Pyramidekraft

Kraften til pyramidene har vært tilstede i folks sinn helt siden det gamle Egypt.
Den helbredende energien pyramiden skaper og dens kraft til å øke positiv energi fikk egypterne til å bygge disse mystisk formede strukturene for å forbedre lykken og den positive energien til deres riker. For dem var pyramidens toppunkt solen, symbolet på guddommelig lys som sendte ned sine stråler av velsignelser mot jordriket.
 
De gamle egypterne var definitivt ikke alene. Andre gamle kulturer brukte også pyramideformen som en representasjon av forbindelsen mellom det jordiske riket (basen til pyramiden), og det guddommelige (pyramidens topp). Du kan finne eldgamle pyramider over hele kloden: Mexico, Guatemala, Peru, Sudan, Hellas, Bosnia, Kina, Indonesia og mer!
 
Blant andre krystallformer antas pyramider laget av krystaller å ha spesielle åndelige og helbredende egenskaper.
I hellig geometri er krystallpyramidene en representasjon av forbindelsen mellom det guddommelige og menneskeheten.
 
Ved å gi noe formen av en pyramide, dirigerer og forsterker du energien og harmonien til det elementet. Når du har oppnådd den fokuserte energien, kan du bruke den til å forbedre livet, helsen, flaksen og bruke rikdomskrystallene til å tiltrekke overflod og penger inn i livet ditt.
 
Krystaller i form av en pyramide har forsterket krefter. På grunn av de likesidede trekantene som stiger opp mot toppunktet, forsterkes all energien og forenes til krystallpyramidepunktet. Den brede basen jorder energien, sidene forsterker den, og punktet leder den mot målet du bestemmer deg for.
 
Pyramideformede steiner kan brukes på ulike måter. Krystallfordelene forsterkes gjennom pyramidekrystallformen, og øker effekten av disse krystallene. Du kan bruke krystallpyramider ved å bruke dem som smykker eller plassere dem rundt i hjemmet eller på arbeidsplassen.
 

Chakrasett - Pyramide
Chakrasett - Pyramide

Krystallpyramider har uendelig mange bruksområder
 
✨ beskytter deg og/eller hjemmet
✨ helbrede energi og hjelpe terapiprosessen 
✨ tar meditasjonen til neste nivå og sentrer deg selv
✨ balansere sjelen og forbedre åndelige vekst
✨ manifestere intensjonen og øker manifestasjonsevnen din
✨ forbedrer energiflyten og optimalisere chakraene dine
✨ for energihealing av aura og chakraene.
✨ mediter med pyramide for klarsynthet og høy åndelig vibrasjon.
✨ plasser en pyramide på soverommet for å rense negativ energi og øke drømmefrekvensen.
✨ plasser en pyramide i kjøleskapet for å gi energi og bevare maten.
✨ gjør verden til et bedre sted
 
Pyramideformede krystaller er veldig kraftige verktøy, og det er bare et spørsmål om hvor du ønsker den skal lede kraften og hvilken krystallpyramideenergi du ønsker og trenger.
Selvfølgelig trenger du ikke begrense deg til bare én, jo flere, jo bedre, som de sier.
 
Pyramidestein eller pyramidekrystall er en krystall som er pyramideformet. Den vil fokusere sin positive energi mot det ønskede målet, beskytte deg og rommet ditt, og optimere energiflyten til rommet den er plassert i eller energistrømmen til personen som bærer den.
 
Du kan finne mange forskjellige pyramider laget av krystaller, alt fra bergkrystallspyramide til ametyst- eller tigerøyepyramide, og alt i mellom. Du kan også finne saltchakrapyramidelamper, for eksempel, som fungerer på samme måte som andre saltlamper, men som fokuserer på chakraene, renser dem og energiene som finnes i rommet ditt med forsterkede krefter på grunn av kraften til den åndelige pyramideformen.
 
Krystallpyramider antas å hjelpe fysisk, følelsesmessig og åndelig helbredelse når de holdes eller plasseres på kroppen. De er ment å øke flyten av positiv energi og hjelpe til med å fjerne dårlig energi fra kroppen og psyken, noe som resulterer i fysiske og følelsesmessige fordeler. Krystallpyramider er en god form for investering ettersom de gir gledelige opplevelser og tiltrekker seg gledelige ting i livet ditt. Det hjelper deg med å kontrollere og balansere dine følelsesmessige følelser for å lindre stress, angst, problemer og mangel på konsentrasjon i deg selv. Og ikke bare det, pyramidekrystaller er også kjent for å føre til en "ny start", slik at du kan gå videre med livet ditt uten byrder og urolige følelser. Den kobles også til de andre aspektene av livet ditt for å utdype avslapningstilstandene dine, så vel som dine intensjoner og visjoner.
 
Basert på hvilke egenskaper hver krystall har vil pyramideformen forsterke deres egenskaper og deres kraft.
 
✨ Når det gjelder å øke hjemmets positive energier og fjerne negativ energi, er pyramider laget av bergkrystall et fantastisk og vakkert alternativ. Hvis du noen gang har lurt på hvilken krystall som tiltrekker positive energier, så er bergkrystall svaret ditt. Selv om den selvfølgelig ikke er den eneste, så er denne edelstenen en veldig kraftig positivitetsmagnet.
Den vil også forsterke hjemmets positive vibber og fremme harmoni og velvære i rommet den er plassert i. En annen fantastisk kraft er at den renser og øker kraften fra andre krystaller og åndelige gjenstander i hjemmet ditt.
Har du minst en bergkrystallpyramide i hjemmet ditt vil den fungere som en energisk lader og et rensemiddel for deg.
    
✨ En rosenkvartskrystallpyramide er en fantastisk kilde til indre fred, emosjonell helbredelse og selvkjærlighet. Selv om alle krystallformene til denne kvartsen har den vakre harmoniserende effekten stor kjærlighet, vil dens krefter i en pyramideform være veldig kraftfull.
Når du kombinerer de helbredende egenskapene til en rosenkvartspyramide med andre steiner som har krystallhealer evner, hever du stemningen i din egen energi og i energien i hjemmet ditt. Det optimerer igjen alle dine forbindelser og interaksjoner og fremmer ubetinget kjærlighet i alle aspekter av livet ditt.

 

Sodalitt - Pyramide
Sodalitt - Pyramide

✨ Svart obsidian er en krystall som absorberer negativ energi og som blir veldig kraftig når den formes til en pyramide. Det er en flott beskytter som skal avverge negativitet og sikre at hjemmet ditt er et trygt og harmonisk miljø for deg selv og dine kjære.
Du kan også bruke en svart turmalinpyramide siden fordelene med denne svarte krystallpyramiden ligner på svart obsidian.

✨ En ametystpyramide som hengivenhetens pyramide hever stemningen til dine kjærlighetsbaserte forbindelser og introduserer til et høyere nivå av innsikt i dine følelsesmessige bånd. Du vil bli oppmuntret til tålmodighet og selvtillit.
Ametystpyramider forbedrer også forbindelsen din til ditt høyere selv og støtter deg i å oppnå mer visdom på kortere tid på grunn av de forsterkede kreftene til disse vakre edelstenene.

✨ Tigerøyepyramider er fantastiske når det gjelder å manifestere overflod, jorde energien og rotchakraet ditt, beskytte energien din og hjemmet ditt, og utvide perspektivet ditt på ting.
Pyramiden forbedrer din besluttsomhet og forbedrer drivkraften din slik at du kan manifestere det ønskede resultatet til de mål du setter deg selv.
 
Ved f.eks. å velge et pyramidesett kan du kombinere de helbredende egenskapene og de positive energiene til de forskjellige steiner. 
 

Orgone Tigerøye Pyramide - Tree of life
Orgone Tigerøye Pyramide - Tree of life

Chakra sett arbeider for å optimalisere energiene i hjemmet ditt, samtidig som de arbeider med chakraene. Pyramidenes helbredende egenskaper fungerer med hver chakra basert på fargen og edelstenens betydning. Pyramidevibrasjonsenergien forsterker kreftene til hver krystall.
F.eks. en grønn krystallpyramide jobber med hjertechakraet ditt, renser og helbreder det ved hjelp av krystallen og pyramideenergiene. En rotchakra-pyramidestein kan være enten svart, brun eller rød, og som vil harmonisere rotchakraet ditt med høye energier. Den blå helbredende krystallpyramiden kommer til å fungere med halschakraet ditt. En lilla pyramidekrystall for det tredje øyechakraet vil optimere din oppfatning og åndelige forståelse. De helbredende egenskapene til pyramidene som er laget av gule krystaller vil fungere med solar plexus chakraet ditt, mens oransje vil fungere med sakralchakraet ditt. Så chakra fargepyramideterapi er flott for chakraene dine og for ditt generelle velvære så vel som for ditt hjem.
 
Krystallpyramider forbedrer hjemmets Feng Shui. De kan plasseres hvor du vil og vil gi universell helbredende energi uavhengig av hvor du plasserer dem. Krystaller fungerer som en helbredende kanal, som lar positiv, helbredende energi komme inn i kroppen mens de skyver negativ, giftig, sykdomsfremkallende energi ut, samtidig som de tiltrekker positiv energi inn i omgivelsene dine. 
Krystallene kan også plasseres på steder der du jobber, kanskje på skrivebordet, skap eller i nærheten av rommet ditt. Ved å gjøre dette balanserer det chakraene dine, trekker vekk negativ energi og blokkerer dem, noe som gjør deg mer produktiv. Det vil også øke arbeidslysten og gjøre deg motivert og entusiastisk. Totalt sett vil det å plassere en krystallpyramide på jobben gjøre deg harmonisk og vellykket innen ditt felt.

 

Klikk her for å se utvalget av pyramider.