Vinduskrystall/Solfanger
Menu
Din handlekurv

Vinduskrystall / Solfanger

Heng gjerne en solfanger i et vindu for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.
 

Crystal Angel - Light Power - Solfanger
-25 %
Modell: Solfanger
Krystallengel – solfangerDenne søte krystallengelen passer fint å henge i et vindu der den kan kaste vakre, fargerike lysstråler rundt og spre sin inspirerende energi rundt i rommet.Engler Disse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. D..
149,- 199,-
Krystall kjegle - 53mm - AAA-kvalitet Krystall kjegle - 53mm - AAA-kvalitet
-25 %
Modell: solfanger
Feng-Shui Sun Catcher Crystal Cone AAA qualityKrystall i AAA-kvalitet - 53mm - med hull for opphengHeng den gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og beve..
149,- 199,-
Krystall kjegle - 53mm - AAA-kvalitet - Bright Pearl Krystall kjegle - 53mm - AAA-kvalitet - Bright Pearl
-25 %
Modell: solfanger
Feng-Shui Sun Catcher Crystal Cone bright pearl AAA qualityKrystall i AAA-kvalitet - 53mm - med hull for opphengHeng den gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.I Feng Shui bruker man krystaller for å refle..
149,- 199,-
Krystall S form - 63 mm
-25 %
Modell: Solfanger
I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energi Den kan gjerne henge i vinduet, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommetLengde: 63 mm..
97,- 129,-
Krystall Stjerneøye - 63 mm Krystall Stjerneøye - 63 mm
-25 %
Modell: Solfanger
I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energi Den kan gjerne henge i vinduet, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger inn i rommetLenge: 63 mm..
97,- 129,-
Lilla - Solfanger
-25 %
Modell: Solfanger
Lilla solfanger med perlerHenges det i vinduet, vil solskinnet få hjertet til å sende flotte fargestråler inn i rommetFargen lilla er vanligvis knyttet til den åndelige dimensjon, psykisk utvikling, visdom og åndelig styrke, meditasjon og visualisering, åndelig utvikling, manifistering, fre..
179,- 239,-
Regnbue Engel - Solfanger Regnbue Engel - Solfanger
-25 %
Modell: Solfanger
Rainbow Angel Suncatcher – Rengbue engelHenges den i vinduet, vil solskinnet få denne vakre engelen til å sende flotte fargestråler inn i rommetEngler Disse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidrar med følelse av støtte og try..
179,- 239,-
Regnbuer - Solfanger Regnbuer - Solfanger
-25 % Utsolgt
Modell: Solfanger
String of Rainbows SuncatcherFem søte regnbuer - flerfargetHenges de i vinduet, vil solskinnet få regnbuene til å sende flotte fargestråler inn i rommetBredde: ca. 7 cm Lengde: ca. 60 cmHåndlaget i Indonesia Etisk handel  ..
224,- 299,-
Ugle på en gren - Solfanger Ugle på en gren - Solfanger
-25 %
Modell: Solfanger
Owl On A Branch – sun catcherHenges den i vinduet, vil solskinnet få denne søte uglen til å sende flotte fargestråler inn i rommetHåndlaget fra Bali Etisk handelBredde: ca. 15,5 cm Lengde: ca. 13,5 cm..
179,- 239,-
Ugler - Multifarget - Solfanger
-25 %
Modell: Solfanger
String Of Multi OwlsFem søte ugler - flerfargetHenges de i vinduet, vil solskinnet få uglene til å sende flotte fargestråler inn i rommetBredde: ca. 5.5 cm Lengde: ca. 75 cmHåndlaget i Indonesia Etisk handel  ..
187,- 249,-
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.