Duftlys/Telys/Lysholdere Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Duftlys/Telys/Lysholdere

Modell: Telysholder
Angel Wings Dome Tealight HolderNydelig telysholder i hvit keramikk med engelvinger motiv Telysholderen skaper et stemningsfullt og fint lysDiameter: 12 cm Høyde: 7,5 cmMateriale: Keramikk..
249,-
Modell: Duftsett
Flotte duftsett i vakre gaveeskerKommer i tre forskjellige dufterGolden Buddha - Lilla - Sandeltre Sacred Elephant - Oransje - Amber Divine Temple - Turkis - JasminGaveeskene inneholder: 2 stk duftlys 1 stk aromaolje BambuspinnerDuftlysene og aromaoljeflasken er 6 cm høye og har..
349,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av fløyelsmåne og med moseagatkrystallerLyset har en behagelig duft av Fløyelsmåne som innholder toppnoter av mandarin, basilikum, mellomnoter av rosa pepper og treaktige toner, og bunnnoter av granateple, patchouli og musk.Moseagat styrker sel..
299,-
Magic Spell Candle - Happiness Magic Spell Candle - Happiness
Utsolgt
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av dragons blood og med sodalittkrystallerLyset har en behagelig duft av marokkansk rose – Rose har en rik duft som gir en følelse av velbehag. Den er sterkt antidepressiv og sensuell, og er god ved de fleste følelsesmessige problemer med sine sta..
299,-
Magic Spell Candle - Protection Magic Spell Candle - Protection
Utsolgt
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av dragons blood og med sodalittkrystallerLyset har en behagelig duft av dragons blood – for kjærlighet, beskyttelse og for fjerning av negative energier. Bringer balanse, klarhet og skaper fred og ro.Sodalitt er en riktig igangsetter-sten som ..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av Ylang ylang og patsjuli og med krystallmiksLyset har en behagelig duft av Ylang ylang og patsjuli –   Ylang Ylang virker lett beroligende, oppløftende og er et kjent afrodisiakum for å øke seksuell lyst og redusere seksuell angst for både menn ..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av lilje og med granatkrystallerLyset har en behagelig duft av lilje – som er fin mot depresjon og melankoli, da den har en tendens til å bidra til å skape en følelse av beskjedenhet, lykke og en følelse av trygghet.Granat er sannhetens sten, i..
299,-
Modell: Telysholder
Mandala Dome Tealight HolderNydelig telysholder i hvit keramikk med mandala motiv Telysholderen skaper et stemningsfullt og fint lysDiameter: 12 cm Høyde: 7,5 cmMateriale: Keramikk..
249,-
Modell: Telysholder
Telysholder i tre med pentagram symbolPentagrammet representerer de fem elementene, og de fire retningene. Der nord er jord, syd er ild, vest er vann og øst er luft, og det siste elementet er ånd. Sirkelen som omslutter pentagrammet har ingen begynnelse eller ende, og symboliserer derfor evigh..
199,-
Modell: Telysholder
Black Pentagram Rose Tealight HolderEkstra stor pentagram telysholder - Diameter 29-,5 cmEt sentralt triquetra-symbol forsterker magien i denne  telysholderen, støpt i harpiks av høyeste kvalitet før den blir håndmalt . Med 5 telys, og dekket av knallrøde roser er denne telysholderen perfe..
649,-
Modell: Lysestake
Talking Board Spell Candle HolderSort lysestake med spiritisme/ouija designLengde: 5 cm Bredde: 4 cm Høyde: 5,5 cm..
98,-
Modell: Telysholder
Tree of Life Dome Tealight HolderNydelig telysholder i hvit keramikk med tree of life/ livets tre motiv Telysholderen skaper et stemningsfullt og fint lysLivets tre er et symbol på selve skapelsen som hjelper vår underbevissthet, sinn og visdom til et høyere nivå og støtter oss på vår reis..
249,-
Modell: Telysholder
Black Triple Moon Cut Out Tealight HolderKeramikk telysholder med triple moon design og en matt svart finish.Triple Moon symbolet er et symbol fra wicca kulturen. Det er knyttet til feminin energi, mysterium og psykiske evner. Symbolet står for månens tre faser, full og avtagende represente..
189,-
Modell: Telysholder
Telysholder i tre med Triple moon symbolTriple Moon symbolet er et symbol fra wicca kulturen. Det er knyttet til feminin energi, mysterium og psykiske evner. Symbolet står for månens tre faser, full og avtagende representerer de tre aspektene av kvinnens liv -jomfru, mor og vis kvinne.Penta..
199,-
Modell: Duftlys
Zen Scented Candle Pot – French Lavender and HoneyNydelig zen duftlys med duftene av fransk lavendel og honningLyset kommer i en frostet glassbeholder med en hvit og lilla eske med lokk. Lokket har en lilla dusk hengende.Lavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvn...
249,-
Showing 1 to 15 of 15 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: