Kampanjepriser
Menu
Din handlekurv

Kampanjepriser

 Lisa Parker - Guardian of the north - Kort
-41 %
Brand: Lisa Parker Modell: kort
Vakkert illustrert kort fra Lisa ParkerLisa Parker er kjent for sin flotte kunst av dyr, som fletter seg inn i rikene til trolldom og fantasi Hennes kjærlighet for dyreliv og hekseri gjør hennes bilder unike og vakreSend en hilsen eller gratulasjon med dette flotte kortet som passer enhver ..
29,- 49,-
 Sacred Love Unicorn - Drømmefanger - Stor
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med enhjørningerVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien..
251,- 358,-
7 Chakra - Røkelsesholder 7 Chakra - Røkelsesholder
-40 %
Modell: røkelsesholder
Røkelsesholder med syv chakrategnHver farge og symbol representerer de forskjellige chakraene    Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre del av halsen - Blå     Hjerte chakra - Sente..
59,- 99,-
Ajna- Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng ajna symbolDiameter: 3x2cmMessingFra India..
74,- 149,-
Amazonitt - tromlet stein Amazonitt - tromlet stein
-33 %
Modell: Tromlet stein
Tumbled amazonite A quality – 2-3cmAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaper Renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harmoni Rydder forvirrende tanker og gjør deg bedre kjent med deg selv Hjelper deg til å s..
33,- 49,-
Ametyst - Cluster og point
-33 %
Modell: Rå krystall
Amethyst cluster from Brazil, Amethyst cluster from Uruguay and Amethyst points.Ametyst cluster fra Uruguay – til venstre på bildet Ametyst point – i midten på bildet Ametyst cluster fra Brasil – til høyre på bildeMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligh..
160,- 239,-
Ametyst - Rå krystall - 20-30gram
-31 %
Modell: Rå krystall
Rough Amethyst crystal 20-30gramAmetyst – RåsteinMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virk..
34,- 49,-
Ametyst - Rå krystall - 30-40gram
-32 %
Modell: Rå krystall
Rough Amethyst crystal 30-40gramAmetyst – RåsteinMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virk..
44,- 65,-
Ametyst - Rå krystall - 45-80gram
-33 %
Modell: Rå krystall
Rough Amethyst crystal 45-80gramAmetyst – RåsteinMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virk..
60,- 89,-
Ametyst Chevron - Rå krystall - 40-50gram
-33 %
Modell: Rå krystall
Rough chevron amethystChevron Ametyst – Råstein – 40-50gChevron-Amethyst er en kombinasjon av hvit kvarts og ametyst, som visese ofte som v- stripete mønster. Det er en sterk beskyttelsesstein som vil skape sikkerhet rundt bæreren. Den vil avlede enhver form for angrep og holde deg trygg og..
50,- 75,-
Ametyst Chevron - Rå krystall - 60-80gram
-33 %
Modell: Rå krystall
Rough chevron amethystChevron Ametyst – Råstein – 60-80gChevron-Amethyst er en kombinasjon av hvit kvarts og ametyst, som visese ofte som v- stripete mønster. Det er en sterk beskyttelsesstein som vil skape sikkerhet rundt bæreren. Den vil avlede enhver form for angrep og holde deg trygg og..
64,- 95,-
Ametyst Chevron - Rå krystall - 95-150gram
-33 %
Modell: Rå krystall
Rough chevron amethystChevron Ametyst – Råstein – 90-150gChevron-Amethyst er en kombinasjon av hvit kvarts og ametyst, som visese ofte som v- stripete mønster. Det er en sterk beskyttelsesstein som vil skape sikkerhet rundt bæreren. Den vil avlede enhver form for angrep og holde deg trygg o..
100,- 149,-
Ametyst Mørk - tromlet stein - 1,5cm
Nyhet Populær -33 %
Modell: Tromlet stein
Amethyst tumbled stones A quality – 1,5cmMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virker beroligen..
26,- 39,-
Anheng - Rød Tigerøye
-30 %
Modell: Anheng
Red Tiger Eye Gemstone PendantRød tigerøye er en veldig stimulerende stein som vil gi inspirasjon og motivasjon i alle aspekter av livet. Det er en veldig beroligende stein som vil holde deg avslappet og sentrert, selv om du lever et veldig travelt eller kaotisk liv. Den har sterk jordingsenerg..
69,- 99,-
Argo - Pendel Argo - Pendel
-41 %
Modell: pendel
Flott messingfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 3 cmFra India..
129,- 219,-
Balsam Amber & Smoky Oud - Romspray Balsam Amber & Smoky Oud - Romspray
-35 %
Modell: Romspray
Balsam Amber & Smoky Oud room spray – for the happiness that fragrance spreads – Song of IndiaBalsam Amber og Oud – RomsprayDuftspray som gir en varm, mektig og behagelig duft til ethvert rom.Herlig vakker og velduftende romspray som kan brukes i alle rom.Varm, rik og treaktig aroma ..
116,- 179,-
Bambus - Tannbørste - Familiepakke Bambus - Tannbørste - Familiepakke
-32 %
Modell: Tannbørste
Bamboo Toothbrush – Family Pack of 4 – Medium SoftBambus tannbørste – Familiepakke – 2 stk for vokse og 2 stk for barnDisse bambustannbørstene renser tennene like bra som standard tannbørster av plast, og så er de langt bedre for miljøet.Tannbørstene har en middels myk hvit bust og er hå..
189,- 279,-
Bergkrystall - Rå krystall - 30-50 gram
-32 %
Modell: Rå krystall
Rough rock crystal 30-50 gramBergkrystall – RåsteinBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvåknin..
40,- 59,-
Bergkrystall - Rå krystall - 75-140 gram
-33 %
Modell: Rå krystall
Rough rock crystal 75-140gramBergkrystall – RåsteinBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvåknin..
100,- 149,-
Bergkrystall - tromlet stein - 1,5-2cm
-34 %
Modell: Tromlet stein
Rock crystal tumbled stones – 1,5-2cmBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvåkning og innsikt, og å..
19,- 29,-
Bergkrystall - tromlet stein - 2-3cm
-33 %
Modell: Tromlet stein
Rock crystal tumbled stones – 2-3cmBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvåkning og innsikt, og åpn..
26,- 39,-
Bergkrystall - tromlet stein - 3-4cm
-33 %
Modell: Tromlet stein
Rock crystal tumbled stones – 3-4cmBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvåkning og innsikt, og åpn..
46,- 69,-
Bergkrystall - Worry stone Bergkrystall - Worry stone
-30 %
Modell: Lommesten
Hånd/Lommesten i bergkrystallBekymringssteiner er glatte, polerte edelstener, som brukes til å berolige stress og lindre angst. De er behagelige å ha i hånden da de vanligvis har en oval form.Hold bekymringssteinen mellom pekefingeren og tommelen, og beveg tommelen forsiktig frem og tilbake ..
83,- 119,-
Bildelandskap jaspis - tromlet stein
-33 %
Modell: Tromlet stein
Picture jasper tumbled stones A quality 2-3cmBildelandskap Jaspis er en stein for kreativitet og dype tanker. Den har en sterk forbindelse til jordenergier og kan bidra til å bringe harmoni inn i livet ditt på mange nivåer. Beroligende stein som gir fred og ro, og gir trøst til de som sørger o..
33,- 49,-
Bildelandskap jaspis - tromlet stein - Medium
-33 %
Modell: Tromlet stein
Picture jasper tumbled stones A quality 3-4cmBildelandskap Jaspis er en stein for kreativitet og dype tanker. Den har en sterk forbindelse til jordenergier og kan bidra til å bringe harmoni inn i livet ditt på mange nivåer. Beroligende stein som gir fred og ro, og gir trøst til de som sørger o..
46,- 69,-
Blomst - Aromalampe Blomst - Aromalampe
-50 %
Modell: Aroma og oljelamper
Glasert keramikk aromalampeI disse kan man bruke duftolje, duftvoks eller man kan fylle skålen med litt vann og tilsette noen dråper eterisk olje Når te-lyset tennes, vil en behagelig duft spre seg i rommet.Lett å rengjøreHøyde: 7,5 cm Bredde: 7cm Materiale: KeramikkDet anbefales ..
74,- 149,-
Brun aragonitt - Hjerte Brun aragonitt - Hjerte
-30 %
Modell: Krystallhjerte
Brown aragonite heart worry stone – 4,5cmAragonitt er en kraftig jordheler, er en jordgudinnestein som har evnen til å sentrere og jorde fysiske energier, stabilisere grunnchakraet og utdype forbindelsen med jorden. Denne steinen er god til å lære tålmodighet og aksept, og er en gunstig ste..
139,- 199,-
Buddha - Citrin og bergkrystall - Øredobber
-29 %
Modell: Øredobber
Vakre øredobber med citrin og bergkrystall perler og Buddha charm i metallCitrin tilfører glede, optimisme, frimodighet, livskraft, varme og fremmer selvsikkerhet og sinnsro. Fremmer også positiv styrke og innvirking på familie, forretninger og vennskap. Ved å bære et citrin smykke vil dens le..
89,- 125,-
Buddha - Tigerøye
-50 %
Modell: Anheng
Smiling Buddha pendant -  tiger eye.Utskåret Buddha – TigerøyeSmilende Buddha er en kjent lykkebringer over hele verden.Buddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfulness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivå.Størrelse: ca 2,7 cm x 2,7 cm.Farge og tegninger ka..
119,- 239,-
Buddha Hode - Stort Buddha Hode - Stort
-50 %
Modell: Buddha hode
Stort buddha hode 52 cm - VeggdekorTøff thai buddha hode med oppheng bakBuddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfulness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivåEgner seg både inne og uteHøyde: ca. 52 cm Bredde: ca. 24 cm Dybde: 9 cmSølvfarget magnesiumoksid ..
899,- 1.799,-
Chakra - Generator Chakra - Generator
-30 %
Modell: krystall generator
Chakra Vogal Points  Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og  gjennomsiktig         Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo   Hals chakra - Nedre del av halsen - Blå   Hjerte chakra - Senter for brystet - Grønn   Solar Plexus chakra - Like over navlen - Gul   chakra..
195,- 279,-
Chakra - Sett med eteriske oljer
-25 %
Modell: Eteriske oljer
Sacred Chakra Essential Oil KitSettet inneholder 7x10ml eteriske oljeflasker med duftene; sitrongress, lotus, rose, sjasmin, eukalyptus, sedertre og lavendel. Krone chakra - intelligens, bevissthet - Lavendel Tredje øye chakra - intuisjon, oppfatning, fantasi - Seder Hals chakra - kommunik..
524,- 699,-
Chakrasett - Worrystone
-30 %
Modell: Chakrasett
Sett med 7 worry stones – hånd/lommestenSettet inneholder: Ametyst, bergkrystall, grønn aventurin, lapis lazuli, gul jaspis, karneol og rød jaspisBekymringssteiner er glatte, polerte edelstener, som brukes til å berolige stress og lindre angst. De er behagelige å ha i hånden da de vanligvis..
230,- 329,-
Chevron Ametyst - Rå krystall - 2-3 cm Chevron Ametyst - Rå krystall - 2-3 cm
-33 %
Modell: Rå krystall
Rough chevron amethystChevron Ametyst – Råstein – 2-3cmChevron-Amethyst er en kombinasjon av hvit kvarts og ametyst, som visese ofte som v- stripete mønster. Det er en sterk beskyttelsesstein som vil skape sikkerhet rundt bæreren. Den vil avlede enhver form for angrep og holde deg trygg og ..
26,- 39,-
Chevron Ametyst - Rå krystall - 3-4,5 cm Chevron Ametyst - Rå krystall - 3-4,5 cm
-32 %
Modell: Rå krystall
Rough chevron amethystChevron Ametyst – Råstein –3-4,5 cmChevron-Amethyst er en kombinasjon av hvit kvarts og ametyst, som visese ofte som v- stripete mønster. Det er en sterk beskyttelsesstein som vil skape sikkerhet rundt bæreren. Den vil avlede enhver form for angrep og holde deg trygg o..
40,- 59,-
Chevron Ametyst - Rå krystall - 5-7 cm Chevron Ametyst - Rå krystall - 5-7 cm
-33 %
Modell: Rå krystall
Rough chevron amethystChevron Ametyst – Råstein – 5-7 cmChevron-Amethyst er en kombinasjon av hvit kvarts og ametyst, som visese ofte som v- stripete mønster. Det er en sterk beskyttelsesstein som vil skape sikkerhet rundt bæreren. Den vil avlede enhver form for angrep og holde deg trygg og..
60,- 89,-
Citrin - tromlet stein - 3-4cm
-33 %
Modell: Tromlet stein
Citrine natural A quality tumbled stones – 3-4cmCitrin er en gul kvarts, en såkalt solstein. Den tilfører glede, optimisme, frimodighet, livskraft og varme og fremmer selvsikkerhet og sinnsro. Fremmer også positiv styrke og innvirking på familie, forretninger og vennskap. Ved å bære et citrins..
80,- 119,-
Citrin - tromlet stein - 4-5cm
-33 %
Modell: Tromlet stein
Citrine natural A quality tumbled stones – 4-5cmCitrin er en gul kvarts, en såkalt solstein. Den tilfører glede, optimisme, frimodighet, livskraft og varme og fremmer selvsikkerhet og sinnsro. Fremmer også positiv styrke og innvirking på familie, forretninger og vennskap. Ved å bære et citrins..
133,- 199,-
Dalmatiner Jaspis - Generator
-30 %
Modell: Krystall generator
Dalmation Jasper Crystal Wand – Dalmatiner Jaspis HealingstavDalmatiner Jaspis hjelper til å bearbeide fortiden, åpner for gjemte og kanskje glemte følelser Gir kontakt med egen kraft og hjelper oss å bruke denne positiv Forsterker følelsen av forenelighet og er glimrende å ha med når man tref..
139,- 199,-
Dalmatiner Jaspis - Wand Pendel Dalmatiner Jaspis - Wand Pendel
-33 %
Modell: pendel
Dalmatian Jasper Indian Wand PendulumVakker dalmentiner pendel med bergkrystall generator og perleDalmatiner Jaspis hjelper til å bearbeide fortiden, åpner for gjemte og kanskje glemte følelser Fremmer kontakt med egen kraft og hjelper oss å bruke denne positiv Forsterker følelsen av foren..
239,- 359,-
Dobbel dorje - Anheng
-50 %
Modell: Anheng
Vajra anhengDobbel dorje i messingStørrelse: 3,5 cm..
74,- 149,-
Dragons egg - Ametyst Dragons egg - Ametyst
-30 %
Modell: Krystallsten
Amethyst Dragons EggAmetyst er en kraftig og beskyttende stein. Med sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas. Beskytter mot dårlige energier og absorbere neg..
90,- 129,-
Dragons egg - Røykkvarts Dragons egg - Røykkvarts
-30 %
Modell: Krystallsten
Smoky Quartz Dragons EggRøykkvarts er en forankringsstein kjent for sin evne til å hjelpe deg med å komme deg videre fra smertefulle minner fra fortiden. Når du mediterer med denne stenen, leder den deg til en høyere tilstand, et sted hvor du kan gi slipp på fortiden  og føle deg bedre. Legges ..
90,- 129,-
Drømmefanger - Chakra Drømmefanger - Chakra
-30 %
Modell: Drømmefanger
Fargerik drømmefanger i chakrafargerFargenen representrer de syv chakraenen:    Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre del av halsen - Blå     Hjerte chakra - Senter for brystet - G..
132,- 189,-
Drømmefanger - oransje, svarte og turkise perler - Håndlaget
-30 %
Modell: Drømmefanger
Flott vinrød drømmefanger i skinn med perler og fjær Håndlaget av Navajo-indianere fra New Mexico i USADe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å fin..
209,- 299,-
Drømmefanger - Rosa/Lilla/Turkis - Stor
-30 %
Modell: Drømmefanger
Drømmefangere i turkis, rosa eller lillaFlotte drømmefangere med fjær og perler i vakre fargerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne vei..
139,- 199,-
Drømmefanger - Rosa/Turkis/Lilla Drømmefanger - Rosa/Turkis/Lilla
-30 %
Modell: Drømmefanger
Drømmefangere i turkis, rosa eller lillaHjerte med fjær og perlerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gjennom nettet. De setter ..
83,- 119,-
Drømmefanger - røde, oransje og blå perler - Håndlaget
-30 %
Modell: Drømmefanger
Flott vinrød drømmefanger i skinn med perler og fjær Håndlaget av Navajo-indianere fra New Mexico i USADe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å fin..
209,- 299,-
Drømmefanger - Svart/Hvit/Rød Drømmefanger - Svart/Hvit/Rød
-30 %
Modell: Drømmefanger
Drømmefangere i svart, hvit og rødFlotte drømmefangere med fjær og perler i vakre fargerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gje..
62,- 89,-
Duftpinner - Friendship - Lavender Duftpinner - Friendship - Lavender
-50 %
Modell: Duftpinner
Frienship - Frienship isn't a big thing, it's a million little thingsFantastiske duftpinner med en herlig og behagelig duft av lavendelBambuspinnene vil trekke til seg olje når de settes ned i flasken, dette vil gi en jevn og delikat duft i rommet Styrken på duften reguleres av hvor mange p..
149,- 299,-
Duftvoks - Lemon Harvest Duftvoks - Lemon Harvest
-50 %
Modell: Duftvoks
Natural Wax Melts - Lemon HarvestNaturlig smeltevoks med deilig sitronduftLegg en voks i en aroma/oljelampe Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i rommet Når lyset slukkes, vil voksen s..
94,- 189,-
Dumortieritt - Worry stone - XL
-30 %
Modell: Lommesten
Thumbstone Dumortierite – Dumortieritt Hånd/Lommesten – 5cmBekymringssteiner er glatte, polerte edelstener, som brukes til å berolige stress og lindre angst. De er behagelige å ha i hånden da de vanligvis har en oval form.Hold bekymringssteinen mellom pekefingeren og tommelen, og beveg tomme..
160,- 229,-
Fairy Tales Owl & Fairy - Drømmefanger
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med ugle og alvVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien ..
125,- 178,-
Fairy Tales Owl & Fairy - Drømmefanger - Stor Fairy Tales Owl & Fairy - Drømmefanger - Stor
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med ugle og fe – 33 cmVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne..
251,- 358,-
Feel Good - Sett med 8 etersike oljer Feel Good - Sett med 8 etersike oljer
-36 %
Modell: Eteriske oljer
Aromafume essential oils – Feel GoodFeel Good oljesett med 8 forskjellige eteriske oljer som får deg til å føle deg fantastisk.Setter inneholder flasker med Tetre, Frankincense, Ylang Ylang, Patsjuli, Kanelbark, Lavendel, Appelsin og EukalyptusSuperfin gave!100% naturlige og uforty..
579,- 899,-
Fugl - Blå - Vindspill Fugl - Blå - Vindspill
-29 %
Brand: Lisa Parker Modell: Vindspill
Sitting Blue Bird Windchime with BellHenges et sted der vinden forsiktig kan blåse gjennom og skape herlige, beroligende musikalske toner.Fugler knyttes til frihet, fantasi, intuisjon, forestillingsevne og evne til å komme i kontakt med det overnaturligeLike fin inne som uteBredde: 4..
199,- 279,-
Gavepose - Angel Rose - Liten
-41 %
Brand: Anne Stokes Modell: gavepose
Gavepose med engel og rose motiv, designet av Anne StokesAnne Stokes er kjent for sin kunst som spenner seg fra vakre feer til voldsomme drager, fra det mystiske til det gotiske.Bredde: 12 cm Høyde:   16 cm..
29,- 49,-
Gavepose - Water dragon - Medium
-31 %
Brand: Anne Stokes Modell: gavepose
Gavepose med vanndrage motiv, designet av Anne StokesAnne Stokes er kjent for sin kunst som spenner seg fra vakre feer til voldsomme drager, fra det mystiske til det gotiskeBredde: 19 cm Høyde:  23 cm..
38,- 55,-
Golden Healer - tromlet stein - 1,5-2cm Golden Healer - tromlet stein - 1,5-2cm
Populær -32 %
Modell: Tromlet stein
Golden healer (limonite quartz) tumbled stones – 1,5-2cmGolden Healer, limonitt er en høyvibrasjonskrystall og en mesterhealer, den hever vibrasjoner, forsterker intensjoner og frigjør blokkeringer i hele kroppen. En fantastisk kroppsbalanser, som justerer yin og yang og leder deg til å gjøre p..
40,- 59,-
Golden Sheen Obsidian - tromlet stein
Populær -34 %
Modell: Tromlet stein
Golden sheen obsidian tumbled stones A quality – 1,5-2cmGolden Sheen Obsidian har en lys energi som er annerledes enn den rene svarte. Det er en styrkende stein som beskytter og jorder, noe som er spesielt bra for alle som befinner seg i trøbbel eller rett og slett er misfornøyd med livet sitt. ..
19,- 29,-
Goloka - Energising - Eterisk oljeblanding
-30 %
Modell: eterisk oljeblanding
Goloka Blend Natural Essential Oil EnergisingDenne eteriske oljeblanding fra Goloka er 100% naturlig og sammensatt av etersike oljer med peppermynte, rosmarin og sitron som gir et boost med god energi, optimaliserer konsentrasjonen og gir deg muligheten til å få det beste ut av dagen din.Pep..
125,- 179,-
Goloka - Immunity Booster - Eterisk oljeblanding
-30 %
Modell: eterisk oljeblanding
Goloka Blend Natural Essential Oil Immunity BoosterDenne eteriske oljeblanding fra Goloka er 100% naturlig og sammensatt av etersike oljer med rosmarin, kanel og tetre, som øker immunforsvaret, er rik på antioksidanter og har antibakterielle funksjoner.Rosmarin - med sin antiseptiske og styr..
125,- 179,-
Grå agat - tromlet stein - 1,5-2cm Grå agat - tromlet stein - 1,5-2cm
-33 %
Modell: Tromlet stein
Medium grå agatGrå agat skaper en følelsesmessig, fysisk og intellektuell balanse. Hjelper til med å sentrere og stabilisere fysisk energi. Den helbreder indre sinne, fremmer kjærlighet og mot til å starte på nytt. Bruk denne steinen til å fremme kjærlighet, bringe overflod, avlaste stress og ..
26,- 39,-
Grå agat - tromlet stein - 2-3,5cm Grå agat - tromlet stein - 2-3,5cm
-32 %
Modell: Tromlet stein
Stor grå agatGrå agat skaper en følelsesmessig, fysisk og intellektuell balanse. Hjelper til med å sentrere og stabilisere fysisk energi. Den helbreder indre sinne, fremmer kjærlighet og mot til å starte på nytt. Bruk denne steinen til å fremme kjærlighet, bringe overflod, avlaste stress og fo..
40,- 59,-
Grønn Aventurin - Anheng
-36 %
Modell: Anheng
Pendant green aventurine – 4 cmOverflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig. Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker. Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss. God ved meditasjon og visualisering. Fin for å dempe spenninger og stress, samt oppmuntrer til å gi slipp på gam..
89,- 139,-
Grønn Aventurin - Hjerte
-30 %
Modell: Krystallhjerte
Green Aventurine heart – 3 cmOverflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig. Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker. Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss. God ved meditasjon og visualisering. Fin for å dempe spenninger og stress, samt oppmuntrer til å gi slipp på gamle..
139,- 199,-
Grønn Aventurin - Worry stone Grønn Aventurin - Worry stone
Populær -30 %
Modell: Lommesten
Hånd/Lommesten i grønn aventurinBekymringssteiner er glatte, polerte edelstener, som brukes til å berolige stress og lindre angst. De er behagelige å ha i hånden da de vanligvis har en oval form.Hold bekymringssteinen mellom pekefingeren og tommelen, og beveg tommelen forsiktig frem og tilba..
83,- 119,-
Grønn Jaspis - tromlet stein - 2-3cm
-33 %
Modell: Tromlet stein
Green jasper tumbled stones A quality – 2-3cmGrønn jaspis er stenen for balanse og helbredelse. Den er fin å bruke i tider med mye stress, da den gir oss en følelse av helthet og ro, samtidig som den beskytter mot negativ energi. Fremmer kreativitet, handling og lidenskap i dine romantiske for..
30,- 45,-
Grønn Jaspis - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Green jasper – Spiral carved pendulumGrønn jaspis er stenen for balanse og helbredelse. Den er fin å bruke i tider med mye stress, da den gir oss en følelse av helthet og ro, samtidig som den beskytter mot negativ energi. Fremmer kreativitet, handling og lidenskap i dine romantiske forhold og ..
179,- 239,-
Grønn Kvarts - Hjerte
-30 %
Modell: Krystallhjerte
Green quartz heart from BrazilGrønn kvarts har en forbløffende helbredende egeskap når du bruker eller bærer den, da kobles dens frekvens gjennom hjertechakraet, og stabilisere og åpner opp for de positive kjærlighetsvibrasjonsenergiene som øker din kjærlighet til andre og til deg selv. Det ..
188,- 269,-
Grønn kvarts - tromlet stein
-33 %
Modell: Tromlet stein
Green quartz tumbled stones A quality – 2-2,5cmGrønn kvarts har en forbløffende helbredende egeskap når du bruker eller bærer den, da kobles dens frekvens gjennom hjertechakraet, og stabilisere og åpner opp for de positive kjærlighetsvibrasjonsenergiene som øker din kjærlighet til andre og til d..
26,- 39,-
Grønn kvarts - tromlet stein - Large
-33 %
Modell: Tromlet stein
Green quartz tumbled stones A quality – 3-4cmGrønn kvarts har en forbløffende helbredende egeskap når du bruker eller bærer den, da kobles dens frekvens gjennom hjertechakraet, og stabilisere og åpner opp for de positive kjærlighetsvibrasjonsenergiene som øker din kjærlighet til andre og til deg..
46,- 69,-
Grønn Serpentin - Hjerte Grønn Serpentin - Hjerte
-30 %
Modell: Krystallhjerte
Yellow serpentine heart worry stone – 4,5cmGrønn Serpentin, new jade er en fantastisk meditasjonsstein, som er meget god ved avstressing og meditasjon Renser og healer både fysisk og psykisk, og er super ved frigjøring av blokkerte energifelt Den trekker følelsene opp til overflaten og god ved..
153,- 219,-
Guardian of the north - Drømmefanger - Gigant
-40 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Gigant stor drømmefanger med ulv – nordens vokterVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klare..
719,- 1.199,-
Guardian of the North - Drømmefanger - Stor
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med ulv– 33 cmVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien g..
251,- 358,-
Guidance wolf - Drømmefanger - Stor
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med ulver – 33 cmVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veie..
251,- 358,-
Gul Jaspis - tromlet stein - 2-2,5cm
-33 %
Modell: Tromlet stein
Yellow jasper tumbled stones A quality – 2-2,5cmGul Jaspis er flott for beskyttelse under åndelig arbeid eller fysiske reiser. Den avgir beroligende energi som lindrer bekymringer, mentalt press og stress og gir dermed en avslappende følelsesmessig og fysisk tilstand. Dens energi gir også en b..
26,- 39,-
Gul Jaspis - tromlet stein - 3cm
-32 %
Modell: Tromlet stein
Yellow jasper tumbled stones A quality – 3cmGul Jaspis er flott for beskyttelse under åndelig arbeid eller fysiske reiser. Den avgir beroligende energi som lindrer bekymringer, mentalt press og stress og gir dermed en avslappende følelsesmessig og fysisk tilstand.Dens energi gir også en bed..
40,- 59,-
Gul Jaspis - tromlet stein - 4cm
-33 %
Modell: Tromlet stein
Yellow jasper tumbled stones A quality – 4cmGul Jaspis er flott for beskyttelse under åndelig arbeid eller fysiske reiser. Den avgir beroligende energi som lindrer bekymringer, mentalt press og stress og gir dermed en avslappende følelsesmessig og fysisk tilstand. Dens energi gir også en bedre..
53,- 79,-
Heliotrop - tromlet stein
-33 %
Modell: Tromlet stein
Bloodstone/Heliotrope tumbled stones  – 2 - 2,5cmDens vibrasjoner kan hjelpe deg til å ta beslutninger, spesielt knyttet til åndelige saker, og hjelper deg med å utvikle intuisjonen din. Det er en sten som arbeider langsomt – men intenst. Å meditere med denne steinen er nyttig, da dette kan hje..
33,- 49,-
Hematitt - tromlet stein
Nyhet -33 %
Modell: Tromlet stein
Hematite A quality – 2cmHematitt, også kalt blodstein, har et spesielt utseende, svart og sølv på samme tid. Løser opp og endrer negativitet til universell ren kjærlighet, og brukes til å stimulere ønsket om fred, selvkontroll og indre lykke. Jorder, helbreder, bygger opp indre styrke, skjerpe..
30,- 45,-
Hematitt - Worry stone
-30 % Utsolgt
Modell: Lommesten
Hånd/Lommesten i hematittBekymringssteiner er glatte, polerte edelstener, som brukes til å berolige stress og lindre angst. De er behagelige å ha i hånden da de vanligvis har en oval form.Hold bekymringssteinen mellom pekefingeren og tommelen, og beveg tommelen forsiktig frem og tilbake over..
83,- 119,-
Hjerte - Agat med krystallisering
-30 %
Modell: Måne
Heart-shaped gemstone agate with crystallisationHjerteformet agat med krystalliseringAgat er en kraftig helbredende sten som også beskytter godt. Tilfører en følelse av stabilitet, trygghet og ro i tilværelsen Den kan hjelpe deg med å frigjøre gamle og usunne vaner Denne stenen har en jor..
195,- 279,-
Hjerte - Drømmefanger
-30 %
Modell: Drømmefanger
Drømmefangere i turkis, lilla og rosaHjerte med fjær og perlerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gjennom nettet. De setter seg..
53,- 76,-
Hjerte - Rød Stjernestein - Anheng med reim Hjerte - Rød Stjernestein - Anheng med reim
-30 %
Modell: anheng med kjede
Healing Stone Pendant - Red goldstoneNydelig rød stjernestein hjerte med krystallOvervinner negative tanker og mønstre Lysner sinnet og gir styrke og varme HarmonisererChakra: rotAnheng lengde: 3 cm Reim: 44 cm..
139,- 199,-
Holy Lama Natural Ayurvedic Body Care traveling "Body Boon"
-40 %
Modell: Reisesett
Holy Lama Ayurvedic Body Care - ReisesettSettet inneholder: 30 ml dusj gel 30 ml body lotion 20 g yogi såpe 10 g leppebalsamSettet er vakkert pakket inn i en reiseveske laget av kokosnøttblad Dette gjør emballasjen bærekraftig og miljøvennligDisse ayurvediske ansikts,- hår- og kropp..
173,- 289,-
Hubble Bubble Cat and Kitten - Drømmefanger Hubble Bubble Cat and Kitten - Drømmefanger
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med katterVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gjenn..
125,- 178,-
Hvit Howlitt - tromlet stein
Populær -34 %
Modell: Tromlet stein
Howlite tumbled stones white A quality – 1,5-2cmHowlitt er en stein for emosjonell helbredelse som inneholder vibrasjoner som direkte resonerer med rot- og kronechakraene. Dette er en unik kombinasjon, der howlitt åpner opp inngangsportalene på motsatte punkter av den eteriske kroppen. Har en ..
19,- 29,-
Indisk agat - tromlet stein - 1,5-2,5cm
-34 %
Modell: Tromlet stein
Indian agate tumbled stones – 1,5-2,5cmDenne steinen er kjent for å bringe en følelse av klarhet og ro inn i livet ditt. Det regnes også som en stabiliserende stein, som kan bidra til å holde deg fokusert og på sporet. Det er en beroligende stein som har kraften til å redusere stress og angst. ..
23,- 35,-
Jasmine Orient - Ayurveda - Oil perfume Jasmine Orient - Ayurveda - Oil perfume
-50 %
Modell: Parfyme olje
Jasmine Orient Ayurveda Fragrance Oil - Song of India – Oil perfumeSong of India Natural Ayurvedic Fragrance Oil er laget med rene eteriske oljer utvunnet fra blomster, blader, røtter og trær. Når aromaene blir eldre, modnes de og blir mørkere, tykkere og får en enda mer behagelig duft.Ayur..
149,- 299,-
Kalsedon - tromlet stein - Large
-33 %
Modell: Tromlet stein
Chalcedony tumbled stones mix A quality – 3-4cmKalsedon bringer sinnet, kroppen og ånden i samsvar. Steinen fjerner tvil om seg selv og bygger selvtillit. Det å bruke denne steinen til å meditere vil hjelpe en å bli en mer åpen og entusiastisk person. For de som opplever hyppige anfall med irr..
46,- 69,-
Kalsedon - tromlet stein - medium
-33 %
Modell: Tromlet stein
Chalcedony tumbled stones mix A quality – 2-3cmKalsedon bringer sinnet, kroppen og ånden i samsvar. Steinen fjerner tvil om seg selv og bygger selvtillit. Det å bruke denne steinen til å meditere vil hjelpe en å bli en mer åpen og entusiastisk person. For de som opplever hyppige anfall med irr..
33,- 49,-
Karneol - tromlet stein
Populær -34 %
Modell: Tromlet stein
Carnelian tumbled stones A quality – 1,5-2cmGir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som er. Styrker kroppens energibaner, øker arbeidsglede, hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om, gir styrke og selvtillit, fjerner tvil og negative tanker. Bruk denne kraftige stenen hvis du trenge..
19,- 29,-
Karneol - Worry stone - XL
-30 %
Modell: Lommesten
Thumbstone Carnelian – Karneol Hånd/Lommesten – 5cmBekymringssteiner er glatte, polerte edelstener, som brukes til å berolige stress og lindre angst. De er behagelige å ha i hånden da de vanligvis har en oval form.Hold bekymringssteinen mellom pekefingeren og tommelen, og beveg tommelen fors..
160,- 229,-
Kyanitt - Rå krystall - 3-4,5cm
-33 %
Modell: Rå krystall
Rough Stones Kyanite – 3,-4,5cmFremmer lojalitet, ærlighet og fred Demper anger og forvirring Åpner opp for det tredje øye chakraet, som kan stimulere synske evner, telepati og kanalisering Fin for å fremme klare drømmer og astrale reiser Fjerner energiblokkeringer og styrker ved meditasjon ..
66,- 98,-
Kyanitt - Rå krystall - 4-6cm
-33 %
Modell: Rå krystall
Rough Stones Kyanite – 4-6cmKynaitt fremmer lojalitet, ærlighet og fred Demper anger og forvirring Åpner opp for det tredje øye chakraet, som kan stimulere synske evner, telepati og kanalisering Fin for å fremme klare drømmer og astrale reiser Fjerner energiblokkeringer og styrker ved medita..
93,- 139,-
Lapis Lazuli - Worry stone
-30 %
Modell: Lommesten
Hånd/Lommesten i lapis lazuliBekymringssteiner er glatte, polerte edelstener, som brukes til å berolige stress og lindre angst. De er behagelige å ha i hånden da de vanligvis har en oval form.Hold bekymringssteinen mellom pekefingeren og tommelen, og beveg tommelen forsiktig frem og tilbake ..
83,- 119,-
Lavastein - Anheng
-36 %
Modell: Anheng
Pendant lava rock – 4 cmLavastein, energistenen som gir deg fornyelsens kraft og stimulerer til å se fremover. Den vil fremme mot, øke din viljestyrke og utholdenhet. Steinen fremhever positiv atferd og vil gi deg utholdenhet til å avslutte ethvert prosjekt eller plan. Balanserer yin og yang...
89,- 139,-
Livets frø - Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med livets frø/seed of life symbolLivets frø, det kraftige symbolet for åndelig utvikling Åpner opp for nye veier og ideerDiameter: 4cm MessingFra India..
99,- 199,-
Lotus med symboler
-50 %
Modell: Anheng
Lotus sølvforgylt messing anheng med symbolerMateriale: Messing Størrelse: ca.2,8 cm  ..
99,- 199,-
Loyal Companions Wolf - Drømmefanger - Gigant
-40 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Gigant stor drømmefanger med ulverVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne ..
719,- 1.199,-
Malakitt - Anheng
-36 %
Modell: Anheng
Pendant malachite synthetic – 4 cmSyntetisk malakitt anhengMalakitt symboliserer styrke av vennskap og styrke av empatisk innsikt. Låser opp hemninger og sosial forlegenhet, slik at du lettere kan få kontakt med menneskene rundt deg.Lengde: 4 cm Sølvfarget metallinnfatningFarge og ..
89,- 139,-
Mandala 1 - Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med mandala mønsterDiameter: 4cm MessingFra India..
99,- 199,-
Mandala and Yantra - Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med yantra symbol. Yantra er geometriske symboler som gir befrielse til sinnet under meditasjon, men også etter at meditasjonen er ferdigDiameter: 4cm MessingFra India..
99,- 199,-
Måne - Agat med krystallisering Måne - Agat med krystallisering
-30 %
Modell: Måne
Moon-shaped gemstone agate with crystallisationMåneformet Agat med krystalliseringAgat er en kraftig helbredende sten som også beskytter godt. Tilfører en følelse av stabilitet, trygghet og ro i tilværelsen Den kan hjelpe deg med å frigjøre gamle og usunne vaner Denne stenen har en jordin..
195,- 279,-
Måne - Ametyst Måne - Ametyst
-30 %
Modell: Måne
Moonshaped gemstone amethystMåneformet ametystMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virker..
153,- 219,-
Måne - Bergkrystall
-30 %
Modell: Måne
Moonshaped gemstone rock crystalMåneformet bergkrystallBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvå..
153,- 219,-
Måne - Grønn aventurin
-30 %
Modell: Måne
Green aventurine Crystal MoonMåneformet grønn aventurinOverflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig. Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker. Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss. God ved meditasjon og visualisering. Fin for å dempe spenninger og stress, samt oppm..
139,- 199,-
Måne - Hematitt
-30 %
Modell: Måne
Hematite Crystal MoonMåneformet hematittHematitt, også kalt blodstein, har et spesielt utseende, svart og sølv på samme tid. Løser opp og endrer negativitet til universell ren kjærlighet, og brukes til å stimulere ønsket om fred, selvkontroll og indre lykke. Jorder, helbreder, bygger opp i..
139,- 199,-
Måne - Lapis Lazuli Måne - Lapis Lazuli
-30 %
Modell: Måne
Moonshaped gemstone lapis lazuliMåneformet lapis lazuliLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhet Balanserer og beskytter vennskapChakra: Hals og Det tr..
153,- 219,-
Måne - Rhodonitt
-30 %
Modell: Måne
Rhodonite Crystal MoonMåneformet rhodonittRhodonitt er handlingens sten som hjelper oss å endre situasjoner vi ikke er tilfreds med. Den blir noen ganger referert som "fredens stein" og kan bidra til å løse konflikter. Hjelper oss å bearbeide vonde minner, gir indre balanse og styrke til å..
139,- 199,-
Måne - Rosenkvarts
-30 %
Modell: Måne
Moonshaped gemstone rose quartzMåneformet rosenkvartsRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og b..
153,- 219,-
Måne - Rød Jaspis
-30 %
Modell: Måne
Red Jasper Crystal MoonMåneformet jaspisRød jaspis er en av de mest dynamiske og aktiverende av jaspis stenene. Den er en av de mest fysisk healende stener, som gir ro, trygghet og stabilitet. Det er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ energi til avsender. Den jorder og fremm..
139,- 199,-
Måne - Sodalitt
-30 %
Modell: Måne
Sodalite Crystal MoonMåneformet sodalittSodalitt er en riktig igangsetter-sten som gir krefter og overskudd. Øker åndelig bevissthet og skaper harmoni mellom det bevisste & underbevisste Styrker intuitive evner og fremmer spirituell vekst Bringer inspirasjon og kreativitet Åpner opp for ..
139,- 199,-
Måne - Unakitt
-30 %
Modell: Måne
Unakite Crystal MoonMåneformet unakittHjelper på nedstemthet og får deg til å se det positive. Unakitt hjelper deg til å være mer kjærlig og medfølende mot deg selv og andre. Har du følt deg følelsesmessig forvirret, deprimert eller engstelig, vil bruken av disse krystallene kunne bidra ti..
139,- 199,-
Månesten - Worry stone Månesten - Worry stone
-30 %
Modell: Lommesten
Hånd/Lommesten i månestenBekymringssteiner er glatte, polerte edelstener, som brukes til å berolige stress og lindre angst. De er behagelige å ha i hånden da de vanligvis har en oval form.Hold bekymringssteinen mellom pekefingeren og tommelen, og beveg tommelen forsiktig frem og tilbake over..
83,- 119,-
MegaFizz Hearts - Chocolate with Coconut Bits
-51 %
Modell: Badehjerte
Sjokoladehjerte med kokosbiter - BadebombeBadebomber gjør et bad ekstra velduftende og godt.Slipp hjertet ned i badevannet. Nyt mens hjertet bruser og slipper løs deilige dufter. Velvære vil fylle alle sanser, og stive muskler vil slippe taket.Badebombene lukter himmelsk og er av høy kv..
29,- 59,-
MegaFizz Hearts - Very Berry & Vanilla with Coconut Bits
-51 %
Modell: Badehjerte
Bær og vaniljehjerte med kokosbiter - BadebombeBadebomber gjør et bad ekstra velduftende og godt.Slipp hjertet ned i badevannet. Nyt mens hjertet bruser og slipper løs deilige dufter. Velvære vil fylle alle sanser, og stive muskler vil slippe taket.Høyde: 8 cm Bredde: 7,5 cm Dybde: 2 ..
29,- 59,-
Metatron - Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med metatron symbolMetatron symbolet representerer balansen og energien i universet.Diameter: 3,5cm MessingFra India..
89,- 179,-
Mobil - Buddha - Stor Mobil - Buddha - Stor
-30 %
Modell: Mobil-vindspinner
Stor mobil - BuddhaBuddha vindspinner skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenDen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stillestående negativitet og dårlig energi, bringer dem i flyt, for så å få de til å fordrive. Samtidig stimulerer den energi..
489,- 699,-
Mobil - Ganesha - Stor Mobil - Ganesha - Stor
-30 %
Modell: Mobil-vindspinner
Stor mobil/vindspinner - GaneshaGanesha vindspinner skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenDen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stillestående negativitet og dårlig energi, bringer dem i flyt, for så å få de til å fordrive. Samtidig stimule..
489,- 699,-
Mobil - Kronechakra - Stor Mobil - Kronechakra - Stor
-30 %
Modell: Mobil-vindspinner
Stor mobil/vindspinner - Crown ChakraKronechakra vindspinner skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenDen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stillestående negativitet og dårlig energi, bringer dem i flyt, for så å få de til å fordrive. Samtidi..
489,- 699,-
Mobil - Livets blomst - Dobbel
-30 %
Modell: Mobil-vindspinner
Mobil - vindspinner med livets blomst – dobbelTo livets blomst mobiler/vindspinnere hengende med to grønne glasskuler og nederst en vakker krystall – Ekstra lang mobil med totallengde på 210 cmDette gamle kosmiske symbolet skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal ..
629,- 899,-
Mobil - Lotus med Livets blomst - Stor Mobil - Lotus med Livets blomst - Stor
-30 %
Modell: Mobil-vindspinner
Stor mobil - Lotus vindspinner med livets blomstDette gamle kosmiske symbolet skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenDen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stillestående negativitet og dårlig energi, bringer dem i flyt, for så å få de til å ..
489,- 699,-
Mugglestein - tromlet stein
-33 %
Modell: Tromlet stein
Mugglestone tumbled stones A quality – 2-2,5cmMugglestein (Tigerjern), er en jordingsstein og er kjent som en stein av styrke, fokus og motivasjon. Den fremmer mot, selvtillit og vitalitet. Meget effektiv for balansering av kropp og sinn. Avdekker dypt forankrede følelser og kan hjelpe deg med..
26,- 39,-
Mystical air - Scented Air Freshener
-41 %
Modell: Luftfrisker
LuftfriskereDisse luftfriskerne har gode dufter som er perfekte til å henge i bilen eller i et rom for å skape en friskere duft.Du kan velg mellom: Pentagram – Vanilje Triquetra –  Vanilje Triple moon – Vanilje Broomstick – Rose Mystical coffin – Vanilje Moon Phases – FerskenPerfek..
35,- 59,-
Namaste - Bokmerke
-36 %
Modell: Bokmerke
Vakkert illustrert bokkmerke med øyenstikkerIngenting er som å sette seg godt til rette, og lese en bok. Med våre flotte bokmerker slipper man å lete etter siden man kom til. Det er bare å bla opp på siden med bokmerket så kan man fortsette å lese fra der man slapp.Størrelse: 5 x15 cm Ill..
44,- 69,-
Nøkkelring - Dragons egg - Rosenkvarts Nøkkelring - Dragons egg - Rosenkvarts
-30 %
Modell: Nøkkelring
Rose Quartz Dragons Egg KeyringsRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og..
90,- 129,-
Nøkkelring - Dragons egg - Røykkvarts Nøkkelring - Dragons egg - Røykkvarts
-30 %
Modell: Nøkkelring
Smoky Quartz Dragons Egg KeyringsRøykkvarts er en forankringsstein kjent for sin evne til å hjelpe deg med å komme deg videre fra smertefulle minner fra fortiden. Når du mediterer med denne stenen, leder den deg til en høyere tilstand, et sted hvor du kan gi slipp på fortiden  og føle deg bedre...
90,- 129,-
Ohm
-50 %
Modell: Anheng
Ohm anhengOhm - symbol på livets energiGir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarMateriale: messing Bredde: ca.3,5 cm Lengde: ..
99,- 199,-
Ohm - Chakrafarger
-50 %
Modell: Anheng
 Ohm anheng med chakrafargerOhm - symbol på livets energiGir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarBredde: ca.3,3 cm Lengde..
99,- 199,-
Ohm - Gullforgylt messing - Anheng
-50 %
Modell: Anheng
Ohm pendant brass – gold colourOhm - symbol på livets energi Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarDiameter: 3,5cm Totallengde..
99,- 199,-
Ohm - Kobber - Anheng
-50 %
Modell: Anheng
Kobberforgylt messing anheng - OhmOhm - symbol på livets energi Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarMateriale: messing Bredd..
99,- 199,-
Ohm - Turkis/Rød
-50 %
Modell: Anheng
Ohm anhengOhm - symbolet på livets energiGir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarMateriale: metall Diameter: 3 cm  ..
99,- 199,-
Opalitt - Anheng
-36 %
Modell: Anheng
Pendant opalite – 4 cmOpalitt er en menneskeskapt stein som er svært energisk og som er en god "all-round" healing stein Det er en attraktiv stein på grunn av sin vakre glans (blå eller gulaktig) og sin mystiske utstråling. Bidrar til å forbedre kommunikasjon, synske evner og åndelig kommunika..
89,- 139,-
Opalitt - Hjerte
-30 %
Modell: Krystallhjerte
Opalite heart heart – 2,5cmHvit Opalitt er en ideell stein til bruk i meditasjon. Fjerner energiblokkeringer i chakraene og meridianene. Bidrar til å forbedre kommunikasjon, synske evner og åndelig kommunikasjon. Opalitt hjelper til med å bearbeide følelser og sjenerthet. Det sies også at de..
160,- 229,-
Opalitt - tromlet stein
-33 %
Modell: Tromlet stein
Opalite tumblestones –  2cmHvit Opalitt er en ideell stein til bruk i meditasjon. Fjerner energiblokkeringer i chakraene og meridianene. Bidrar til å forbedre kommunikasjon, synske evner og åndelig kommunikasjon åndelig kommunikasjon Opalite er en syntetisk opal, laget av glass. Det er en pop..
26,- 39,-
Oransje Kalsitt - Rå krystall Oransje Kalsitt - Rå krystall
Populær -33 %
Modell: Rå krystall
Rough Orange CalciteOransje Kalsitt – Råstein – 20-30 gramHjelper til at overganger i livet gå lettere Reduserer stress og bringer ro og balanse Fremmer spontanitet, optimisme, glede, selvtillit og pågangsmot Forbedrer dine synske evner og din høyere bevissthet. Fin ved meditasjonCha..
53,- 79,-
Oransje Kalsitt - Worry stone - XL
-30 %
Modell: Lommesten
Thumbstone Calcite – Oransje Kalsitt Hånd/Lommesten – 5cmBekymringssteiner er glatte, polerte edelstener, som brukes til å berolige stress og lindre angst. De er behagelige å ha i hånden da de vanligvis har en oval form.Hold bekymringssteinen mellom pekefingeren og tommelen, og beveg tommele..
160,- 229,-
Ouija - Sminkeveske Ouija - Sminkeveske
-25 %
Modell: Sminkeveske
Spiritism Toiletry Bag / Make-Up PouchSminkepung med ouijabrett trykk Ideell for sminke og små toalettartiklerHøyde:18 cm Bredde: 25 cmMateriale: pvc..
134,- 179,-
Øyenstikker - Svart - Vindspill Øyenstikker - Svart - Vindspill
-20 %
Brand: Lisa Parker Modell: Vindspill
Black Dragonfly Cutout WindchimeHenges et sted der vinden forsiktig kan blåse gjennom og skape herlige, beroligende musikalske toner.Øyenstikker symboliserer hell og lykke, styrke, framgang, håp og gledeLike fin inne som uteBredde: 6 cm Totallengde: 46 cm Håndlaget i metall, glass ..
199,- 249,-
Pastell - Drømmefanger Pastell - Drømmefanger
-30 %
Modell: Drømmefanger
Pastell drømmefangerInspirert av tempelparaplyen på Bali kjent som payung. Hvert tempel har sin egen paraply for å fange onde ånder og tiltrekke gode ånder.Drømmefangerne er nøye laget av dyktige håndverkere i Indonesia. Det beste stedet å henge dem er ved vinduet eller på veggen på soveromm..
174,- 249,-
Pastell - Drømmefanger - Ekstra stor Pastell - Drømmefanger - Ekstra stor
-30 %
Modell: Drømmefanger
Ekstra stor pastell drømmefangerInspirert av tempelparaplyen på Bali kjent som payung. Hvert tempel har sin egen paraply for å fange onde ånder og tiltrekke gode ånder.Drømmefangerne er nøye laget av dyktige håndverkere i Indonesia. Det beste stedet å henge dem er ved vinduet eller på veggen..
699,- 998,-
Peacock Butterfly - Vindspill Peacock Butterfly - Vindspill
-32 %
Brand: Lisa Parker Modell: Vindspill
Påfugl sommerfugl vindspillHenges i et vindu eller et sted der vinden forsiktig kan blåse gjennom og skape herlige, beroligende musikalske toner Solen vil få sommerfuglen til å sende flotte fargestråler inn i rommetSommerfuglen er et kraftfullt symbol på utvikling og transformasjon og på fø..
239,- 349,-
Pentagram - Mansjettknapper
-50 %
Modell: Mansjettknapper
MansjettknapperPentagrammet representerer de fem elementene, og de fire retningene. Der nord er jord, syd er ild, vest er vann og øst er luft og det siste elementet er ånd. Sirkelen som omslutter pentagrammet har ingen begynnelse eller ende, og symboliserer derfor evigheten og uendeligheten. ..
99,- 199,-
Pentagram - Sort - Mansjettknapper
-50 %
Modell: Mansjettknapper
Pentagram mansjettknappermed sorte stenerPentagrammet representerer de fem elementene, og de fire retningene. Der nord er jord, syd er ild, vest er vann og øst er luft, og det siste elementet er ånd. Sirkelen som omslutter pentagrammet har ingen begynnelse eller ende, og symboliserer derfor evi..
99,- 199,-
Pointer - Sølv - Pendel Pointer - Sølv - Pendel
-25 %
Modell: pendel
Metal pointer pendulum – SilverFlott sølvfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 4,5 cm..
194,- 259,-
Purple Emperor - Vindspill Purple Emperor - Vindspill
-32 %
Brand: Lisa Parker Modell: Vindspill
Lilla Keiser sommerfugl - vindspillHenges i et vindu eller et sted der vinden forsiktig kan blåse gjennom og skape herlige, beroligende musikalske toner Solen vil få sommerfuglen til å sende flotte fargestråler inn i rommetSommerfuglen er et kraftfullt symbol på utvikling og transformasjon ..
239,- 349,-
Rainbow - Drømmefanger Rainbow - Drømmefanger
-30 %
Modell: Drømmefanger
Multi Rainbow DreamcatcherFlerfarget drømmefanger med syv ringer der den største ringen er 16,5 cm i diameter.De gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer..
209,- 299,-
Rhodonitt - Hjerte Rhodonitt - Hjerte
-30 %
Modell: Krystallhjerte
Rhodonite heart worry stone – 5cmRhodonitt er handlingens sten som hjelper oss å endre situasjoner vi ikke er tilfreds med. Den blir noen ganger referert som "fredens stein" og kan bidra til å løse konflikter. Hjelper oss å bearbeide vonde minner, gir indre balanse og styrke til å gå vider..
160,- 229,-
Rosa Girasol - tromlet stein
-33 %
Modell: Tromlet stein
Pink girasol tumbled stones – 2,5-3cmNavnet Girasol kommer fra det italienske ordet girasol, som betyr "vend deg mot solen". Girasol vil i stor grad forbedre kommunikasjonsferdighetene dine. Energiene til Girasol vil også veilede deg i å se sannheten når det kommer til en bestemt sak. Den vil..
33,- 49,-
Rosa Girasol - tromlet stein - Small
-34 %
Modell: Tromlet stein
Pink girasol tumbled stones – 1,5-2cmNavnet Girasol kommer fra det italienske ordet girasol, som betyr "vend deg mot solen". Girasol vil i stor grad forbedre kommunikasjonsferdighetene dine. Energiene til Girasol vil også veilede deg i å se sannheten når det kommer til en bestemt sak. Den vil..
19,- 29,-
Rosa Opal - tromlet stein
-34 %
Modell: Tromlet stein
Pink opal tumbled stones 1-1,5cmDen rosa opalen er en stein av fred og ro, en stein av håp og stor prestasjon. En edelsten for å helbrede følelser for din emosjonelle kropp når det kommer til samlivsbrudd, tap av en du er glad i, eller til og med langdistanseforhold. Presser oss til å se innov..
19,- 29,-
Rosa Opal - tromlet stein - Medium
-33 %
Modell: Tromlet stein
Pink opal tumbled stones 2-2,5cmDen rosa opalen er en stein av fred og ro, en stein av håp og stor prestasjon.En edelsten for å helbrede følelser for din emosjonelle kropp når det kommer til samlivsbrudd, tap av en du er glad i, eller til og med langdistanseforhold. Presser oss til å se inn..
33,- 49,-
Rosenkvarts - Anheng
-36 %
Modell: Anheng
Pendant Rose Quartz – 4 cmRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og kraft..
89,- 139,-
Rosenkvarts - Hjerte
-30 %
Modell: Krystallhjerte
Rose quartz heart – 2,5cmRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og kraft ..
139,- 199,-
Rosenkvarts - Rå krystall - 20-30gram
-33 %
Modell: Rå krystall
Rose quartz crystal – 20-30 gramRosenkvarts – RåsteinRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og b..
26,- 39,-
Rosenkvarts - Rå krystall - 30-45gram
-33 %
Modell: Rå krystall
Rose quartz crystal – 30-45 gramRosenkvarts – RåsteinRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og b..
36,- 54,-
Rosenkvarts - Rå krystall - 50-80gram
-33 %
Modell: Rå krystall
Rose quartz crystal – 50-80gramRosenkvarts – RåsteinRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og ba..
57,- 85,-
Rød aventurin - tromlet stein
-33 %
Modell: Tromlet stein
Red aventurine tumbled stones A quality – 1,5-2cmRød aventurin er en god og positiv sten som hjelper en å se det positive, som f.eks at glasset er halvfullt istendenfor halvtomt. Fremmer selvtillit, kreativitet, mental klarhet og ro når man arbeider med angst. Balanserer Yin-Yang energiene. ..
26,- 39,-
Rød Jaspis - Rå krystall - 3-6 cm Rød Jaspis - Rå krystall - 3-6 cm
-33 %
Modell: Rå krystall
Rough red jasperRød Jaspis– Råstein – 3-6 cmRød Jaspis er en av de mest fysisk healende stener, den gir ro, trygghet og stabilitet. Den hjelper deg å stå sterk, fylt med viljestyrke og utholdenhet og den fremmer mot og robusthet. Det er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ ener..
60,- 89,-
Rød Jaspis - tromlet stein
-33 %
Modell: Tromlet stein
Red jasper tumbled stones A quality – 2-3cmRød jaspis er en av de mest dynamiske og aktiverende av jaspis stenene. Den er en av de mest fysisk healende stener, som gir ro, trygghet og stabilitet. Det er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ energi til avsender. Den jorder og fremme..
33,- 49,-
Rød Jaspis - tromlet stein - 1,5-2cm
-32 %
Modell: Tromlet stein
Red jasper tumbled stones A quality – 1,5-2cmRød jaspis er en av de mest dynamiske og aktiverende av jaspis stenene. Den er en av de mest fysisk healende stener, som gir ro, trygghet og stabilitet. Det er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ energi til avsender. Den jorder og frem..
17,- 25,-
Rød Jaspis - Worry stone - XL
-30 %
Modell: Lommesten
Thumbstone Jasper – Rød Jaspis Hånd/Lommesten – 5cmBekymringssteiner er glatte, polerte edelstener, som brukes til å berolige stress og lindre angst. De er behagelige å ha i hånden da de vanligvis har en oval form.Hold bekymringssteinen mellom pekefingeren og tommelen, og beveg tommelen fors..
160,- 229,-
Røykkvarts - tromlet stein - Small Røykkvarts - tromlet stein - Small
Populær -32 %
Modell: Tromlet stein
Smokey quartz tumbled stones A quality – 1-2cmRøykkvarts er en forankringsstein kjent for sin evne til å hjelpe deg med å komme videre fra smertefulle minner fra fortiden. Når du mediterer med denne stenen, leder den deg til en høyere tilstand, et sted hvor du kan gi slipp på fortiden  og føle ..
13,- 19,-
Sandalwood Vetiver - Ayurveda - Oil perfume Sandalwood Vetiver - Ayurveda - Oil perfume
-50 %
Modell: Parfyme olje
Sandalwood Vetiver Ayurveda Fragrance Oil - Song of India – Oil perfumeSong of India Natural Ayurvedic Fragrance Oil er laget med rene eteriske oljer utvunnet fra blomster, blader, røtter og trær. Når aromaene blir eldre, modnes de og blir mørkere, tykkere og får en enda mer behagelig duft...
149,- 299,-
Sardonyx - Healingstav - 10-11 cm Sardonyx - Healingstav - 10-11 cm
-30 %
Modell: krystallstav
Sardonyx - HealingstavSardonyx er en meget beskyttende stein som legemliggjør en vibrasjon av lykke, optimisme og selvtillit. Fremmer motivasjon, viljestyrke og disiplin, dette gjør den til en god sten for studenter og og for de som har en jobb der de trenger å ha mental disiplin for å fokusere..
349,- 499,-
Sardonyx - Healingstav - 12-13 cm Sardonyx - Healingstav - 12-13 cm
-30 %
Modell: krystallstav
Sardonyx - HealingstavSardonyx er en meget beskyttende stein som legemliggjør en vibrasjon av lykke, optimisme og selvtillit. Fremmer motivasjon, viljestyrke og disiplin, dette gjør den til en god sten for studenter og og for de som har en jobb der de trenger å ha mental disiplin for å fokusere..
419,- 599,-
Sardonyx - Healingstav - 9 cm Sardonyx - Healingstav - 9 cm
-30 %
Modell: krystallstav
Sardonyx - HealingstavSardonyx er en meget beskyttende stein som legemliggjør en vibrasjon av lykke, optimisme og selvtillit. Fremmer motivasjon, viljestyrke og disiplin, dette gjør den til en god sten for studenter og og for de som har en jobb der de trenger å ha mental disiplin for å fokusere..
279,- 399,-
See, Hear, Speak no evil - Buddha sett See, Hear, Speak no evil - Buddha sett
-22 %
Modell: Buddha figurer
Tre buddhaer - VeggdekorIkke se, ikke høre, ikke si noe vond!Første buddhaen dekker for øynene sine og ser ikke noe vondt Andre buddhaen dekker for ørene sine for ikke å høre noe vondt Tredje buddhaen dekker for munnen for at han ikke skal si noe vondtJapansk ordspråk om hvordan forhol..
699,- 899,-
Seed of life - Gullforgylt messing - Anheng
-50 %
Modell: Anheng
Seed of life pendant brass – gold colourSeed of life/ Livets frø – det kraftige symbolet for åndelig utvikling. Åpner opp for nye veier og ideer.Diameter: 2,7cm Totallengde: 4cm Materiale: Messing..
94,- 189,-
Selenitt - Hjerte
-30 %
Modell: Selenitt
White selenite heartLysets budbringer Selenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materien. Det er en sterk healingsten som virker inn på alle plan, både fysisk, psykisk og åndelig. Utmerket til både fjern- og nærhealing. Legg den f.eks. på et fotografi under fjernhealing, el..
132,- 189,-
Semi - Messing - Pendel Semi - Messing - Pendel
-20 %
Modell: pendel
Metal semi-oval conical pendulum – BrassFlott messingfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 3 cm..
199,- 249,-
Semi - Sølv - Pendel Semi - Sølv - Pendel
-20 %
Modell: pendel
Metal semi-oval conical pendulum – SilverFlott sølvfarget pendelPendler har vært kjent i evigheter som presise hjelpeinstrumenter for å bringe menneskesinnet i kontakt med de dypere og mer subtile lagene av kunnskap og oppfatning.Anheng: 3 cm..
199,- 249,-
Serpentin - Hjerte Serpentin - Hjerte
-30 %
Modell: Krystallhjerte
Yellow serpentine heart worry stone – 4cmLimegul/grønnaktig Serpentin, new jade er en fantastisk meditasjonsstein, som er meget god ved avstressing og meditasjon Renser og healer både fysisk og psykisk, og er super ved frigjøring av blokkerte energifelt Den trekker følelsene opp til overflaten..
139,- 199,-
Serpentin - tromlet stein - Large
-33 %
Modell: Tromlet stein
Serpentine tumbled stones – 3,5-4,5cmSerpentin, new jade er en fantastisk meditasjonsstein, som er meget god ved avstressing og meditasjon Renser og healer både fysisk og psykisk, og er super ved frigjøring av blokkerte energifelt Den trekker følelsene opp til overflaten og god ved regresjon o..
46,- 69,-
Shungitt - Celtic Knot - Anheng
-30 %
Modell: Anheng
Keltisk knute – polert anhengShungitt, kalt mirakelstenen er et sjeldent mineral som er helt fantastisk, den øker energien din, helbreder, lindrer stress, avgifter, renser kropp og sinn, beskytter mot skadelig EMF, øker fysisk og mental balanse m.mShungitt, er et naturlig mineral med uvanlig..
244,- 349,-
Shungitt - tromlet stein - XL Shungitt - tromlet stein - XL
-33 %
Modell: Tromlet stein
Shungite tumbled stones A quality – 20-45g 3,5-5,5cmShungitt, kalt mirakelstenen er et sjeldent mineral som er helt fantastisk, den øker energien din, helbreder, lindrer stress, avgifter, renser kropp og sinn, beskytter mot skadelig EMF, øker fysisk og mental balanse m.mShungitt, er et natur..
86,- 129,-
Snow Kisses Wolf - Drømmefanger Snow Kisses Wolf - Drømmefanger
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med ugleVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gjennom..
125,- 178,-
Snow Kisses Wolf - Drømmefanger - Stor Snow Kisses Wolf - Drømmefanger - Stor
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med ulver – 33 cmVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veie..
251,- 358,-
Snøkvarts - tromlet stein Snøkvarts - tromlet stein
-33 %
Modell: Tromlet stein
Milky quartz tumbled stones A quality – 2-2,5cmSnøkvarts, også kalt melkekvarts har en mykere og mer beroligende vibrasjon enn bergkrystallen. Det er en krystall som aktiverer kronechakraen, og det vil hjelpe deg med å knytte deg til ditt høyere selv, og til dine åndsførere. Den vil minne deg ..
26,- 39,-
Sodalitt - tromlet stein - 3,5-4,5cm
-33 %
Modell: Tromlet stein
Sodalite tumbled stones A quality – 3-4cmSodalitt er en riktig igangsetter-sten som gir krefter og overskudd Øker åndelig bevissthet og skaper harmoni mellom det bevisste & underbevisste Styrker intuitive evner og fremmer spirituell vekst Bringer inspirasjon og kreativitet Åpner opp for sann..
46,- 69,-
Song of India - Cool Breeze - Eterisk oljeblanding Song of India - Cool Breeze - Eterisk oljeblanding
-30 %
Modell: eterisk oljeblanding
Essential oil mix Cool Breeze – Song of IndiaDenne eteriske oljeblanding fra Song of India er 100% naturlig fra rene eteriske oljer med duftene peppermynte, spearmint, salvie og geranium.Øk den friske faktoren med denne minty kule blandingen som styrker og stimulerer sinnet positivt.Olje..
132,- 189,-
Song of India - Love note - Eterisk oljeblanding Song of India - Love note - Eterisk oljeblanding
-30 %
Modell: eterisk oljeblanding
Essential oil mix Love Notes - Song of IndiaDenne eteriske oljeblanding fra Song of India er 100% naturlig og fra rene eteriske oljer med duftene rose, lavendel og geranium.Føl varmen og lykken når den utsøkte blomsterduften fra disse eteriske oljene fyller hjertet ditt med glede.Oljebla..
132,- 189,-
Sort Agat - Ohm Sort Agat - Ohm
-25 %
Modell: pendel
Sort agat pendel med Ohm symbolSort agat er en jordende og beskyttende sten Styrker selvrespekten og gir mot til å overvinne usikkerhet Gir indre styrke og holder deg stødig når du må ta beslutninger i utfordrende og stressende situasjoner Beroliger og gir fred i perode med sorgPendelen h..
171,- 229,-
Sort Obsidian - tromlet stein - 2cm
Nyhet -34 %
Modell: Tromlet stein
Tiger eye tumbled stones A quality – 2cmSort Obsidian er en jordende stein som er fin for utrensing og avgifting Løser opp blokkeringer og negative energier Hjelper med å overkomme dårlige vaner og avhengighet Gir oppriktighet, ærlighet og dypere innsikt i ens virke og gjøremål Hjelper oss å..
19,- 29,-
Sort onyx - tromlet stein
-33 %
Modell: Tromlet stein
Black onyx tumbled stones A quality – 1,5-2,5cmSort onyx er en kraftig beskyttelsessten som avleder negativitet. Den fremmer utholdenhet, selvdisiplin og styrke og bidrar til å ta kloke beslutninger. Den harmoniserer det fysiske med det åndelige og hjelper til med å lindre frykt og bekymringer..
26,- 39,-
Sort onyx - tromlet stein - Large
-33 %
Modell: Tromlet stein
Black onyx tumbled stones A quality –  3-3,5cmSort onyx er en kraftig beskyttelsessten som avleder negativitet. Den fremmer utholdenhet, selvdisiplin og styrke og bidrar til å ta kloke beslutninger. Den harmoniserer det fysiske med det åndelige og hjelper til med å lindre frykt og bekymringer,..
46,- 69,-
Sort Turmalin - Worry stone
Populær -30 %
Modell: Lommesten
Hånd/Lommesten i sort turmalinBekymringssteiner er glatte, polerte edelstener, som brukes til å berolige stress og lindre angst. De er behagelige å ha i hånden da de vanligvis har en oval form.Hold bekymringssteinen mellom pekefingeren og tommelen, og beveg tommelen forsiktig frem og tilbake..
83,- 119,-
Spellweaver - Glassbord Spellweaver - Glassbord
-50 %
Modell: Glassbord
Spellweaver Glass Table by Anne StokesVakkert detaljrikt glassbordFra Anne Stokes collection Kunsten hennes spenner seg fra vakre alver til voldsomme drager, fra det mystiske til den gotiskeHøyde: 41 cm Diameter: 40 cmMateriale: Glassplate TrebenKommer flatpakket..
449,- 899,-
Spiral røkelsessett Spiral røkelsessett
-41 %
Modell: Røkelse
2 Incense Coils with HolderRøkelsessett med to forskjellige spiraler og røkelsesholder.Spiralene kommer i duftene fransk lavendel og engelsk einebær.Spiralene henges på røkelsesholderen. Kan også legges flatt på en varmebestandig tallerken.Størrelse 15x15 cm..
99,- 169,-
Sri Yantra - Messing - Anheng
-50 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med Sri Yantra symbolDiameter: 4,5cm MessingFra India..
99,- 199,-
Stjerne - Agat med krystallisering
-30 %
Modell: Måne
Star shaped agate with crystallisationStjerneformet agat med krystalliseringAgat er en kraftig helbredende sten som også beskytter godt. Tilfører en følelse av stabilitet, trygghet og ro i tilværelsen Den kan hjelpe deg med å frigjøre gamle og usunne vaner Denne stenen har en jordingseffe..
195,- 279,-
Svart Turmalin - Rå krystall Svart Turmalin - Rå krystall
Populær -33 %
Modell: Rå krystall
Black Tourmaline QuartzSvart Turmalin – Råstein – 20-40 gramSvart turmalin skyver fra seg negativ energi og er svært beskyttende Velegnet til bruk under healing og regresjon Får deg til å gi slipp på det som plager deg Forener både praktisk arbeidet og kreativ tankegangChakra: rot..
60,- 89,-
The Journey Home - Drømmefanger The Journey Home - Drømmefanger
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med enhjørningerVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien..
125,- 178,-
The Lovers - Gavesett The Lovers - Gavesett
-10 %
Modell: Gaveeske
The Lovers Tarot Gift SetLovers Tarot -inspirert av tarot-lesekunsten Gavesettet kommer vakkert presentert i en resirkulerbar eske med miljøvennlig strimlet papirfyll.The lovers meaning - Partnerships, duality, uniunGavesettet inneholder: 1 stk krus 1 stk bordbrikke 1 stk kort inspir..
584,- 649,-
The Star - Gavesett The Star - Gavesett
-10 %
Modell: Gaveeske
The Star Tarot Gift SetStar Tarot -inspirert av tarot-lesekunsten Gavesettet kommer vakkert presentert i en resirkulerbar eske med miljøvennlig strimlet papirfyll.The star meaning - Hope, faith, rejuvenationGavesettet inneholder: 1 stk krus 1 stk bordbrikke 1 stk kort inspirert av ta..
584,- 649,-
Tigerøye - tromlet stein - 3,5cm
Nyhet -32 %
Modell: Tromlet stein
Tiger eye tumbled stones A quality – 3,5cmTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Forbedrer selvtillit og reduserer usikkerhet og tvil Energirik sten som styrker vilje, selvtillit,..
40,- 59,-
Tigerøye - tromlet stein -2-3cm
Nyhet -33 %
Modell: Tromlet stein
Tiger eye tumbled stones A quality – 2-3cmTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Forbedrer selvtillit og reduserer usikkerhet og tvil Energirik sten som styrker vilje, selvtillit,..
30,- 45,-
Tigerøye - Worry stone - XL
-30 %
Modell: Lommesten
Thumbstone Tiger's Eye – Rød Jaspis Hånd/Lommesten – 5cmBekymringssteiner er glatte, polerte edelstener, som brukes til å berolige stress og lindre angst. De er behagelige å ha i hånden da de vanligvis har en oval form.Hold bekymringssteinen mellom pekefingeren og tommelen, og beveg tommelen..
160,- 229,-
Tree of life - Bilderamme Tree of life - Bilderamme
-25 %
Modell: Bilderamme
Tree of Life Family Tree FrameVakker livets tre bilderamme med plass til 6 bilder. Perfekt måte å verne om dyrebare minner på.Høyde: 28,5 cm Bredde: 33 cm..
223,- 298,-
Tree of life - Drømmefanger - Stor Tree of life - Drømmefanger - Stor
-30 %
Modell: Drømmefanger
Rainbow Beaded -Tree of Life - Dreamcatcher – 100cmStor flerfarget tree of life/ livets tre drømmefanger med treperler og dusker i chakrafargerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer de..
349,- 499,-
Turmalinkvarts - tromlet stein - 4-5cm
-33 %
Modell: Tromlet stein
Tourmaline quartz A quality tumbled stones – 4-5cmSammensmeltingen av disse to mineralene skaper en kraftig helbredende energi som sammen jobber for å gjenopprette harmoni og ro. Bergkrystallen hjelper med å heve bevisstheten og bringer klarhet i livet ditt ved å jobbe som en forsterker, noe som..
133,- 199,-
Unicorn - Drømmefanger - Stor Unicorn - Drømmefanger - Stor
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med enhjørning – 33 cmVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne..
251,- 358,-
Veskeholder - Sommerfugler Veskeholder - Sommerfugler
-29 %
Modell: Veskeholder
Veskeholder med sommerfuglmotiv.Hendig liten sak som hjelper deg å ha kontroll over veska, samtidig som den slipper å ligge på gulvet eller bakken og bli tilsmusset. Heng kroken og vesken på bordplaten.Ifølge gammel overtro skal man ikke legge veska på gulvet, for da blir man blakk!Somm..
99,- 139,-
Vivid - Drømmefanger
-30 %
Modell: Drømmefanger
Flerfarget drømmefangerInspirert av tempelparaplyen på Bali kjent som payung. Hvert tempel har sin egen paraply for å fange onde ånder og tiltrekke gode ånder.Drømmefangerne er nøye laget av dyktige håndverkere i Indonesia. Det beste stedet å henge dem er ved vinduet eller på veggen på sover..
174,- 249,-
Vivid - Drømmefanger - Ekstra stor Vivid - Drømmefanger - Ekstra stor
-30 %
Modell: Drømmefanger
Ekstra stor drømmefangerInspirert av tempelparaplyen på Bali kjent som payung. Hvert tempel har sin egen paraply for å fange onde ånder og tiltrekke gode ånder.Drømmefangerne er nøye laget av dyktige håndverkere i Indonesia. Det beste stedet å henge dem er ved vinduet eller på veggen på sove..
699,- 998,-
Warriors of Winter Wolf - Drømmefanger
-30 %
Brand: Lisa Parker Modell: Drømmefanger
Drømmefanger med ulverVakkert motiv fra en av Lisa Parkers fantastiske illustrasjonerDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gjenno..
125,- 178,-
White Crescent Moon - Drømmefanger
-30 %
Modell: Drømmefanger
Vakker hvit drømmefanger med himmelstil formet som en halvmåne, hvite fjær og kobberperler, dusk og stjerne.De gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke ..
160,- 229,-
Wicca amulett - Mystic Pentacle
-25 %
Modell: Anheng med kjede
Mystic Pentacle Wiccan Amulet NecklaceFlott pentagram anheng i tinn med rosa krystallperle. En flott amulett for beskyttelse.Pentagrammet representerer de fem elementene, og de fire retningene. Der nord er jord, syd er ild, vest er vann og øst er luft, og det siste elementet er ånd. Sirkele..
148,- 198,-
You Look Bee-utiful - Sminkeveske You Look Bee-utiful - Sminkeveske
-30 %
Modell: Sminkeveske
You Look Bee-utiful Makeup PouchDenne fantastiske sminkevesken/toalettmappen fungerer som en daglig påminnelse om at "You are Bee-utiful". Ideell for toalettartikler, sminke og børsterHøyde: 17 cm Bredde: 23 cmMateriale: polyuretan..
125,- 179,-
Showing 1 to 211 of 211 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.