vindspillHeng denne vakre engelen et sted der vinden forsiktig blåser gjennom og skaper herlige, beroligende musikalske toner Solen vil få engelen til å sende flotte fargestråler inn i rommetEngler Disse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ..
315,- 329,-
Fargerik Kolibri - Vindspill Fargerik Kolibri - Vindspill
-20 %
Modell: Vindspill
Multicoloured Hummingbird WindchimeHenges gjerne i et vindu eller et sted der vinden forsiktig kan blåse gjennom og skape herlige, beroligende musikalske toner Solen vil få fuglen til å sende flotte fargestråler inn i rommetFugler knyttes til frihet, fantasi, intuisjon, forestillingsevne og..
311,- 389,-
Fugl - Blå/Grønn - Vindspill
-20 %
Modell: Vindspill
Vakker fugl i blå/grønne fargerHenges et sted der vinden forsiktig kan blåse gjennom og skape herlige, beroligende musikalske toner Solen vil få fuglen til å sende flotte fargestråler inn i rommetFargen blå er vanligvis knyttet  til ro, fred, stabilitet, sannhet, visdom, inspirasjon og spi..
295,- 369,-
Fugl - Rød - Vindspill Fugl - Rød - Vindspill
-20 %
Modell: Vindspill
Vakker fugl i rødtonerHenges et sted der vinden forsiktig kan blåse gjennom og skape herlige, beroligende musikalske tonerFugler knyttes til frihet, fantasi, intuisjon, forestillingsevne og evne til å komme i kontakt med det overnaturligeLike fin ute som inneFugl Bredde: 13 cm Leng..
295,- 369,-
Kingfisher - Vindspill Kingfisher - Vindspill
-20 %
Modell: Vindspill
Isfugl vindspillHenges gjerne i et vindu eller et sted der vinden forsiktig kan blåse gjennom og skape herlige, beroligende musikalske toner Solen vil få fuglen til å sende flotte fargestråler inn i rommetFugler knyttes til frihet, fantasi, intuisjon, forestillingsevne og evne til å komme i..
311,- 389,-
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer